Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Βαζω pampers στο καλάθι μου στο amazon, μιας και είπατε ότι στέλνει μάλλον και μου βγάζει με δωρεάν τα μεταφορικά το κόστος της συσκευασίας + 8 ευρώ (VAT 7,85). Τι είναι αυτά;;

Στις άλλες παραγγελίες που είχα κάνει νομίζω δεν υπήρχε.

Για βοηθήστε plz..

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο τρελοοχτάρι για $129.28 βγάζει με απλό ταχυδρομείο $47.00 μεταφορικά βάλε και το ρίσκο με πιάνουν δε με πιάνουν....δεν ξέρω θέλω πολύ να παραγγείλω αλλά το σκέφτομαι

εντιτ μόλις είδα ότι μέχρι 125 δολάρια είναι 27 δολάρια τα μεταφορικά

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Σκεφτομαι το βραδυ να κανω την πρωτη παραγγελεια μου απο crazy8, καπου διαβασα για κωδικο η ηταν ιδεα μου? Και με τα μεταφορικα πως ειναι? Και για να μην μας τσιμπησει το τελωνιο ψωνιζουμε ενα ορισμενο ποσο? Αχ εχει πολυ ομορφα ρουχαλακια βρε κοριτσια!!! Και εχει και την εκπτωση μεχρι αυριο!!!

Περιμενω τα φωτακια σας!!!

Κωδικό μπορείς να αγοράσεις μέσω ebay. Ψάξε "crazy8 coupon"

Για αγορές μέχρι 125 δολλάρια έχει 25 δολ. μεταφορικά.

Ψωνίζεις αρκετά ρούχα και είναι σχετικά ασφαλές ποσό για τελωνείο, όχι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε πιάσουν.

Καλά ψώνια :)

Σκεφτομαι το βραδυ να κανω την πρωτη παραγγελεια μου απο crazy8, καπου διαβασα για κωδικο η ηταν ιδεα μου? Και με τα μεταφορικα πως ειναι? Και για να μην μας τσιμπησει το τελωνιο ψωνιζουμε ενα ορισμενο ποσο? Αχ εχει πολυ ομορφα ρουχαλακια βρε κοριτσια!!! Και εχει και την εκπτωση μεχρι αυριο!!!

Περιμενω τα φωτακια σας!!!

Ισχύει ότι στα τζιμπορί, με κάθε επιφύλαξη για το τελωνείο.

Ασφαλής παραγγελία θεωρείται μέχρι 125 δολλάρια σύνολο (ρούχα και μεταφορικά). Μεταφορικά για αγορά 125 δολ. :arrow: 27 δολλάρια.

Για εκπτωτικούς κωδικούς, στο ΕΒΑΥ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

στο τρελοοχτάρι για $129.28 βγάζει με απλό ταχυδρομείο $47.00 μεταφορικά βάλε και το ρίσκο με πιάνουν δε με πιάνουν....δεν ξέρω θέλω πολύ να παραγγείλω αλλά το σκέφτομαι

Βγάλε κάτι για να φτάσεις 125 δολλάρια.

Τότε τα μεταφορικά θα πέσουν στα 25

Διαφημίσεις

Βαζω pampers στο καλάθι μου στο amazon, μιας και είπατε ότι στέλνει μάλλον και μου βγάζει με δωρεάν τα μεταφορικά το κόστος της συσκευασίας + 8 ευρώ (VAT 7,85). Τι είναι αυτά;;

Στις άλλες παραγγελίες που είχα κάνει νομίζω δεν υπήρχε.

Για βοηθήστε plz..

Το ΑΜΑΖΟΝ χρεώνει την διαφορά του ΦΠΑ, αυτήν μετάξυ του αγγλικού ΦΠΑ και του ελληνικου. Δεδομένου ότι οι πάνες έχουν 0 ΦΠΑ στην Αγγλία, γιαυτό βλέπεις διαφορά.

εντιτ μόλις είδα ότι μέχρι 125 δολάρια είναι 27 ευρώ τα μεταφορικά

Μωρέ για 4,28 δολλάρια παραπάνω στην παραγγελία, υπερβαίνεις τα 125 που έχουν μεταφορικά 27 δολλάρια. Μήπως να βγάλεις κάτι ?

ΕΝΤΙΤ Καλά πλάκα έχει σήμερα, όλες μαζί γράφουμε !!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Να σας πω αν τα στείλω Αμερική στον κουμπάρο μου και μου τα στείλει με ένδειξη δώρο με πιάνουν τελωνείο ή όχι;

Μια από τα ίδια, από θέμα κινδύνου. Δεν θα πληρώσεις μεταφορικά (ή θα πληρώσεις κάτι ελάχιστα, 5 δολ αν θυμαμαι καλά) αλλά θα κοστίσει αρκετά στον κουμπάρο να στα στείλει σαν ιδιώτης.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

chatzico γιατι 22 δολαρια και εμενα μου βγάζει 45?

Που κοιτάς στο τζιμπο ή στο τρελο8άρι ?

Πόσο είναι η παραγγελία σου ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Εμένα με ζορίζει το όριο της παραγγελίας και το τελωνείο.

αυτο...

εγω εν τω μεταξυ εκανα βλακεια....εκανα δυο καλαθια το πρωι στο τζιμ,αντι να κανω ενα στο τζιμ μ αυτα που μ αρεσαν και αλλο ενα στο τρελο8,που να χω "διαδικαστικα" ρουχα,πχ ,κολανακια,μπλουζιτσες κλπ,για να παρω πιο πολλα τετοια που χαμενα δεν πανε ποτε...

με νυχια κ με δοντια συγκρατουμαι να μη βαλω κ στο 8αρι παραγγελια...αποτρεψτε με σας παρακαλω

κ εκει μεχρι 120 δολαρια πρεπει να κινηθουμε μηπως κ γλυτωσουμε τελωνες ε?

Γεγονός, είναι θυγατρικές.

Για τα μεταφορικά, να πω ότι δεν τα βρίσκω παράλογα, 22 δολ για 125 δολ παραγγελία (που μπορεί να περιλαμβάνει πολλά κομμάτια, λόγω εκπτώσεων, κωδικών κλπ). 22 δολ είναι περίπου 16,5 ευρώ. Την στιγμή που το Μαντκο χρεώνει 8 λίρες αν θυμάμαι καλά και έρχονται από Αγγλία ενώ τα τζίμπο από ΗΠΑ, δεν το βρίσκω παράλογο.

Εμένα με ζορίζει το όριο της παραγγελίας και το τελωνείο.

θες να σου πω πως κατέληξαν στο ποσό?

πάει αναλογικά άρα νομίζω ότι πληρώνεις κάτω από τα μισά από την αξία της παραγγελίας, χωρίς όμως έξοδα εκτελωνιστή το τονίζω

λοιπόν αξία παραγγελίας 122,43$x1,3838=88,54ευρώ + 0.88 ασφάλεια (μάλλον το ασφάλισε η εταιρεία) + 28.30 ναύλα (εδώ κάτι παραπάνω μου χρέωσε μάλλον)=117,72 ευρώ το καθαρό ποσό με βάση το οποίο έγινε ο εκτελωνισμός..

χρεωση: Α00 117,72 x 12%=14,13

402 117,72 x0.5%=0.59

400 117.72x 0.15 =0.18

14.90

σύνολο 132,62 (όλα τα παραπάνω συν το αρχικό ποσό)

επ αυτού χρεώνει πάλι ΒΟΟ 132,62 x 12%=15.91

προσθέτει 14.90+15.91=30.81

ΔΕΤΕ 2.19

εξοδα εκτελωνισμου 8

φύλαξη 4

σύνολο 45 ευρώ

τι σημαίνουν οι συντομογραφίες δεν έχω ιδέα..αν βγάλει κανείς συμπέρασμα ας μας ενημερώσει..

εγώ πάντως τώρα έχω ένα μπούσουλα τι θα πληρώσω πάνω κατω

Εκανα bid σε ενα κουπονακι αλλα μεχρι να μου το στειλουν ... απο αμερικη η να το δουνε και να μου το στειλουν με εμαιλ λογο διαφορα ωρας .... βλεπω να χανω το αυριανο discount

Διαφημίσεις

Εκανα bid σε ενα κουπονακι αλλα μεχρι να μου το στειλουν ... απο αμερικη η να το δουνε και να μου το στειλουν με εμαιλ λογο διαφορα ωρας .... βλεπω να χανω το αυριανο discount

δεεεεε νομιζω να σ αργησουν....ξερουν οτι ειναι για μπλακ φραιντει...ασε που εκει τωρα ειναι 12 το μεσημερι...μεχρι ξημερωματα ελλαδας θα σου χει ερθει φανταζομαι-κ αυριο ψωνιζεις;)

έχει και μπάι νάου μωρέ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

εδω εδω κιουρια μου!!!!!!!!!!!!!

λεγεται bubble machine και τη πηραμε απο το εβαυ και μαλιστα ειναι αυτη εδω

http://www.ebay.co.uk/itm/Bubble-Machine-Bubble-Blower-Bubbles-Fun-Stuff-/220899084899?pt=UK_Toys_Games_Outdoor_Toys_ET&hash=item336e9c8a63#ht_1249wt_1029

τη πουλαει ακομα και νομιζω ειναι οτι φθηνοτεορ μπορει να βρεις! για υγρο παρε αφθονο απο τζαμπο!!!!! το σπιτικο δε μου δουλεψε....

oo miss irida σας ευχαριστω για αλλη μια φορα!!!!

F2ETp3.png

http://www.amazon.co.uk/NESCAFÉ-Krups-KP210040-Machine-Pressure/dp/B001GIOQLO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322165147&sr=8-1

μπορει σας θερμοπαρακαλω καποιος να με διωξει ΠΑΡΑΥΤΑ απ τον υπολογιστη???

εχω ξελυσσαξει.....

γλυκοκοιταω κ το britax evolva 123 που στελνει κατ εξαιρεση στα 108 λιρονια με φπα κλπ....

δ ι ω ξ τ ε μ ε !

Αυτά ήταν τα σημερινά ψώνια μου.

Και νομίζω "έκλεισα" για το 2011, αλλιώς θα ανοίξω τόπικ παρηγοριάς για το διαζύγιό μου.

http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/200/98/2009863-l.jpg 217 ευρώ

και

http://ecx.images-amazon.com/images/I/91ZnczNOcNL._AA1500_.jpg £81.99

δεεεεε νομιζω να σ αργησουν....ξερουν οτι ειναι για μπλακ φραιντει...ασε που εκει τωρα ειναι 12 το μεσημερι...μεχρι ξημερωματα ελλαδας θα σου χει ερθει φανταζομαι-κ αυριο ψωνιζεις;)

εκανα μπαι ναου και βλεπουμε!!!! Καλα εχω τρλαθει με τις τιμες ειναι ηδη -% βαλτε τωρα και το 20% πωπωπωπωπω!!!!! Ελπιζω να μη μου βγει ξυνο στο τελωνιο!!! Λετε να τα εχω πριν τα χριστουγεννα αν παραγγειλω αυριο? ΑΑΑΑ και μεχρι τι ωρα αυριο εχω περι8ωριο για να μην ληξει η προσφορα?

Μόλις ανακάλυψα το crazy8... μετά από 2 παραγγελίες στα gymbo....

Έχω πολλά να μάθω ακόμα... προς τοπαρόν σκέφτομαι νακόψω τη σύνδεση στο ιντερνετ γιατί το έχω ξεφτυλίσει.....

πω πω πω!!! Χαμός έγινε σήμερα με τις αγορές!!!!

Εγω στο θέμα μου με το javari.fr

Τους έστειλα μνμ στα Αγγλικά κ τους εξήγησα ότι ενώ τα βάζω όλα σωστά, κάτι γίνεται.

Μου απάντησαν σχεδόν αμέσως αλλά η απάντησή τους ήταν σαν να διάβαζα το μνμ στη παραγγελία με άλλα λόγια και μου έδωσαν οδηγίες για το πως να αλλάξω τα στοιχεία της κάρτας (κάτι που είχα κάνει 100 φορές σήμερα) μ@#@#$%!!!!!!!! Μου είπαν επίσης να μιλήσω ξανά με τη τράπεζα!!!

We are writing to inform you that we are currently not able to proceed with your order ........... , as we are still waiting for a valid payment method.

It is possible that your bank details entered on the order form were erroneous or even that your bank refused to authorise the transaction.

Unfortunately, we cannot proceed with your order until we receive authorisation from your bank. Therefore, we would encourage you to contact your bank if you entered the correct information or to choose an alternative method of payment

It is possible to change the method of payment for an order in process on line by following the steps outlined below:

Θα ξαναπάρω αύριο στη eurobank αλλά δε νομίζω πως θα αλλάξει κάτι!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Aν και σημερα δεν πάρω τίποτα από Αμαζον θα πέσω να πεθάνω! Δεν φτάνει που ο μικρός μας ξενύχτησε λόγω δοντιών (απίστευτο κλάμα), δεν φτάνει που το βράδυ έχω κόσμο και πρέπει να φτιάξω το κατιτίς μου για ποτό, ε αν χάσω και την τηλεόραση που θέλω ε τί να πω δηλαδή;...Τουλάχιστον να πάρω ένα φορητό cd player για το μωρό.

Άσχετο: Τα piligrim εσεις τα κοσμήματα τα ξέρετε; Συνεχιζουν και είναι σε εξευτελιστική τιμή

Καλημέρα σας!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Σήμερα το Άμαζον βάζει θήλαστρα της μεντέλα σε προσφορά στις 3 το μεσημέρι.

Αν έχετε κάποια μανούλα που μπορεί να την ενδιαφέρει ενημερώστε την.

Επίσης μπιμπερό,θερμαντήρες αποστειρωτές Avent για άλλη μια μέρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...