Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Kαλημερίζω τις ειδικούς των ιντερνετικών αγορών. Θα ηθελα τη βοήθεια σας. Θελω να πάρω καθισματακι αυτοκινήτου. Είδα στο my toys ένα της maxi cosi και η διαφορά στην τιμή με Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη. Γνωρίζει κάποια αν στελνουν καθισματάκι Ελλάδα, είναι αξιόπιστο το site, και αν τελικά παραγγείλω από εκεί, θα έρθει στο χρόνο που λέει; Τα γερμανικά μου δεν είναι τόσο καλά για να καταλάβω και πολλά. Ευχαριστώ.

Είμαι σίγουρη ότι εννοείς το priorifix σωστά; 450 ευρώ στο λητώ, 250 στο mytoys. Εγώ από εκεί το πήρα, αλλά Οκτώβριο του 2009, όταν έστελναν ακόμη - το δέμα ήταν σύνολο 19 κιλά!

Γιατί δεν άνεις μια δοκιμή να το βάλεις στο καλάθι σου και να δεςι τι θα σου βγάλει; Εγώ θέλω τώρα να παραγγείλω το maxi cosi της επόμενης κατηγορίας (15 - 36) και είδα ότι μου το στέλνει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν κορίτσια, έχω το εξής θεματάκι με τον πωλητή μου στο e-bay: Του είχα στείλει μήνυμα για να τον ρωτήσω το ποσό για combined postage και μου είχε απαντήσει 19.97 λίρες και προχθές που μου έστειλε το invoice, έγραφε έξοδα αποστολής 21.97 λίρες.

Και ρωτάω εγώ τώρα, έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό αφού μου είχε δώσει τιμή?

Του εστειλα μνμ & μου απάντησε απλά πως έχει αλλάξει η τιμη..!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Καλησπέρα μανουλες τι κάνετε; Δεν βλέπω μεγάλη κίνηση στις αγορές σας παρόλο που άρχισαν οι εκπτώσεις! Να σας ρωτήσω κάτι ήθελα λέω να πάρω ένα καρότσι καλοκαιρινό γιατί με το άλλο της inglesina που έχω η μικρή γίνεται μουσκεμα όταν την παίρνει ο ύπνος! Έχετε καμία πρόταση; Αν ναι καλοδεχούμενη !!!!

γεωργια εχεις μνμ του με μεταφορικα? αν ναι ξαναζητα και οτι κατσει

τζιμπορακια αναχωρησαν παρασκευη...ελπιζω να ειναι εδω στις επομενες 3 βδομαδες

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι σίγουρη ότι εννοείς το priorifix σωστά; 450 ευρώ στο λητώ, 250 στο mytoys. Εγώ από εκεί το πήρα, αλλά Οκτώβριο του 2009, όταν έστελναν ακόμη - το δέμα ήταν σύνολο 19 κιλά!

Γιατί δεν άνεις μια δοκιμή να το βάλεις στο καλάθι σου και να δεςι τι θα σου βγάλει; Εγώ θέλω τώρα να παραγγείλω το maxi cosi της επόμενης κατηγορίας (15 - 36) και είδα ότι μου το στέλνει.

Ω, ναι, αυτό εννοώ. Το έβαλα στο καλάθι δοκιμαστικά και με κοκκινα γραμματα έλεγε ότι λυπούνται πολύ αλλά δεν μπορούν να το στείλουν. Εσένα πώς στο στέλνουν. Εμενα έλεγε λόγω όγκου.

Ω, ναι, αυτό εννοώ. Το έβαλα στο καλάθι δοκιμαστικά και με κοκκινα γραμματα έλεγε ότι λυπούνται πολύ αλλά δεν μπορούν να το στείλουν. Εσένα πώς στο στέλνουν. Εμενα έλεγε λόγω όγκου.

Kοίτα, η αλήθεια είναι ότι το priorifix είναι πιο ογκώδες και βαρύ από το XP2, αυτό που θέλω εγώ. Γιατί δεν τους στέλνεις ένα μέηλ, έστω στα αγγλικά; Και με μια μικρή επιβάρυνση, πάλι σε συμφέρει.

γεωργια εμενα μια φορα ετυχε και το διορθωσε...τωρα με τον δικο σου τι να πω...αν θεωρεις οτι συμφερει δωστα να τελειωνεις με τον βλακα

εγώ δε βλέπω να το διορθώνει..

Κ το θέμα ειναι πως έβαλα ισα ισα τα λεφτά στη κάρτα κ τώρα θα πρέπει να ξαναπάω κ να πληρώσω κ τη προμήθεια της τραπεζας!

Απλά έλεγα μήπως δεσμέυεται με το μνμ που μου είχε στειλει από το e-bay γι' αυτο ρώτησα εδώ.. Οχι άλλα λέμε κ άλλα κάνουμε!

Λοιπόν κορίτσια, έχω το εξής θεματάκι με τον πωλητή μου στο e-bay: Του είχα στείλει μήνυμα για να τον ρωτήσω το ποσό για combined postage και μου είχε απαντήσει 19.97 λίρες και προχθές που μου έστειλε το invoice, έγραφε έξοδα αποστολής 21.97 λίρες.

γιαυτο ακριβως το λογο λεμε να ρωτατε τιμη για combined postage...

γιωργια μου εννοειται οτι εχεις δικιο και θα πρεπει να πληρωσεις το ποσο που εχετε συμφωνησει για μεταφορικα.... θα το δεχομουν μονο αν ισχυριστει οτι αλλαξε τιμες το ιδιο το ταχυδρομειο, αλλα δεν το πιστευω.....

κανε λαιβ τσατ στο εβαυ και αντεγραψε τους το μηνυμα του πωλητη με τα μεταφορικα. μπορεις/ξερεις να το κανεις? και φυσικα την απαντηση (που λογικα θα ναι υπερ σου) θα του τη τριψεις στη μουρη....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπέλες.

Εχει παραγγείλει καμιά σας από το etsy.com;Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις όμορφα πραγματάκια και όχι απαραίτητα ακριβα.

Πείτε καμια γνώμη..

εχω κανει παραγγελιες απο ετσυ και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη..ολες μου οι συνδιαλλαγες πηγαν παρα πολυ καλα!!!Να το τολμησεις..

Chatzico, εγω πηρα αυτο. ...Cacharel δεν εχω δοκιμασει ποτε. Γενικα αποφευγω τις εταιρειες που ειναι για ολες τις δουλειες. :P

πολυ ωραιο site αυτο με τα εσωρουχα! giagia δοκιμασε να βαλεις ενα κινητο χωρις το προθεμα της χωρας μας. μια φορα που ειχα το ιδιο προβλημα σε ενα αλλο site, ετσι μου το πηρε. παντως για εχωρουχα εχω βολευτει απιστευτα το http://www.undercoverexperience.co.uk/. βαζει πολυ καλες προσφορες, εχει paypal και πανω απο τις 50 λιρες δεν πληρωνεις μεταφορικα.

Κοριτσια μπραβο!

Πολυ ωραια φαινονται τα site! Για να παρεις πραγματικα σταθερο σουτιεν για μεγαλο στηθος στην Ελλαδα, πρεπει να δωσεις μια περιουσια.

Εξαιρετικα σταθερα σουτιεν σε πολυ καλες τιμες βρισκεις επισης αν πας στα marks and spencer μολις παραλαμβανουν εμπορευμα στις αρχες της σεζον.

Απο τα ελαχιστα τοσο σταθερα σουτιεν με ενισχυση σε Ε και F cup!

Ασχετο. Active member αυτη η Cacharel δεν εχει σχεση με την γνωστη εταιρια.

Κοριτσια μπραβο!

Πολυ ωραια φαινονται τα site! Για να παρεις πραγματικα σταθερο σουτιεν για μεγαλο στηθος στην Ελλαδα, πρεπει να δωσεις μια περιουσια.

Εξαιρετικα σταθερα σουτιεν σε πολυ καλες τιμες βρισκεις επισης αν πας στα marks and spencer μολις παραλαμβανουν εμπορευμα στις αρχες της σεζον.

Απο τα ελαχιστα τοσο σταθερα σουτιεν με ενισχυση σε Ε και F cup!

Ασχετο. Active member αυτη η Cacharel δεν εχει σχεση με την γνωστη εταιρια.

αυτο το προβλημα εχω κι εγω. λογω πλουσιου μπουστου (cup G παρακαλω!) εδω επρεπε να δινω το λιγοτερο 50 ευρω για ενα σουτιεν, ενω τωρα δινω 60-70 και παιρνω δυο!

XI64p2.pngtk60p2.png

Από τη στιγμή που έχω μέηλ στα χέρια, θα έκανα ότι προτείνει η irida.

Ερώτηση στο ebay και θα του την έτριβα στη μούρη.

Διότι δεν υπάρχει περίτωση να μη δικαιωθείς.

Μη σου πω και για αρνητικότατο feedback εκ των υστέρων.

Άντε γιατί σαν πολύ "μάγκες" το παίζουν μερικοί μερικοί.:evil:

πολυ ωραιο site αυτο με τα εσωρουχα! giagia δοκιμασε να βαλεις ενα κινητο χωρις το προθεμα της χωρας μας. μια φορα που ειχα το ιδιο προβλημα σε ενα αλλο site, ετσι μου το πηρε. παντως για εχωρουχα εχω βολευτει απιστευτα το http://www.undercoverexperience.co.uk/. βαζει πολυ καλες προσφορες, εχει paypal και πανω απο τις 50 λιρες δεν πληρωνεις μεταφορικα.

Δοκιμασα καθε πιθανη λυση. Δυστυχως δεν μου το δεχεται. Καμια ιδεα???:confused:

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κόρες !!! τς τς ούτε μερικές μερούλες δεν μπορεί να λείψει ένας άνθρωπος γράφετε 15-20 σελιδούλες έτσι για πλάκα .... :lol::lol:

Δοκιμασα καθε πιθανη λυση. Δυστυχως δεν μου το δεχεται. Καμια ιδεα???:confused:

κοίτα ή τους στέλνεις μαιλ και τους λες το και το .....(αν δεν ξέρεις Γαλλικά μουνζωχτα :lol::lol:) ή δοκίμασε να κάνεις την εγγραφή με το δικό τους τηλέφωνο εκεί υπάρχει το ρίσκο αν γίνει κάποια στραβή με τα πράγματα να μην μπορέσουν να σε βρούν (λέμε τώρα αν τα στέλνουν με κουριερ) αν έρχονται με ταχυδρομείο ..........απλά κάνε την εγγραφή με το 05.01....... έτσι ακριβώς μου το πήρε τον αριθμό στην εγγραφή που έκανα πριν από λίγο :wink:;-):wink:

Στο amazon.de το priorifix ξεκιναει απο 220€ το οποιο στελνει κανονικα Ελλαδα. Επισης το amazon.co.uk καποια μοντελα maxi cosi 15-36 τα στελνει επισης Ελλαδα. Εχω ενα τετοιο στο καλαθι μου να το χτυπησω μετα τις διακοπες....

τελικα μετα τη φουσκα με το πωλητη μου dress4less143 πηγα και παρελαβα χτες παρασκευη, αλλα ηταν ηδη απο τη πεμπτη εδω. το συστημενο δηλαδη εκανε 4-5 εργασιμες.... τα φορεματα πολυ ομορφα και ωραια ποιοτητα... απο νουμερο μου πεσαν τελεια! γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τα αντικειμενα........ το θεμα ειναι, τι φιντμπακ να αφησω οεο?????????

Θα άφηνα θετικό φίντμπακ για την ποιότητα αλλά 2 αστεράκια στην επικοινωνία με την πωλητή.

Παραθέτω πωλητές από ebay σε περίπτωση που κάποια κοπέλα ενδιαφερθεί για κάτι ανάλογο:

1. Από τον παρακάτω πωλητή πήρα συσκευή όζοντος για τα πεθερικούλια μου. Μου είπαν ότι είναι πολύ καλή και η τιμή της super.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250837999044&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Κλείνοντας, θα ήθελα τη γνώμη σας: Έχω ερωτευτεί ένα φόρεμα από BCBG MAXAZRIA για τη βάφτιση της μικρής μας,η οποία θα γίνει σε ένα παρεκκλήσι δίπλα στη θάλασσα, αλλά η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη: http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=3458692&cp=2769162.4370073&clickid=cat_leftnav_txt&parentPage=family. Το βρήκα στο ebay σε ξεφτίλα τιμή http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190543118139&ssPageName=STRK:MEWAX:IT, αλλά ένα νουμεράκι μεγαλύτερο. Να το χτυπήσω ή παίζει να είναι μούφα?

Για πες για την οζονομηχανή, την κοιτάω καιρό τώρα αλλά έλεγα να βρώ αυτή που οζονοποιεί και λάδι. Αυτή που πήρες εσύ, το κάνει αυτό ?

Για το φόρεμα, ζήτα φωτό από τον πωλητή για τα μέρη που έχουν πρόβλημα. Όπως λες, αν είναι μόνο σημάδια από μακιγιάζ, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Αν έχει καμιά ψιλοτρυπίτσα, άντε ΟΚ. Αλλά αν είναι κρατήρας, ................... Η τιμή, φοβερή, στο 1/4 !!!!

εκανα και εγω την παραγγελια μου απο gymboree ελπιζω να ερθουν συντομα. να σας ρωτησω εχει αγορασει καμια gymbucks απο το εβαυ; δεν με εφτασαν και θελω μερικα πραγματακια ακομα. τι περιπου να δωσω για 50 gymbucks 10 $; η μηπως να περιμενω να βαλουν κανα 30% τα ρουχαλακια ειναι στην καινουρια συλλογη.

επισης μαλλον το αλλο σαββατοκυριακο με εβαλαν βαρδυα οποτε θα χασω και την συναντηση την γκινια μου. :-(

Για gumbucks, δες εδώ. Δεν γίνεται με τίποτα για την συνάντηση ? Με τίποτα ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλησπέρα κοπέλες.

Εχει παραγγείλει καμιά σας από το etsy.com;Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις όμορφα πραγματάκια και όχι απαραίτητα ακριβα.

Πείτε καμια γνώμη..

κι εγω εχω παραγγείλει πολλές φορές, έχει καταπληκτικά πράγματα, χειροποιητα!

απλά να κοιτάς το feedback των πωλητών.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

γιαυτο ακριβως το λογο λεμε να ρωτατε τιμη για combined postage...

γιωργια μου εννοειται οτι εχεις δικιο και θα πρεπει να πληρωσεις το ποσο που εχετε συμφωνησει για μεταφορικα.... θα το δεχομουν μονο αν ισχυριστει οτι αλλαξε τιμες το ιδιο το ταχυδρομειο, αλλα δεν το πιστευω.....

κανε λαιβ τσατ στο εβαυ και αντεγραψε τους το μηνυμα του πωλητη με τα μεταφορικα. μπορεις/ξερεις να το κανεις? και φυσικα την απαντηση (που λογικα θα ναι υπερ σου) θα του τη τριψεις στη μουρη....

Που πρεπει να παω για να κανω λαιβ τσατ? θα το βρω φανταζομαι κάπου στο σαιτ του ebay..

για το live chat μήπως πρέπει να πάω εκεί που λεει Contact us κ μετά Chat with Louise που δεν είναι ανθρωπος λέει αλλά μηχανή? μάλλον αλλου ειναι το τσατ..

Δεν είναι μηχανή :) άνθρωπος είναι.

Για μίλα της να δούμε τι θα πει

για το live chat μήπως πρέπει να πάω εκεί που λεει Contact us κ μετά Chat with Louise που δεν είναι ανθρωπος λέει αλλά μηχανή? μάλλον αλλου ειναι το τσατ..

οχι η λουιζ ειναι αυτοματοποιημενες απαντησεις....εσυ θελεις λαιβ τσατ!

εχουμε δωσει το λινκ μερικες σελιδες πισω, κανε αναζητηση.... αλλιως πες να στο βρω.

WLFfp2.png XI11p2.png

οχι η λουιζ ειναι αυτοματοποιημενες απαντησεις....εσυ θελεις λαιβ τσατ!

εχουμε δωσει το λινκ μερικες σελιδες πισω, κανε αναζητηση.... αλλιως πες να στο βρω.

irida μήπως μπορεις να μου το βρεις? εκανα αναζήτηση στο θέμα αλλά δε το βρηκα...

Μου ηρθαν τα παπουτσακια απο inshoes που παρηγγειλα την Παρασκευη

http://www.inshoes.gr/sandali_me_plekto_louri_kai_diakosmhtikh_alusida_-1176-2.html

και αυτα

http://www.inshoes.gr/sandali_me_plekto_louri_kai_diakosmhtikh_alusida_-1176-2.html

Και τα 2 ειναι ζουπερ αλλα τα 2α ειναι πιο ομορφα αποτι φαινονται στο site...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...