Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

hello!!!! ψωνιζουμε ψωνιζουμε?

τρελο8 συνεχεια!!!! μωρε λεω δε στελνω ενα μαιλ να τους πω οτι ηρθε η 2η παραγγελια και η 1η αφαντη ακομα? στελνω και απαντησαν σε λιγες ωρες! ενας ευγενεστατος αντονι ο οποιος μου εδωσε το τρακινγκ ναμπερ που αντιστοιχει στη παραγγελια μου!!!!!!!!!! μενω καγκελο..... μαλιστα τελειωνει σε DE και το βαλα κανονικα στο σαιτ της dhl που βαζω τα του αμαζον κ το εμφανιζει κανονικα... το βαλα κ στο τρακινγκ των ελτα και το δειχνει θεσ/νικη!!!!!!!!!!! ξανα καγκελο!!!!!!!!! τωρα ή με ταχυμεταφορες θα ρθει οπως το προηγουμενο - υποψιαζομαι επειδη ηταν πολλα τα κομματια συνεβη αυτο κ μεγαλουτσικο το κουτι- ή με ελτα κανονικα........

liontarina εσυ που κληθηκες να πληρωσεις τελωνειο, μπας και ειδες καθολου τρακινγκ στο κουτι σου τυπου CL123456DE? λεμε τωρα σιγα μη θυμασαι... απλα προσπαθω να βγαλω μια ακρη... σαβ/κο τωρα, απο δευτερα θα μαθω τι παιζει μολις παρω στα ελτα........

ΥΓ σας αντιγραφω το μυνημα του αντονι, πολυ κατατοπιστικο.... αν θυμαστε ειχαμε απορια που ερχονται μεσω γερμανιας κλπ

Τhank you for your recent purchase at Gymboree.com.

We are very sorry to hear that your recent order has not yet arrived at the destination address. While a tracking feature is not offered with our international standard shipping service, we were able to research the local postal reference number assigned to the shipment of your recent order. Our international standard carrier has a partnership with the postal authority in your destination country and your order will be delivered through your local postal office. Please contact your local postal office and request a trace for your shipment.

The postal reference number assigned to your order 20943538 is:

CL...........DE

Please be advised that some of our international standard shipments are routed through the shipping hub facilities located in Europe or Asia. For this reason, your postal reference number above may not end with "US" suffix. Additionally, online tracking may not be available for the postal reference number above. We recommend that you contact the post office near you and speak directly with postal officer in order to trace your shipment. Please also consider choosing our international express shipping service on your future orders for faster delivery with online tracking capability.

Sincerely,

Αntony

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΩΧ ΩΧ ΩΧ μολις εβαλα το τρακινγκ σε ολα τα σαιτ, ταχυμεταφορε ελτα, απλα ελτα και dhl! το αναγνωριζει παντου αλλα στις ταχυμεταφορες ελτα λεει αυτο:

18/11/2011 11:59:00 ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

25/11/2011 11:07:00 ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 029588G5401018508

25/11/2011 11:07:00 ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 029588G5401018508

25/11/2011 11:09:00 ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 029588G5401018508

αυτο σημαινει Υπηρεσειες Εκτελωνισμου????????????????? ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ σημερα παντως εφτασε εκει......... αλλα λεει αποστολη συσκευασιας, αρα το "διωξαν" ????

WLFfp2.png XI11p2.png

είχα μία τασιμο στο καλάθι αλλά αποφάσισα να μην πάρω τελικά :mrgreen::mrgreen:

όμως χτύπησα και εγώ ένα ρολογάκι σαν της φιλενάδας για έτερη νονά http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005G0YMA8?smid=A3P5ROKL5A1OLE

Με γειές !!!!!!!!!

χε χε χε Τα πηραααααα σε ροζάκι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004CLZA8A?smid=A3P5ROKL5A1OLE 20λιρονια κ χωρίς μεταφορικά! well done!

Ευχαριστώ τα κορίτσια που μου ειπαν οτι θα τα ξαναβάλει!

Επίσης, με γειές !!!!!!!!!

να πω τον πονο μου ,να μου δωσετε καμια συμβουλη??:lol:

πανε 5 μερες, στελνω σε μια στο ebay,αν προτιθεται να στειλει ελλαδα κατι χαζοπαπουτσακια που χω βαλει στο ματι,κ δεν εχει ελλαδα στις επιλογες,κ να μου πει κ ποσο ,κ επισης εσωτερικη σολα....

τεσπα,αργει κανα 3μερο να απαντησει λογω γιορτων εν οψει λεει,ζητωντας χιλια συγγνωμη,αλλα απανταει θετικα,μου λεει θα στειλει, μου λεει θα αλλαξει το listing της για να κανω buy ,κ οτι θα στειλει με 3 λιρες για αυτο το size range...

επισης σε δευτερο μειλ,την επομένη, μου λεει τις μετρησεις για το 8αρι και το 9αρι που την ειχα ρωτησει.//..

παει καλα μεχρι εδω?

παω κ γω να παραγγειλω,κ την ωρα που παω να πληρωσω,βλεπω οτι εχει 4 λιρες μεταφορικα κ ουχι 3 -το 4 το εχει γιατι συμπεριελαβε κ την ελλαδα στα μεταφορικα της,κ το πηρε αυτοματα το συστημα απ ο,τι καταλαβα....λεω κ γω ,κακως παω να πληρωσω,ας κανω request total για να μη μπαινουμε σε διαδικασιες μετα να μου επιστρεφει τη λιρα,αγγλιδα γαρ που ασχολουνται κ με το σεντς κ ειναι μπερδεμα:roll:

κ τι κανω ο φωστηρας?παω πισω με το βελακι,κ σαν ηλιθια ξαναβρισκομαι στο pay now,κ λεω....ο φωστηρας:roll:- το τονιζω-αααααααα,βγηκα απ το place order ,ας ξανακανω- ο φωστηρας.....:roll:

κ αγοραζω τα ιδια παπουτσακια ,δευτερη φορα....-ο φωστηρας!:roll:

επιτοπου της κανω request total,που τι τοταλ πια?,εχει 2 ζευγαρια παπουτσια μεσα κ δυο μεταφορικα:lol::lol::lol: κ της ζηταω να μου ακυρωσει τη μια συναλλαγη,κ να βαλει κ τα σωστα μεταφορικα....

κ αυτη η χαρχαλω δε μου χει απαντησει ακομα,24 ωρες μετα,κ γω καιγομαι να πληρωσω για να μπαινει μπρος η παραγγελια,τα θελω ψιλοσυντομα τα παπουτσια....(το ενα ζευγαρι ε?:lol:)

πρεπει αυτη να απαντησει ντε κ καλα?

ή μπορω με καποιον αλλον τροπο να διορθωσω τις βλακειες μου?

πχ,τσατ θα θελα να παω(κ για εναν αλλο πολυ σημαντικο λογο που δεν ειναι της παρουσης)αλλα νομιζω πια οτι τα χουν κανει ολα αυτοματοποιημενα τελειως κ δε βγαινει ανθρωπος να του πεις το θεμα σου...ειναι ψιλοφιξ οι απαντησεις....αν εχετε κανα λινκ με το live chat ,θα με υποχρεωνατε!:mrgreen:

επισης ,αν εχετε κ καναν τροπο να την παρακαμψω,κ να προχωρησω την παραγγελια,τελεια θα τανε:-D

Διπλή αγορά .... το έκανε το καμάρι μου πριν κάνα 2 εβδομάδες. Έστειλα μέιλ στην πωλήτρια και ακύρωσε άμεσα την δεύτερη συναλλαγή. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι χωρίς την συναίνεσή της.

ΩΧ ΩΧ ΩΧ μολις εβαλα το τρακινγκ σε ολα τα σαιτ, ταχυμεταφορε ελτα, απλα ελτα και dhl! το αναγνωριζει παντου αλλα στις ταχυμεταφορες ελτα λεει αυτο:

18/11/2011 11:59:00 ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

25/11/2011 11:07:00 ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 029588G5401018508

25/11/2011 11:07:00 ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 029588G5401018508

25/11/2011 11:09:00 ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 029588G5401018508

αυτο σημαινει Υπηρεσειες Εκτελωνισμου????????????????? ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ σημερα παντως εφτασε εκει......... αλλα λεει αποστολη συσκευασιας, αρα το "διωξαν" ????

Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο απαραίτητα. Υπηρεσίες εκτελωνισμού έχουν και τα ΕΛΤΑ. Προσωπική μου εκτίμηση, είναι θα πληρώσεις το 3ευρώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

The postal reference number assigned to your order 20943538 is:

CL...........DE

Η τελευταία παραγγελία που έκανα στο τρελο8 έκανε 35 ημέρες να φτάσει! Ήμουν σίγουρη ότι είχε σταματήσει στο τελωνείο, αλλά όχι.

Δεν ήρθε το απλό μικρό ειδοποιητήριο, αλλά το μεγάλο χαρτί-Α4 που έγραφε ένα αντίστοιχο αριθμό αποστολής.

edit: σ΄αυτήν την παραγγελία επειδή είχε αργήσει τόσο πολύ, κάθησα λίγο και διάβασα τα συνοδευτικά χαρτιά που ήταν κολλημένα πάνω στη συσκευασία. Υπήρχε και χαρτί εισαγωγής -εκτελωνισμού εδώ στην Ελλάδα αλλά εγώ δεν πλήρωσα κάτι επιπλέον. Άβυσσος!!!

liontarina εσυ που κληθηκες να πληρωσεις τελωνειο, μπας και ειδες καθολου τρακινγκ στο κουτι σου τυπου CL.......DE? λεμε τωρα σιγα μη θυμασαι... απλα προσπαθω να βγαλω μια ακρη... σαβ/κο τωρα, απο δευτερα θα μαθω τι παιζει μολις παρω στα ελτα........

θα σε στενοχωρήσω τώρα αλλά και το δικό μου πακέτο την ίδια πορεία είχε..

Hello,

Thank you for your email.

We are very sorry to hear that you have not yet received your recent Gymboree order number 20900764.

Our system shows that your order was processed and shipped on 10/003/11 and was expected to deliver within our normal timeframe of 14 business days (excluding Saturday, Sunday and Legal Holidays). Please note that in some cases, orders shipped via International Standard Shipping may take up to 20 business days to be delivered due to possible delays beyond our control. In this event, your shipment could be held at your local customs or post office. Kindly contact your local post office and request your shipment to be traced. Although this is a rare occurrence, we have received feedback in the past that some shipments were held at the post office due to scratched shipping labels or unverifiable addresses.

Unfortunately, a tracking service is not available for our International Standard Shipping method. Kindly contact the local postal office near you and request the shipment to be traced by your name and address. However, we have included the reference number for your package below:

CL........DE

We are receiving favorable feedback from customers whose orders were shipped around the same time as your order, and that their orders are delivered or getting delivered and we are confident that your order can be located at the local postal office or delivered very shortly. In the unfortunate event, however that you do not receive this order please contact us back.

Sincerely,

Karie

Crazy 8 Customer Service

877 427 8998

http://www.crazy8.com

Hello,

Thank you for your reply.

The shipping company we currently use for international standard orders is called DHL Global Mail, which is a subsidiary of DHL. DHL Global Mail and DHL offer very different services, and DHL service-centers are not able to track DHL Global Mail shipments on their system. Also, please be advised that DHL Global Mail shipments are much like traditional air-mail except that they are not assigned with tracking, reference, or parcel numbers. We apologize for any confusion or misunderstanding regarding this.

DHL Global Mail has a partnership with the postal authority in your destination country and your order will be delivered through your local postal office. Kindly contact the local postal office near you and request the shipment to be traced by your recipientʼs name and address.

According to DHL reference number:CL920594395DE your package arrived in Greece on November 10,2011. Please contact us if they do confirm that there is no package for you at your local post office.

Sincerely,

αν δείς παρόλο που το παρήγγειλα 30-9 το βρήκε ελλάδα στις 10-10.. μάλιστα ο τύπος στο ταχυδρομείο πολύ απορησε που πλήρωσα τελωνείο ενώ το έβλεπε να έρχεται από γερμανία..

πάντως την ίδια πορεία ακολουθούν όλα τα δέματα.. εμένα περισσότερο με ανησυχεί που άργησε και το δικό σου..

να και το δικό μου στις ταχυμεταφορές

18/10/2011 13:49:00 Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 071097G5600018508

18/10/2011 17:35:00 Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 071097G5600018508

14/11/2011 11:42:00 ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ. ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 008134G1850825000

14/11/2011 11:42:00 ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 008134G1850825000

24/11/2011 10:59:00 ΠΑΤΡΑΣ 4 ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 24/11/2011 10:59:00 πμ

πάντως εγώ το πήρα από το απλό ταχυδρομείο και όχι από τις ταχυμεταφορές.. για να μην αγχώνεσαι όμως σου λέω ότι, αν είναι στο τελωνείο (φτου μακριά μας) 45 ευρώ θα πληρώσεις για 145 δολάρια παραγγελία.. Και αν σκεφτεις ότι την δεύτερη παραγγελία την πέρασες ετσι ε τότε 45 ευρώ για 280 δολάρρια παραγγελία.. θα τα έπαιρνες εδώ αυτά τα ρούχα με τόσα χρήματα?

και μια και μιλάτε για τελωνείο και gymboree ........μόλις έλαβα ένα μαιλ ότι η παραγγελία έφυγε ....εχμμμμμμμμ με DHL Global Mail Standard

:shock::shock:

ενώ είχα ζητήσει την απλή αποστολή με upsp να αρχίσω να κλαίω από τώρα τα λεφτούλια μου στους τελώνες ??? κάτι είχα διαβάσει παλαιότερα αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν μπορώ να το βρω με την αναζήτηση :roll:

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα αυτό το έχει πα΄ρει καμία να μου πει εντυπωσεις? είναι καλά τα λεφτά του η μπά?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006485TT4/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A1564V2WMX9PSK

καλημερα!

το αμαζον ΔΕΝ στελνει elc (ισως εβαλε το χερακι του ο γνωστος-αγνωστος)

τωρα γενικα ενα μικρο αρμονιο που εχει το βαφτιστηρι το βρηκα πολυ ποιοτικο και καλο...γιατι δεν πατε να το δειτε απο κοντα???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

βρε κοριτσια,καλημερα..

μηπως ξερετε πως να ψαξω γουρια για το σπιτι?

ξερω οτι τα γουρια γενικα ειναι charms αλλα δυστυχως μου βγαινουν charms που βαζουμε σε βραχιολια κλπ...

ενω εγω θελω γουρια για το σπιτι,για διακοσμηση κλπ,που πας πχ δωρακι σε σπιτι κατι σαν ασημενιο ή γυαλινο ροδι με φουντιτσες,ή κροσακια κλπ

καταλαβατε τι περιπου θελω?

κ που ?αμαζον.,εμπαυ ή σε κανα ασχετο ονλαιν καταστημα?

κορίτσια καλημέρα αυτό το έχει πα΄ρει καμία να μου πει εντυπωσεις? είναι καλά τα λεφτά του η μπά?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006485TT4/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A1564V2WMX9PSK

το ειχε μια γνωστη μου για το παιδακι της που ειχε τυχει να παμε σε γιορτη....

το παιδακι της 3 τοτε,ξετρελαμενο....η δικια μου,1,5 τοτε,επισης ξετρελαμενη...

γενικα πολυ στιβαρη κατασκευη,πολυ ωραιος ηχος. πολλοι κ διαφορετικοι ηχοι.

αλλα και τα 75 στους απατεωνες δεν τα δινω....οχι οτι δεν τα αξιζει το αρμονιο....αλλα τοση διαφορα δεν μπορω να τη χωνεψω....αφου θα μας το παιρνε δωρο μια φιλη,κ μολις ειδα ποσο κανει στο αμαζον,ξενερωσα κ της ειπα να μη μας το παρει-ε οχι να κανουμε κ μαγκα τον ελληναρα....

Διαφημίσεις

και μια και μιλάτε για τελωνείο και gymboree ........μόλις έλαβα ένα μαιλ ότι η παραγγελία έφυγε ....εχμμμμμμμμ με DHL Global Mail Standard

:shock::shock:

ενώ είχα ζητήσει την απλή αποστολή με upsp να αρχίσω να κλαίω από τώρα τα λεφτούλια μου στους τελώνες ??? κάτι είχα διαβάσει παλαιότερα αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν μπορώ να το βρω με την αναζήτηση :roll:

καλα πανε με τα καλα τους???????

Κ ΜΕΝΑ!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

ποιος τους ζητησε να κανουν τετοια εξυπναδα????

το χουμε σιγουρακι το τελωνειο,αφου ειναι dhl?

πειτε βρες κοριτσια!!!

να τους στειλω αμα ειναι τουλαχιστον ,να τους προλαβω να μη μου στειλουν τη δευτερη παραγγελια μου και αυτη με dhl...

Κορίτσια,καλησπέρα.

Εσείς που παραλάβατε από άμαζον μεσα σε 24 ώρες είχατε tracking number;εχω παραγγειλει από προχτες νομιζω,αλλά εδώ στην Κέρκυρα φαντάζομαι θα κάνει κάτι λίγο παραπάνω

Ναι, μου έδωσαν και γι αυτό ή έκπληξη μου όταν διαπίστωσα ότι το πρωί ήταν Κορωπί και λίγο αργότερα παραδόθηκαν (ενώ σκεφτόμουν άντε από Δευτέρα τώρα...). Κοίτα στην παραγγελία σου μήπως γράφει track packages και πήγαινε εκεί να δεις που βρίσκονται. Στο email που σου έστειλαν για την αποστολή της παραγγελίας επίσης γράφει τον αριθμό tracking .

πειτε βρες κοριτσια!!!

να τους στειλω αμα ειναι τουλαχιστον ,να τους προλαβω να μη μου στειλουν τη δευτερη παραγγελια μου και αυτη με dhl...

Ωχ κι εμένα το ίδιο. Μη μου λέτε τέτοια. Θα τα σταματήσουν δηλαδή τελωνείο;

Εντάξει μη στενοχωριέστε! Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είδα οτι και η προηγούμενη παραγγελία μου που έφυγε από τας Αμερικάς 11/11 και την παρέλαβα την Πέμπτη (ταχύτατοι!!!) με DHL Global Mail Standard την έστειλαν. Όλα καλά λοιπόν

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

βρε κοριτσια,καλημερα..

ξερω οτι τα γουρια γενικα ειναι charms αλλα δυστυχως μου βγαινουν charms που βαζουμε σε βραχιολια κλπ...

ενω εγω θελω γουρια για το σπιτι,για διακοσμηση κλπ,που πας πχ δωρακι σε σπιτι κατι σαν ασημενιο ή γυαλινο ροδι με φουντιτσες,ή κροσακια κλπ

Έχω μια γνωστή που φτιάχνει. Δεν έχω τα τηλ της μιας και είμαστε φίλες στο facebook. Aν θες σε κάνω add και στης προτείνω ως φίλη να δεις τη δουλειά της. Έχει φωτογραφίες από τα γούρια που φτιάχνει. Τιμές δεν λέει

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

βρε κοριτσια,καλημερα..

Δεν έχουν γούρια οι ξένοι κορίτσι. Ψάξε σε ελληνικά on line καταστήματα, υπάρχουν και στην λίστα...

πειτε βρες κοριτσια!!!

Μήπως είναι ταχυδρομείο ρε σεις? Και απλά έφυγε από Γερμανία και έρχεται με dhl δηλαδή γερμανικό ταχυδρομείο?

Στείλτε ένα μειλ να ρωτησετε

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δεν έχουν γούρια οι ξένοι κορίτσι. Ψάξε σε ελληνικά on line καταστήματα, υπάρχουν και στην λίστα...

αμ πες το ντε κ ψαχνω σαν τον βλακα.....:oops::oops::oops:

μα λεω κ γω,ειναι δυνατον να μη βρισκω κατι τοσο απλο?

σ ευχαριστω!

Μήπως είναι ταχυδρομείο ρε σεις? Και απλά έφυγε από Γερμανία και έρχεται με dhl δηλαδή γερμανικό ταχυδρομείο?

Στείλτε ένα μειλ να ρωτησετε

δε νομιζω,γιατι υποτιθεται αυτες ειναι παραγγελιες που μπηκαν στις 24/11 βραδυ για αυτους κ φυγαν 25/11 μεσημερι γι αυτους-ποοοοτε να προλαβαν να φτασουν γερμανια ΚΑΙ να αποσταλουν κ για εδω απο γερμανια???:confused:

μπααααα,εξυπναδα του gymboree ειναι φανταζομαι-πρωτοβουλια τους για πιο γρηγορα,αλλα δεν ξερουν οτι οι τελωνες μας καραδοκουν:evil::evil::evil:

παω να τους στειλω μεηλ κ να τους αποτρεψω τουλαχιστον απ το να στειλουν κ τη δευτερη ετσι....

Έχω μια γνωστή που φτιάχνει. Δεν έχω τα τηλ της μιας και είμαστε φίλες στο facebook. Aν θες σε κάνω add και στης προτείνω ως φίλη να δεις τη δουλειά της. Έχει φωτογραφίες από τα γούρια που φτιάχνει. Τιμές δεν λέει

σ ευχαριστω,σου στελνω πμ

αμ πες το ντε κ ψαχνω σαν τον βλακα.....:oops::oops::oops:

μα λεω κ γω,ειναι δυνατον να μη βρισκω κατι τοσο απλο?

σ ευχαριστω!

δε νομιζω,γιατι υποτιθεται αυτες ειναι παραγγελιες που μπηκαν στις 24/11 βραδυ για αυτους κ φυγαν 25/11 μεσημερι γι αυτους-ποοοοτε να προλαβαν να φτασουν γερμανια ΚΑΙ να αποσταλουν κ για εδω απο γερμανια???:confused:

μπααααα,εξυπναδα του gymboree ειναι φανταζομαι-πρωτοβουλια τους για πιο γρηγορα,αλλα δεν ξερουν οτι οι τελωνες μας καραδοκουν:evil::evil::evil:

παω να τους στειλω μεηλ κ να τους αποτρεψω τουλαχιστον απ το να στειλουν κ τη δευτερη ετσι....

Όχι βρε. Το έγραψα και παραπάνω. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είδα οτι και η προηγούμενη παραγγελία μου που έφυγε από τας Αμερικάς 11/11 και την παρέλαβα την Πέμπτη (ταχύτατοι!!!) με DHL Global Mail Standard την έστειλαν. Όλα καλά λοιπόν

σ ευχαριστω,σου στελνω πμ

Απλά αν θες ενημέρωσε και μένα για τις τιμές της...Έλεγα μήπως της πω να μου φτιάξει μπουμπουνιέρες...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Βρε έχουν αποθήκες στην Γερμανία, γι αυτό το λεω

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

να και το δικό μου στις ταχυμεταφορές

18/10/2011 13:49:00 Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 071097G5600018508

18/10/2011 17:35:00 Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 071097G5600018508

14/11/2011 11:42:00 ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ. ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 008134G1850825000

14/11/2011 11:42:00 ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 008134G1850825000

24/11/2011 10:59:00 ΠΑΤΡΑΣ 4 ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 24/11/2011 10:59:00 πμ

χμ εσενα εκτελωνιστηκε πειραια! εμενα θεσσαλονικη... ισως οι καλοι μας θεσσαλονικεις τελωνες να ταν πιο ελαστικοι!!!!! γιατι οντως παντου φαινεται το πακετο να ερχεται απο γερμανια....

ενιγουει ανοιξιατικα καλοκαιρινα πηρα δε βιαζομαι.......

πάντως εγώ το πήρα από το απλό ταχυδρομείο και όχι από τις ταχυμεταφορές.. για να μην αγχώνεσαι όμως σου λέω ότι, αν είναι στο τελωνείο (φτου μακριά μας) 45 ευρώ θα πληρώσεις για 145 δολάρια παραγγελία.. Και αν σκεφτεις ότι την δεύτερη παραγγελία την πέρασες ετσι ε τότε 45 ευρώ για 280 δολάρρια παραγγελία.. θα τα έπαιρνες εδώ αυτά τα ρούχα με τόσα χρήματα?

παρελαβα τη 2η με 24 κομματια - 120.56 δολ

αναμενω 20 κομματια - 128 δολ (χωρις να υπολογισω και 4 σετ κοκαλακια)

οπως το λες και 45 ευρω εξτρα να δωσω για 2 παραγγελιες δεν εχασα και πολλα.

α παρελαβα και απο τζιμπορι τα χειμωνιατικα χωρις θεμα! οποτε 1 στις 3 μου εκατσε.......

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...