Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν δεν ξοδεψατε τοτε τα λεφτα στο gymboree μπορειτε να παρετε παπουτσακια παιδικα απο ΑΜΑΖΟΝ γιατι ναι στελνει μαλλον λογω black friday!!!!!!

Πηρα ηδη 2 ζευγαρακια :)

Ηθελα να ρωτησω την Access για τα umi.Θυμαμαι οτι εχεις παρει και εισαι πολυ ευχαριστημενη Εχουν φαρδια γραμμη? Ενω φοραει 9uk την πηρα για καλοκαιρι 10uk.Ελπιζω να μου κατσει το νουμερο και να μην μας μεινουν.

Παπουτσάκια έρχονται αποδεδειγμένα, κάποια όχι, μου απάντησαν για συγκεκριμένα που ρώτησα ότι δεν ήταν διαθέσιμα παρότι φαίνονταν διαθέσιμα. Μου έτυχε να μου περάσει ένα νούμερο για τη μικρή και στο ίδιο παπούτσι να μην μου περνάει το μεγαλύτερο νούμερο. Οπότε δοκιμάζεις και βλέπεις!

Βρε Καλαμαράκι, το ξέρω για τις 25 λίρες, άλλο λέμε, αν τελικά και 25 να μην είναι κάποιες κοπέλες λένε ότι πάλι έτυχε να μην χρεωθούν τα μεταφορικά και έμμεσα η άλλη ερώτηση ήταν λόγω Μαυροπαρασκευής δεν ήταν απαραίτητες οι 25 αλλά και με λιγότερες έρχονταν χωρίς μεταφορικά..

Μου απάντησαν, ευχαριστώ πολύ πολύ!

Kαι ξαναλέω ετυχε....ειναι μπαγκ του συστήματος αλλωτε συμβαίνει κ άλλωτε οχι

Απλα...δοκιμασε το κ θα δεις

αλλά λογικά για κατι που κανει 8λιρες δεν θα στο στειλει δωρεάν

για κατι που θα πλησιάζει τις 25 ισως κ στο περάσει ετσι

Και μια που στο σπίτι χορεύουν καλικάτζαροι κι εγώ σας πήρα μονότερμα να αναφέρω ότι παρέλαβα παπουτσάκια κίκερς και μπαλαρίνες (υπήρχε ανησυχία γιατί ήταν άλλος ο πωλητής =Μ&Μ και όχι ο αμαζόνας)

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B004PZG3E8/ref=ox_ya_os_product μεταφορικά: 6,59 λίρες

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005JEPP20 μεταφορικά 2,85.

Μου ήλθαν με το ίδιο πακέτο, δεν θα έπρεπε να υπολογίσουν τα μεταφορικά λιγότερα από το αν είχαν δύο πακέτα;

Μια χαρά σε χρέωσε ο τριτος πωλητής -πλήρωσες για δυο ζευγάρια παπά κοντά δεκα λιρες σκέψου εγώ για ενα ζευγάρι που εστειλα αγγλία πλήρωσα 6ευρώ...

Σχετικά με τη κάρτα eurobank για το javari:

πήρα και στη τράπεζα τηλ και μου είπαν ότι αυτοί βλέπουν ως λάθος τον τριψήφιο από το πίσω μέρος της κάρτας.

Τα έβαλα όλα από την αρχή και πάλι βγαίνει το ίδιο μνμ...

Τι να πω! Θα περιμένω ως την αλλή τρίτη - τετάρτη που θα μου έρθει καινούργια κάρτα από τη marfin και ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχουν ακόμα οι γαλότσες!

Δε ξέρω και Γαλλικά για να επικοινωνούσα μαζί τους αλλά και να ήξερα, τι θα τους έλεγα...

ασε κ εγώ τα ίδια , γεμάτη η κάρτα με το τριπλάσιο ποσό της αγοράς μου, δεν ειχα κανει ψώνια απο πουθενά κ εκεινοι επι μια βδομάδα μου ελεγαν οτι δεν μπορουν να τραβηξουν τα χρηματα....

Ε εσκασα πια κ μου τα παρήγγειλε η κατζικο πλήρωσε κ εβαλε διευθυνση αποστολής τη δική μου!

Παπουτσάκια έρχονται αποδεδειγμένα, κάποια όχι, μου απάντησαν για συγκεκριμένα που ρώτησα ότι δεν ήταν διαθέσιμα παρότι φαίνονταν διαθέσιμα. Μου έτυχε να μου περάσει ένα νούμερο για τη μικρή και στο ίδιο παπούτσι να μην μου περνάει το μεγαλύτερο νούμερο. Οπότε δοκιμάζεις και βλέπεις!

Οχι ολα παντως με πωλητή το αμαζον.....μερικά πάντα!

Το Αμαζον της Αγγλιας γενικως δε στελνει παιδικα παπουτσια. Μπορει καμια φορα να περναει καποια αλλα οπως εχουμε πει να ειναι καποιο bugs αλλα αυτη στιγμη οτι εβαλα στο καλαθι το στελνει:)

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

καλημερα....

αυτα τα προιοντα αξιζουν?

εχει παρει καμια αυτη την μαρκα να μας πει???

εχουν πολυ καλα reviews αλλα ελεγα μηπως ξερετε κατι παραπανω...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001F0RULQ/ref=s9_al_bw_g79_ir015?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=0V6KV38HZ6HDJQPYR8HX&pf_rd_t=101&pf_rd_p=264254127&pf_rd_i=350613011

τελικα ισοθερμικα πηρα απο αμαζον...μολις παραλαβω θα σας πω...:rolleyes:

Καλημέρα!Έχω αρκετά κουζινικά της εν λόγω εταιρείας.Είναι πολύ ποιοτικά και από όσο θυμάμαι εδώ τα έχει η Παρουσιάση!Σου τα συνιστώ!:D

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Το Αμαζον της Αγγλιας γενικως δε στελνει παιδικα παπουτσια. Μπορει καμια φορα να περναει καποια αλλα οπως εχουμε πει να ειναι καποιο bugs αλλα αυτη στιγμη οτι εβαλα στο καλαθι το στελνει:)

aaaaaaaaaaaaaaaa καλά έχει ανοιξει τα πάντα ???:shock::shock: έβαλα κάτι μποτάκια κροκς που σίγουρα δεν τα έστελνε πρίν (είχα λυσσάξει) και τώρα τα στέλνει

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Crocband-Jaunt-Wellies-11018-670-131/dp/B003156WU8/ref=sr_1_35?s=shoes&ie=UTF8&qid=1322126433&sr=1-35

aaaaaaaaaaaaaaaa καλά έχει ανοιξει τα πάντα ???:shock::shock: έβαλα κάτι μποτάκια κροκς που σίγουρα δεν τα έστελνε πρίν (είχα λυσσάξει) και τώρα τα στέλνει

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Crocband-Jaunt-Wellies-11018-670-131/dp/B003156WU8/ref=sr_1_35?s=shoes&ie=UTF8&qid=1322126433&sr=1-35

Αυτα τα μποτακια δοκιμασα πρωτα και ειδα οτι στελνει , γιατι την προηγουμενη βδομαδα που ειχα δοκιμασει δεν τα εστελνε....

q1kup2.pngza5op2.png

Επίσης, κοίταξα παραπάνω και δεν μπορώ να εντοπίσω το μήνυμα της κοπέλας που έλεγε ότι παράγγειλε από black friday με ποσό κάτω από 25 λίρες και δεν χρεώθηκε μεταφορικά, ή το φαντάστηκα ότι υπήρχε τέτοια περίπτωση;

Σε εμενα συνεβη χθες...με παραγγελια 17,90λιρες δεν με χρεωσε μτφ:mrgreen::mrgreen:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλημερες!

Απο black friday τσιμπησα ενα πιστολακι και μια τσαντα, περιμενω τωρα τον ατμομαγειρα να δω ποσο θα τον κατεβασει και πρωι πρωι σημερα εκανα και αλλη μια παραγγελια τζιμπορι, ενω ειχα ορκιστει στην χρεωστικη μου καρτα να μην ξανακανω :rolleyes:. Εκανα και τον σταυρο μου να μην πεσω σε τελωνες και περιμενω. Οτι εχω ηδη παραγγειλει απο αμαζον γιναν ντισπατσντ σε μια μερα!!!

Επισης οτι λεφτα ειχα και δεν ειχα πανε, κανανε φτερα... ατιμο αμαζον!

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια τώρα που στέλνει ο αμαζονας παπουτσάκια να πάρω για του χρόνου του μπέμπη μου ή μπα? τώρα είναι 10 μηνών και φοράει 20 υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να υπολογήσω να το αφησω καλητερα?

κορίτσια τώρα που στέλνει ο αμαζονας παπουτσάκια να πάρω για του χρόνου του μπέμπη μου ή μπα? τώρα είναι 10 μηνών και φοράει 20 υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να υπολογήσω να το αφησω καλητερα?

Εγώ δεν θα επαιρνα....είναι πολύ μικρούλης για να έχεις καθαρή εικόνα για την ανάπτυξη του ποδιού του

πχ μπορεί εως το καλοκαίρι να φοράει το 22 ή κ το 24....

Μολις ομως αρχίσει κ αλλάζει νουμερο παπουτσιου ανα σεζόν θα μπορεις.

Εγω πχ ενω ειναι 3μιση κοντά ετών δεν αγοράζω απο τώρα για του χρονου το χειμώνα....αγοράζω για καλοκαίρι ενα νουμερο πανω απο αυτό που φοράει τωρα αλλά για του χρονου χειμώνα το θεωρρώ παρακινδυνευμένο....γιατι ας πουμε τωρα φοράει 26αρι , πηρα 27αρι για καλοκαίρι....αλλά ισως το χειμώνα ηδη εχει ξεκινήσει το 28αρι κ δεν την βγάλει εως την άνοιξη κ χρειαστώ κ 29αρι...για αυτό παιρνω μονο για 6 μήνες μπροστά.

τα χει χασει ο αμαζονας?

παραγγειλα μια φωτογραφικη παιδικη κ μια κανατα νερου με φιλτρο στις 8.

βαζοντας να γινουν dispatch μαζι,κ οχι να φυγει οποιο ειναι διαθεσιμο....

κ 12 η ωρα μου στελνουν οτι εφυγε ΗΔΗ η φωτο ΜΟΝΗ ΤΗΣ :twisted: και μαλιστα με royal mail:evil::evil:

προβλεπω να μου την κλεβουν στην πολυκατοικια-παλι.:twisted:

παω να παρω τον ταχυδρομο μου να τον φοβερισω

Εγώ δεν θα επαιρνα....είναι πολύ μικρούλης για να έχεις καθαρή εικόνα για την ανάπτυξη του ποδιού του

πχ μπορεί εως το καλοκαίρι να φοράει το 22 ή κ το 24....

Μολις ομως αρχίσει κ αλλάζει νουμερο παπουτσιου ανα σεζόν θα μπορεις.

Εγω πχ ενω ειναι 3μιση κοντά ετών δεν αγοράζω απο τώρα για του χρονου το χειμώνα....αγοράζω για καλοκαίρι ενα νουμερο πανω απο αυτό που φοράει τωρα αλλά για του χρονου χειμώνα το θεωρρώ παρακινδυνευμένο....γιατι ας πουμε τωρα φοράει 26αρι , πηρα 27αρι για καλοκαίρι....αλλά ισως το χειμώνα ηδη εχει ξεκινήσει το 28αρι κ δεν την βγάλει εως την άνοιξη κ χρειαστώ κ 29αρι...για αυτό παιρνω μονο για 6 μήνες μπροστά.

Συμφωνω με το καλαμαρακι και εγω την μεγαλη πηρα μονο πεδιλα και αυτα τα εχω ενα αγχος αν και ενα νουμερο μεγαλυτερο απο αυτο που φοραει τωρα.

Τον μικρο που ειναι 13 μηνων, εδω δεν ξερω καλα καλα τι νουμερο φοραει τωρα σιγα μην υποθεσω για το καλοκαιρι...

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια παρηγγειλα πριν 9 μερες παπουτσια στο shoesforkids και δεν εχει ελθει τιποτα ακομα..εχει ψωνισει καμια σας απο κει?ειναι αξιοπιστοι?

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

ευχαριστώ καλαμαράκι θα το αφήσω για του χρόνου και θα πάρω για φέτος ένα που ξεκηνάμε το περπάτημα!

Ναι καλυτερα το βρίσκω αυτό! Καλή αρχή στο κυνηγητό σου χε χε

ρε κοριτσια παρηγγειλα πριν 9 μερες παπουτσια στο shoesforkids και δεν εχει ελθει τιποτα ακομα..εχει ψωνισει καμια σας απο κει?ειναι αξιοπιστοι?

Απο τη λιστα δεν το βρήκες βρε Μαριλίνα... (στη λιστα μπαινουν μονο δοκιμασμένα σαιτ που εχουμε κάνει αγορές κ δεν συναντήσαμε προβλήματα)

αξιοπιστο ειναι εχουμε αγοράσει ολες πανω κατω από εκει, αλλά τα στέλνει με απλό ταχυδρομείο, το συστημένο το χρεώνει εξτρά. Λογικά καπου θα βόσκει το πακέτο σου στα ελτα...

Στειλτους ενα μυνημα οτι περασαν 9 εργάσιμες μερες κ το πακέτο σου ειναι αφαντο να δεις τι θα πουνε.

Αν και ποτέ δεν ακουστηκε οτι χαθηκε πακέτο δικό τους αν θυμάμαι καλα.

κορίτσια απ'ότι βλέπω το αμαζον αφήνει και απορρυπαντικά αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει... Δεν θυμάμαι τιμές.. Για πείτε και εσείς

http://www.shopnsave.gr/

μπες εδώ κ βάλε τι ψάχνεις να συγκρίνεις

μη φάμε καρτουλα άδικα....:mrgreen:

απο αμαον τοστιέρα έχει πάρει καμία θέλω να είναι αποσπόμενη για να πλένεται και θα με σκοτώσει ο άντρας μου τώρα 2 μήνες του λέω: περήμενουμε το black friday. σήμερα είναι η τελευταία μου διορία!!! ααα μεγαλούτσικη για 4-6 τοστάκια !

τα χει χασει ο αμαζονας?

παραγγειλα μια φωτογραφικη παιδικη κ μια κανατα νερου με φιλτρο στις 8.

βαζοντας να γινουν dispatch μαζι,κ οχι να φυγει οποιο ειναι διαθεσιμο....

κ 12 η ωρα μου στελνουν οτι εφυγε ΗΔΗ η φωτο ΜΟΝΗ ΤΗΣ :twisted: και μαλιστα με royal mail:evil::evil:

προβλεπω να μου την κλεβουν στην πολυκατοικια-παλι.:twisted:

παω να παρω τον ταχυδρομο μου να τον φοβερισω

Το ίδιο έπαθα και εγώ. Πήρα ένα θερμόμετρο, ένα παζλ και ένα σκυλάκι παιχνίδι που εξαρχής έλεγε ότι η αποστολή του θα καθυστερήσει 2 μέρες. Τελικά έστειλαν τα δυο και το σκυλάκι λεει ότι θα το στειλουν ξεχωριστά. Και το μόνο που βαριέμαι είναι να πηγαίνω ξανά στο ταχυδρομείο. Εντωμεταξύ μου έστειλαν mail ζητώντας μου συγνώμη που δεν μπορεσαν να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα κ.λπ. Φοβεροί από εξυπηρέτιση ακόμα και αν αναγκάζονται να κάνουν ξεχωριστή αποστολή σε αντικείμενο αξίας 6 λιρών που προφανώς δεν τους συμφέρει.

Αυτο είναι

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-H9447-Lil-Snoopy/dp/B000BB56B6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322132208&sr=8-1

καλημέρα!!!

σας παρακολουθώ και όλα αυτά μου φαίνονται βουνό!!!!

έχει καμία ψωνίσει από το σάιτ αυτό;

http://www.lovelywholesale.com

Πολύ φθηνά μου φαίνονται;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Mια καλή μάρκα για φακό οικιακής χρήσης; Δώρο για πεθερο

MAGLITE, τους έχει και το ΑΜΑΖΟΝ, οι καλύτεροι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Για να μην απαντάει κανείς, είτε δεν το ξέρει κάποιος, είτε δεν είναι ονλάιν.

Μια ματιά που του έριξα, κινέζικα είναι και δεν έχει πέιπαλ. Για μένα τσούκου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...