Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα!

μια ερωτηση:

η black friday του αμαζον γινεται μια φορα το χρονο για μια εβδομάδα???

Ρωτάω γιατι δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω και δεν ξέρω αν έχετε αντιληφθεί οτι στέλνει πράγματα και απο το τμήμα του grocery...

πχ κάποια μπορεί να ενδιαφέρεται για κάψουλες για dolce gusto,κλπ...

εγω μαζί με κάτι άλλα που παρήγγειλα έβαλα μέσα και αυτα:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0046U3L1K

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004K19LGY

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Y3S07E

ελπίζω να την κάνουν την μαύρη Παρασκευη κι άλλες φορές μέσα στο χρόνο!!! να στοκάρουμε....;););)

Δυστυχώς, μόνο μια φορά τον χρόνο :cry::cry: μπορείς να πεις και ευτυχώς όμως :wink::wink:

Στέλνει είδη σμ αλλά όχι όλα, π.χ. κάψουλες για ΤΑΣΙΜΟ όχι. Θέλει κοίταγμα.

Καλημέρα.Εγω κρατιέμαι ακόμα μακριά απο τα τζιμπορι.Απο οτι είδα μόνο μπουφανάκια και τα φλις με συμφέρουν απο αυτα που έχω στο καλάθι.Μήπως ξέρετε κάθε πότε βάζουν εκπτώσεις τα νεχτ, γιατι μου αρέσουν πιο πολύ...

Τα ΝΕΧΤ θα βάλουν πριν τα Χριστούγεννα νομίζω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άρα συμπλήρωσες 25 λίρες. Γιατί μόνο του θα έχει.

Εμένα γιατί δεν μου βγάζει τις διαθέσιμες προσφορές;

Λογικά θα έχει........

Εγώ έψαχνα κάτι οικονομικό για δωράκι και μετά αφού το αγόρασα είδα οτι είχε 100+ λίρες:shock::shock:

Είχα αγοράσει pampers προχθές και δεν τα είχαν στείλει ακόμη.Σήμερα είδα οτι έπεσαν 4 λίρες.Οπότε ακύρωσα την προηγούμενη παραγγελία και έβαλα σήμερα τα pampers και έψαχνα κάτι να φτάσω τις 25 λίρες.Οπότε τυχαία το βρήκα και οχι στις προσφορές

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.

Τζίφος με το gymboree, έχασα άδικα τον ύπνο μου.

Εκτός τα fleece και τα μπουφάν δεν άξιζε τίποτε άλλο, όπως προείπατε.

Με το καλό να παραλάβετε όσες ψωνίσατε :)

-------------------------------------------------------------------------

Μήπως έχει κανένα καλό κορίτσι, εκπτωτικό κουπόνι από mytoys.de που να μη το χρειάζεται?

Είχα ένα που έληγε 24/11, νόμιζα ότι ισχύει ΚΑΙ σήμερα αλλά δεν.....

Βιάστηκα να μιλήσω για το άμαζον ιταλίας. Μου ήρθε πακέτο με βιβλία ανοιγμένο, κάποια βιβλία τσαλακωμένα. Ζήτησα να γυρίσω πίσω τα βιβλία με μεταφορικά δικά τους και να μου τα αντικαταστήσουν και μου απάντησαν ότι τους βγαίνει πιο πολύ έτσι και να τα κρατήσω, ενώ θα μου έστελαν τα καινούρια.

Σήμερα μου ήρθε άλλο μαιλ, ότι έστειλαν τα βιβλία και ότι αν δεν ήθελα να τα χρεωθώ να στείλω πίσω τα στραπατσαρισμένα βιβλία, χωρίς να μου λένε τίποτα για τα μεταφορικά. Τους έστειλα μαιλ, αλλά ήθελα να ρωτήσω γιατί αγχώθηκα: σας έχει συμβεί κατι τέτοιο; Και τελικά είναι δυνατόν να πληρώσουμε τα μεταφορικά εμείς;

Κορίτσια μια βοήθεια. Θέλω να αγοράσω 5 παιχνίδια για ανίψια και βαφτιστήρια. Που να κοιτάξω για να μην μου βγεί ο κούκος αηδόνι;

Κοίτα στο αμαζον στην ενοτητα http://www.amazon.co.uk --> http://www.amazon.co.uk/toys-games-childrens-characters-software/b/ref=sa_menu_tg6?ie=UTF8&node=468292 toys and games

με αγορές των 25λιρών κ΄άνω δεν εχει μεταφορικά. αλλά πωλητής πρεπει να είναι το αμαζον.

Διαβασε στην υπογραφή μου το λινκ που λεει οδηγιες κτλπ να βρεις πως διαλέγεις πωλητή το αμαζον.

αυτα που στελνει απο τα grocery ομως εχουν μεταφορικα ε???

Γιατί να έχουν? αφου ισχύει το πλαφόν των 25λιρων...:rolleyes:

Επίσης, κοίταξα παραπάνω και δεν μπορώ να εντοπίσω το μήνυμα της κοπέλας που έλεγε ότι παράγγειλε από black friday με ποσό κάτω από 25 λίρες και δεν χρεώθηκε μεταφορικά, ή το φαντάστηκα ότι υπήρχε τέτοια περίπτωση;

Διαφημίσεις

καλημέρα, απο fragrance μπορούμε να παραγγείλουμε άφοβα? έκανα αναζήτηση στο θέμα αλλα δεν μου έβγαλε κάτι. Καμμιά πληροφορία?

ποιο από ολα?

εχει πολλά

το fragrancedirect.co.uk

το fragrancex.com

:rolleyes:?

Επίσης, κοίταξα παραπάνω και δεν μπορώ να εντοπίσω το μήνυμα της κοπέλας που έλεγε ότι παράγγειλε από black friday με ποσό κάτω από 25 λίρες και δεν χρεώθηκε μεταφορικά, ή το φαντάστηκα ότι υπήρχε τέτοια περίπτωση;

Eξαρτάται κατά περίπτωση....

Εχω κανει παραγγελία με 19 λιρες κ δεν πληρωσα μεταφορικά

εχω κανει κ με 21λιρες κ με 23 λιρες

αλλά υπήρχαν μέλη που κ με 17 λιρες δεν τους πήρε μεταφορικά

Δοκιμάζεις κ βλέπεις

Και μια που στο σπίτι χορεύουν καλικάτζαροι κι εγώ σας πήρα μονότερμα να αναφέρω ότι παρέλαβα παπουτσάκια κίκερς και μπαλαρίνες (υπήρχε ανησυχία γιατί ήταν άλλος ο πωλητής =Μ&Μ και όχι ο αμαζόνας)

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B004PZG3E8/ref=ox_ya_os_product μεταφορικά: 6,59 λίρες

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005JEPP20 μεταφορικά 2,85.

Μου ήλθαν με το ίδιο πακέτο, δεν θα έπρεπε να υπολογίσουν τα μεταφορικά λιγότερα από το αν είχαν δύο πακέτα;

αχ καλαμαράκι πάλι θα με σώσεις εσύ.

στο fragrance direct είδα κάτι. το άλλο δεν το είχα αποθηκεύσει και το ξέχασα να το ψάξω.

για όποια απο τα δύο έχεις την διάθεση απάντησε, όλα δεκτά.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Eξαρτάται κατά περίπτωση....

Εχω κανει παραγγελία με 19 λιρες κ δεν πληρωσα μεταφορικά

εχω κανει κ με 21λιρες κ με 23 λιρες

αλλά υπήρχαν μέλη που κ με 17 λιρες δεν τους πήρε μεταφορικά

Δοκιμάζεις κ βλέπεις

Σωστό κι αυτό, αλλά εννοείς πάντα στο πλαίσιο της μαύρης της Παρασκευής πάντα, έτσι; Πάντως θα πρέπει να έχω και κάτι καβάτζα ίσως γιατί δεν θα προλαβαίνω να βρω κάτι άλλο μέσα σε 15 λεπτά....

Διαφημίσεις

αχ καλαμαράκι πάλι θα με σώσεις εσύ.

στο fragrance direct είδα κάτι. το άλλο δεν το είχα αποθηκεύσει και το ξέχασα να το ψάξω.

για όποια απο τα δύο έχεις την διάθεση απάντησε, όλα δεκτά.

Μια χαρά ειναι το σαιτ, εχω παρει απειρες φορές :D

αλλά δοκιμασε κ αυτά τα δυο μην το βρεις φθηνοτερο

http://www.feelunique.com/

http://www.cheapsmells.com/

Σωστό κι αυτό, αλλά εννοείς πάντα στο πλαίσιο της μαύρης της Παρασκευής πάντα, έτσι; Πάντως θα πρέπει να έχω και κάτι καβάτζα ίσως γιατί δεν θα προλαβαίνω να βρω κάτι άλλο μέσα σε 15 λεπτά....

Οχι δεν εννοώ στο πλαίσιο της μαύρης παρασκευής

Το αμαζον προσφέρει τα δωρεάν μεταφορικά ανω των 25λιρών αγορών ολη τη χρονιά.

εννοεί σε γενικό πλαίσιο ....:lol::lol: είχε τύχει να παραγγείλω κάτι πυρεξάκια με 10 και κάτι λιρες και να μου έρθουν με ups χωρίς μεταφορικά,την ίδια μέρα άλλες κοπέλες πλήρωσαν μεταφορικά για το ίδιο ακριβώς πράγμα

(άντε βγάλε άκρη με το αμαζον) αυτά μάλλον είναι bug του συστήματος οπότε δοκιμάζεις πριν βλέπεις αν και τι μεταφορικά ζητάει και μετά προσθέτεις πράγματα στο καλάθι αν χρειάζεται

εννοεί σε γενικό πλαίσιο ....:lol::lol: είχε τύχει να παραγγείλω κάτι πυρεξάκια με 10 και κάτι λιρες και να μου έρθουν με ups χωρίς μεταφορικά,την ίδια μέρα άλλες κοπέλες πλήρωσαν μεταφορικά για το ίδιο ακριβώς πράγμα

(άντε βγάλε άκρη με το αμαζον) αυτά μάλλον είναι bug του συστήματος οπότε δοκιμάζεις πριν βλέπεις αν και τι μεταφορικά ζητάει και μετά προσθέτεις πράγματα στο καλάθι αν χρειάζεται

AAAAA! Και εκ των υστέρων δεν επιτρέπεται να χρεώσουν κάτι, έ; Τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία είναι σαν να κάνεις συμβόλαιο....

Σχετικά με τη κάρτα eurobank για το javari:

πήρα και στη τράπεζα τηλ και μου είπαν ότι αυτοί βλέπουν ως λάθος τον τριψήφιο από το πίσω μέρος της κάρτας.

Τα έβαλα όλα από την αρχή και πάλι βγαίνει το ίδιο μνμ...

Τι να πω! Θα περιμένω ως την αλλή τρίτη - τετάρτη που θα μου έρθει καινούργια κάρτα από τη marfin και ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχουν ακόμα οι γαλότσες!

Δε ξέρω και Γαλλικά για να επικοινωνούσα μαζί τους αλλά και να ήξερα, τι θα τους έλεγα...

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

AAAAA! Και εκ των υστέρων δεν επιτρέπεται να χρεώσουν κάτι, έ; Τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία είναι σαν να κάνεις συμβόλαιο....

Βρε καλή μου αγκτογκ....

σε χρεώνουν οτι βλεπεις στον τελικό σου λογαριασμό τιποτα παραπάνω τιποτα λιγότερο. Αν δεν επιλέξεις τα δωρεάν μεταφορικά θα πληρώσεις , αν τα επιλέξεις δεν θα πληρώσεις απλά!

Το πλαφόν των 25λιρών το ξαναλέω ισχύει για ΟΛΗ τη χρονιά....

Αν τα προιόντα φτάνουν κοντά ή ειναι 25,01 λιρες δεν σε χρεώνει μεταφορικά

Με την προυπόθεση να ειναι πάντα πωλητής το αμαζον κ οχι τριτοι.

ευχαριστώ πολύ πολύ

Τιποτις!:D

Αν δεν ξοδεψατε τοτε τα λεφτα στο gymboree μπορειτε να παρετε παπουτσακια παιδικα απο ΑΜΑΖΟΝ γιατι ναι στελνει μαλλον λογω black friday!!!!!!

Πηρα ηδη 2 ζευγαρακια :)

Ηθελα να ρωτησω την Access για τα umi.Θυμαμαι οτι εχεις παρει και εισαι πολυ ευχαριστημενη Εχουν φαρδια γραμμη? Ενω φοραει 9uk την πηρα για καλοκαιρι 10uk.Ελπιζω να μου κατσει το νουμερο και να μην μας μεινουν.

q1kup2.pngza5op2.png

Βρε καλή μου αγκτογκ....

σε χρεώνουν οτι βλεπεις στον τελικό σου λογαριασμό τιποτα παραπάνω τιποτα λιγότερο. Αν δεν επιλέξεις τα δωρεάν μεταφορικά θα πληρώσεις , αν τα επιλέξεις δεν θα πληρώσεις απλά!

Το πλαφόν των 25λιρών το ξαναλέω ισχύει για ΟΛΗ τη χρονιά....

Αν τα προιόντα φτάνουν κοντά ή ειναι 25,01 λιρες δεν σε χρεώνει μεταφορικά

Με την προυπόθεση να ειναι πάντα πωλητής το αμαζον κ οχι τριτοι.

Τιποτις!:D

Βρε Καλαμαράκι, το ξέρω για τις 25 λίρες, άλλο λέμε, αν τελικά και 25 να μην είναι κάποιες κοπέλες λένε ότι πάλι έτυχε να μην χρεωθούν τα μεταφορικά και έμμεσα η άλλη ερώτηση ήταν λόγω Μαυροπαρασκευής δεν ήταν απαραίτητες οι 25 αλλά και με λιγότερες έρχονταν χωρίς μεταφορικά..

Μου απάντησαν, ευχαριστώ πολύ πολύ!

σωστά ότι σου πούνε ότι θα πληρώσεις εκείνη την ώρα μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

Σχετικά με τη κάρτα eurobank για το javari:

πήρα και στη τράπεζα τηλ και μου είπαν ότι αυτοί βλέπουν ως λάθος τον τριψήφιο από το πίσω μέρος της κάρτας.

Τα έβαλα όλα από την αρχή και πάλι βγαίνει το ίδιο μνμ...

Τι να πω! Θα περιμένω ως την αλλή τρίτη - τετάρτη που θα μου έρθει καινούργια κάρτα από τη marfin και ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχουν ακόμα οι γαλότσες!

Δε ξέρω και Γαλλικά για να επικοινωνούσα μαζί τους αλλά και να ήξερα, τι θα τους έλεγα...

στείλε το τους στα Αγγλικά θα ζοριστούν αλλά είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν :lol::lol:

edit

Αν δεν ξοδεψατε τοτε τα λεφτα στο gymboree μπορειτε να παρετε παπουτσακια παιδικα απο ΑΜΑΖΟΝ γιατι ναι στελνει μαλλον λογω black friday!!!!!!

Πηρα ηδη 2 ζευγαρακια :-)

Ηθελα να ρωτησω την Access για τα umi.Θυμαμαι οτι εχεις παρει και εισαι πολυ ευχαριστημενη Εχουν φαρδια γραμμη? Ενω φοραει 9uk την πηρα για καλοκαιρι 10uk.Ελπιζω να μου κατσει το νουμερο και να μην μας μεινουν.

έχουν φαρδιά γραμμή στο κουτουπιέ για πόδια φραντζολάκια όπως της σαμιαμίδος μου σαν νούμερο μήκος είναι κανονικά

δεν βλέπω να μένει σεντσι στην κάρτα είπες την μαγική λέξη umi πάω να δω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...