Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρέλαβα σήμερα ημερολόγια από myikona.

Το Α3 ήταν πολύ καλό- σε κάποιες φωτογραφίες υπήρχε πρόβλημα με τα χρώματα από την άποψη ότι φαινόταν σαν κακή ανάλυση, όμως οι ίδιες φώτο κοσμούν κορνίζες στο σπίτι οπότε ξέρω ότι δεν έχουν πρόβλημα.

Το Α4 με τις ίδιες φωτογραφίες παρουσίαζε περισσότερα προβλήματα-παρόλο που ήταν και σε μικρότερο μέγεθος οι φώτο. Το επιτραπέζιο -ακομα μικρότερο-ήταν σε πολλές χάλια. Όχι μόνο από ποιότητα αλλά και το ίδιο το χαρτί σαν ξυσμένο, σε άλλα σημεία είχε χρώμα από εκτύπωση άλλη. Κακή ποιότητα φώτο δεν μπορούν να μου πουν γιατί ακόμα και αυτά που έγραψα σε κάποια σημεία-δικό τους το πρόγραμμα οι λεζάντες- μου βγήκαν διπλά και μουτζουρωμένα στην εκτύπωση.

Ευχαριστημένη δεν έμεινα αλλά για τα λεφτά που πλήρωσα(κουπόνι από golden deals) μπορώ να πω οκ, τόσα πλήρωσα τι περίμενα. Η έκπτωση στη τιμή μάλλον συνοδεύτηκε από έκπτωση στην ποιότητα.

Άλλη που αγόρασε από εκεί πρόσφατα φώτομπουκ ή ημερολόγια έμεινε ευχαριστημένη?

Με κόβει κρύος ιδρώτας γιατί έχω ακόμα κουπόνια με το σκεπτικό να κάνω φώτομπουκ...

Οφ τόπικ, υπάρχει θέμα για τα φώτομπουκς.:wink:

Nα χτυπήσουμε τελικά παραγγελία από gymbo ή να περιμένουμε για τις εκπτώσεις τους??

Παίζει κανένας κωδικός??

Επίσης οφ τόπικ συντζιμπορίτισσα :wink:

Εκπτώσεις με τζιμπακς, η άποψή μου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κοριτσια μολις μου ηρθε αυτο το Mail στα junk

Warning Notification

Dear PayPal Customer,

It has come to our attention that your PayPal account information needs to be updated as part of our continuing commitment to protect your account and to reduce the instance of fraud on our website.

If you could please take 5-10 minutes out of your online experience and update your personal records you will not run into any future problems with the online service.

However, failure to update your records will result in account suspension. Please update your records before January 15th, 2012.

Once you have updated your account records, your PayPal account activity will not be interrupted and will continue as normal.

Click here to update your PayPal account information

Sincerely,

PayPal

Να υποθεσω οτι το σβηνω ετσι???:rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Οφ τόπικ, υπάρχει θέμα για τα φώτομπουκς.:wink:

Όχι καλέ! Αγορά από το ίντερνετ ημερολογίων είναι...που να μου κοβόταν η σύνδεση όταν την έκανα!!!

Ερώτηση :διαφορετικό το Γερμανικό paypal και άλλο το Αγγλικό/Αμερικανικό ή ότι άλλο είναι?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!Υγεία σε όλους μας και πάνω από όλα στα παιδάκια μας!Λοιπόν να σας πω πως τελικά πήρα υγραντήρα ( αυτόν http://chicco.skroutzstore.gr/p.YGRANTIRAS-CHICCO-ATMOU-HUMI-VAP.357236.html ) από την τοπική αγορά (60€) γιατί είχαμε το πρώτο μας μουκωματάκι και αγχώθηκα!:)Έχω λοιπόν να σας πω πως είναι πολύ καλός.Σχετικά αθόρυβος και πιάνει λίγο χώρο!Αχρείαστος βέβαια να είναι!!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Κορίτσια συγνώμη που καταχράζομαι τον χώρο εδώ αλλά άνοιξα ειδικό θέμα και απάντηση δεν πήρα.

Έχει καμιά κάθισμα cybex?Βλεφαριάζω αυτό εδώ

http://www.mytoys.de/Cybex-Auto-Kindersitz-Isis-Fix-Lipstick-2011/Auto-Kindersitze/Unterwegs-mit-dem-Auto/KID/de-mt.tr.ca01.04.18.04/2233456

Επίσης τα romer είναι καλά? Σωστά?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. μόλις έκανα μια πατάτα. Διάβασα το λινκ με τις οδηγίες για πευπαλ,αλλά γράφει κυρίως οδηγίες για την εγγραφή μας. Λοιπόν. Παρήγγειλα κάτι τάβλες κρεβατιου από ένα ελληνικό σαιτ. αφού ολοκλήρωσα τη παραγγελία πάω να πληρώσω μέσω πευπαλ. (να τονίσω ότι δεν μου έβγαλε πουθενά έξοδα μεταφοράς. Μόνο 35 ευρώ το κόστος του προιόντος.) Πληρώνω λοιπόν με πευπαλ. Μετά πάω και κάνω μια περιήγηση πάλι στο σαιτ και τι να δω?? Το κατάστημα είναι στην ΠΑΤΡΑ!!! και αναφέρει ότι κάνει δωρεαν αποστολη σε ακτινα 100χλμ!! Για άλλες περιοχές πρέπει να συνεννοηθώ μαζί

τους . Θα μου πεις μετά κάθεσαι και κοιτάς το σαιτ??? Θα σας απαντήσω ότι έψαχνα μια ωρα να βρω τρόπο αποστολής και δεν το έβλεπα. Υπέθεσα λοιπόν ότι αφου στην ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν υπάρχουν μεταφορικά,είναι δωρεάν..Τώρα μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου?αν ναι.πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο να συννενοηθώ με το κατάστημα ή μπορώ να το κάνω τώρα μέσω πευπαλ? αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ τα φώτα σας!

Είχα γράψει αυτό το μηνυμα και θα ήθελα να σας ενημερώσω για την εξέλιξη. Έστειλα αμέσως μειλ στην εταιρία ζητώντας να ακυρώσει την παραγγελία μου λόγω ασυμφορων μεταφορικών. Την άλλη μέρα το πρωί πήρα με αγωνία το κατάστημα για να ακυρώσω. Το σήκωσε ένας ευγενέστατος κύριος και μου είπε;κοπέλα μου,εγώ στέλνω συνέχει πράγματα στην Αθήνα.Δεν θα σου χρεώσω τη μεταφορά από Πάτρα -Αθήνα,θα πληρώσεις μόνο το Αθήνα - μύκονο. Θέλεις? Φυσικά πήδηξα από τη χαρά μου και είπα ναι. Μάλιστα με ρώτησε τη μεταφορική που βολεύει εμένα για να παέι τα πράγματα. Και μιλάμε για αγορα 35 ευρώ,όχι για κανένα τεράστιο ποσό. Και να σας πω και το κορυφαίο??? Μετά από 2 μέρες μου ήρθε μειλ από την εταιρία ότι τα πράγματα είναι στη μεταφιρική που ζήτησα και ότι μου επιστρέφουν 2 ευρώ λόγω διαφοράς φπα μυκόνου-Αθήνας!!!! Ντοινγκ!!! Τον βρήκα εξαιρετικό τον κύριο κα νοιώθω χρέος μου να σας το πω!!! Μετά μου ήρθε και από την πευπαλ μηνυμα που έλεγε ότι έχουν επιστραφεί 2 ευρώ. Το σαιτ είναι chairs.gr.

Κορίτσια συγνώμη που καταχράζομαι τον χώρο εδώ αλλά άνοιξα ειδικό θέμα και απάντηση δεν πήρα.

http://www.mytoys.de/Cybex-Auto-Kindersitz-Isis-Fix-Lipstick-2011/Auto-Kindersitze/Unterwegs-mit-dem-Auto/KID/de-mt.tr.ca01.04.18.04/2233456

καλημερα και καλη χρονια

εγω εχω romer με isofix. Ευχαριστημενη ειμαι. Ειναι σταθερο, ευρυχωρο και δεν βρωμιζει ευκολα. Τα υφασματα δεν ειναι βεβαια αλκανταρα οπως ειναι το maxi cosi που εχω για τον μικρο μου αλλα καλλιτερα γιατι δεν υδρωνει κιολας η πιτσιρικα μου.

Θα ηθελα να ρωτησω που να βρω κανενα μαγιουδακι κολυμβητηριου για παιδακι. Το εψαξα οσο μπορουσα και εχω πεσει σε αδιοξοδο. Ευαχριστω

geia sas kai xronia polla ! na rwtisw, empisteueste to ebay gia tis agores sas?? idws otan aforoun ta paidia (rouxa ktl)??

Να ρωτήσω και εγώ τι είναι αυτό που σε κάνει να το εμπιστεύεσαι ?

.......Θα ηθελα να ρωτησω που να βρω κανενα μαγιουδακι κολυμβητηριου για παιδακι. Το εψαξα οσο μπορουσα και εχω πεσει σε αδιοξοδο. Ευαχριστω

Στο swimbabes κοίταξες ? Με την ηλικία του παιδιού στο ΕΒΑΥ ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Στο swimbabes κοίταξες ? Με την ηλικία του παιδιού στο ΕΒΑΥ ?

ευχαριστω. Εψαξα το swimbabes αλλα εχει μαγιω παραλιας Με ενδιαφερουν τα arena η τα speedo και στο ebay που το εψαξα μου βγαζει πολυ λιγα κομματια κι αυτα σε σκουρα χρωματα. Αν εχει κανεις καποια αλλη ιδεα ????

To test της adac είναι από τα πιο έγκυρα. Διάβασέ το.

http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx?ComponentId=29903&SourcePageId=0

Εμείς είχαμε το προηγούμνο μοντέλο από αυτό http://www.kiddy.de/kindersitze/kindersitz-9m-12j/kiddy-guardianfix-pro.html και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Και αυτό που λες εσύ σε αυτό το στυλ είναι

.pngy3DLp3.png

έχετε καμία πρόταση για αγορίστικα καλύμματα για παπλώματα?

Εννοείς παπλωματωθήκες με τις οποίες θα κοιμάται ή κάτι για ν αστρώνεις στο κρεβάτι την ημέρα για να προστατεψεις το πάπλωμα;

.pngy3DLp3.png

να σας πω τον πονο μου γιατι κοντευω να σκασω;

ειχα παρει τις προαλλες χαλι shaggy απο ενα απ τα μαγαζια της λιστας.το παραγγελνω δευτερα(πχ,δε θυμαμαι κ τη μερα:rolleyes:),κ την τριτη στην πορτα μου.

ολα τελεια,υπεροχο κλπ κλπ.

ερχεται ο καιρος που αποφασιζω επιτελους ποια ρημαδομοκετα να παρω .

παραγγελνω απ το ιδιο καταστημα στα μισα της προηγουμενης βδομαδας ,ητοι 27 του δεκεμβρη-αν θυμαμαι καλα.

κ τον παρακαλω αν μπορει να το εχω τριτη-σημαρα δηλαδη.

ενταξει οκ,καταλαβαινω οτι πρεπει να κοπει κ να ρελιαστει αλλα οκ,εχουν 3 ολοκληρες εργασιμες(συν και το σαββατο ακομα,γιατι δουλεψαν ειπε-αρα 4 !) κ μετα μεσολαβει αλλαγη χρονου κ δευτερα-αργια κ σημερα να δοθει στο κουριερ να ρθει.

τους παιρνω σημερα να δω που βρισκεται κ αν εχει φυγει-δειχνει ουτε να ξερει που ειναι. στην αρχη μου λεει: μεσα στις επομενες μερες .μετα ,οταν του λεω,μααα σας παρακαλεσα για σημερα, μου λεει αααα,μισο λεπτο μηπως ηδη το χει το κουριερ απ το σαββατο(μα δε θα χε ερθει;αμανατι θα το κρατουσε το κουριερ;:rolleyes:)

με παιρνει μετα απο κανα μισαωρο κ μου λεει : ξερετε ,υπαρχει καποιο προβλημα....η συγκεκριμενη μοκετα που επιλεξατε δεν εχει αρκετα μετρα κ θα πρεπει να βγει λιγο πιο μικρη για να μπορεσει να γινει. ποια διασταση θελετε,την ταδε ή τη δεινα;

συγγνωμη,του λεω,περιμενετε να σας παρω ΕΓΩ τηλεφωνο την ημερα της παραδοσης, να μου πειτε οτι υπαρχει προβλημα με τις διαστασεις?

δηλαδη εγω περιμενω σημερα μοκετα,κ εσεις ποτε ακριβως περιμενατε να με παρετε να με ρωτησετε τι διαστασεις θελω;

μααααα, μου λεει, μας προλαβατε:shock:

τι σας προλαβαμε κυριε μου,εγω σας πηρα κ ουτε καν γνωριζατε που βρισκεται το χαλι,αν εχει φυγει ή αν δεν εχει φυγει κ εδω ουτε καν εχει κοπει....:shock:

τεσπα ,να μην τα πολυλογω,του ειπα τις καινουριες διαστασεις, του εβγαλα κ ενα λογυδριο του τυπου οτι πρεπει να ειναι λιγο πιο προσεκτικοι γιατι η αγορα πια ειναι πολυ ανταγωνιστικη κ δε σηκωνει λαθη.

πηγε να δικαιολογηθει για τις γιορτες,κ του λεω ,κατανοητον οτι ειναι γιορτες,αλλα αυτο δε σημαινει οτι παυουμε να ειμαστε ανταξιοι των προσδοκιων των πελατων μας,κ οτι η αγορα ειναι αδυσωπητη κ δεν καταλαβαινει απο γιορτες κ αργιες.(ολα αυτα εν τω μεταξυ του τα ελεγα πολυ φιλικα κ σαν συμβουλη,κ του το ειπα κιολας,οτι ειναι κριμα να απογοητευουν καποιον που στο παρελθον εχουν εξυπηρετησει καλα)

οταν τον ρωτησα ποτε θα παραλαβω εν τελει, μου λεει εεεεεε,απο βδομαδα τωρα πια ,μεσολαβουν κ τα φωτα:shock:(λες κ των φωτων ειναι κανα 5νθημερο εορτασμου)...μα ειμαστε σοβαροι;;; ε εκει δεν κρατηθηκα κ του λεω....γιορτη παρα γιορτη,ετσι οπως μου το πατε,ανοιξη θα παραλαβω:roll:

τωρα που τα σκεφτομαι,εχω φουντωσει!!!

ειμαι υπερβολικη ρε κοριτσια;;;

νευριαζω με τις αστειες δικαιολογιες....οταν φαινεται οτι εχεις χασει τη μπαλα,δεν ξερεις τι γινεται κ προσπαθεις να το σωσεις-ματαια....

ετσι μου ρχεται να παρω να το ακυρωσω εν τελει.....:evil:

αλλα κ παλι,πουυυ να ψαχνω παλι για μοκετα;

στη λιστα που κοιταξα λιγο ξανα, μονο σ αυτο βρηκα το στυλ που θελω:roll:

Ψάχνω βούρτσα στρογγυλή για να ισιώνω τα μαλλιά μου.

Που να ψάξω? Ξέρετε καμμία καλή ποιοτική μάρκα? Πλαστική ή με φυσική τρίχα? Τι είναι καλύτερο?

Έχω κάνει έρευνα σε amazon, ebay αλλά δεν βλέπω μεγάλες διαφορές με Χόντο π.χ.

Φοβάμαι να παραγγείλω στο άσχετο, μήπως και πληρώσω ακριβά κάτι που δεν αξίζει τόσο.

Στην τελική καλύτερα να πάρω από φυσικό μαγαζί.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Και από ελληνικό eshop δεν έχω πρόβλημα.

Eγώ πάντως tsioubal έμεινα πολύ ευχαριστημένη με τα ημερολόγια της συγκεκριμένης προσφοράς, παρήγγειλα 3 επιτραπέζια Α4 με φωτογραφίες των παιδιών και είναι όντως πολύ ωραία. Η εκτύπωση δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα, αν και διάλεξα ένα σχέδιο με έντονο φόντο κάτι φύλλα (ίσως αυτό καλύπτει ατέλειες που δεν παρατήρησα). Πρόλαβαν και μου τα έστειλαν πριν τα Χριστούγεννα, μέσα σε μία βδομάδα και έτσι έβγαλά φτηνά και όμορφα δωράκια για παππουδογιαγιάδες.

Alepar, ξέρεις είναι λίγο μονότονο. 3 μυνήματα μέχρι τώρα, σήμερα δηλαδή, και όλα για το συγκεκριμένο σάιτ ....:roll:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Alepar, ξέρεις είναι λίγο μονότονο. 3 μυνήματα μέχρι τώρα, σήμερα δηλαδή, και όλα για το συγκεκριμένο σάιτ ....:roll:

ελα μωρε...αμεσως κ συ!!:mrgreen:

τυχαιο γεγονος...:rolleyes::rolleyes:

(καλη χρονια ωρε...ριξε κ μια γνωμη για το θεμα μου με τη μοκετα ,στην πισω σελιδα,εεεε φφφφφφανταστικη μου ιντερνετικη φιλη?)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...