Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για ενα σουτιεν ηταν σχεδον 7 ευρω. Ειδα ομως οτι αν παρεις 2 αλλαζουν τα μεταφορικα. Οχι πολυ....περιπου 8.

Αυτο που πηρα εγω, ενω λεει 26 κατι ευρω, με τα μεταφορικα βγηκε περιπου 33.

edit --- αμαν βρε captain...μεσα στο μυαλο μου εισαι????

Χι χι χι χι χι χι χι, στο είπα και αλλού, μοιάζουμε πολύ:cool::cool::cool:

Για ενα σουτιεν ηταν σχεδον 7 ευρω. Ειδα ομως οτι αν παρεις 2 αλλαζουν τα μεταφορικα. Οχι πολυ....περιπου 8.

Αυτο που πηρα εγω, ενω λεει 26 κατι ευρω, με τα μεταφορικα βγηκε περιπου 33.

Ευχαριστώ πολύ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Χθες έλαβα το κάπρι μου από τον πωλητή που είχα το θέμα με τις 80 πένες. Είναι όντως άψογο, είχε βάλει μέσα και χαρτάκι ευχαριστώ πολύ για την αγορά κλπ.

Ερώτηση :arrow: τι φίντμπακ αφήνω τώρα ? Οεο ? Πέρα από το γελοίο θέμα των 80 π, όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Και είναι και 100άρης............

Εγω θα αφηνα θετικο παντως φιλεναδα...το πολυ πολυ εκει που λεει πως ηταν η επικοινωνια θα εβαζα 3 αστερακια εφοσον το παντελονακι ειναι ζουπερ!!;)

Επειδή το εχω πάθει να μαλώνω με εναν,......θα άφηνα θετικό φιντμπακ αλλα τυπικό τυπου Thanks quick delivery και οντως στα αστεράκια της επικοινωνιας θα αφηνα ....2 αστεράκια μονο!

Kαλημερίζω τις ειδικούς των ιντερνετικών αγορών. Θα ηθελα τη βοήθεια σας. Θελω να πάρω καθισματακι αυτοκινήτου. Είδα στο my toys ένα της maxi cosi και η διαφορά στην τιμή με Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη. Γνωρίζει κάποια αν στελνουν καθισματάκι Ελλάδα, είναι αξιόπιστο το site, και αν τελικά παραγγείλω από εκεί, θα έρθει στο χρόνο που λέει; Τα γερμανικά μου δεν είναι τόσο καλά για να καταλάβω και πολλά. Ευχαριστώ.

Νομιζω πως το my toys δεν στέλνει πια τα ογκωδη.....

Κοιτα εδώ στη Προίκα μωρού εχει διάφορα σαιτ που αγοράσαμε καθισματάκια πολλες απο εμας συνηθως απο αγγλια με 30-50λιρες μεταφορικά.

Οπως το http://www.olivers-baby-care.co.uk

http://www.bimbomarket.it/en

http://www.pramworld.co.uk

ACTIVE MEMBER, η φόρμα των Φαντασί είναι σαν τα Σαντέλ ?

ΕΝΤΙΤ Καλαμαράκι, Αγγελομάριος, θετικό φιντμπακ άφησα με 3 αστεράκια στην επικοινωνία με τον πωλητή και σχόλιο μόνο A great item.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

ναι chatzico. Εγω τουλαχιστον παιρνω το ιδιο νουμερο και στην κουπα και στην πλατη.

Πάω να δοκιμάσω τα σαντελ που έχω και να δω νούμερο, ευχαριστώ και πάλι :-P:-P

Μια χαρα..! ;)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Πάω να δοκιμάσω τα σαντελ που έχω και να δω νούμερο, ευχαριστώ και πάλι :-P:-P

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ψιτττ κυρια το εκανα αυτο που μου ζήτησες.....

δες την υπογραφή μου!:lol:

ψιτττ κυρια το εκανα αυτο που μου ζήτησες.....

δες την υπογραφή μου!:lol:

Μπράβο μωρέ, ήταν λίγο μπελάς να γυρνάς στην πρώτη σελίδα για να βρείς κάτι !!!!!!!!!!! Σματς σμουτς

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο μωρέ, ήταν λίγο μπελάς να γυρνάς στην πρώτη σελίδα για να βρείς κάτι !!!!!!!!!!! Σματς σμουτς

χε χε

ναι αλλά εγώ δεν γράφω πια συχνα....εφαγα ήδη δυο καρτες....μη φάω και τριτη για αυτό αντέγραψε τον κωδικό και βαλτον στην υπογραφή σου και εσυ!

Νομιζω πως το my toys δεν στέλνει πια τα ογκωδη.....

Κοιτα εδώ στη Προίκα μωρού εχει διάφορα σαιτ που αγοράσαμε καθισματάκια πολλες απο εμας συνηθως απο αγγλια με 30-50λιρες μεταφορικά.

Οπως το www.olivers-baby-care.co.uk

www.bimbomarket.it/en

www.pramworld.co.uk

καλαμαράκι, έχεις δίκιο. Δυστυχώς δεν στέλνει. ξεσκόνισα τα Γερμανικά μου και αντιμετώπισα την πραγματικότητα. 200 ευρώ φθηνότερα το εύρισκα από τα Λητώ. Σνιφ. Θα ψάξω στα άλλα που μου είπες. Ευχαριστώ και πάλι.

Που λετε .... ειχα βγει χτες σε σαφαρι σουτιεν. Επειδη εχω λιγη λοξα με το συγκεκριμενο θεμα, ψωνιζω απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι και προτιμω μαρκες fantasie και chantelle. Tεσπα....βρισκω ενα που μου αρεσε...το παιρνω....70 ευρωπουλακια με την εκπτωση, αλλα οκ...ξερω τη τιμη τους και τοσα δινω καθε φορα, αλλα αξιζουν τα λεφτα τους απο αποψη ποιοτητας. Ερχομαι σπιτι, λεω κατσε να πατησω τον κωδικο στο google....και τσακ! Ιδου! Βρισκω το ιδιο , απο Γαλλια με τα μεταφορικα με ολα 33 ευρω. Τραβηξα τα μαλλια μου βεβαια, αλλα τσιμπησα και ενα για του χρονου.

Προσπαθω εδω και πολυ ωρα να κανω εγγραφη γιατι μου αρεσε η σελιδα που προτεινεις , αλλα μου βγαζει παντα οτι δινω λαθος τηλεφωνο. Δεν βαζουμε παντα μπροστα απο το τηλεφωνο το 0030? Τι κανω λαθος???

πολυ ωραιο site αυτο με τα εσωρουχα! giagia δοκιμασε να βαλεις ενα κινητο χωρις το προθεμα της χωρας μας. μια φορα που ειχα το ιδιο προβλημα σε ενα αλλο site, ετσι μου το πηρε. παντως για εχωρουχα εχω βολευτει απιστευτα το http://www.undercoverexperience.co.uk/. βαζει πολυ καλες προσφορες, εχει paypal και πανω απο τις 50 λιρες δεν πληρωνεις μεταφορικα.

XI64p2.pngtk60p2.png

ωραιο το γαλλικο σαιτ!!!!! ακτιβ εσυ αγορασες με βαση ποιο νουμερο? τα νουμερα στο σαιτ ειναι γαλλικα? ρωταω γιατι μια φορα ειχα παει αν τη πατησω με τη laredoute. τα νουμερα στο καταλογο ειναι γαλλικα και πχ αν φορας ελληνικο (ευρωπαικο νομιζω) 85 πχ πρεπει να παρεις το 100 εκει!!!! για δωσε μας ενα παραδειγμα αφου εχεις ηδη αγορασει αυτης της εταιρειας..... τι λεει το καρτελακι?

τελικα μετα τη φουσκα με το πωλητη μου dress4less143 πηγα και παρελαβα χτες παρασκευη, αλλα ηταν ηδη απο τη πεμπτη εδω. το συστημενο δηλαδη εκανε 4-5 εργασιμες.... τα φορεματα πολυ ομορφα και ωραια ποιοτητα... απο νουμερο μου πεσαν τελεια! γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τα αντικειμενα........ το θεμα ειναι, τι φιντμπακ να αφησω οεο?????????

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Πολλές Καλησπέρες!

Παντρέψαμε την αδερφή, επιστρέψαμε σπίτι και μετά από 2 βδομάδες βρήκαμε και χρόνο για να δώσουμε το παρόν στο parents!Η αλήθεια είναι πάντως ότι περίμενα να διαβάσω περισσότερες σελίδες!Το λοιπόν:

Παραθέτω πωλητές από ebay σε περίπτωση που κάποια κοπέλα ενδιαφερθεί για κάτι ανάλογο:

1. Από τον παρακάτω πωλητή πήρα συσκευή όζοντος για τα πεθερικούλια μου. Μου είπαν ότι είναι πολύ καλή και η τιμή της super.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250837999044&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

2. Πωλητές με T-shirts με διάφορα logos. Μόνο καλά λόγια έχω να πω και για τους δύο. Άμεση αποστολή και καλή ποιότητα.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370519771057&var=640011780158&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370340368590&var=640002034552&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Επίσης, να προσθέσω ότι παρήγγειλε η κουμπάρα μου από http://www.nespresso.gr/ μία μηχανή espresso για την αδερφούλα μου, την οποία και παραλάβαμε μετά από 2 μέρες. Άψογο service. Από τιμές δε μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά οι ποικιλίες καφέ που δοκιμάσαμε είναι ΑΠΑΙΧΤΕΣ. Νομίζω ότι μόλις ξεμπερδέψω με τα έξοδα της βάφτισης θα χτυπήσω μία σίγουρα. Επίσης, η κουμπάρα μου,ως μανιακή χρήστρια του εν λόγω site- μου είπε ότι γενικά βγάζουν πολλές προσφορές για τα μέλη τους.

Κλείνοντας, θα ήθελα τη γνώμη σας: Έχω ερωτευτεί ένα φόρεμα από BCBG MAXAZRIA για τη βάφτιση της μικρής μας,η οποία θα γίνει σε ένα παρεκκλήσι δίπλα στη θάλασσα, αλλά η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη: http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=3458692&cp=2769162.4370073&clickid=cat_leftnav_txt&parentPage=family. Το βρήκα στο ebay σε ξεφτίλα τιμή http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190543118139&ssPageName=STRK:MEWAX:IT, αλλά ένα νουμεράκι μεγαλύτερο. Να το χτυπήσω ή παίζει να είναι μούφα?

82nop2.png

Κλείνοντας, θα ήθελα τη γνώμη σας: Έχω ερωτευτεί ένα φόρεμα από BCBG MAXAZRIA για τη βάφτιση της μικρής μας,η οποία θα γίνει σε ένα παρεκκλήσι δίπλα στη θάλασσα, αλλά η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη: http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=3458692&cp=2769162.4370073&clickid=cat_leftnav_txt&parentPage=family. Το βρήκα στο ebay σε ξεφτίλα τιμή http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190543118139&ssPageName=STRK:MEWAX:IT, αλλά ένα νουμεράκι μεγαλύτερο. Να το χτυπήσω ή παίζει να είναι μούφα?

Μαλλον αυθεντικο ειναι αλλα παιζει να εχει καποιο ελαττωμα..δε ξερω αν ειδες την περιγραφη κατω κατω.

. In some cases we obtain samples which were created in the garment production process. We also, on occasion, receive garments that were returned back to the manufacture from major department stores *In some cases these items may show signs of shelf life, and have small inperfections such as minor snags/runs. Dirt or possible make-up smudges, or surface dust. These issues are rare, typically mild, and can be easily fixed if washed or dry cleaned properly.

To διάβασα, αλλά φαντάστηκα ότι αν είχε κάποιο ελάττωμα θα το ανέφερε στην περιγραφή. Το να έχει για παράδειγμα σημάδια από make up είναι κάτι που διορθώνετι με καθαριστήριο. Το να έχει όμως κμία τρύπα μέεθος κρατήρα ή έστω μικρότερη εκεί θα τα χαλάσουμε.

82nop2.png

To διάβασα, αλλά φαντάστηκα ότι αν είχε κάποιο ελάττωμα θα το ανέφερε στην περιγραφή. Το να έχει για παράδειγμα σημάδια από make up είναι κάτι που διορθώνετι με καθαριστήριο. Το να έχει όμως κμία τρύπα μέεθος κρατήρα ή έστω μικρότερη εκεί θα τα χαλάσουμε.

δε στελνεις κανα μειλ να ρωτησεις αν εχει ελαττωμα; αν εισαι με το μεγεθος οκ και δεν εχει κανενα ελαττωμα τοτε ειναι φοβερη ευκαιρια (ουτε θελω να ξερω ποσο εχει στο μαγαζι στην αθηνα, πιστευω 400ε χαλαρα)

Έχεις δίκαιο. Ελπίζω να μη με ξενερώσει βραδιάτικα ο Αμερικάνος!Το νουμεράκι είναι ελαφρώς "αεράτο" στο στήθος, αλλά αυτό νομίζω ότι διορθώνεται εύκολα αν μου μαζέψει μία μοδίστρα τις τιράντες πίσω.

82nop2.png

για να δουμε απο τζιμπορυ....καμια αλλη δεν εκανε???

μου κολλησατε καλα καλα το μικροβιο και τωρα με ελαφρα

γατουλα τα τζιμπορακια σου εφυγαν? εγω εκανα παραγγελια ατις 13 και 15 τη παασκευη τα εδιωξαν!!!!!!!!!!! οταν τα βιαζομουν εκαναν 5-6 μερες να φυγει η παραγγελια και τωρα τα εστειλαν αμεσως... τι να πεις......... αβυσσος οι αποθηκες του τζιμπορι......

WLFfp2.png XI11p2.png

εκανα και εγω την παραγγελια μου απο gymboree ελπιζω να ερθουν συντομα. να σας ρωτησω εχει αγορασει καμια gymbucks απο το εβαυ; δεν με εφτασαν και θελω μερικα πραγματακια ακομα. τι περιπου να δωσω για 50 gymbucks 10 $; η μηπως να περιμενω να βαλουν κανα 30% τα ρουχαλακια ειναι στην καινουρια συλλογη.

επισης μαλλον το αλλο σαββατοκυριακο με εβαλαν βαρδυα οποτε θα χασω και την συναντηση την γκινια μου. :-(

l86Tp3.png d6AUp3.png

Kαλημερίζω τις ειδικούς των ιντερνετικών αγορών. Θα ηθελα τη βοήθεια σας. Θελω να πάρω καθισματακι αυτοκινήτου. Είδα στο my toys ένα της maxi cosi και η διαφορά στην τιμή με Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη. Γνωρίζει κάποια αν στελνουν καθισματάκι Ελλάδα, είναι αξιόπιστο το site, και αν τελικά παραγγείλω από εκεί, θα έρθει στο χρόνο που λέει; Τα γερμανικά μου δεν είναι τόσο καλά για να καταλάβω και πολλά. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

πρίν απο λίγες ημέρες παράγγειλα αυτό:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004FTQO70/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=asin07-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004FTQO70

178 λιρες (200 ευρώ περίπου) με δωρεάν μεταφορικά το amazon.co.uk είχε φθηνότερη τιμή απο το pramworld.

Εγώ έχω παραγγείλει από το etsy, 4 φορες: 3 από Ελλάδα και 1 από ΗΠΑ., μια τσάντα, 2 κρεμαστά και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αντίστοιχα. Όλα πήγαν μια χαρά. Το βασικό είναι να ελέγχεις το feedback του πωλητή.

Σίγουρα θα ξαναπάρω, ειδικά κοσμήματα και τσάντες. Τελευταία κοιτάω και τα χειροποίητα σαπούνια, αλλά τα τσογγουνεύομαι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...