Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εξαρταται απο τον αντρα...τι ηλικια εχει??? Και εαν ταιριαζει εν γενει στο στυλ του...παντως δεν θα με πειραζε να το δω σε αντρα αρκει να του πηγαινε σαν συνολο

34 ειναι και ντυνεται μοντερνα αλλά όχι extreme. κι εκεινος στο χρώμα κολλάει..

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε και δεν το παιρνει??? Το πολυ πολυ το φορας εσυ;);)

Μπα.. δε το θέλει! Με το ζόρι? Είπαμε να κάνουμε συμφέρουσες αγορές αλλά αν πάει χαμένο, τι νόημα έχει? Σαν να πάρεις από δω όποιο χρώμα θες.

Διαφημίσεις

Νομίζω πως στην ηλικία που είναι το παιδί, θα είναι μέγα λάθος να πάτε στην τρίτη κατηγορία καθισμάτων, τύπου booster, τα οποία είναι κατάλληλα για ηλικίες άνω των 5. Το παιδί δένεται με τη ζώνη του αυτοκινήτου σε αυτούς τους τύπους καθισμάτων, η οποία ζώνη μπορεί να το τραυματίσει σε περίπτωση σύγκρουσης.

Το κάθισμα που ήδη έχετε μέχρι πόσα κιλά είναι?

Ας σου απαντήσει κ κάποια άλλη κοπέλα αν ξέρει κάτι παραπάνω αλλά εγώ θα έλεγα πως ΔΕΝ πρέπει να το πάρετε.

Μάλλον δεν κατάλαβες. Δεν ψάχνω για κάθισμα booster, για κάτι τέτοιο ψάχνω

http://www.amazon.co.uk/Renolux-Step-Group-1-2-3-Black/dp/B004B4N7JC/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1324918815&sr=1-1

Αυτό που έχουμε είναι έως 18 κιλά.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Μάλλον δεν κατάλαβες. Δεν ψάχνω για κάθισμα booster, για κάτι τέτοιο ψάχνω

http://www.amazon.co.uk/Renolux-Step-Group-1-2-3-Black/dp/B004B4N7JC/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1324918815&sr=1-1

Αυτό που έχουμε είναι έως 18 κιλά.

Ψάχνεις δηλαδή για τον τύπο καθίσματος που αφαιρείς σιγά σιγά κομμάτια όσο μεγαλώνει το παιδί?

Η recaro έχει ένα τέτοιου τύπου αλλά δεν το επέλεξα γιατί δεν παίρνει isofix.

Ψάχνω ένα κάθισμα αυτής της κατηγορίας 3ης δηλαδή να χρησιμοποιηθεί τώρα και αργότερα. Τώρα ξεκίνησα το ψάξιμο και δεν έχω καταλήξει κάπου, στο ψάξιμο είμαι. Το συγκεκριμένο δεν έχει ίσοφιξ αλλά μου άρεσε πολύ, το έχει καμιά ακουστά?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κοριτσια γιατι τα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005EYH1XQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

απο οσο αναγραφει φτανει να τα χρεωνει £43.84 στο τελος?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Κοριτσια γιατι τα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005EYH1XQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

προφανως εχουμε και το VAT: GBP 8.20 τελικα συμφερουν?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εχει αναφερθει σε αλλο θεμα...εως περισυ που εστελνε ξανα πανες Ελλαδα λογω καποιου bug του συστηματος δεν χρεωνε ΦΠΑ δεδομενου οτι ουτε στην Αγγλια τιθεται ΦΠΑ στις πανες επομενως η διαφορα που βλεπετε ειναι το +23% του ελληνικου ΦΠΑ...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Έλλη μου πριν 1 βδομάδα παράγγειλα πάλι πάνες και δεν είδα τόση διαφορά στην τιμή, μια ελάχιστη διαφορά 1-2 λιρών μόνο. Τώρα χρεώνει 8,20 λίρες για το συγκεκριμένο λινκ.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Ελευθεριτσα μου (πως περασε ο καιρος??? γεννας οπου να'ναι...με το καλο κοπελα μου!!) μηπως πετυχες και την προγουμενη βδομαδα bug?? Ξερεις απο αυτα που μας στελνει με 0 μτφ ακομα και εαν η αγορα ειναι κατω απο 25λιρες...παντως στο συγκεκριμενο link της κοπελας 8,20λιρες ειναι το 23%...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλημέρα πατριωτάκι! Χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου (ναι περιμένω την μπέμπα, με το νέο έτος εύχομαι). Όχι δεν ήταν bug τώρα τι να σου πω. Θα ξανακοιτάξω τις παραγγελίες μου, έχω κάνει πάνω από 6-7 τον τελευταίο μήνα.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια

Εφυγε ενα δέμα μου σήμερα απο amazon.co.uk με Chronopost,σας έχει στείλει ποτέ το amazon με αυτή την μεταφορική; και αν ναι ξέρουμε με ποιους συνεργάζεται στην Ελλάδα;

Εχει Delivery Estimate αύριο!:rolleyes:

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

κάνε έντιτ και διόρθωσε τον άλλο για να μην υπάρχει καμιά παρεξήγηση!!!

Πήρα αυτό το παλτουδάκι για τη μανουλίτσα μου!!! Καλό???

πως γινεται αυτο;

κοριτσακια μου!

Ποτε ειχες βαλει παραγγελια στο μαντκο ? Περιμενω κι εγω καποια πραγματα αλλα ακομα αφαντα και εχω και δωρακια μεσα:oops:

Και εμένα είναι άφαντα τα πραγματάκια μου από 15/12:oops: Επίσης από cheapsmells kai feelunique με τι παραλαμβάνουμε? ΕΛΤΑ? Επίσης άφαντες οι παραγγελείες μου από 16/12:oops::oops::oops:

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Απο Αγγλια εφυγαν 11/12 και ειχα βαλει παραγγελια 2 μερες πριν...

Τα δικά μου φύγανε 14/12 και ακόμα τίποτα.

Και εμένα είναι άφαντα τα πραγματάκια μου από 15/12:oops: Επίσης από cheapsmells kai feelunique με τι παραλαμβάνουμε? ΕΛΤΑ? Επίσης άφαντες οι παραγγελείες μου από 16/12:oops::oops::oops:

Όταν παραλάβω θα ενημερώσω.

πως γινεται αυτο;

Αν κατάλαβα καλά, εννοείς πως παρήγγελε ενώ ο πωλητής στέλνει μόνο Αγγλία.

Είτε με άγγλο ξάδερφο, είτε με προηγούμενη ερώτηση στον πωλητή αν δέχεται να στείλει στην Ελλάδα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κοριτσια γιατι τα

Η ερώτησή σου βρίσκεται εδώ απαντημένη http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

πως γινεται αυτο;

Όταν γράφουμε ένα μήνυμα σε φόρουμ έχουμε δικαίωμα για 24ώρες από την ώρα που το ανεβάσαμε να το διορθώσουμε, διαγράψουμε κτλπ

Αυτο θα το κάνεις πηγαίνοντας στο μήνυμα σου κ εκεί που λέει το κουμπάκι edit θα το πατήσεις κ θα αφαιρέσεις ή θα προσθέσεις στο πρώτο σου μήνυμα .

Και θα παρακαλούσα για μια ακόμη φορά

Αν θελετε να μιλησετε για τις αγορές σας κ το πόσο ωραίες ειναι ή να αναλύσετε αν θα φόραγε κατι ενας άντρας κτλπ επειδή ειναι οφ τοπικ ποσταρίσματα να το κάνετε μέσω πμ ή στο chat που ειναι ακριβώς πανω.

Ειναι κρίμα να μας κλεισουν κ να μας πάνε διπλα.....το υπενθυμίζω απλά!

Καλησπέρα κοριτσια

Εφυγε ενα δέμα μου σήμερα απο amazon.co.uk με Chronopost,σας έχει στείλει ποτέ το amazon με αυτή την μεταφορική; και αν ναι ξέρουμε με ποιους συνεργάζεται στην Ελλάδα;

Εχει Delivery Estimate αύριο!:rolleyes:

Λογικά θα σου έχουν δώσει κ τράκινγκ νούμερο σωστά?

Αν σου δώσαν βαλε εδώ το νουμερο σου να δεις που βρισκεται

http://www.chronopost.fr/transport-express/livraison-colis/homepage

ενημέρωσε μας αν παραλάβεις τελικά αυριο οπως λεει η σελίδα του αμαζον.

θέλω να κάνω αγορές απο το marksandspencer.com (απαράδεκτο να βρώ το ίδιο παντελόνι στην Αγγλία 19 λίρες και στην Ελλάδα το αγόρασα 60 ευρώ!!! :( ) ..

άν μπορεί κάποια να με βοηθήσει με το myukmail ας μου στείλει πριβέ μήνυμα .. σένξ :)

εδιτ: χμ χμ χμ τώρα είδα ότι έχει συνδρομή αυτό .. όποια άλλη βοήθεια δεκτή .. :|

αν έχει καταφέρει κάποια κοπέλα να ψωνίσει απο το συγκεκριμένο e-shop ας μου στείλει μήνυμα .. ξανάμανάθένξ :)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

θέλω να κάνω αγορές απο το marksandspencer.com (απαράδεκτο να βρώ το ίδιο παντελόνι στην Αγγλία 19 λίρες και στην Ελλάδα το αγόρασα 60 ευρώ!!! :( ) ..

άν μπορεί κάποια να με βοηθήσει με το myukmail ας μου στείλει πριβέ μήνυμα .. σένξ :)

για δες αν σε βοηθάνε οι οδηγίες της χατζίθο

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248468&postcount=7795

χρόνια πολλά κορίτσια:D

Μήπως κάποια κοπελιά μπορεί να μου πει αν αυτή η κάμερα έχει μεταφορικά για Ελλάδα?

Δεν καταλαβαίνω γρι γερμανικά και από τα γνωστά βήματα του αγγλικού σαιτ νομίζω δεν έχει:oops:

http://www.amazon.de/gp/product/B005E0BHMG/ref=noref?ie=UTF8&s=photo&psc=1

Η τιμή είναι πολύ χαμηλότερη από το αγγλικό γι' αυτό ρωτάω;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...