Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Koριτσια καλησπερα σας!!!

Θελω τη γνωμη σας.....Καλαμαρακι στην αναζητηση ειδα οτι εσυ τις χρησιμοποιεις στη μικρη σου......δεν ειναι βεβαια ακριβως η ιδια...η κορη μου εχει ατοπικη και ο γιατρος της συστησε μια καλη ενυδατικη.....τι γνωμη εχετε για τα AVEENO,μια φιλη στην Αμερικη λεει οτι ειναι πρωτη σε πωλησεις......υπαρχει εδω?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300522544980&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

εχουν παραμπεν?......βρηκα αυτη εδω στο ιμπει και η τιμη της ειναι πολυ καλη ....λεω εγω...εεε...δεν ξερω κιολας τις τιμες εδω.....

ειμαι καινουρια στο Ελλαντα.....:D:D

Φιλιααα!!!!

Φλόρα εγώ ειμαι ευχαριστημένη

εδώ αν θυμαμαι καλά εχει 15-17ευρώ το μπουκαλάκι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:rolleyes::rolleyes:

15 με 17 Ευρω εεε...ωχ

κι εδω μιλαμε για 1000ml....θα τη χτυπησω..νομιζω οτι αξιζει τον κοπο...αυτες βγαινουν κοντα 22 ευρουδακια...

thanks!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Koριτσια καλησπερα σας!!!

Θελω τη γνωμη σας.....Καλαμαρακι στην αναζητηση ειδα οτι εσυ τις χρησιμοποιεις στη μικρη σου......δεν ειναι βεβαια ακριβως η ιδια...η κορη μου εχει ατοπικη και ο γιατρος της συστησε μια καλη ενυδατικη.....τι γνωμη εχετε για τα AVEENO,μια φιλη στην Αμερικη λεει οτι ειναι πρωτη σε πωλησεις......υπαρχει εδω?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300522544980&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

εχουν παραμπεν?......βρηκα αυτη εδω στο ιμπει και η τιμη της ειναι πολυ καλη ....λεω εγω...εεε...δεν ξερω κιολας τις τιμες εδω.....

ειμαι καινουρια στο Ελλαντα.....:D:D

Φιλιααα!!!!

Floritsa, δες και στο τόπικ με τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, έχει τεθεί αρκετές φορές το θέμα με την ατοπική δερματίτιδα.

Ελέ, τι βλέπουν τα μάτια μας και τι ακούν τα αυτιά μου ?:shock::shock: Με το καλό το μωράκι !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P:-P:-P:-P

Λοιπόν, ο πωλητής μου ανταποκρίθηκε !!! Μου έστειλε μύνημα του στυλ 'χίλια συγγνώμη, με συγχωρείτε ήταν τυχαίο, θα πήγαν στο σπαμ κλπ' και αναμένω λοιπόν. Μάλλον διακοπές τον κόβω να ήταν και να κάνει το παπί τώρα. Δεν πειράζει πάντως.

Να σας πω, ψάχνω ανταλλακτικά για τον μετρητή ζαχάρου του μπαμπά μου. Είναι τα Contour Test Strips της Bayer, στα συμβατικά φαρμακεία έχουν 35 ευρώ, στο παραφαρμασί 25, στο αγγλικό ebay έριξα μια γρήγορη ματιά και βρίσκω. Που αλλού λέτε να κοιτάξω ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

γατουλα τα τζιμπορακια σου εφυγαν? εγω εκανα παραγγελια ατις 13 και 15 τη παασκευη τα εδιωξαν!!!!!!!!!!!

Και γω από Παρασκευή παρήγγειλα μόλις έλαβα το mail και έφυγαν 15. Βέβαια επειδή βλέπω να μας μένουν πολλά καλοκαιρινά με τα καρτελάκια ψώνισα μόνο για του χρόνου. Ελπίζω να μας κάνουν βέβαια τότε...

Για πες για την οζονομηχανή, την κοιτάω καιρό τώρα αλλά έλεγα να βρώ αυτή που οζονοποιεί και λάδι. Αυτή που πήρες εσύ, το κάνει αυτό ?

Για το φόρεμα, ζήτα φωτό από τον πωλητή για τα μέρη που έχουν πρόβλημα. Όπως λες, αν είναι μόνο σημάδια από μακιγιάζ, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Αν έχει καμιά ψιλοτρυπίτσα, άντε ΟΚ. Αλλά αν είναι κρατήρας, ................... Η τιμή, φοβερή, στο 1/4 !!!!

Λοιπόν, όσον αφορά τον οζονιστή, από ότι διάβασα στις οδηγίες δεν αναφέρει κάτι για λάδι. Έχει ένα κάρο εφαρμογές,αλλά όχι το λάδι.

΄

όσον αφορά τώρα το φόρεμα, έστειλα μήνυμα στον πωλητή και όύτε φωνή ούτε ακρόαση. Βέβαια, επειδή με πιέζει ο χρόνος λέω να το ρισκάρω και να το παραγγείλω με USPS express mail, για να έχω περιθώρια να ψάξω για άλλο σε περίπτωση που δε μου αρέσει. Αν έχει δε κρατήρα, νομίζω ότι θα μπορέσω να τον κυνηγήσω μέσω ebay, από τη στιγμή που δεν αναφέρει πουθενά για ελάττωμα. Ερώτημα: με USPS eχpress έχω το τελωνείο σίγουρο???

Μου ηρθαν τα παπουτσακια απο inshoes που παρηγγειλα την Παρασκευη

http://www.inshoes.gr/sandali_me_plekto_louri_kai_diakosmhtikh_alusida_-1176-2.html

και αυτα

http://www.inshoes.gr/sandali_me_plekto_louri_kai_diakosmhtikh_alusida_-1176-2.html

Και τα 2 ειναι ζουπερ αλλα τα 2α ειναι πιο ομορφα αποτι φαινονται στο site...

http://www.inshoes.gr/content-1167-2.html

αυτα ειναι τα 2α

Καλοφόρετα!Το δεύτερο είναι τέλειο!

Όχι. Όταν βγαίνω έξω και θα πρέπει να πάρω το μπουκάλι με το μητρικό γάλα για να ταίσω το μωρό, το μπουκάλι που θα πρέπει να το βάζω για να διατηρείται το γαλα;

tamaraki μου να σου ζήσει!!!Να είναι γερό και καλότυχο το μωράκι σου!

Λοιπόν, οπως σου είπε και το καλαμαράκι θα χρειαστείς ισοθερμική τσάντα. Επειδή το έζησα και δε με βόλεψε καθόλου το άθλημα, έκανα την καρδιά μου πέτρα και με διάφορες πατέντες τύπου φουλάρια,μαντήλια κλπ στράφηκα στη λύση του θηλασμού όπου σταθείς και όπου βρεθείς!

Επειδή το μητρικό γάλα είναι γενικά ευαίσθητο σε αλλαγές θερμοκρασίας, θα σου πρότεινα να διαβάσεις περισσότερα στην ενότητα του θηλασμού - αν φυσικά δεν το έχεις ήδη κάνει.

82nop2.png

Διαφημίσεις

Να σημειωσω οτι δεν υπαρχει καμια χρεωση για την αλλαγη!!!!

εκτος και αν θες αλλαγη σε σχδιο.. τοτε πληρωνεις 5.50 ευρω.

δηλαδη μπορει αν μη σου κανει το νουμερο αλλα να μη σ'αρσει κι ολας.... τοτε αν θες αλλο σχεδιο πληρωνεις....

WLFfp2.png XI11p2.png

Να σας πω, ψάχνω ανταλλακτικά για τον μετρητή ζαχάρου του μπαμπά μου. Είναι τα Contour Test Strips της Bayer, στα συμβατικά φαρμακεία έχουν 35 ευρώ, στο παραφαρμασί 25, στο αγγλικό ebay έριξα μια γρήγορη ματιά και βρίσκω. Που αλλού λέτε να κοιτάξω ?

Ρίξε μία ματιά και amazon. Είχα πάρει κάτι ανάλογο για τον πεθερό μου (τα glucomen lx) από τρίτον πωλητή, αλλά με ξεφτίλα τιμή για τα ελληνικά δεδομένα. Επίσης, ταινίες ζαχάρου είχα δει και στο aporot.de.

Και τώρα που λέμε για τα παραφαρμακευτικά: Μου έστειλαν από parapharmacie διαφημιστικά φυλλάδια για προιοντα της solgar και έβαλα στο μάτι αυτό: http://www.parapharmacie.gr/categorybrowse/food-supplements/weight-loss-lipotropics/?prid=311. Και ενώ είμαι σχεδόν έτοιμη να το παραγγείλω, είπα να ρίξω μία ματιά και σε iherb μιας και είναι αμερικανιά. Ιδού η διαφορά :shock: :shock: :shock: : http://www.iherb.com/Solgar-Lipotropic-Factors-100-Tablets/15708?at=0

82nop2.png

εκτος και αν θες αλλαγη σε σχδιο.. τοτε πληρωνεις 5.50 ευρω.

δηλαδη μπορει αν μη σου κανει το νουμερο αλλα να μη σ'αρσει κι ολας.... τοτε αν θες αλλο σχεδιο πληρωνεις....

Σωστο αυτο...απλα επειδη εμενα το θεμα μου ηταν μονο το νουμερο γι'αυτο το ανεφερα!;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

εγώ που έχω το ίδιο μηχανάκι, πήρα απο ιμπέϊ Αγγλίας .. κανένα πρόβλημα !

στο άμαζον που κοίταγα ήταν πανάκριβα ..

καλά εδώ Ελλάδα έχει ξεφύγει το θέμα ε!!!

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

Α πολύ ωραια ! φιου τώρα κατάλαβα!

Ναι απο όσο ξέρω θα πρέπει να το βάζεις σε ισοθερμική τσαντούλα τωρα θα ειναι της αβεντ θα ειναι αλλη , οτι βολευει εσένα!

Και πώς είναι η ισοθερμική τσαντούλα στα αγγλικά για να ψαξω στο amazon?....Αχ αγχώθηκα τώρα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Και πώς είναι η ισοθερμική τσαντούλα στα αγγλικά για να ψαξω στο amazon?....Αχ αγχώθηκα τώρα.

isothermal :D

edit: για δες αυτό

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

insulated bag

σου βρήκα και της αβέντ αλλα περισσοτερα δεν ξέρω, διάβασε λιγο και τα ριβιους ομως

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000RSILDI/ref=s9_simh_gw_p75_d0_i3?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0XSQVD3DE4JAE1GGHTW3&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294

αυτο το προβλημα εχω κι εγω. λογω πλουσιου μπουστου (cup G παρακαλω!) εδω επρεπε να δινω το λιγοτερο 50 ευρω για ενα σουτιεν, ενω τωρα δινω 60-70 και παιρνω δυο!

κορνιλια και εγω 75G ειμαι, μεγαλο βασανο απο παιδι, τελοςπαντων!οταν ημουν 50 κιλα με ρωτουσαν που εκανα επεμβαση! τωρα που ειμαι 68,θεωρουν οτι παει ασορτι με το βαρος μου!

για πες σε στραπλες εχεις βρει τιποτα αξιοπρεπες, γιατι εγω οτι εχω παρει , λογω βαρυτητας, μετα απο κανενα μισαωρο, το στηθος εχει φτασει στη μεση μου!

για να αγοράσουμε στο ebay μέσω paypal, πρέπει να γίνει μεταφορά χρημάτων από τη κάρτα στο paypal? και αν ναι, πως γίνεται αυτό???

Επίσης, το υπόλοιπο 1,5 ευρώ από την επιστροφή από το paypal μου το εμφανίζει ως υπόλοιπο εκεί, πως ξαναγυρίζει στη κάρτα?

Ουφ! Ουφ! Ουφ!

Ας μου απαντήσει κάποια αν μπορεί, προσπαθώ τόσες μέρες για μια παραγγελία..

Που θα πάει, θα τα μάθω κι εγώ...

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια...για βοηθειστε λιγο...

Αυτο το φορεμα λεει size regular....τι εννοει ο ποιητης?

για να αγοράσουμε στο ebay μέσω paypal, πρέπει να γίνει μεταφορά χρημάτων από τη κάρτα στο paypal? και αν ναι, πως γίνεται αυτό???

Ας μου απαντήσει κάποια, προσπαθώ τόσες μέρες για μια παραγγελία..

Που θα πάει, θα τα μάθω κι εγώ...

το Paypal δεν δεχεται χρηματα. Ειναι συνδεδεμενο με τη καρτα σου και θα τραβηξει χρηματα απο κει οταν θα δωσεις εντολη αγορας.

το Paypal δεν δεχεται χρηματα. Ειναι συνδεδεμενο με τη καρτα σου και θα τραβηξει χρηματα απο κει οταν θα δωσεις εντολη αγορας.

έδωσα εντολή αγοράς αλλά μου έβγαλε λάθος. Ισως επειδη το ποσό που έχει η κάρτα μου δεν αρκει. Το 1,5 ευρω που εχω υπολοιπο στο paypal, γυρίζει στη κάρτα μου με καποιο τροπο?

Τι ωραίο φόρεμα!! Κ πάμφθηνο! νομίζω πως είναι μεταξυ medium & large.

Δε τον ρωτάς για ακριβείς διαστάσεις?

Παρακατω γραφει

στηθος:82-90cm.

Eχει λαστιχο πισω.

Μηκος 70 εκ. οποτε λαβε το υποψιν αν εισαι ψηλή. :D

insulated bag

σου βρήκα και της αβέντ αλλα περισσοτερα δεν ξέρω, διάβασε λιγο και τα ριβιους ομως

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000RSILDI/ref=s9_simh_gw_p75_d0_i3?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0XSQVD3DE4JAE1GGHTW3&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294

Tamaraki, τέτοια ισοθερμική τσάντα είχα πάρει και εγώ, πολύ πρακτική για τα μπιμπερό της ΑΒΕΝΤ, κρατά ζεστό το νερό, εντάξει όμως δεν είναι και θερμός.. Πάρτην, θα σε βολέψει.

Ο πωλητής μου, που δεν απαντούσε, που μου είπε για σπαμ μειλ κλπ., πήγε ταχυδρομείο σήμερα και δεν ζήτησε ούτε 1 πένα παραπάνω για μεταφορικά !!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλημέρα. Ευχαριστώ κόρες για τις ευχές σας. Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας!

Παρέλαβα χθες από Jellyegg, όλα μια χαρά. Ρε κορίτσια δεν είχα ξαναβάλει σαγιονάρα crocs και έπαθα πλάκα. Τόσο μαλακή και άνετη σαν να μην φοράς παπούτσι. Κόντεψα να ξεχάσω να τις βγάλω πηγαίνοντας για ύπνο:)

Ταμαράκι θα σου πω την δική μου εμπειρία. Στην αρχή επιχείρησα μερικές φορές να πάρω μαζί μου μπουκάλι το οποίο έβαζα σε ισοθερμική τσάντα με παγοκύστη μέσα (γέννησα Αύγουστο και έκανε ζέστες) και κρατούσα μαζί μου θερμό με ζεστό νερό για να θερμαίνω το γάλα λίγο, μην το πίνει παγωμένο. Αλλά πέρα τα τόσα συμπράκαλα που έπρεπε να κουβαλάω μαζί μου, είχα πάντα το φόβο μην αλλοιωθεί το μητρικό καθότι δεν κάνει να το κουνάς (στο αμάξι όσο να'ναι ταρακουνιέται). Έτσι όταν ήμασταν εκτός, φρόντιζα και πάρκαρα το αμάξι κάπου κοντά και μόλις πεινούσε ο μικρός πεταγόμουν στο αμάξι και θήλαζα. Τις πρώτες 40 μέρες δεν ξεμύτισα όμως, μόνο στην πεθερά μου είχα πάει. Με τον καιρό θα αποκτήσεις εμπειρία και ευχέρεια με τον θηλασμό.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Γεια σας κορίτσια!!! Έχει πέσει η κίνηση απ'ότι βλέπω, προφανώς λόγω καλοκαιριού;)

Πριν λίγες μέρες γύρισα από τον παράδεισο των αγορών μας, το Λονδίνο. Περιττό να σας πω ότι είχε εκπτώσεις και γέμισα μια βαλίτσα ρούχα και παπούτσια:P Η ντουλάπα της μικρής για του χρόνου είναι γεμάτη.... Εν τω μεταξύ όλο για τη μικρή ψώνιζα και για τη μαμά ελάχιστα...

Επιστρεφοντας ανακάλυψα και σας αποκαλύπτω ότι τα johnlewis (πολυκατάστημα) από τον Ιούνιο στέλνει Ελλάδα με 7,50 λίρες. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι. Ιδού και το λινκ με τις λεπτομέρειες:

http://www.johnlewis.com/Help/Help.aspx?HelpId=55

Να σημειώσω βέβαια ότι δεν έχω αγοράσει ιντερνετικώς ακόμη οπότε δεν ξέρω πως είναι η εξυπηρέτησή τους...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...