Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα σαιτ που εχουμε στη λιστα με τα αθλητικά δεν βρήκε το ίδιο μοντέλο, το ειχα δει κ εγώ το σαιτ, ειναι το αυθεντικό της νάικ αλλά οι τιμές ειναι παραπλήσιες της ελλάδας συν οτι δεν ξέρω απο που έρχονται.

Δοκιμασε στα δυο σαιτ που εχουμε με αθλητικά παπουτσια μηπως βρει το ιδιο μοντέλο που θελει κ ισως φθηνότερο

θα κοιταξω κ στη λιστα, απλά ψηνόταν για να αγορασει ενα ζευγαρι από αυτα που τα φτιαχνεις οπως θες, χρωμα, σχεδιο, όνομα. Αλλά αν δε ξέρω πως και από που έρχονται, δεν τρώγομαι για να πληρώσω κανένα τελωνείο!!!!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

ειχα τσιμπησει αρωμα και δε το εστελνε!

Καλά μην ορκίζεσαι....κ παπά δεν έστελνε κ τώρα στέλνει καποια, κ μιξερ εστελνε κ τώρα δεν στέλνει κ παμπερς εστελνε μετά δεν εστελνε κ τώρα ξαναστέλνει χαχαχα

http://www.ebay.co.uk/itm/270850894284?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_3670wt_1139

ηρθαν σημερα από την Κινα και ειναι φα-ντα-στι-κα!!!! Εκαναν μια βδομάδα μονο για να φτασουν!!! και ηταν κ σε ενα πολύ ομορφο κουτακι δωρου!

Πολύ ομορφα με γεια σου!

θα κοιταξω κ στη λιστα, απλά ψηνόταν για να αγορασει ενα ζευγαρι από αυτα που τα φτιαχνεις οπως θες, χρωμα, σχεδιο, όνομα. Αλλά αν δε ξέρω πως και από που έρχονται, δεν τρώγομαι για να πληρώσω κανένα τελωνείο!!!!

ααα σορυ δεν ήξερα. Τι να σου πω δεν ξέρω απο που έρχονται....

δεν ξέρω τι πάθανε στο άμαζον αλλά χθες έκανα μία μεγάλη παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά και σήμερα στις 12 ήταν σπίτι μου! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δηλαδή ούτε 24 ώρες!!

Αν το έκανα αυτό στην Ελλάδα ακόμα θα περίμενα...

Μάλλον θα φταίει η Μαύρη Παρασκευή τους (άσπρη κάτασπρη για μένα)!

Τα νούμερά τους στα παπούτσια που τα φοβόμουν είναι οκ, αν κάποια ενδιαφέρεται να ακολουθήσει ακριβώς το size chart τους.

(Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα μίσθωσαν αεροπλάνο μόνο για μας με τόσες αγορές που κάναμε από Ελλάδα)

δεν ξέρω τι πάθανε στο άμαζον αλλά χθες έκανα μία μεγάλη παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά και σήμερα στις 12 ήταν σπίτι μου! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δηλαδή ούτε 24 ώρες!!

Αν το έκανα αυτό στην Ελλάδα ακόμα θα περίμενα...

Μάλλον θα φταίει η Μαύρη Παρασκευή τους (άσπρη κάτασπρη για μένα)!

Τα νούμερά τους στα παπούτσια που τα φοβόμουν είναι οκ, αν κάποια ενδιαφέρεται να ακολουθήσει ακριβώς το size chart τους.

Για ποια παπά λες , τα σκετσερς?

Διαφημίσεις

Λιγο που διάβασα εδώ...http://nike-eu.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/60

Νομίζω πως ερχονται από αμέρικα...συν οτι εχει καποιους ταχυδρομικούς κωδικους σε ελλάδα που δεν στέλνει http://nike-eu.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/40

http://store.nike.com/gr/en_gb/?l=shop,men&sitesrc=EMEALP

κοριτσια έχετε αγοράσει παπούτσια απο το site nike? Ξερετε από που ερχονται? αν υπάρχει τελωνείο?

εχει φαγωθει ο αντρας μου να αγορασει απο κει. Παντως φτιαξαμε ενα ζευγαρι air max, το βαλαμε στο καλάθι και το προωθούσε κανονικά για Ελλάδα χωρις μεταφορικα

Εχω παρει εγω αλλα εχει γυρω στα 3 χρονια. Το ειχα κανει εγω με τα χρωματα που ηθελα και εγραψα το ονοματακι μου πισω. Ειχα παραλαβει με κουριερ αν θυμαμαι καλα αλλα τελωνειο δεν πληρωσα αυτο το θυμαμαι. Στελνει ακομη με 9.9 ευρω βλε[πω.

q1kup2.pngza5op2.png

Βρε τσούπρες παράγγειλα από i-herb δύο πραγματάκια. Έχουν φύγει από τις 15 από America αλλά ακόμα τίπουτις...Πήγα στο ταχυδρομείο ρώτησα μήπως είχε παραπέσει το σημείωμα του ταχυδρόμου, αλλά τίποτα και εκεί! Τί κάνουμε τώρα; Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από αμερική και δεν ξέρω...Για βοηθείστε αν έχει κάποια εμπειρία!

Aπό το αιχερμπ παραλαμβάνω σταθερά σε 9 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής.

κοριτσάκια τα αρώματα στο amazon ειναι οκ? Εννοώ γνησια?? Εχει παρει καμμία?

Γιατί όχι ?

φιφιτσα ισχύουν ακόμα οι 37,5 λίρες μεταφορικά του ξάδελφου?

Βέβαια.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003ZHUB72

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001A08SOO

(2 ζευγάρια,άρεσαν σε πολλούς της οικογενείας)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003TIM0J4

και κάτι αυτοκόλλητα που μου έρχονται με απλό ταχυδρομείο

Άβυσσος στο μυαλό του άμαζον.

Εχω παρει εγω αλλα εχει γυρω στα 3 χρονια. Το ειχα κανει εγω με τα χρωματα που ηθελα και εγραψα το ονοματακι μου πισω. Ειχα παραλαβει με κουριερ αν θυμαμαι καλα αλλα τελωνειο δεν πληρωσα αυτο το θυμαμαι. Στελνει ακομη με 9.9 ευρω βλε[πω.

ετυχε κ δεν πλήρωσες φαντάζομαι! Φοβάμαι να παραγγείλω κατι τοσο ακριβο από Αμερική κ να μου ερθει το "ραβασάκι" μετα!!!! Τα δικά σου έκαναν 4 εβδομάδες να έρθουν όπως γραψει στο σαιτ τους?

Καλαμαράκι, ευχαριστω για τη βοηθεια κ την αναζήτηση στη nike!!!!!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

Άντε, κύλισα και εγώ στην μαύρη Παρασκευή του ΑΜΑΖΟΝ:mrgreen::mrgreen:

Δωράκι για την μια νονά και δωράκι για την άλλη νονά, με 22,48 λίρες παρακαλώ :P:p:p

Να πετύχω κάτι και για τον νονό και για την άλλη νονά, και θα μου έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΕΝΤΙΤ Δεν ήθελα, έχω, αλλά είχε την ΤΑΣΙΜΟ Τ65 ΤΙΤΑΝΙΟΥΜ 50 λίρες !!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλησπέρα.

Μήπως έχετε αγοράσει από το bimbomarket σύστημα μεταφοράς (καρότσι,κάθισμα αυτοκινήτου,πορτ μπεμπε);

Αν ναι, σας ήρθαν σε ένα δέμα ή περισσότερα;

Ευχαριστώ.

lulop3.pngWyeQp2.png

χτύπησα απο black 2 κρεμούλες ολει που είχε προσφορά αλλα μόλις μου ήρθε μαιλ επιβεβαιωσης είχαν την κανονική τιμη και όχι της προσφοράς. φυσικά ακύρωσα την παραγγελία και έστειλα και ξεχ....ριο email!!!! καλά δεν έκανα?

Διαφημίσεις

ΕΝΤΙΤ Δεν ήθελα, έχω, αλλά είχε την ΤΑΣΙΜΟ Τ65 ΤΙΤΑΝΙΟΥΜ 50 λίρες !!!!!!

Tην Τ40 κορίτσι χε χε χε έχει!

Αμαζονίτιδας συνέχεια .....

Πέρασε άνευ μεταφορικών παραγγελία 12,96 λιρών!!!!

με γιες σας! αναμένω τα αθλητικά :mrgreen:

με γιες σας! αναμένω τα αθλητικά :mrgreen:

Τι κάνεις εδώ ??????? Σε 4 λεπτά έχει τα σκέτσερς !!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

είχα μία τασιμο στο καλάθι αλλά αποφάσισα να μην πάρω τελικά :mrgreen::mrgreen:

όμως χτύπησα και εγώ ένα ρολογάκι σαν της φιλενάδας για έτερη νονά http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005G0YMA8?smid=A3P5ROKL5A1OLE

χε χε χε Τα πηραααααα σε ροζάκι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004CLZA8A?smid=A3P5ROKL5A1OLE 20λιρονια κ χωρίς μεταφορικά! well done!

Ευχαριστώ τα κορίτσια που μου ειπαν οτι θα τα ξαναβάλει!

Να εισαι καλά georgiailias με την αγορά σου!!!Μου έδωσες ιδέα για πολυ οικονομικό δωράκι για τα Χριστούγεννα! Εχει και κουτακι !

Έχουμε και κρίση, μην το ξεχνάμε!!!

Χτύπησα αυτα:

http://www.ebay.co.uk/itm/220887243685?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Yπάρχουν πολλά προϊόντα όπως η γάστρα pyrex που πόσταρε το καλαμαράκι το πρωί. Αυτά τα προϊόντα που έχουν καλύτερη τιμή αύριο θα επανέλθουν στις αρχικές τους;

Χαζή ερώτηση ενδεχομένως αλλά με αυτά που τραβηξα σήμερα και με τον μπεμπη και με τον Amazon έχω κάψει φλάτζα!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Yπάρχουν πολλά προϊόντα όπως η γάστρα pyrex που πόσταρε το καλαμαράκι το πρωί. Αυτά τα προϊόντα που έχουν καλύτερη τιμή αύριο θα επανέλθουν στις αρχικές τους;

Χαζή ερώτηση ενδεχομένως αλλά με αυτά που τραβηξα σήμερα και με τον μπεμπη και με τον Amazon έχω κάψει φλάτζα!

Δεν ειναι καθόλου χαζή ερώτηση ταμαράκι;)

Κοιτα αυτή κ πολλά της πυρέξ τα εχω συνέχεια στο καλάθι μου κ τα τσεκάρω σχεδόν καθε μέρα , οποτε πέφτει κάτι το χτυπάω γιατί καποιες φορές ενω ειπα θα το παρω απο το σπιτι, γυρνώντας ειχε ξανανέβει η τιμη:?

πχ θελω ενα αξεσουάρ παγωτομηχανή εξάρτημα για το μιξερ που πηρα ε σημερα η τιμή της εχει πεσει κ εχει ανεβει τρεις φορές....μη φανταστεις τρελλες διαφορες στις 3-5 λιρες...

Για αυτο οποτε παιρνω κατι σε καλή χαμηλή τιμή σας ενημερώνω.:mrgreen:

Είχα γράψει ότι είχα πάρει δύο ζευγάρια παπουτσάκια από τον πωλητή M&M μέσω Άμαζον και είχε χρεώσει 6 και κάτι και 2 και κάτι λίρες. Τα παράγγειλα χωριστά την ίδια ή την επομένη νομίζω, αλλά τα έστειλαν μαζί, έτσι τους ζήτησα αναδρομικά μείωση για τα μεταφορικά και μου έγραψε ότι θα μου επιστρέψει 3 λίρες. Οπότε δεν μπορώ παρά να τον συστήσω, τα παπουτσάκια ήρθαν σχετικά γρήγορα, χωρίς κανένα πρόβλημα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...