Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Αυτή την καφετιέρα την εχει καμία;

Είναι καλή; :rolleyes:

Την θέλω για δώρο.

Επεξεργάστηκαν by gata21
δεν εβαλα λινκ

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Καλημερα, μπορει καποιος που εχει παραγγειλει pampers απο αμαζον να μου πει την διαδικασια γιατι απο amazon.uk που προσπάθησα δεν τα στελνει λεει στην διευθυνση μου.:confused:

"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below."

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια επεσαν τα μωρομαντηλα....τρεχατεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B004U9TL66/ref=ox_ya_os_product

Και για τα μωρομαντηλα το ιδιο μηνυμα μου βγαζει

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Σε ποιο amazon; Το αγγλικό ή το αμερικάνικο;

Στο αγγλικό!!!

και για να σας τελειώσω και το στόρυ....

ζητησα ριφαντ τελικά για όλα και όχι να μου ξαναστείλουν τα πράγματα...

ωστόσο τα είχαν ηδη στείλει....

μου έκαναν κανονικά ριφαντ για όλα και μου είπαν να αρνηθω την παραδοση του πακέτου ώστε να επιστρέψει σε εκείνους!

αλλά έβαλαν και σημειωση οτι αν δε μπορέσω για κάποιο λόγο να αρνηθω την παράδοση να κρατησω τα προιόντα!

εγώ επέμεινα ωστόσο να τα παρουν πίσω και επειδη τις παραλαβές των πακέτων τις στέλνω στη δουλειά του άντρα μου και ήμουν σίγουρη οτι δε θα έκαναν άρνηση παράδοσης, έπρηξα έναν υπάλληλο και συνενοήθηκε με την κούριερ να επιστρέψει το πακέτο σε εκείνους!

ε το θεωρησα υπερβολη να πάρω το ριφάντ ΚΑΙ τα πράγματα ξανά!!!

βασικά και ριφάντ που πήρα παλι υπερβολη το βρήκα....

Και για τα μωρομαντηλα το ιδιο μηνυμα μου βγαζει

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

Καλε μολις παρηγγειλα...:shock:

Και μαλιστα επειδη την 1η φορα καταλαθος πληρωσα σε ευρω ακυρωσα την παραγγελια και την εβαλα ξανα ωστε να πληρωσω με λιρες...

Για κανε μια προσπαθεια ακομα...απλα κοιτα να φτασεις τις 25λιρες για free μτφ

αν κι εμενα την πηρε την παραγγελια με 24λιρες

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Και μαλιστα επειδη την 1η φορα καταλαθος πληρωσα σε ευρω ακυρωσα την παραγγελια και την εβαλα ξανα ωστε να πληρωσω με λιρες...

εγω πηρα 3 δωδεκαδες και την πηρε κανονικα την παραγγελια. Για παμπερς δεν ξερω, δεν εκανα, αλλα για τα μωρομαντηλα δεν ειχα προβλημα.

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

Προσεχώς...

http://www.gymboreelines.com/

Φήμη για εκπτώσεις gymboree .... τη Δευτέρα -30% όλα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε -20% κωδικό. Η νέα collection θα είναι online τη Δευτέρα.

Ααααχχχχ!!! Η καταστροφη μου θα ειναι αυτο το thread, το βλεπω...:mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες! ;)

yleap2.png In10p2.png

Τελικα τωρα που εβαλα και μωρομαντηλα και πανες και ξεπερασα τις 25 λιρες εγινε αποδεκτη η παραγγελια. Συμφερει καλυτερα να πληρωνω σε λιρες και οχι σε ευρω????

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

Τελικα τωρα που εβαλα και μωρομαντηλα και πανες και ξεπερασα τις 25 λιρες εγινε αποδεκτη η παραγγελια. Συμφερει καλυτερα να πληρωνω σε λιρες και οχι σε ευρω????

αν η τράπεζα σου δεν σε χρεώνει για την μετατροπή από ξένο νόμισμα σε ευρώ όπως κάνει π.χ η euroban και νομίζω η Πειραιώς τότε ναι συμφέρει να πληρώνεις σε λίρες

Καλημέρα! Για θυμήστε μου ρε κορίτσια, το amazon όταν στέλνει με dhl, τα δέματα έρχονται με ταχ/ρές ελτα, σωστά;

Περιμένω 2 πακέτα κι έχουν καθυστερήσει 2 μέρες, να το αναφέρω στο αμαζον ή να περιμένω τα αθάνατα ελληνικά ταχ/μεία;;;

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Για τον μπαμπα:

http://www.houseoffraser.co.uk/Howic...efault,pd.html

για τον σύζυγο :

http://www.houseoffraser.co.uk/Skope...efault,pd.html

Για τον γαμπρό μου :

http://www.houseoffraser.co.uk/Howic...efault,pd.html

Καλημέρα!!!

Παρέλαβα σήμερα το πρωί. Παρήγγειλα στις 4 του μήνα, έφυγαν 5 και σήμερα ήταν εδώ (και μένουμε επαρχία)

Εξαιρετική συσκευασία και ακριβώς ότι ζητήσαμε.

Να δούμε αν μας κάνουν κιόλας...

Μέχρι εδω πολύ καλά πάντως....

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Καλημέρα! Για θυμήστε μου ρε κορίτσια, το amazon όταν στέλνει με dhl, τα δέματα έρχονται με ταχ/ρές ελτα, σωστά;

Περιμένω 2 πακέτα κι έχουν καθυστερήσει 2 μέρες, να το αναφέρω στο αμαζον ή να περιμένω τα αθάνατα ελληνικά ταχ/μεία;;;

Νομίζω ναι, έτσι συμβαίνει.

Και εμείς περιμένουμε το καθισματάκι αυτοκινήτου της μπέμπας και έπρεπε να ήταν εδώ χθες!!

Αλλά γενικά αργούν ότάν στέλνει με dhl.

Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έρχεται οδικώς από Γερμανία...θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή λέω...

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Aν έχεις traking number πάρε τηλ στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στο 800 11 83000 και θα σου πουν πού βρίσκεται.

Αν δεν έχεις traking μπορεί να έρθουν και με απλό ταχυδρομείο.

Στο site του amazon τι σου γράφει;

Σήμερα παρέλαβα δέμα που είχε σταλεί με DHL χωρίς traking κια ήρθε με ΕΛΤΑ. Φυσικά είχε αργήσει. Τα ταχυδρομεία εχουν δουλειά λογω Χριστουγέννων μου είπαν.

Ε, θα πάρω λαχείο μάλλον σήμερα!!!

Μπαίνω στο site ταχ/ρές ΕΛΤΑ και βλέπω το εξής:

Ημερομηνία Υποκατάστημα Ενέργεια Στοιχεία Ενέργειας

06/12/2011 23:20:37 ΤΑΧ/ΡΕΣ Ν. ΚΟΣΜΟΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 003459A1174511745

08/12/2011 01:26:02 ΤΑΧ/ΡΕΣ Ν. ΚΟΣΜΟΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

Και πριν προλάβω... ντριιιιιιν... έφτασεεεεεεε!!! μόλις το ανοιξα! Το καθισματάκι μας άψογο! Βέβαια, δεν πήραν τηλ, αν έλειπα;;; Αυριο με βλέπω να μπαστακώνομαι σπίτι ακούνητη, γιατί μάλλον τα μωρομάντηλα έτσι θα έρθουν. Απροειδοποίητα!!! Τεσπα... Ολα καλα!!!

ΥΓ. Για την ακρίβεια, έρχονται μέσω του ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.

Εντιτ: Για το οφ τοπικ, ήταν το καθισματάκι αυτ/του που χτύπησα μπλακ φραιντει, φυσικά:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004BKJWHC

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Βαλε το tracking εδω http://www.eltacourier.gr/popup_out.asp

ειχα κι εγω δεμα, ηρθε δεν με βρηκε δεν αφησε χαρτακι αλλα ευτυχως το ειδα απο το site και πηρα τηλ.

Επισης εκανα την εξης τρομερη ανακαλυψη...οταν φευγουν οδικως το tracking εμφανιζεται στο dhl γερμανιας http://www.dhl.de/en.html...για κανε και μια προσπαθεια εκει...

Ουπς...τωρα ειδα οτι βρηκες λυση...τεσπα, για γνωση ολων μας..

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ε, θα πάρω λαχείο μάλλον σήμερα!!!

Μπαίνω στο site ταχ/ρές ΕΛΤΑ και βλέπω το εξής:

Ημερομηνία Υποκατάστημα Ενέργεια Στοιχεία Ενέργειας

06/12/2011 23:20:37 ΤΑΧ/ΡΕΣ Ν. ΚΟΣΜΟΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 003459A1174511745

08/12/2011 01:26:02 ΤΑΧ/ΡΕΣ Ν. ΚΟΣΜΟΣ (Κέντρο Ταχ/ράς) ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

Και πριν προλάβω... ντριιιιιιν... έφτασεεεεεεε!!! μόλις το ανοιξα! Το καθισματάκι μας άψογο! Βέβαια, δεν πήραν τηλ, αν έλειπα;;; Αυριο με βλέπω να μπαστακώνομαι σπίτι ακούνητη, γιατί μάλλον τα μωρομάντηλα έτσι θα έρθουν. Απροειδοποίητα!!! Τεσπα... Ολα καλα!!!

ΥΓ. Για την ακρίβεια, έρχονται μέσω του ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.

Εντιτ: Για το οφ τοπικ, ήταν το καθισματάκι αυτ/του που χτύπησα μπλακ φραιντει, φυσικά:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004BKJWHC

Πόσο το είχες πάρει;;

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Καλα μιλαμε οτι εχεις πολυ μεγαλη υπομονη!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Γιατι κοριτσακι μου δεν ρωτησες νωριτερα???

Θα μπορουσες να εχεις κανει αμφισβητηση της συναλλαγης στην τραπεζα (φανταζομαι οτι πληρωσες με πιστωτικη ή χρεωστικη ετσι?) και να εχεις παρει πισω τα λεφτα σου...αλλα αν θυμαμαι καλα υπαρχει ενα ευλογο χρονικο διαστημα για να γινει αυτο...

Παντως δεν χανεις κατι να μιλησεις με την τραπεζα σου...

Μα κι εσυ βρε παιδακι μου 8 μηνες αναμονη????:roll:

Δεν μπορώ να δικαιολογηθώ...... ζώον τελείως.....

Τα έχω πληρώσει με πιστωτική.... Η τράπεζα μου ζήτησε την αλληλογραφία μας για να δει πως θα το χειριστεί γιατί στο προτελευταίο mail τους μου είχαν γράψει πως θα επικοινωνήσουν για να συμφωνήσουμε πως θα τακτοποιηθεί το ότι δεν έχουν μπλουζάκια να μου παραδώσουν.

Ανοίγω τώρα λογαριασμό Paypal........ναι ναι δεν έχω ούτε και από αυτό!

Έκανα υπομονή γιατί θεώρησα ότι θα τα στείλουν λίγα λίγα αφού είχαν ήδη αρχίσει να τα στέλνουν ανά μήνα... Έπρεπε από την πρώτη στιγμή που μου απάντησαν πως δεν τα διαθέτουν όλα να ακυρώσω την συναλλαγή... Τι κρίμα τα λεφτάκια μου...

ok εδω ειμαστε

επιχειρησα να βαλω το μπριταξ 2-3 με ισοφιξ στο καθισμα

μου βγηκε η πιστη και το παρατησα

πως μπαινει κλειδωνει αυτο το πραμα?????

εχει καμια εμπειρια?????

το τεντωσα, εβαλα το δαχτυλο να δω τα σιδερα του αυτοκινητου

το εσπρωξα αλλα μια και εχω βγαλει 2 φορες κοιλη, σταματησα

αρκει ενα σπρωξιμο (καπου θα βρω και εναν αντρα να το σπρωξει μη χαιρετισω)

η κανω και κατι λαθος??????

kKZUp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...