Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Απλα συνπιλοτισσα αυτες απο το γερμανικο ebay δεν ειναι αυθεντικες...οχι οτι ξερω αν εχουν διαφορα με τις αυθεντικες:rolleyes:

Απλα το αναφερω..

edit -- μολις εφυγε και η 2η παραγγελια απο gym επισης με dhl standard...αντε και καλες μας παραλαβες απροσκοπτες και προπαντως ατελως!!!

Έχεις δίκιο, δεν είναι αυθεντικές, έχω πάρει ιμιτασιόν στην δική μου και δέν είχα θέμα, αλλά είναι προσωπική άποψη.

Τα τζίμπο μου ακόμα να φύγουν.........:-(:sad::-(

Τα αμαζονάκια μου αντίθετα όλα στο δρόμο:D:D:D

ΕΝΤΙΤ Έφυγε η πρώτη παραγγελία στα τζιμπο ....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην πρωτη σελίδα του θέματος ειναι η λιστα χωρισμένη σε ενοτητες

ψάξτο στην ενοτητα ρουχισμός υποδήματα για όλη την οικογένεια, εκεί ειναι.

οκ ευχαριστω θα το ψαξω.

Κατερίνα dreamshopping.gr@gmail.com

Δε μπορω να στειλω σε αυτο το μαιλ γιατι?

6Eujp3.png svAfp3.png

Υπηρεσίες personal shopper Πληροφοριες εδώ [email protected]

Αυτό βλέπω και στην πρώτη σελίδα, έχω επικοινωνήσει μαζί της εδώ χωρίς πρόβλημα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Υπηρεσίες personal shopper Πληροφοριες εδώ [email protected]

Αυτό βλέπω και στην πρώτη σελίδα, έχω επικοινωνήσει μαζί της εδώ χωρίς πρόβλημα.

Ναι το ειδα και γω και αλλη μια κοπελα αυτο το μαιλ μου εδωσε αλλα δε μου το στελνει μου λεει οτι απετυχε, δε μπορω να καταλαβω τι λαθος κανω......

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

Μολις το εκανα...κραταει τα ιδια μτφ δηλαδη

2 κουτια σακουλες (νομιζω 4 εχει μεσα καθε κουτι) = 25,16

ΜΤΦ = 16,99

ΣΥΝΟΛΟ = 42,15

Αρα μαλλον σε συμφερει εφοσον λες οτι εδω κανουν 40 ευρω το ενα κουτι;)

α πολύ ωραία! Αυτό θα κάνω!!! Ευχαριστώ πολύ! θα πάρω κ ένα κουτί για τη πεθερά μου! Εχουμε την ίδια σκούπα!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

ψαχνω για σακούλες για την ηλεκτρική μου σκούπα. Η σκούπα ειναι siemens και στο κουτί με τις σακούλες γράφει VZ52AFP2 Ident. Nr. 462587.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο ebay, δε βρήκα τιποτα.

Κονεύουν να τελειώσουν αυτές που έχω κ εδώ έχουν 40φευγα... ευρώ.

Υπάρχει κανένα άλλο site που να πουλάει?

χμμμμ .. εγώ έχω σκούπα miele και τις αγόραζα κάπου τόσο, αλλά πήγα σε ένα κατάστημα με ηλεκτρικά είδη και μου είπαν ότι οι ακριβές πλέον καταργήθηκαν και έχουν κάτι άλλες που το πακετάκι των 10 κάνει 8 ευρώ και είναι αποκλειστικά για siemens, miele και hoover ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Καλημερα σε ολες. Μολις παρελαβα αυτο (μεταξυ αλλων δωρων) http://www.amazon.co.uk/Knorr-61888-Dolls-Pram-Butterfly/dp/B000PJ7SJC/ref=sr_1_1?s=kids&ie=UTF8&qid=1322556007&sr=1-1

ειναι πολυ ομορφο, στοιβαρο, το μεταλλο γερο και τα υφασματα καλοφτιαγμενα λες και ειναι απο μεγαλο καροτσι.Επειδη ερχονται και τα Χριστουγεννα....

τρελο8 συνεχεια....

φιουυυυυυυυυ χτες μετα απο μαραθωνιο τηλεφωνηματων βρηκα τελικα το τηεφωνο του τελωνειου πειραια και που ακριβως ειναι το δεμα μου... παει πειραια για εκτελωνισμο και αναμενω ΑΝ θα εκτελωνιστει κλπ.... το θεμα ειναι οτι οταν τους ειπα οτι εχω παραγγειλει αρκετες φορες και πρωτη φορα θα περασει τελωνειο μου ειπαν οτι τωρα πανε αυτα και κατι εχει αλλαξει στις διαδικασιες... να πω την αληθεια δε πολυκαταλαβα.... μου πε να παρω αυριο να μαθω τι εγινε και θα ξαναρωτησω πιο πολλες λεπτομεριες.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Αρα η ελπις γινεται ακομα μεγαλυτερη...;)

Κορες μολις παρελαβα αυτα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005X2VP8Q

τα οποια τα ειχα χτυπησει 12λιρονια στο black friday...χτυπαω το κεφαλι μου που δεν χτυπησα και τα κοκκινα, ειναι απλα εξαιρετικα!!! Ειναι πολυ κομψα αν και με προβληματιζε ο φιογκος ο οποιος ομως ειναι οκ!!! Πολυ καλη αγορα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

κόρες το cyber Monday στο amazon.de άρχισε (άντε πάλι τα ίδια) κάπου πήρε το μάτι μου κάτι τάσιμο μία τιβι και κάτι άλλα καλούδια

είπα να το μοιραστώ μαζί σας.............

και τώρα πάω να κόψω το κεφάλι μου πονάει τόσο που ούτε το κουράγιο να χτυπήσω την τιβι που ήθελα δεν έχω :roll::roll:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!λοιπον χαζη ερωτηση αλλα θα την κανω γιατι κατι μου διαφευγει..Εχω μια παραγγελια για amazon ενα παιχνιδι που ειναι πωλητης το αμαζον και ενα πινακα που δεν ειναι.οταν παω στο τελος για πληρωμη μου βγαζει αυτο

Order Total with VAT Details

Amazon.co.uk Order SummaryItems:£21.87Postage & Packing:£5.35Total before VAT:£27.22VAT:£6.26Order Total: £33.48

για το παιχνιδι.αφου ειναι free delivery τι ειναι το Postage & Packing:£5.35

λιγη βοηθεια παρακαλωωωω!!!

προφανως για τον πινακα που δεν ειναι πωλητης ο amazon σε χρεωνει μτφ...

μονο οταν ειναι πωλήτης το amazon ισχυουν τα δωρεαν μτφ και εφοσον ειναι πανω απο 25 λιρες

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ωχ ωχ ωχ....τετοια λεγε μας να το παθω το εγκεφαλικο!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που παρελαβε καποια μας χωρις τελωνειο????

Η παραγγελία μου απο crazy8 έφυγε 14/11 και χθες ο ταχυδρόμος άφησε το κανονικό λευκό χαρτάκι για δέμα από Αμερική μου γράφει!!!!Οπότε υπάρχει ελπίδα!Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα απο τζιμπορι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!Τι να πω;

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

αμα ψαχνετε για τα αγοροκαμαρια σας φιγουρες μπεν 10 απο εδω ο φιλος ταχυτατος

http://www.ebay.co.uk/itm/250932039196?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

το οτι θα μπινταριζα νυχτες για δαυτα ΟΧΙ δε το ειχα σκεφτει ποτε χαχχαχαχα

αλλα γενεθλια ερχονται και μαζευω δωρακια χεχχεχχεχε

περι τελωνη.....φατε τη γλωσσα σααααααςςςςςςςς μη το συζηταμε αλλο και οτι ειναι να κατσει ας ΜΗΝ μας κατσει!!!!

kKZUp2.png

Βρε μαμωτο ο αμαζονος εστειλε την 15κιλη σκυλοτροφη με dhl στις 23/11...μου δινει και Track no 123301354108 το οποιο το βαζω στο site της dhl αλλα niente...στο site του amazon το εμφανιζει να εχει φυγει απο τις 25/11 καπου απο Γερμανια και εκτοτε αγνοειται η τυχη του...

Any help????

bjTVp2.pngDG1bp2.png

γεια σας κοριτσια!λοιπον χαζη ερωτηση αλλα θα την κανω γιατι κατι μου διαφευγει..Εχω μια παραγγελια για amazon ενα παιχνιδι που ειναι πωλητης το αμαζον και ενα πινακα που δεν ειναι.οταν παω στο τελος για πληρωμη μου βγαζει αυτο

Amazon.co.uk Order SummaryItems:£21.87Postage & Packing:£5.35Total before VAT:£27.22VAT:£6.26Order Total: £33.48

η παραγγελια σου φαινεται να ειναι κατω απο 25 λιρες....

αν θες βαλε το λινκ να το δουμε...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Βρε μαμωτο ο αμαζονος εστειλε την 15κιλη σκυλοτροφη με dhl στις 23/11...μου δινει και Track no 123301354108 το οποιο το βαζω στο site της dhl αλλα niente...στο site του amazon το εμφανιζει να εχει φυγει απο τις 25/11 καπου απο Γερμανια και εκτοτε αγνοειται η τυχη του...

Any help????

PAre thn dhl στο 9890000 δωσε τρακιν ναμπερ, θα σου πουν που βρισκεται. Ισως να το εχει η υπηρεσια πορτα πορτα, θα σε ενημερωσουν και θα σου δωσουν τηλ απο κει να παρεις.

h0MYp3.png

Any help????

Εχω και εγώ θέμα με DHL. Εμένα από τις 25 του μήνα εμφανίζει ότι έχει φτάσει και είναι out for delivery, αλλά τίποτα δεν εχει έρθει.

Το τρακινγκ σε πιο site το βάζεις; Γιατί και εγώ που το προσπάθησα πάλι δεν έβγαζε τίποτα. Πολύ περιεργα μας τα λέει η DHL.

μηπως δεν επελεξες free delivery.....λεω..... γιατι εχω μια φιλη που το εκανε....και πληρωνε συνεχως μεταφορικα....

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...