Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Aggelomarios πολύ όμορφα!!!!Με-γεια σου!!!

Κορίτσια τα φώτα σας!!!!!

Ενώ μέχρι χθες έβλεπα στο σαιτ του ΕΛΤΑ που είναι το δέμα που περιμένω απο Αγγλία(έλεγε σε αποστολή απο το Σάββατο)σήμερα μου λέει οτι δεν υπάρχει ο αριθμός που δίνω:(:(

Που είναι το δέμα μου?Πως μπορώ να το βρω?Καμιά ιδέα?

Έστειλα μειλ στα ΕΛΤΑ αλλά δεν είμαι αισιόδοξη οτι θα απαντήσουν:rolleyes:

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα! Για μπιμπερό AVENT PHILIPS πρέπει να πάρω θερμός ΑVENT;Θα ξεκινήσω το θήλαστρο και ψάχνω να πάρω κουτιά αποθήκευσης και θερμός για να μπορώ να κουβαλάω το γάλα μαζί μου. Καμιά πρόταση;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Kαλημέρα! Για μπιμπερό AVENT PHILIPS πρέπει να πάρω θερμός ΑVENT;Θα ξεκινήσω το θήλαστρο και ψάχνω να πάρω κουτιά αποθήκευσης και θερμός για να μπορώ να κουβαλάω το γάλα μαζί μου. Καμιά πρόταση;

Τι εννοεις θερμός ταμαράκι?

Εννοεις το μπουκάλι που αποθηκεύουμε το νερό το βρασμένο?

αν ναι....δεν χρειάζεται να είναι της ίδιας μάρκας....οτι βρεις σε καλή τιμή πχ για 500 ή 1 λιτρο καλό ειναι.

Εγώ ειχα ενα του τζάμπο ροζ τιμή αγοράς 5ευρώ για 1 λιτρο νερό

Μια χαρά κράτησε και το εχω κρατήσει για το επομενο μπεμπε.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

μολις ήρθε αυτο το μειλ στα σπαμ ανεπιθύμητα

Please, update your personal information!

Dear Value Customer,

From Wednesday, July 20, 2011 until Friday, July 22, 2011, we conducted a detailed review of our security measures, to improve the security of online transactions. Please update your personal information to avoid future problems with your account.

Confirm my account & detail!

All accounts are considered inactive will be suspended without notifying the owner.

Thanks,

PayPal

απο αυτή τη διέυθυνση [email protected] μέσω mars.csmed.de

Προσοχή μη το κάνει καμιά σας.....

Διαφημίσεις

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

μολις ήρθε αυτο το μειλ στα σπαμ ανεπιθύμητα

απο αυτή τη διέυθυνση [email protected] μέσω mars.csmed.de

Προσοχή μη το κάνει καμιά σας.....

Kαλα εκανες και το εγραψες, γιατι την προηγουμενη φορα ειχα δωσει κανονικοτατα ολα τα στοιχεια μου, και μετα ετρεχα να αλλαζω καρτες :rolleyes:

Ποια κοπελα αγοραζει μεσω MUM απο την Αγγλια που θελω να της κανω 2-3 ερωτησουλες; Μεσω πμ, μην ζαλισω και το θεμα.

h0MYp3.png

irida μήπως μπορεις να μου το βρεις? εκανα αναζήτηση στο θέμα αλλά δε το βρηκα...

ελα

http://contact.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ChatWithUs&ebayConvID=@e4dfeff9-a980-20b4-8bee-b4c598a21e94@9596a9dc-3fb8-3090-a69e-d7e44a6ff7de&ebayTopicID=20&ebayConvUnitID=5302595453&segmentID=1

WLFfp2.png XI11p2.png

αν μπορει καποια να με βοηθησει..............

ψαχνω 2 προιοντα και τελος παντων τα βρηκα φθηνοτερα στο www.lookfantastic.com το βρηκα στη λιστα μας αρα ολο και καποια θα χει ψωνισει.... τωρα τελευταια αραγε εχει παρει καμια???????? πως παει απο παραδοσεις? αργει? θα κανω και μια αναζητηση αλλα μπορει καποια να μην εγραψε οτι ψωνισε....

τωρα επειδη μου χει σπασει τα νευρα το σαιτ τους,με το που μπηκα μου βγαλε μυνημα οτι αν γραφτω στη λιστα με τα εμαιλ τους θα μου δωσουν 5 λιρες εκπτωση για τη 1η μου παραγγελια! ελα μου ομως που το κλεισα και μετα συνηδειτοποιησα τι ελεγε!!!!!!!!!!!! κ τωρα με καμια δυναμη δε μπορω να το βρω........... μπορει καποια να βαλει το μαιλ της και μολις παρει το κωδικο (προφανως ειναι ιδιος για ολους) να τον γραψει εδω ή να στειλει πμ????? πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζ!

εψαξα κ στα διαφορα σαιτ με κωδικους αλλα ουτε κει το γραφει...

αααααααα μου σπασε τα νευρα μιλαμε........

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Σματς σμουτς πολλά και σαλιωμένα (το λέει η κόρη μου αυτό:lol::lol: ). Τα πουλάς στο φόρουμ ?:wink::wink::wink:

Μπελάς δηλαδή τα preschoolians ..... να το βάλω στην λίστα ή όχι ?

Υπενθυμίζω την λίστα με τα παπουτσομάγαζα, περνάτε μου με πμ τα νέα σάιτς.

Ο πωλητής που σας έλεγα εχθές, κανονική δορυφορική σύνδεση με Κάιρο......... τον πλήρωσα τώρα με μεταφορικά Αγγλίας και αν θέλει ας ζητήσει την διαφορά...........:confused::confused:

chatzico μου μην το βάλεις στην λίστα. εαν ήμουν ευχαριστημένη θα στο έλεγα να το προσθέσεις. Φιλούδια. Ούτως ή άλλως παπούτσια άφαντα... Πήρα κάτι kickers απο εδώ 70 ευρώ και δεν έμεινα ευχαριστημένη. Καλό πάτημα αλλά στενή φόρμα για τον ποδαρά τον δικό μου. χι χι

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Ιριδούλα, το έστειλα το μέιλ σου, οπότε για ψάξε τα εισερχόμενά σου.

Άντε καλά ψώνια !!!!!!!!!!!!!!!

Ο πωλητής ο γκάο που σας είχα πει, που αγόρασα 12 Ιουλίου και με έγραφε με το ρικουέστ τοταλ για τα μεταφορικά για Ελλάδα, που εν τέλει τον πλήρωσα με μεταφορικά Αγγλίας και είπα αν θέλει ας ζητήσει περισσότερα, ε, ακόμα δεν έχει απαντήσει κάτι !!!!!!! Άφαντος, το ίδιο και το μπλουζάκι μου !!! Ακόμα να το στείλει !!!! Του έχω στείλει 3-4 μυνήματα και τίποτα !!!!!!!!!! Τι να κάνω λέτε ? Να μην ενοχλήσω ακόμα το ebay ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλημέρα.

Χατζίκο έχει γενέθλια η κόρη σου ή κόλλησε το τικεράκι σου??? Και στα εκατό, να την χαίρεσαι την κούκλα σου!

Περιμένω τα κροκς από jellyegg.com

Ως τώρα είναι άψογη η επικοινωνία μας. Έχω χαρτάκι ταχυδρομείου, λογικά το απόγευμα θα παραλάβω!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Δε θα το πιστέψεις αυτό που έγινε μόλις τώρα!

Εκεί που είμαι έτοιμη για το λαιβ τσατ, έρχεται μήνυμα από τον πωλητή ο οποίος έκανε την τιμή κ πάλι 19.97!!!

Του απάντησα να μου στειλει νεο invoice k ton πληρωνω αμέσως!

καλά εκανα?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Ελευθεριτσα αντιλαβου ορθως???

Εισαι εγκυος κοριτσακι μου?????:lol::lol::lol::lol::lol:

Inshoes συνεχεια...το ενα ζευγαρι δεν μου κανει, πηρα 40 και ειναι μεγαλο...πηρα τηλ. no problem μια ευγενεστατη κοπελα με ενημερωσε θα στειλει courrier να τα παρει και αμεσως θα μου στειλει το σωστο νουμερο (δυστυχως δεν το εχει σε λευκο αλλα σε μαυρο)...ενημερωσα οτι παραυτα φευγω για Κρητη...κανενα προβλημα μου λεει εαν δουμε οτι δεν προλαβαινουμε σας τα στελνω στην Κρητη!!!

Thumbs up για inshoes!!!!!

Να σημειωσω οτι δεν υπαρχει καμια χρεωση για την αλλαγη!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Βρηκες κάποια προσφορα κ δεν τα πήρες απο κάποιο καταστημα εδω?

Γιατί αν βαλεις κ τα εξοδα αποστολής βγαινουν ακριβοτερα από τα εδω. Συν του οτι εχουν μπει κ εκπτώσεις τωρα

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Koριτσια καλησπερα σας!!!

Θελω τη γνωμη σας.....Καλαμαρακι στην αναζητηση ειδα οτι εσυ τις χρησιμοποιεις στη μικρη σου......δεν ειναι βεβαια ακριβως η ιδια...η κορη μου εχει ατοπικη και ο γιατρος της συστησε μια καλη ενυδατικη.....τι γνωμη εχετε για τα AVEENO,μια φιλη στην Αμερικη λεει οτι ειναι πρωτη σε πωλησεις......υπαρχει εδω?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300522544980&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

εχουν παραμπεν?......βρηκα αυτη εδω στο ιμπει και η τιμη της ειναι πολυ καλη ....λεω εγω...εεε...δεν ξερω κιολας τις τιμες εδω.....

ειμαι καινουρια στο Ελλαντα.....:D:D

Φιλιααα!!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Aggelomarios σε βρίσκω ορθότατη:):):)

Georgiailias τα συγκεκριμένα μοντέλα που πήρα εγώ ήταν φθηνότερα από ό,τι τα είχε το επίσημο σάιτ της Crocs και καθότι ήθελα μόνο αυθεντικά για ιατρικούς λόγους δεν ήθελα από e-bay. Από το επίσημο σάιτ τα πήρα περίπου 30 Ευρώ φθηνότερα.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Τι εννοεις θερμός ταμαράκι?

Εννοεις το μπουκάλι που αποθηκεύουμε το νερό το βρασμένο?

αν ναι....δεν χρειάζεται να είναι της ίδιας μάρκας....οτι βρεις σε καλή τιμή πχ για 500 ή 1 λιτρο καλό ειναι.

Εγώ ειχα ενα του τζάμπο ροζ τιμή αγοράς 5ευρώ για 1 λιτρο νερό

Μια χαρά κράτησε και το εχω κρατήσει για το επομενο μπεμπε.

Όχι. Όταν βγαίνω έξω και θα πρέπει να πάρω το μπουκάλι με το μητρικό γάλα για να ταίσω το μωρό, το μπουκάλι που θα πρέπει να το βάζω για να διατηρείται το γαλα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Όχι. Όταν βγαίνω έξω και θα πρέπει να πάρω το μπουκάλι με το μητρικό γάλα για να ταίσω το μωρό, το μπουκάλι που θα πρέπει να το βάζω για να διατηρείται το γαλα;

Α πολύ ωραια ! φιου τώρα κατάλαβα!

Ναι απο όσο ξέρω θα πρέπει να το βάζεις σε ισοθερμική τσαντούλα τωρα θα ειναι της αβεντ θα ειναι αλλη , οτι βολευει εσένα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...