Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις παρελαβα τις πανες απο αμαζον και πραγματικα οπως εχετε αναφερει ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΕΣ....ανησυχω μηπως δεν ειναι καλες:| Περιμενω να αλλαξω το μωρο μου και να διαπιστωσω αν αντεχουν. καλη η μιση τιμη αλλα να κανουμε και δουλεια μας.:?

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Έχω ψωνίσει ένα σωρό φορές πάνες απ το άμαζον και εγώ και η Chatzico ομοίως και πολλές άλλες και δεν έχουμε παρατηρήσει καμία διαφορά. Μα καμία. Δηλαδή φτάσαμε να λέμε πως οι πάνες που μια πολυεθνική στέλνει στην Ελλάδα είναι σουπερ (γι αυτό το 20αρι ανα συσκευασία) και αυτές που στέλνει στα Λονδίνα και τα Παρίσια 3ης διαλογής...

Έλα βρε παιδιά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δεν μιλησα για 3ης διαλογης!!!! Μακαρι να ειναι οπως τα λες, εδω ειχα διαβασει οτι καποιες ειχαν προβλημα διαρροης και αναρωτηθηκα....:roll:

Αν ημουν προκατηλημενη δεν θα εμπαινα και στην διαδικασια να τις παραγγειλω!!!:wink:

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

Σημερα λόγω βροχής ανακάλυψα ότι όλες οι ομπρέλλες μου είναι χαλασμένες.

Μήπως έχει πάρει κάποια κοπέλα σπαστή ομπρέλα που να μη χαλάει με τον πρώτο αέρα ή τουλάχιστον κάποια καλή μάρκα να ψάξω ;

Μήπως έχει πάρει κάποια κοπέλα σπαστή ομπρέλα που να μη χαλάει με τον πρώτο αέρα ή τουλάχιστον κάποια καλή μάρκα να ψάξω ;

εγω ειχα παρει πιν μερικά χρονια απο το χοντος knirps, ειχε εγγυηση για 2 χρονια με αμεση αντικατασταση την χαλασε ο αντρας μου την επομενη χρονια καπως του εσπασε ενα σιδερακη ειχα κρατησει την εγγυηση και αν και αρχικα ειχαν αντηρησεις μου εδωσαν καινουρια και το αυτοματο μοντελο εχουν περαει απο τοτε αλλα 3 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα.

ειναι εγγυηση σας λεω .

καλα ας παρω πισω το οτι ειναι εγγυηση γιατι βλεπω κατι σχολια στο αμαζον......

l86Tp3.png d6AUp3.png

καλα ας παρω πισω το οτι ειναι εγγυηση γιατι βλεπω κατι σχολια στο αμαζον......

Με μια γρήγορη ματία που έριξα ούτε εγώ είδα και τοσο καλά σχόλια. Αλλά γενικότερα και σε άλλες μάρκες καποια μοντέλα έχουν σουπερ κριτικές και κάποια όχι. Πραγματικά μπερδεύτικα. Και δεν είναι και φτηνές.

Τουλάχιστον αν είναι να τα σκάσω, να αξίζει. Μάλλον θα εμπιστευτώ τις κριτικές, αν βρω κατι που να το στελνει το amazon και όχι αλλος seller.. Κατι παραπάνω θα ξέρουν οι Αγγλοι από βροχή.

Εχω πάρει μια πολύ καλή απο το Factory_ Samsonite νομίζω γύρω στα 15,00 ευρώ

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

από το http://www.lasenza.co.uk/ έχει ψωνίσει καμία τελευταία? διάβασα στο παλιό θέμα ότι κάποια κορίτσια είχαν πρόβλημα να βάλουν παραγγελία.. εμένα πάλι δεν μου παίρνει παραγγελία με pay pal.. έχει πληρώσει καμία έτσι;

ε.. και αν μου απαντήσετε πεστε μου και πως είναι τα νούμερα !!!

Δεν μιλησα για 3ης διαλογης!!!! Μακαρι να ειναι οπως τα λες, εδω ειχα διαβασει οτι καποιες ειχαν προβλημα διαρροης και αναρωτηθηκα....:roll:

Αν ημουν προκατηλημενη δεν θα εμπαινα και στην διαδικασια να τις παραγγειλω!!!:wink:

Έχω πάρει ακρετές φορές Active Fit από το σουπερ μαρκετ εδώ και πραγματικά δεν υπάρχει καμια απολύτως διαφορά με αυτές του αμαζον.Όντως είναι λεπτές.Πρόβλημα διαρροής δεν είχα ποτέ αλλά αλλάζω πάνα συχνά, δηλ στις 3 ώρες και το βράδυ που κοιμάται η μικρή αρκετές ώρες συνεχόμενα της βάζω λιμπερο που είναι πιο χοντρουλικες!:D

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

παρακαλω οι εμπειρες τα φωτα σας!!!!

6 νοεμβρη αγοραζω στο εβαυ ενα πουλοβερ παιδικο υποτιθεται σε αριστη κατασταση

οταν το παρελαβα ηταν αθλιο, μπασμενο τοσο πολυ που στεκοταν ορθιο και δεν ταιριαζε ουτε σε 6 μηνων παιδι, οχι σε 2-3 ετων που το πουλουσε αυτη

της στελνω απανωτα μειλ εξηγωντας της την κατασταση

μου ειπε να το στειλω τελικα πισω με απλο ταχυδρομειο, αλλιως δεν θα πληρωσει μεταφορικα

οπως ειχα διαβασει απο εσας της προτεινα συστημενο

εκεινη επεμενε για απλο, αλλιως δεν θα πληρωνε καθολου μεταφορικα

το εστειλα απλο 25 νοεμβρη

8 δεκεμβρη της στελνω μειλ αν το ελαβε

μου απαντησε οχι, ισως λογω εορτων κ θα με ενημερωσει οταν το παραλλαβει

τωρα ειδα οτι σημερα ειναι 43 μερες απο οταν πληρωσα, αρα εχω 2 μερες περιθωριο για να ανοιξω κεις στο πειπαλ

της εστειλα τωρα ενα μειλ εξηγωντας της αυτο

περιμενω να μου απαντησει

τι λετε εσεις να κανω??

να σημειωσψ επισης οτι τις τελευταιες μερες ειχα ανοιξη κεις στο πειπαλ για αντικειμενο που αγορασα απο το αι οφερ (τσαντα) που ο πωλητης περιεγραφε ως δερματινη και ηταν πλαστικη

με δικαιωσε κ μου επεστρεψε το ποσο που ζητουσα

τι να κανω τωρα???

ντρεπομαι να ξαναανοιξω κεις , (προκειται για αλλο πωλητη τωρα, αλλα παλι στο πειπαλ θα το κανω) απο την αλλη δεν εχω αλλη επιλογη

Διαφημίσεις

ντρεπομαι να ξαναανοιξω κεις , (προκειται για αλλο πωλητη τωρα, αλλα παλι στο πειπαλ θα το κανω) απο την αλλη δεν εχω αλλη επιλογη

Να μην ντρέπεσαι με τα λεφτά σου ο θυμόσοφος λαός μας!;)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

παρακαλω οι εμπειρες τα φωτα σας!!!!

6 νοεμβρη αγοραζω στο εβαυ ενα πουλοβερ παιδικο υποτιθεται σε αριστη κατασταση

οταν το παρελαβα ηταν αθλιο, μπασμενο τοσο πολυ που στεκοταν ορθιο και δεν ταιριαζε ουτε σε 6 μηνων παιδι, οχι σε 2-3 ετων που το πουλουσε αυτη

..............

Λάθος η απλή αποστολή. Ας έλεγε ότι ήθελε. Τώρα μπορεί κάλλιστα να σου πεί ότι δεν το έλαβε ποτέ. Και δεν έχεις και τίποτα να της αντιπαραβάλεις.

Θα έλεγα να της στείλεις ένα μύνημα και αν δεν απαντήσει σε 12 ώρες, άνοιξε σούμπιτο κέις. Σιγά μην ντραπείς, τους ξέρεις ή σε ξέρουν στο πέιπαλ ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάθος η απλή αποστολή. Ας έλεγε ότι ήθελε. Τώρα μπορεί κάλλιστα να σου πεί ότι δεν το έλαβε ποτέ. Και δεν έχεις και τίποτα να της αντιπαραβάλεις.

Θα έλεγα να της στείλεις ένα μύνημα και αν δεν απαντήσει σε 12 ώρες, άνοιξε σούμπιτο κέις. Σιγά μην ντραπείς, τους ξέρεις ή σε ξέρουν στο πέιπαλ ?

ευχαριστω κοριτσια για την αμεση απαντηση

ειμαι παρορμητικη οταν νευριαζω κ ετσι ανοιξα μολις κεις στο εμπει!!!

με το πειπαλ τι κανω? να ανοιξω κ εκει εντος δυο ημερων? το εμπει της δινει περιθωριο μεχρι 28 δεκεμβρη να ανταποκριθει

χατζικο κ εγω προβληματιστικα με την απλη αποστολη κ μου εφερε ως επιχειρημα οτι θα εχω την αποδειξη του ταχυδρομειου ως αποδεικτικο, κκαι πραγματικα την κρατησα παρολο που δεν εχει στοιχεια, εχει μονο ημερομηνια κ ποσο που πληρωσα

ευχαριστω κοριτσια για την αμεση απαντηση

ειμαι παρορμητικη οταν νευριαζω κ ετσι ανοιξα μολις κεις στο εμπει!!!

με το πειπαλ τι κανω? να ανοιξω κ εκει εντος δυο ημερων? το εμπει της δινει περιθωριο μεχρι 28 δεκεμβρη να ανταποκριθει

χατζικο κ εγω προβληματιστικα με την απλη αποστολη κ μου εφερε ως επιχειρημα οτι θα εχω την αποδειξη του ταχυδρομειου ως αποδεικτικο, κκαι πραγματικα την κρατησα παρολο που δεν εχει στοιχεια, εχει μονο ημερομηνια κ ποσο που πληρωσα

Εγώ θα κράταγα το όριο των 12 ωρών και μετά θα άνοιγα και εκεί.

Σκανάρισε και την απόδειξη και ο Θεός βοηθός.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Δεν ξέρω αν υπάρχουν εδώ άλλοι φανατικοί του Σιμενόν, αν υπάρχουν θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν υπάρχουν πια εδώ και πάρα πολύ καιρό φθηνά βιβλία του στα γαλλικά στο Amazon.co.uk. Αυτό που συμφέρει είναι να μαζέψει κανείς περισσότερα βιβλία και να παραγγείλει από το ιταλικό άμαζον (ούτε το γαλλικό συμφέρει, ούτε το γερμανικό) με 4,52 Ευρώ το βιβλίο και κάπου 6 ευρώ τα μεταφορικά (οπότε συμφέρει μια μεγάλη παραγγελία ώστε να μοιραστούν τα μεταφορικά). Εκτός του γενικού ενδιαφέροντος, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται.

καλημερα..

εχω κι εγω προβλημα με ενα προιον απο το εβαυ...

πως κανω escalate στο resolution μια υποθεση ηδη ανοιγμενη????

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Καλημέρες! Αν μπορεί να με βοηθήσει καμία... Ψάχνω φόρμα σκι (snowsuit) για κοριτσάκι 3,5 ετών, αδιάβροχη. Αν έχει πάρει κάτι το μάτι σας και κυρίως αν έχετε εμπειρία από κάποια, μου λέτε όσο ψάχνω. Ευχαριστώ!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

καλημερα..

εχω κι εγω προβλημα με ενα προιον απο το εβαυ...

πως κανω escalate στο resolution μια υποθεση ηδη ανοιγμενη????

εδω,εγω....μολις προχτες εκανα escalate...

τι ακριβως θες να σου πω?που ειναι το κουμπακι πχ?

αν θυμαμαι καλα,στο resolution centre ,στο see case details,και εκει που λεει add a message,αν το πατησεις,αν θυμαμαι καλα θα σου βγαλει ενα ακομα κουμπακι που θα λεει escalate (γιατι ,αφου εγω εχω ηδη κανει,οπως καταλαβαινεις,δε μπορω να σου πω επακριβως,γιατι δεν μου το δινει σαν επιλογη:mrgreen:)...το πατας λοιπον,κ γραφεις με λιγα λογια τι συνεβη κ που εχεις "θεμα"....βεβαια,εγω ειδα οτι αλλα τους ειπα,κ αυτοι αλλα καταλαβαν οτι θελω:roll:κ πιεζουν τον πωλητη....το καλο που τους θελω να μην γινει αυτο που νομιζουν οτι προτεινα....τεσπα,θα δουμε....αναθεμα την ωρα κ τη στιγμη βασικα που εμπλεξα με το συγκεκριμενο πωλητη-3 μηνες με ταλαιπωρει το ζωον...(ειπα κ τον δικο μου πονο επι τη ευκαιρια:lol:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...