Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Mylife ωραιο αυτο το Lastcall...ομορφες τσαντουλες και καλες τιμες...εχει και kathυvanzeeland που παρηγγειλα απο το ebay και αναρωτιομουν αν ξερει κανεις αυτη τη μαρκα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω μολις χτυπησα τα Dressingkidsshop αλλα αυτα δεν ανησυχω, λογικα θα εχουν ερθει

για πειτε τι πρεπει να κανω για να τα παρει μια συναδελφος σε περιπτωση που στραβωσει και δεν εχουν ερθει

αυτη μου κανει μονογραφη στο ειδοποιητηριο και πρπει να εχει μαζι τη ταυτοτητα μου? μπορω να της εχω δωσει ενα επικυρωμενο της ταυτοτητας απο ΚΕΠ?

kKZUp2.png

για το bagz με κουριερ και αντικαταβολη δινεις +7 ευρω αν καταλαβα ε?

Ναι Γατούλα , 7 ευρώ έδωσα! Απλώς έστειλα παραγγελία με μέιλ την Πέμπτη, με πήραν Παρασκευή, τα έστειλαν Τετάρτη και ήρθαν Πέμπτη! Λίγο δηλαδή άργησαν στην αποστολή.

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

aggeliomarios καλημέρα, (καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια επίσης). Τα παπούτσια απο preschoolians τα ακύρωσα. Τα παρήγγειλα απο αρχές Μαίου και δεν εμφανίστηκαν. Είπαν οτι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα και θα μου στείλουν τα παπούτσια δωρεάν. Εχω μια εντύπωση ότι μας δουλεύουν γενικώς. Το ίδιο κάνανε και σε μια άλλη κοπέλα. Μάλλον δεν φεύγουν ποτέ τα παπούτσια απο Αμερική. Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

Kiki ευτυχως που δεν παρηγγειλα δηλαδη...παντως νομιζω οτι η κοπελα τελικα τα ελαβε τα παπουτσια και το refund αλλα τι να το κανεις ενα το παιδι εχει αλλαξει τελικα νουμερο????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

σίγουρα θα αλλάξει νούμερο και το θέμα είναι οτι δεν του αγόραζα κάτι άλλο γιατί υποτίθεται τα περίμενα. Εγώ δεν το βλέπω να ερχονται καθόλου σε εμένα. Θα τσεκάρω στην κάρτα εάν βάλανε τα χρήματα πίσω. Πρώτη φορά που έμεινα απογοητευμένη απο ιντερνετικη αγορά. Ελπίζω η μοναδική ...χι χι

Lr4cp2.pngIP5up2.png

όταν έχεις κάνει αγορά στο e-bay αλλά δεν έχεις πληρώσει (έχω στείλει request total στο πωλητή εδώ κ 2 μέρες κ ακόμα περιμένω..) είσαι υποχρεωμένη να τα αγοράσεις?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ακυρωθεί η αγορά?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

όταν έχεις κάνει αγορά στο e-bay αλλά δεν έχεις πληρώσει (έχω στείλει request total στο πωλητή εδώ κ 2 μέρες κ ακόμα περιμένω..) είσαι υποχρεωμένη να τα αγοράσεις?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ακυρωθεί η αγορά?

ξαναστειλε μνμ

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Αγόρασα ένα ποδήλατο από άμαζον Αγγλίας και νόμιζα ότι έρχονται με UPS, αλλά μου έστειλαν ότι θα έρθει με DHL και μου έδωσαν αριθμό παρακολούθησης. Δηλαδή θα έρθει με ταχυδρομείο? Εσάς με τί ήρθε?

για πειτε τι πρεπει να κανω για να τα παρει μια συναδελφος σε περιπτωση που στραβωσει και δεν εχουν ερθει

αυτη μου κανει μονογραφη στο ειδοποιητηριο και πρπει να εχει μαζι τη ταυτοτητα μου? μπορω να της εχω δωσει ενα επικυρωμενο της ταυτοτητας απο ΚΕΠ?

Κανείς δεν μπορεί να παραλάβει για λογαριασμό άλλου, χωρίς να υπάρχει ταυτότητα ή διαβατήριο του παραλήπτη. Για επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας, δεν ξέρω. Άσε το διαβατήριο σου στην φίλη σου και πέστης πριν πάει στα ΕΛΤΑ να παραλάβει να βάλει μια υπογραφή στο ειδοποιητήριο εκεί που λέει υπογραφή παραλήπτη, αντί για εσένα. Να έχει μαζί της το διαβατήριό σου και την ταυτότητά της, αλλιώς μια τρύπα στο νερό.........

Kiki ευτυχως που δεν παρηγγειλα δηλαδη...παντως νομιζω οτι η κοπελα τελικα τα ελαβε τα παπουτσια και το refund αλλα τι να το κανεις ενα το παιδι εχει αλλαξει τελικα νουμερο????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σματς σμουτς πολλά και σαλιωμένα (το λέει η κόρη μου αυτό:lol::lol: ). Τα πουλάς στο φόρουμ ?:wink::wink::wink:

Μπελάς δηλαδή τα preschoolians ..... να το βάλω στην λίστα ή όχι ?

Υπενθυμίζω την λίστα με τα παπουτσομάγαζα, περνάτε μου με πμ τα νέα σάιτς.

Ο πωλητής που σας έλεγα εχθές, κανονική δορυφορική σύνδεση με Κάιρο......... τον πλήρωσα τώρα με μεταφορικά Αγγλίας και αν θέλει ας ζητήσει την διαφορά...........:confused::confused:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Γεια σας κορίτσια,

έκανα μια παραγγελία από το pramworld.co.uk με προπληρωμένη κάρτα της Κύπρου!!

Σήμερα μου ήρθε αυτό το e-mail:

Hi,

Thank you for your order but unfortunately we are unable to proceed with the order for you as we do only ship to mainland Greece.

The order has now been cancelled and the payment has been refunded.

Sorry for any inconvenience.

Regards

Winstanleys Pramworld

:-(:sad::-(

Στην on-line σελίδα της Κύπρου τα λεφτά δεν φαίνονται διαθέσιμα , δεν έχουν επιστραφεί , μετά από πόσες μέρες λέτε να ΑΝΗΣΥΧΩ ???

jlUpp3.pngSotBp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

έκανα μια παραγγελία από το pramworld.co.uk με προπληρωμένη κάρτα της Κύπρου!!

Σήμερα μου ήρθε αυτό το e-mail:

Hi,

Thank you for your order but unfortunately we are unable to proceed with the order for you as we do only ship to mainland Greece.

The order has now been cancelled and the payment has been refunded.

Sorry for any inconvenience.

Regards

Winstanleys Pramworld

:-(:sad::-(

Στην on-line σελίδα της Κύπρου τα λεφτά δεν φαίνονται διαθέσιμα , δεν έχουν επιστραφεί , μετά από πόσες μέρες λέτε να ΑΝΗΣΥΧΩ ???

Σήμερα ειναι παρασκευή άρα....

μετά απο 3-5 εργάσιμες να αρχισεις αν το ψάχνεις .

Αν και ειμαι σιγουρη οτι Τριτη τα λεφτά σου θα φανούν πισω στη κάρτα σου.

Χθες έλαβα το κάπρι μου από τον πωλητή που είχα το θέμα με τις 80 πένες. Είναι όντως άψογο, είχε βάλει μέσα και χαρτάκι ευχαριστώ πολύ για την αγορά κλπ.

Ερώτηση :arrow: τι φίντμπακ αφήνω τώρα ? Οεο ? Πέρα από το γελοίο θέμα των 80 π, όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Και είναι και 100άρης............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Που λετε .... ειχα βγει χτες σε σαφαρι σουτιεν. Επειδη εχω λιγη λοξα με το συγκεκριμενο θεμα, ψωνιζω απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι και προτιμω μαρκες fantasie και chantelle. Tεσπα....βρισκω ενα που μου αρεσε...το παιρνω....70 ευρωπουλακια με την εκπτωση, αλλα οκ...ξερω τη τιμη τους και τοσα δινω καθε φορα, αλλα αξιζουν τα λεφτα τους απο αποψη ποιοτητας. Ερχομαι σπιτι, λεω κατσε να πατησω τον κωδικο στο google....και τσακ! Ιδου! Βρισκω το ιδιο , απο Γαλλια με τα μεταφορικα με ολα 33 ευρω. Τραβηξα τα μαλλια μου βεβαια, αλλα τσιμπησα και ενα για του χρονου.

Kαλημερίζω τις ειδικούς των ιντερνετικών αγορών. Θα ηθελα τη βοήθεια σας. Θελω να πάρω καθισματακι αυτοκινήτου. Είδα στο my toys ένα της maxi cosi και η διαφορά στην τιμή με Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη. Γνωρίζει κάποια αν στελνουν καθισματάκι Ελλάδα, είναι αξιόπιστο το site, και αν τελικά παραγγείλω από εκεί, θα έρθει στο χρόνο που λέει; Τα γερμανικά μου δεν είναι τόσο καλά για να καταλάβω και πολλά. Ευχαριστώ.

Χθες έλαβα το κάπρι μου από τον πωλητή που είχα το θέμα με τις 80 πένες. Είναι όντως άψογο, είχε βάλει μέσα και χαρτάκι ευχαριστώ πολύ για την αγορά κλπ.

Ερώτηση :arrow: τι φίντμπακ αφήνω τώρα ? Οεο ? Πέρα από το γελοίο θέμα των 80 π, όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Και είναι και 100άρης............

Εγω θα αφηνα θετικο παντως φιλεναδα...το πολυ πολυ εκει που λεει πως ηταν η επικοινωνια θα εβαζα 3 αστερακια εφοσον το παντελονακι ειναι ζουπερ!!;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Που λετε .... ειχα βγει χτες σε σαφαρι σουτιεν. Επειδη εχω λιγη λοξα με το συγκεκριμενο θεμα, ψωνιζω απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι και προτιμω μαρκες fantasie και chantelle. Tεσπα....βρισκω ενα που μου αρεσε...το παιρνω....70 ευρωπουλακια με την εκπτωση, αλλα οκ...ξερω τη τιμη τους και τοσα δινω καθε φορα, αλλα αξιζουν τα λεφτα τους απο αποψη ποιοτητας. Ερχομαι σπιτι, λεω κατσε να πατησω τον κωδικο στο google....και τσακ! Ιδου! Βρισκω το ιδιο , απο Γαλλια με τα μεταφορικα με ολα 33 ευρω. Τραβηξα τα μαλλια μου βεβαια, αλλα τσιμπησα και ενα για του χρονου.

Ειναι καλα αυτα τα fantasie??? Πρωτη φορα τα ακουω (ειμαι fun luna εγω) αλλα φαινονται ωραια και εχει και μεγαλα νουμερακια...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ειναι καλα αυτα τα fantasie??? Πρωτη φορα τα ακουω (ειμαι fun luna εγω) αλλα φαινονται ωραια και εχει και μεγαλα νουμερακια...

Κοιτα .... επειδη εχω πολυ λοξα με το θεμα και το χω ψαξει...θεωρω Luna, triumph κλπ πιο...εμπορικα. Με την εννοια οτι ενταξει, εχουν μια σχετικη ποιοτητα αλλα ειναι οικονομικα σχετικα (χανουν απο το τελειο). Καλα, κατι τυπου yamamay κλπ ουτε καν!

Αυτα που σου λεω μιλαμε για αλλη κλαση. Και σαν αισθηση και σαν εμφανιση. Φορας strapless και μιλαμε οτι εισαι...κυρια! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δοκιμασε τα μια φορα και θα με θυμηθεις!

Θέλω στράπλες στο χρώμα του δέρματος, τα seamless κατά προτίμηση. Συνήθως παίρνω ένα DIM ή CACHAREL κάθε καλοκαίρι, το οποίο ξεπατώνω. Αλλά βαρέθηκα ένα 80άρι κάθε καλοκαίρι. Στο σάιτ που λες, είδα ένα σαν αυτό που θέλω. Έχεις τίποτα άλλο υπόψη σου για το στύλ που θέλω ? Στο ebay όλο κάτι γουόντερμπρα βρίσκω, πολύ Πάμελα στύλ. Δεν φοράω και πολύ μεγάλο νούμερο αλλά δεν θέλω να πηγαίνω και με σούπερ ενισχυμένο σουτιέν στην δουλειά κάθε μέρα. Ραντάκια και γενικά ανοικτά μπλουζάκια με σούπερ ενισχυμένο σουτιέν σε εργασιακό χώρο με 12 άντρες και μόνο εγώ γυναίκα εεεεεεεεε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγω θα αφηνα θετικο παντως φιλεναδα...το πολυ πολυ εκει που λεει πως ηταν η επικοινωνια θα εβαζα 3 αστερακια εφοσον το παντελονακι ειναι ζουπερ!!;)

Αυτό έλεγα και εγώ να κάνω, το έστειλε Τρίτη παρέλαβα εχθές !!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Chatzico, εγω πηρα αυτο. Σχεδον καθε χρονο αυτο παιρνω. Μιλαμε για κρατηματα οχι αστεια!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οι 2 εταιρειες που λεω ειναι εγγυημενες. Ομως! Καλυτερα να πας σε ενα μαγαζι να δοκιμασεις να δεις ακριβως το νουμερο, γιατι απο εταιρεια σε εταιρεια αλλαζει και μετα να κοιταξεις. Σε ολα τα καλα καταστηματα υπαρχουν.

Στο αγγλικο ebay ,δε, εχει πολλα chantelle και μαλιστα σε γελοιες τιμες σε σχεση με τα καταστηματα. Να καταλαβεις φορεσα χτες ενα chantelle strapless ...νταξει...μιλαμε για ΤΕΛΕΙΟ!!!! Αλλα....125 ευρω φιλε....ε ειπαμε!

Τα dim καλα ειναι απλα τα βαζω στην ιδια κατηγορια με τα triumph...πιο δευτερα δλδ. Cacharel δεν εχω δοκιμασει ποτε. Γενικα αποφευγω τις εταιρειες που ειναι για ολες τις δουλειες. :P

Chatzico, εγω πηρα αυτο. Σχεδον καθε χρονο αυτο παιρνω. Μιλαμε για κρατηματα οχι αστεια!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οι 2 εταιρειες που λεω ειναι εγγυημενες. Ομως! Καλυτερα να πας σε ενα μαγαζι να δοκιμασεις να δεις ακριβως το νουμερο, γιατι απο εταιρεια σε εταιρεια αλλαζει και μετα να κοιταξεις. Σε ολα τα καλα καταστηματα υπαρχουν.

Στο αγγλικο ebay ,δε, εχει πολλα chantelle και μαλιστα σε γελοιες τιμες σε σχεση με τα καταστηματα. Να καταλαβεις φορεσα χτες ενα chantelle strapless ...νταξει...μιλαμε για ΤΕΛΕΙΟ!!!! Αλλα....125 ευρω φιλε....ε ειπαμε!

Τα dim καλα ειναι απλα τα βαζω στην ιδια κατηγορια με τα triumph...πιο δευτερα δλδ. Cacharel δεν εχω δοκιμασει ποτε. Γενικα αποφευγω τις εταιρειες που ειναι για ολες τις δουλειες. :P

Το ίδιο είδα και εγώ. Την Chantelle την ξέρω, φοράω συχνά. Είναι πάρα πολύ καλά. Από μεταφορικά τι παίζει ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...