Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να εισαι καλά georgiailias με την αγορά σου!!!Μου έδωσες ιδέα για πολυ οικονομικό δωράκι για τα Χριστούγεννα! Εχει και κουτακι !

Έχουμε και κρίση, μην το ξεχνάμε!!!

Χτύπησα αυτα:

http://www.ebay.co.uk/itm/220887243685?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

χεχε!!! ναι, κι εγώ για δώρο χριστουγέννων τα πήρα! Έχω πάρει και κάποια άλλα γύρω στο 1 με 2 ευρώ αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα! Θα βάλω λινκ αργότερα! τι να κάνουμε, είμαστε πολλοι και money γιοκ!

Πολύ ωραίο και αυτό που διάλεξες ε!!!!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Κορίτσια,καλησπέρα.

Εσείς που παραλάβατε από άμαζον μεσα σε 24 ώρες είχατε tracking number;εχω παραγγειλει από προχτες νομιζω,αλλά εδώ στην Κέρκυρα φαντάζομαι θα κάνει κάτι λίγο παραπάνω

αυτα δε τα χτυπας! τα αγοραζεις απλα! με free delivery χωρις μεταφορικα + 16% για ΦΠΑ διαφορα!!!!!!!!

7% τα εχουν στην αγγλια! οχι ειδος πολυτελειας οπως εμεις οι........

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

SOS....ξερετε αν μπορω να παρω απ τις προσφορες του αμαζον δυο φορες το ιδιο πραγμα?μιλαω για τα lightning deals που πρεπει μεσα σε 15 λεπτα να χεις κανει τσεκαουτ...

πειτε ωρε μη ληξει η προσφορα κ θελω να παρω δυο,για δωρακια!

δεν το πηρα εγω αλλα απ οτι θυμαμαι πρεπει να επεσε καμια 10αρια λιρες...

αλλα να σου πει καποια που σιγουρα το πηρε καλυτερα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

SOS....ξερετε αν μπορω να παρω απ τις προσφορες του αμαζον δυο φορες το ιδιο πραγμα?μιλαω για τα lightning deals που πρεπει μεσα σε 15 λεπτα να χεις κανει τσεκαουτ...

πειτε ωρε μη ληξει η προσφορα κ θελω να παρω δυο,για δωρακια!

νομιζω οτι ΑΝ προλαβεις μπορεις....γιατι οχι???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον πρεπει να πληρωθει πρωτα το πρωτο και μετα να χτυπηθει δευτερο

αν γινεται αλλιως ενημερωστε

μπααααα...ουτε καν ετσι:-(:sad::-(

χτυπησα το πρωτο,πηγα καπακι μπας κ χτυπησω δευτερο...δε μ αφησε,μου λεγε οτι πρεπει να κανω τσεκ αουτ σε χ λεπτα (κ μου κανε countdown με ενα ρολοι..)

λεω ,δε βαριεσαι,παω να πληρωσω αυτο(εβαλα κ κατι απο κοντα να παρω το φρι μεταφορικο.)κ μετα χτυπαω κ δευτερο....

ΑΜ ΔΕΕΕΕΕ!!!:evil:

παω στις προδσφορες,κ αυτο που πηρα δε μ αφηνει να το επιλεξω...μου λεει claimed....κλαψ μπου χου χου....

κ ηταν τελειο για δυο χαζοδωρακια που θελω να κανωωωωωω...

αυτο λεω

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000LRJ9HC?smid=A3P5ROKL5A1OLE

θελω κ αααααλλο!:evil:

Καλησπέρα.

Μήπως έχετε αγοράσει από το bimbomarket σύστημα μεταφοράς (καρότσι,κάθισμα αυτοκινήτου,πορτ μπεμπε);

Αν ναι, σας ήρθαν σε ένα δέμα ή περισσότερα;

Ευχαριστώ.

Ναι εμείς έχουμε αγοράσει της chicco το trio scoop σε κοκκινάκι. Ήρθε σε ένα δέμα τεράστιο, πολλή καλή συσκευασία.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

αυτα δε τα χτυπας! τα αγοραζεις απλα! με free delivery χωρις μεταφορικα + 16% για ΦΠΑ διαφορα!!!!!!!!

7% τα εχουν στην αγγλια! οχι ειδος πολυτελειας οπως εμεις οι........

Λέτε να το πάρω, ε?? :confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes:

Έχουμε κάθισμα της Chicco, αλλά καμία σχέση με το Britax (είδα και ένα βιντεάκι και έμεινα με ανοιχτό το στόμα...!!).

Έχουμε κάθισμα της Chicco, αλλά καμία σχέση με το Britax (είδα και ένα βιντεάκι και έμεινα με ανοιχτό το στόμα...!!).

Nομίζω πως έτσι θα σε πεισω....

http://www.skroutz.gr/s/268398/Britax-Evolva-123-Plus.html

Το εχω κοντά δυο μιση χρονια πολύ καλό καθισμα κ δεν έχει φθαρεί καθόλου το υφασμά του , το πλένω δυο φορές το χρονο στο πλυντήριο στους 30βαθμούς κ μετά το ξαναμοντάρω. Εχω κ ένα Recaro Young Expert αλλά σε θέμα φθοράς το μπριτάξ ειναι καλύτερο. Σε θέμα ασφάλειας ευτυχώς ακόμη δεν έχει χρειαστεί να καταλήξω :rolleyes:

INDIE εγώ το πήρα το καθησματάκι! εδώ το βρήκα 200 ε το λιγότερο και το αμαζον δεν το στέλνει γενικά μόνο αυτές τις μέρες λόγω black friday. παρτω και εγώ έχω ακούσει τα καλήτερα!!!

Διαφημίσεις

elenoyfi την ωρα που πηγες για να χτυπησεις το 2ο ισως δεν ειχε αλλα ελευθερα??????

αλλιως δε βλεπω το λογο να μη σου επιτρεπει!

Εδώ νομίζω το γράφει :

The Lightning Deal Discount may only be applied to one unit of each participating Qualifying Item per customer account (unless otherwise stated).

Αυτό δε λέει;;

a9X0p3.pngmrSbp3.png

καλε γατονι,μια χαρα ειχε διαθεσιμα-ακομα κ τωρα,στο 92% ειναι....κ συνεχιζει να μου λεει claimed...μπου χου χου....

μαλλον ειναι αυτο που λεει η mariakr...μια φορα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις την προσφορα

εγω κολλησα με ενα αρωμα που ωραια το τσιμπησα, παω να το πληρωσω και τζα..τζιφος δε το εστελναν!!!! σνιφιιιιι

Με ποιο;;Γιατί και εγώ τα ζαχαρώνω και πολύ καιρό τώρα. θέλω και για δώρα , αλλά είναι ατελείωτες οι σελίδες για να τα δεις....έχω στραβωθεί...κάποια είναι σε πολύ καλές τιμές. Δεν ήξερα ότι δεν τα στέλνει. Δεν το γράφει κάπου...μόνο όταν το δοκιμάζεις για αγορά το καταλαβαίνεις;;

a9X0p3.pngmrSbp3.png

πριν το παρεις ωστοσο, δες πρωτα εδω

http://www.britax.co.uk/car-seats/fit-finder

αν σου κανει-ποτε δε θα κουραστω να φωναζω: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ τα καθισματα αυτοκινητου σε ΟΛΑ ΤΑ αυτοκινητα!!!

πχ εγω ξερογλειφομαι να το παρω για να το χω στου πατερα μου τ αμαξι για εκτακτη αναγκη, ωστε αργοτερα που θα αποσυρω το τωρινο μας καθισματακι(παλι britax,αλλα κανουμε ERF ακομα;)),να το παρω στο δικο μου...εεεεε,στου πατερα μου δεν ειναι συμβατο....:-(:sad::-(:sad::evil::evil::evil::evil::evil:

κ γω θελω να το συνδυασω...αυτο που θα παρω να μπαινει και στου πατερα just in case και αργοτερα στο δικο μου....

κοινως-χανω τελεια προσφορα -τζαμπα κ ανευ μεταφορικων,λογω compatibility-μωρε μηπως ελεγα στον father ν αλλαξει αμαξι???:mrgreen:

μπα ε?:lol::lol::lol::lol:

Ζητώ την βοήθειά σας γιατι αγόρασα ηλεκτρική συσκευή απο ebay αλλά έχει βλάβη την οποία κατάλαβα μετά απο 2 εβδομάδες.

Υπάρχει service στην Αθήνα αλλά επειδή είναι αγορασμένη απο ebay τι κάνω??

Ευχαριστώ:confused:

Εμενα μου χαλασε βραστηρας Philips αγορασμενος απο Αμαζον και τον πηγα στην αντιπροσωπεια με την εγγυηση και μου εδωσαν ολοκαινουργιο του κουτιου και δεν πληρωσα τιποτα.Η εγγυηση σε καλυπτει.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Εμενα μου χαλασε βραστηρας Philips αγορασμενος απο Αμαζον και τον πηγα στην αντιπροσωπεια με την εγγυηση και μου εδωσαν ολοκαινουργιο του κουτιου και δεν πληρωσα τιποτα.Η εγγυηση σε καλυπτει.

Τι έκανες για να σε καλύπτει η εγγύηση;;Έστειλες τίποτα (το χαρτί της εγγύησης ας πούμε που ήταν μέσα στο κουτί) στην αντιπροσωπεία για να το σφραγίσουν ή κάτι άλλο;; Ή άπλά το πήρες και πήγες;;

a9X0p3.pngmrSbp3.png

να πω τον πονο μου ,να μου δωσετε καμια συμβουλη??:lol:

πανε 5 μερες, στελνω σε μια στο ebay,αν προτιθεται να στειλει ελλαδα κατι χαζοπαπουτσακια που χω βαλει στο ματι,κ δεν εχει ελλαδα στις επιλογες,κ να μου πει κ ποσο ,κ επισης εσωτερικη σολα....

τεσπα,αργει κανα 3μερο να απαντησει λογω γιορτων εν οψει λεει,ζητωντας χιλια συγγνωμη,αλλα απανταει θετικα,μου λεει θα στειλει, μου λεει θα αλλαξει το listing της για να κανω buy ,κ οτι θα στειλει με 3 λιρες για αυτο το size range...

επισης σε δευτερο μειλ,την επομένη, μου λεει τις μετρησεις για το 8αρι και το 9αρι που την ειχα ρωτησει.//..

παει καλα μεχρι εδω?

παω κ γω να παραγγειλω,κ την ωρα που παω να πληρωσω,βλεπω οτι εχει 4 λιρες μεταφορικα κ ουχι 3 -το 4 το εχει γιατι συμπεριελαβε κ την ελλαδα στα μεταφορικα της,κ το πηρε αυτοματα το συστημα απ ο,τι καταλαβα....λεω κ γω ,κακως παω να πληρωσω,ας κανω request total για να μη μπαινουμε σε διαδικασιες μετα να μου επιστρεφει τη λιρα,αγγλιδα γαρ που ασχολουνται κ με το σεντς κ ειναι μπερδεμα:roll:

κ τι κανω ο φωστηρας?παω πισω με το βελακι,κ σαν ηλιθια ξαναβρισκομαι στο pay now,κ λεω....ο φωστηρας:roll:- το τονιζω-αααααααα,βγηκα απ το place order ,ας ξανακανω- ο φωστηρας.....:roll:

κ αγοραζω τα ιδια παπουτσακια ,δευτερη φορα....-ο φωστηρας!:roll:

επιτοπου της κανω request total,που τι τοταλ πια?,εχει 2 ζευγαρια παπουτσια μεσα κ δυο μεταφορικα:lol::lol::lol: κ της ζηταω να μου ακυρωσει τη μια συναλλαγη,κ να βαλει κ τα σωστα μεταφορικα....

κ αυτη η χαρχαλω δε μου χει απαντησει ακομα,24 ωρες μετα,κ γω καιγομαι να πληρωσω για να μπαινει μπρος η παραγγελια,τα θελω ψιλοσυντομα τα παπουτσια....(το ενα ζευγαρι ε?:lol:)

πρεπει αυτη να απαντησει ντε κ καλα?

ή μπορω με καποιον αλλον τροπο να διορθωσω τις βλακειες μου?

πχ,τσατ θα θελα να παω(κ για εναν αλλο πολυ σημαντικο λογο που δεν ειναι της παρουσης)αλλα νομιζω πια οτι τα χουν κανει ολα αυτοματοποιημενα τελειως κ δε βγαινει ανθρωπος να του πεις το θεμα σου...ειναι ψιλοφιξ οι απαντησεις....αν εχετε κανα λινκ με το live chat ,θα με υποχρεωνατε!:mrgreen:

επισης ,αν εχετε κ καναν τροπο να την παρακαμψω,κ να προχωρησω την παραγγελια,τελεια θα τανε:-D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...