Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο αμαζον ειναι 36 και εδω ....ελλαδα ....35! προσφορα θα το πω δυστυχως! οτι πλησιαζει στο αμαζον το θεωρω και προσφορα!

ναι αλλά στο Ελληνικό πρόσθεσε και 3,5Ε μεταφορικά οπότε βγαίνει στα 38,5 δηλαδή δεν είναι προσφορά τελικά!

επίσης αναφέρει Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια και τα χρησιμοποιείτε όπως επιθυμείτε.. δηλαδή για την αγορά και άλλων προϊόντων....αυτό ναι είναι προσφορά εφόσον ισχύει για όλα τους τα προϊόντα (κάντε τηλ πριν αγοράσετε κουπόνια να βεβαιωθείτε! μην βρεθείτε με 15 θερμόμετρα!!!)

Δεν εχουν το θεο τους! Και στο Γερμανικο ακομα φτηνοτερα!

Εγω το πηρα απο δω

http://www.amazon.de/Medisana-76120-Infrarot-Fieberthermometer-FTN/dp/B002Q4TV4E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1324464413&sr=8-1

και δεν χρεωθηκα επιπλεον μεταφορικα γιατι ειχα ηδη ετοιμη μια πολυ μεγαλη παραγγελια.

αυτο ειναι με τις υπερυθρες ε?

συγγνωμη αλλα πως το πηρες απο το γερμανικο αμαζον?

εμενα λεει δεν το στελνει.......

WLFfp2.png XI11p2.png

εγω εχω ηδη αυτο εδω http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Multi-use-Thermometer/dp/B000HPU1DY/ref=sr_1_8?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1324468671&sr=1-8

αλλα αν το βαλεις συνεχομενα 2-3 φορες θα παρεις διαφορετικες ενδειξεις αναρωτιεμαι ποσο αξιοπιστο ειναι.... βεβαια την ιδεα τη παιρνεις και ευχαριστημενη ειμαι αλλα ξερω κι εγω........

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω πάρει της Μedisana από το Αγγλικό amazon και νομίζω ότι είναι αρκετά αξιόπιστο. Η απόκλιση ανάμεσα στις μετρήσεις είναι συνήθως, ο,2 βαθμούς, οπότε μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένη.

Πάντως μου έχει τυχει πολλές φορές σεσαιτ με προσφορές, τελικά αν το ψαξεις πιο καλά, να μην συμφέρει η αγορά. Υπάρχουν τα ψιλά γραμματα, και σε καποια προιοντα εσεκμένα ανεβάζουν την αρχική τιμή, και μετά λενε ότι κάνουν 50% έκπτωση.

Ούτε εμενα το στέλνει, αλλά μπορεί σε κάποια άλλη στιγμή να το έστελνε. Τα κάνει αυτά το amazon.

Ούτε εμενα το στέλνει, αλλά μπορεί σε κάποια άλλη στιγμή να το έστελνε. Τα κάνει αυτά το amazon.

Ναι με τις υπερυθρες ειναι. Δεν βλεπω αποκλιση απο τη μια μετρηση στην αλλη. Ειναι εξαιρετικο. Δεν το στελνει πια; :confused:

Κριμα! :(

Mπορει να το ξαναστειλει. Και στο Αγγλικο και στο γερμανικο στελνουν διαφορα προϊοντα και μετα σταματανε και ξανα παλι μπορει να τα στειλουν. Δεν εχει λογικη.

επίσης αναφέρει Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια και τα χρησιμοποιείτε όπως επιθυμείτε.. δηλαδή για την αγορά και άλλων προϊόντων....αυτό ναι είναι προσφορά εφόσον ισχύει για όλα τους τα προϊόντα (κάντε τηλ πριν αγοράσετε κουπόνια να βεβαιωθείτε! μην βρεθείτε με 15 θερμόμετρα!!!)

ναι τελικά είναι μόνο για τα συγκεκριμένα θερμόμετρα... τους πηρα τηλ.

Medisana θερμομετρο ειχα παρει πριν 2 μηνεs απο εδω , σε 3 μερεs στην πορτα μου χωριs εξοδα αποστοληs . Τοτε ο αμαζοναs το ειχε 35 λυρεs αν θυμαμαι καλά.

Ο αη Βασιληs στο ρεβεγιον τηs πρωτοχρονιαs θα δωσει αυτα στα κοριτσακια και αυτα στα αγορακια. Ελπιζω να τουs αρεσουν.

EDrTp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μηπως εχει καμια κωδικο που να μην χρειαζεται για το jdsports????

εψαξα αλλα δεν βρηκα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

fragance x : εχει ψωνισει καμια?ειστε ευχαριστημενες?:P

fraoulitsa δες την λιστα γιατι ειχαν καποιες κοπελες προβλημα τελευταια...

γιατι δεν δοκιμαζεις απο καποιο αλλο της λιστας???

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1986577&postcount=24083

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω ηδη αυτο εδω http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Multi-use-Thermometer/dp/B000HPU1DY/ref=sr_1_8?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1324468671&sr=1-8

αλλα αν το βαλεις συνεχομενα 2-3 φορες θα παρεις διαφορετικες ενδειξεις αναρωτιεμαι ποσο αξιοπιστο ειναι.... βεβαια την ιδεα τη παιρνεις και ευχαριστημενη ειμαι αλλα ξερω κι εγω........

Κι εγώ που έχω αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001D0LMS το ίδιο πρόβλημα έχω, μη νομίζεις...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Στις 26/12 ξεκιναει στο amazon καινουργια εβδομαδα απο lighting deals οπως το black friday...απλα τωρα το ονομαζουν boxing day deals...;)

Εκει βεβαια που εχει φτασει η λιρα δεν ξερω εαν συμφερει:cry::cry:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Συγνώμη....επειδη δεν κατάλαβα προς τι η παροιμία, μου εξηγείς???:confused:

Fairytale, χωρις να ειμαι και σιγουρη, μαλλον εννοει οτι οι diaper cakes στο σαιτ που παρεθεσα δεν της φαινονται και τοσο ετοιμορροπες οπως φανηκαν σε εσενα.

Με λιγα λογια, ειναι θεμα γουστου! :P

Fairytale, χωρις να ειμαι και σιγουρη, μαλλον εννοει οτι οι diaper cakes στο σαιτ που παρεθεσα δεν της φαινονται και τοσο ετοιμορροπες οπως φανηκαν σε εσενα.

Με λιγα λογια, ειναι θεμα γουστου! :P

Κατάλαβα τι σημαίνει η παροιμία...άλλο ήταν που δεν κατάλαβα....μου έστειλε πμ η ravT.

δε θα το συνεχίσω επειδή είμαστε οφ τόπικ...

αλλά να σε ρωτήσω κάτι σχετικό με το θέμα....απόδειξη πήρες για τα γούρια που αγόρασες?

δηλαδή είναι κατάστημα κανονικό?

δεν έχω χρόνο να το κοιτάξω γιαυτό σε ρωτάω.

Ναι προσωπικο μπλογκ εχω την εντυπωση οτι ειναι και θα συμφωνησω κι εγω οτι ειμαστε οφ.

Καπου ειχα δει κι ενα μπλογκ για Πινακες Επιβραβευσης, αλλα τωρα το ψαχνω και δεν το βρισκω!

οπότε μια και η ενότητα είναι για eshops, κακώς το παρέθεσε η κοπέλα....

Ειναι παράνομο να πουλάει μέσω του μπλογκ η ιδκοκτητρια του....

Οπότε κανονικά δε θα έπρεπε καν να αναφερθεί...:rolleyes:

ζητω συγνώμη απο τους διαχειριστές για το οφ τόπικ, αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο εεε???

Πίνακες επιβράβευσης έχει ένα μέλος σε αγγελία εδώ Melduck

Εντάξει Fairytale, το καταλάβαμε όλο το σκεπτικό σου...

Άλλωστε η κοπέλα προφανώς το ανέφερε όπως όλες αναφέρουμε τις κινήσεις μας

Είναι πια Χριστούγεννα, και διαφήμιση να θελε να κάνει, θα ταν εκ των ουκ ανευ...

Και αφού βγάλαμε όλες τα συμπεράσματά μας, ας πάμε παρακάτω, γιατί το κάναμε σμπαράλια πάλι το θεματάκι...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Μμμ ισως και να εχεις δικιο fairytale, ζητω συγγνωμη αν ειναι ετσι.

Νομιζα οτι εδω αναφερονται και γενικοτερα αγορες μεσω ιντερνετ!

Ευχαριστω για την πληροφορια ravT!

Προφανώς είμαστε οφ και προφανώς δεν είναι eshop, είναι προσωπικό blog.

Από Πλαίσιο σε πόσες μέρες παραλαμβάνουμε?

Προλαβαίνω για Πρωτοχρονιά άραγε?

Εαν σου λεει οτι το προιον ειναι ετοιμοπαραδοτο σε 24 ωρες με courrier...

Παρηγγειλα το καλοκαιρι τηλεοραση και πριν λιγο καιρο μελανια και οντως σε 24 ωρες τα ειχα και τα 2

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...