Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημερούδια κόρες !!

Μπορεί κάποια να με βοηθήσει με τα παλιογερμανικά ??? ψάχνω να βρώ το size chart εδώ http://www.mytoys.de/laHobba-laHobba-Kinder-Fleecerolli/laHobba/KID/de-mt.sp.br01.76/2311555

οκ θα μου πεις αστροπελέκι 3-4 λέει 104 λέει τι το ψάχνεις ?? εχμμμμμμμμ το καλοκαίρι αγόρασα κάποια χειμωνιάτικα (όχι την ίδια μάρκα) με 104 εκ. και της είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μιλάμε ίσα που θα χωράνε και στην 5χρονη ανιψιά μου ενώ κάποια καλοκαιρινά που πήρα της espirit & s.oliver ήταν μια χαρά

help help icon_lol.gificon_lol.gif

ειδες η ξανθουλα, δεν το ειδα...

σε υπερευχαριστω, γτ θελουν 90 ευρουδακια εδω για φορτιστη..:confused:

δεν πάει καλά ο κόσμος άκου 90 :shock::shock: :evil::evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω η απαντηση ειναι διαφορετικη στη καθε μαρκα

S Oliver τα εχω δει σε Βασιλη, ειναι κανονικα

Sanetta εχω παρει σε Αναστασια, μαλλον χοντρουτσικα και μεγαλουτσικα

Συμπερασμα για Τζιμπο

συνδυασμος

XS (3-4, καλο τωρα στενο για του χρονου) με 3 παντελονι (το 4 ειναι μακρυυυυυυυυυυ)

S με 5 φορμα σε αγορι, το βλεπω μια χαρα

kKZUp2.png

Γατουλα ξερεις απο κλαρκς τα γυναικεια? εχουν μεγαλη φορμα η μικρη?

θελω αυτα http://www.ebay.co.uk/itm/140627163949?var=440034214112&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

φοραω 40-41, UK 7 επαιρνα παντα,, αλλα απο κλαρκσ δεν ξερω..οι γνωμες για τη φορμα τους διιστανται..θα επιπλεω σε 7.5 ( γραφει οτι ειναι 41,5 )ή θα ειναι οκ?

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Τα clarks εμένα μου πάνε κανονικά...δηλαδή φοράω 40 νούμερο και αγόρασα το 6,5 σε αγγλικό. Βέβαια εγώ έχω μακρύ και αδύνατο πόδι:rolleyes:

Φοβάμαι ότι το 7,5 θα σου είναι πολύ μεγάλο...εκτός και αν τα φοράς με πολύυυυ χοντρές κάλτσες.

Αν έχεις σκοπό να φοράς τα μποτάκια με καλσόν (ακόμα και χοντρό) θα κολυμπάς:rolleyes:

Σίγουρα μόνο μια βόλτα σε μαγαζί για δοκιμή θα σε βοηθήσει;)

τατιανακι πες του να μετρησει το insole kai δες το ..ποδαρακι σου χεχεχεεχε!

εγω με 39.5 εχω 2 6αρια αλλα δυσκολο ποδαρι! ενα μποτακι με γουνακι μεσα το πηρα σε 7 εχμμμμμ ηθελα 6,5

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Τα clarks εμένα μου πάνε κανονικά...δηλαδή φοράω 40 νούμερο και αγόρασα το 6,5 σε αγγλικό. Βέβαια εγώ έχω μακρύ και αδύνατο πόδι:rolleyes:

Φοβάμαι ότι το 7,5 θα σου είναι πολύ μεγάλο...εκτός και αν τα φοράς με πολύυυυ χοντρές κάλτσες.

Αν έχεις σκοπό να φοράς τα μποτάκια με καλσόν (ακόμα και χοντρό) θα κολυμπάς:rolleyes:

Σίγουρα μόνο μια βόλτα σε μαγαζί για δοκιμή θα σε βοηθήσει;)

τατιανακι πες του να μετρησει το insole kai δες το ..ποδαρακι σου χεχεχεεχε!

εγω με 39.5 εχω 2 6αρια αλλα δυσκολο ποδαρι! ενα μποτακι με γουνακι μεσα το πηρα σε 7 εχμμμμμ ηθελα 6,5

ax, παναγια μου, ευχαριστω κοριτσακια..αμα βρω ακρη καλως...

ειναι πολυ μακρια να παω να δοκιμασω, μαντινοπακι...

δεν εχω δυσκολο ποδι, αλλα δεν μπορω να με σφιγγει το παπουτσι, με τπτ..

απλα στα κλαρκσ καπου γραφει οτι το 7 ειναι 40αρι, καπου οτι ειναι 41...:(:confused::roll:

του εστειλα ηδη 2 μνματα αλλα δεν απανταει ο @@@@@@@@@...

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Mοιάζουν πολύ, αρκετά μέλη έχουν ψωνίσει από εκεί, δες εδώ για εντυπώσεις, γενικά θεωρείται η χαρά της ασιατικής ευρεσιτεχνίας:rolleyes:, προσωπική μου γνώμη είναι προσεκτικά και με καλό ψάξιμο, θα πετύχεις ενδιαφέροντα πράγματα.

σε ευχαριστω πολυ καλο μου!!!να εισαι καλα!!καλη χρονια σε εσενα και σε ολους!!θα το κοιταξω....

Κοριτσια ψηνομαι γι'αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0018S13MM/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE ... το εριξε μιση τιμη!!!

Ξερει καμια αυτη τη μαρκα???

Απο μια ερευνα που εκανα το hard anodised ειναι η τελευταια εξελιξη στα κουζινικα...ξερει καμια σας τιποτα???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κοριτσια ψηνομαι γι'αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0018S13MM/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE ... το εριξε μιση τιμη!!!

Ξερει καμια αυτη τη μαρκα???

Απο μια ερευνα που εκανα το hard anodised ειναι η τελευταια εξελιξη στα κουζινικα...ξερει καμια σας τιποτα???

διάβασε λίγο τις κριτικές με τα 2 & 3 αστέρια αν δεν σε πειράζει αυτό οκ :roll::roll:

Για το πολυ ζεστο χερουλι λες εε???:rolleyes:

Δεν με πειραζει τοσο αυτο οσο οτι εχει ενα χερουλι, αυτο το μακρυ και οχι τα 2 μικρα αλλα φανταζομαι οτι ειναι θεμα συνηθειας...αλλα 8 αρνητικες κριτικες στις 127 δεν ειναι και ασχημα!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, δυστυχώς δεν είχα τη δυνατότητα να διαβάσω όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου τοπικ και θέλω να ζητήσω τα φώτα σας... θέλω να παραγγείλω ένα δώρο για τον άντρα μου από το amazon το kindle και στην παραγγελία μου βγάζει μόνο αυτή την επιλογή Priority International Courier (averages 2-4 days) και με χρεώνει shipping and handling 17 euro kai import fees deposit 26 euro.

είναι σωστά αυτά? 43 ευρώ για μεταφορικά και φόρους?

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Καλησπέρα, δυστυχώς δεν είχα τη δυνατότητα να διαβάσω όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου τοπικ και θέλω να ζητήσω τα φώτα σας... θέλω να παραγγείλω ένα δώρο για τον άντρα μου από το amazon το kindle και στην παραγγελία μου βγάζει μόνο αυτή την επιλογή Priority International Courier (averages 2-4 days) και με χρεώνει shipping and handling 17 euro kai import fees deposit 26 euro.

κοιτα σρο αγγλικο αμαζον γιατι μαλλον κοιτας αμερικανικο

ναι ,γιατι σε αναγκαζει να το παρεις απο το αμερικανικο,

ειτε πας στο αγγλικο,ειτε στο γερμανικο ειτε στο γαλλικο:rolleyes:

αρα κ εξοδα αποστολης θα πληρωσεις,κ φορους κλπ.....κ αααααααααν σε σταματησουν κ τελωνειο,νομιζω κ κει παιζει να δωσεις το κατιτις σου αν τους χτυπησει στο ματι....(αν κ η τιμη του δεν ειναι κ απαγορευτικη για τελωνειο,αλλα δε σε απαλλασσει κ πληρως)

στη θεση σου πηγαινα μεσω MUM ,αρκει να χα κ αλλα πραματα να παρω απο αγγλια....;) για να μη βγει ο κουκος αηδονι.

(επισης ,δες κ τις διαφορες τις τιμες σε ολα τα αμαζον,γιατι αυτο δεν το προσεξα ,κανοντας δοκιμες για σενα:oops:,να δεις τι σε συμφερει καλυτερα)

κοιτα σρο αγγλικο αμαζον γιατι μαλλον κοιτας αμερικανικο

την πεταει αναγκαστικα στο αμερικανικο,το αγγλικο( κ γερμανικο,κ γαλλικο:rolleyes:) δεν μας κανει την τιμη στο ελλαντα:mrgreen:

Εαν το κατεχεις ριξε και μια ματια στο ebay.co.uk, αποτι ειδα εχει αρκετα!!!

Εδω το εχει 90λιρες χωρις μτφ και κινδυνο τελωνειου http://www.ebay.co.uk/itm/Amazon-Kindle-4th-E-reader-brand-NEW-FREE-POSTAGE-/290653296983?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item43ac495957#ht_4150wt_1396

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Εαν το κατεχεις ριξε και μια ματια στο ebay.co.uk, αποτι ειδα εχει αρκετα!!!

Εδω το εχει 90λιρες χωρις μτφ και κινδυνο τελωνειου http://www.ebay.co.uk/itm/Amazon-Kindle-4th-E-reader-brand-NEW-FREE-POSTAGE-/290653296983?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item43ac495957#ht_4150wt_1396

μωρε κοριτσακι,αληθεια θα επαιρνες απο κει?

δεν ξερω,εγω πολυ επιφυλακτικη θα ημουν....αφενος ο πωλητης εχει 100%-καλο μεν,αλλα μολις 55 πωλησεις-οχι κ πολυ καλο για να αγορασεις κατι που δεν ειναι ψιλικοκο..εννοω δεν κανει κ 5 ευρω να πεις οτι τα χανεις,δεν πειραζει...(βεβαια υποτιθεται με το εμπαυ επισης δε χανεις λεφτα λογω πευπαλ-σιγουρα,το επιβεβαιωνω,αλλα για ρωτα με τι τραβηξα κ γω μεχρι να τα παρω πισω ,οκ τα πηρα,αλλα πως τα πηρα?πολυ κακο για το τιποτα...κ αφου το θελει κ δωρο κριμανα μπλεξει)

ασε που προσωπικα παντα,θα προτιμουσα να ναι απ το ιδιο το αμαζον για το γνωστο αψογο του after sale service αν παιζει κατι με το kindle -που εδω που τα λεμε,δεν ξερεις πως θα σου βγει κ αν σου ρθει με προβλημα-φτου φτου,αλλα γινεται..

Να σου πω...εγω προσωπικα θα επαιρνα...ειδα τα υπολοιπα αντικειμενα που εχει προς πωληση, εχει συνολικα 3 kindle για πωληση, δινει και ενα χρονο εγγυηση οπως και το amazon, εχεις και την ασφαλεια του ebay και του paypal...

Το γεγονος οτι εχει μονο 55 πωλησεις δεν μου λεει κατι, προφανως ειναι καινουργιος πωλητης...ισα ισα επειδη ειναι καινουργιος θα θελει μονο θετικα feedbacks;);).

Τωρα για το εαν τυχει καμια στραβη με ελλατωματικο προιον αυτο φανταζομαι μπορει να συμβει και με το amazon...εγω παντως το προτεινα σαν εναλλακτικη...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Να σου πω...εγω προσωπικα θα επαιρνα...ειδα τα υπολοιπα αντικειμενα που εχει προς πωληση, εχει συνολικα 3 kindle για πωληση, δινει και ενα χρονο εγγυηση οπως και το amazon, εχεις και την ασφαλεια του ebay και του paypal...

Το γεγονος οτι εχει μονο 55 πωλησεις δεν μου λεει κατι, προφανως ειναι καινουργιος πωλητης...ισα ισα επειδη ειναι καινουργιος θα θελει μονο θετικα feedbacks;);).

Τωρα για το εαν τυχει καμια στραβη με ελλατωματικο προιον αυτο φανταζομαι μπορει να συμβει και με το amazon...εγω παντως το προτεινα σαν εναλλακτικη...

καλεεεε,καλα εκανες..αλιμονο!:D

ελπιζω να μην παρεξηγησες το πως το ειπα...:oops:

εγω πιο πολυ ρωτησα γιατι ειμαι λιγο κοτα σ αυτα κ θελω να πηγαινω οσο το δυνατον πιο "εκ του ασφαλους":oops::lol:

μπραβο ομως που θα το τολμουσες..:-D.

(η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα λεπτομερειες, ουτε σχολια που εχει ουτε εγγυηση αν δινει,..)

οσο για τη στραβη,εκει ειναι που προτιμω το αμαζον,κ το ειπα κ στο ποστ μου πριν....ναι,και στο εμπαυ προστατευεσαι,αλλα νομιζω του αμαζον το after sale service ειναι τοπ.

μ αυτην την εννοια...αλιμονο,δεν αποτρεπω απο εμπαυ...κ αν εχω ψωνισει απο κει.....ουουουου:lol::mrgreen:

Καλημερούδια κόρες !!

Μπορεί κάποια να με βοηθήσει με τα παλιογερμανικά ??? ψάχνω να βρώ το size chart εδώ http://www.mytoys.de/laHobba-laHobba-Kinder-Fleecerolli/laHobba/KID/de-mt.sp.br01.76/2311555

οκ θα μου πεις αστροπελέκι 3-4 λέει 104 λέει τι το ψάχνεις ?? εχμμμμμμμμ το καλοκαίρι αγόρασα κάποια χειμωνιάτικα (όχι την ίδια μάρκα) με 104 εκ. και της είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μιλάμε ίσα που θα χωράνε και στην 5χρονη ανιψιά μου ενώ κάποια καλοκαιρινά που πήρα της espirit & s.oliver ήταν μια χαρα

Ωχ μη μου λες τέτοια και ετοιμάζω παραγγελία...

Και εγώ βασιζόμουν στο 104 3-4 κ.λπ.

Θα ψάξω και εγώ κι αν βρω κάτι σου λεω....

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλημερούδια κόρες !!

οκ θα μου πεις αστροπελέκι 3-4 λέει 104 λέει τι το ψάχνεις ?? εχμμμμμμμμ το καλοκαίρι αγόρασα κάποια χειμωνιάτικα (όχι την ίδια μάρκα) με 104 εκ. και της είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μιλάμε ίσα που θα χωράνε και στην 5χρονη ανιψιά μου ενώ κάποια καλοκαιρινά που πήρα της espirit & s.oliver ήταν μια χαρά

help help icon_lol.gificon_lol.gif

Ωχ μη μου λες τέτοια και ετοιμάζω παραγγελία...

Και εγώ βασιζόμουν στο 104 3-4 κ.λπ.

Θα ψάξω και εγώ κι αν βρω κάτι σου λεω....

Κορίτσια, αυτή η μάρκα είναι ιδιοκτησίας του MyToys, δείτε εδώ.

Οπότε, θα έλεγα, αν θέλετε πληροφορίες για την φόρμα των ρούχων, να απευθυνθείτε στο ίδιο το MyToys ή να ψάξετε για ριβιούς αν υπάρχουν.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κορίτσια, αυτή η μάρκα είναι ιδιοκτησίας του MyToys, δείτε εδώ.

Οπότε, θα έλεγα, αν θέλετε πληροφορίες για την φόρμα των ρούχων, να απευθυνθείτε στο ίδιο το MyToys ή να ψάξετε για ριβιούς αν υπάρχουν.

κορίτσια με μια γρηγορη ματια που εριξα στο my toys δεν αναφερει πουθενα αναλυτικά για τα νουμερα. Το μόνο που μπορω να πω επειδη ψωνιζω για τον μικρό από Γερμανία, είναι ότι τα νουμερα τους ειναι συνηθως αρκετά μαγάλα.

κοριτσια, οπως ειπα θελω να παρω αυτο..http://www.ebay.co.uk/itm/Mains-Charger-SONY-VAIO-VPC-M12M1E-P-VPCM12M1E-L-/170607838076?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5442159278144292844

ειναι κανονικος φορτιστης οπως καταλαβαινω, ετσι?

γιατι στις ερωτησεις διαβασα

<LI class=qa-lipb>Does your charger charge my camera/camcorder directly?

4valuedigital09 : Unfortunately not. It is a battery charger that charge ONLY the battery, via mains or car outlet. It cannot power the camera directly.

και μπερδευτηκα η ξανθια..

επισης εχω το νετμπουκ sony vaio VPCM12M1E και οχι με καποια αλλα γραμματα μετα το Ε οπως λεει ο πωλητης, θα μου κανει?μου εχει στρουμφησει τελειως λεμε...

By the way με το θεμα κλαρκς, μου απαντησε ο κουραμπιες μετα απο 3 μερες οτι το 7.5 ειναι 41.5 και γενικως κανει και για 42..οτι εχουν τεραστια φορμα..οποτε ακυρα τα μποτακια για μενα...κλαψ...

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!

Θα ήθελα τη συμβουλή των πιο έμπειρων με το ebay σχετικά με το παρακάτω:

αγόρασα δύο μελανάκια για εκτυπωτή και το ένα έφτασε ανοιγμένο, το μελάνι είχε χυθεί, γενικώς ένα χάλι... Το έγραψα στον πωλητή ΄και μου απάντησε αφενός να στείλω φωτο με το ανοιγμένο μελάνι στο mail του, αφετέρου αν δέχομαι να μου το ξαναστείλει στη μισή τιμή. Και σας ρωτάω τα εξής:

1. απ' ό,τι ξέρω η επικοινωνία με τους πωλητές πρέπει να γίνεται πάντα μέσω ebay, οπότε να του στείλω τη φωτο στο προσωπικό του mail; μπορώ να τη στείλω μέσω ebay; γιατί δεν είδα κάτι

2. να δεχτώ να το πάρω στη μισή τιμή ή να ζητήσω κάτι καλύτερο; η τιμή δεν είναι μεγάλη, γύρω στις 8 λίρες με μεταφορικά, αλλά τι συνηθίζεται;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!

Θα ήθελα τη συμβουλή των πιο έμπειρων με το ebay σχετικά με το παρακάτω:

αγόρασα δύο μελανάκια για εκτυπωτή και το ένα έφτασε ανοιγμένο, το μελάνι είχε χυθεί, γενικώς ένα χάλι... Το έγραψα στον πωλητή ΄και μου απάντησε αφενός να στείλω φωτο με το ανοιγμένο μελάνι στο mail του, αφετέρου αν δέχομαι να μου το ξαναστείλει στη μισή τιμή. Και σας ρωτάω τα εξής:

1. απ' ό,τι ξέρω η επικοινωνία με τους πωλητές πρέπει να γίνεται πάντα μέσω ebay, οπότε να του στείλω τη φωτο στο προσωπικό του mail; μπορώ να τη στείλω μέσω ebay; γιατί δεν είδα κάτι

2. να δεχτώ να το πάρω στη μισή τιμή ή να ζητήσω κάτι καλύτερο; η τιμή δεν είναι μεγάλη, γύρω στις 8 λίρες με μεταφορικά, αλλά τι συνηθίζεται;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δεν ξέρω αν γίνεται να στείλεις φωτό μέσω του messages inbox/outbox του ΕΒΑΥ.

Να σου δώσω μια ιδέα, που δεν μου φαίνεται 'παράνομη' ?

Αν πας στο πειπαλ και συνδεθείς με τους κωδικούς σου και μετά δεις στο recent activity, θα βρεις την συναλλαγή αυτή με τα μελάνια. Αν πατήσεις στην συγκεκριμένη συναλλαγή, στο details, σου ανοίγει μια σελίδα με όλες τις λεπτομέρειες της συναλλαγής σου, μεταξύ των οποίων και το email του πωλητή (customer service email), αυτό δηλαδή που έχει δηλώσει στο πέιπαλ. Αντίστοιχα, θα βλέπει και εκείνος το δικό σου. Χρησιμοποίησέ το για να επικοινωνήσεις μαζί του και να του στείλεις την φωτό που σου ζητά. Στείλε του λεπτομερή φωτό, εν ανάγκη και περισσότερες από μία, προκειμένου να είναι σαφές το πρόβλημα.

Κατόπιν, στείλε του μέσω του ΕΒΑΥ, μια απάντηση του στυλ 'έλεγξε το μέιλ σου, δηλαδή ......@...., όπου θα βρεις φωτό για τα χυμένα μελάνια'. Νομίζω ότι έτσι και τις φωτό θα του στείλεις και το ΕΒΑΥ θα ξέρει ότι μιλήσατε. Απαγορευτικό είναι το ΕΒΑΥ για αγοραπωλησίες με πωλητές τους εκτός ΕΒΑΥ, αφού αφενός δεν θα πάρει το μερίδιο του επί της τιμής πώλησης και αφετέρου επειδή δεν υπάρχει η ασφάλεια του πέιπαλ για σένα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα για τις φωτό που σου ζητά.

Σε ότι αφορά την τιμή, εγώ δεν θα συνδιαλεγόμουν την αξία του αντικειμένου, από την στιγμή που δεν είναι δικό μου λάθος. Άντε το πολύ πολύ, as a gesture of good will, να δεχόμουν να πληρώσω τα μεταφορικά, που και αυτό οφ μου φαίνεται.

Αυτή είναι η άποψή μου. Ας απαντήσει και κάποια εμπειρότερη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

καλη χρονια σε ολες!!!χρονια πολλα στις Ιωαννες και στους Γιαννηδες!!!

παραγγελια στις 13 κι ακομα τιποτα.....ν αρχισω να ανησυχω?μ αρεσει που τους εστειλα μειλ για το αν θα προλαβω να παραλαβω τα Χριστουγεννα και με διαβεβαιωσαν.......

να φταινε τα ελτα μας?

καμμια που να παρηγγειλε απο εκει...τι γινεται μ αυτους ειναι συνεπεις η σε μενα ετυχε?

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...