Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

E ναι....αφού εγιναν ντισπατσ....αν κ αναρωτιέμαι....στέλνουν πανες με απλό ταχυδρομειο? Δεν θυμάμαι περυσι γιατί δεν ειχα αγοράσει απο αμαζον, αλλά τα εστελναν με απλό ταχυδρομειο σαν κουτα?

Εμένα πέρυσι μου είχαν έρθει με ΕΛΤΑ κούριερ. Σε άλλες κοπέλες DHL (αν θυμάμαι καλά) και σε κάποιες άλλες απλό ταχυδρομείο. Ανάλογα με τα κέφια τους, γιατί όλες είχαμε επιλέξει free super save delivery.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντίστοιχο φακελάκι που περίμενα, έφυγε στις 14/11 και το έλαβα σήμερα.

Ευχαριστώ. Το δικό μου έφυγε 15/11. Λογικά και γω μέχρι τέλος της εβδομάδας το περιμένω. ελπίζω να φτάσει συντομα!

Η μπλακ φραντευ στο αμαζον τι είναι που λέτε κορίτσια?? κάθε παρασκευη υπάρχει ή κάποιες?? Κάποια κοπέλα ρωτησε με τι έρχονται οι πάνες από αμαζον. Είχα πάρει πέρισυ. με κούριερ των ελτά έρχονταν και δεν πλήρωνα κάτι έξτρα.

Μπορείς να βάλεις παραγγελία με τα στοιχεία της αδερφής σου (στοιχεία κάρτας, όνομα πελάτη, διεύθυνση). Θα δηλώσεις ως shipping address την δική σου.

Σε ότι αφορά το θέμα της ασφάλειας, δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα πρόβλημα.

Καλά αυτό έχω σκεφτεί να κάνω σαν τελευταία λύση αλλά ξέρεις που κολλάω? Η αδερφή μου είναι φοιτήτρια στην Κρήτη και αν το στείλουν συστημένο το πακετάκι δεν θα μπορώ να το πάρω εγώ από Αθήνα, θα πρέπει να μου στείλει την ταυτότητα της για να μπορέσω να το παραλάβω..Επίσης σκέφτομαι (φτου, φτου μακρυά από εμάς) μπας και κάτσει καμιά στραβή με τελωνείο και πρέπει να έρθει πάλι η ίδια να τα παραλάβει...Η διεύθυνση πάντως που είναι δηλωμένη η κάρτα της αδερφής μου και η shipping adress που έχω σαν πελάτης στο gymboree είναι η ίδια οπότε δεν με νοιάζει, αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα δεχθούν τα διαφορετικά ονόματα αυτού που παραλαμβάνει και αυτού που πληρώνει..Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ...:D:D

[quote name='chatzico;2222722

Μεταφέρω την απορία συμπαθούς αιλουροειδούς :mrgreen::mrgreen:΄

'εχω καλαθι 500' date=' με την εκπτωση 300, βγαζω μερικα, παω να πληρωσω και εχουν εξαφανιστει! τι κανουμε? την πατησα? απο την αλλη αμα πεις μη βγαλεις τιποτα δε θελω ολα αυτα! καμια συμβουλη?'[/i']

Κι εγώ την έχω την ίδια απορία...Έχω κάνει κι εγώ ένα "μικρό" καλαθάκι γύρω στα 440 δολλάρια τρομάρα μου όμως σίγουρα θα αφαιρέσω, δεν παίζει...Το μάξιμουμ ποσό που έχω βάλει ως όριο είναι τα 150 ευρώ..;);) Απλά χαλάστηκα λίγο που δεν θα έχει αύριο τα sweater 15 δολλάρια και το μισό καλάθι ήταν sweater!!!:?:?

Άλλη απορία όταν λέει sweater με 15 δολλάρια εννοεί ότι πιάνονται στην τιμή αυτή και οι ζακετούλες που τις ονομάζει sweater cardigan ή όχι???Γιατί και από αυτές έχω βάλει αρκετές...Άντε να δούμε τι θα πάρουμε αύριο τελικά..:D:D

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να ρωτήσω πάλι κάτι σχετικό με το αγγλικό javari; Ολοκλήρωσα μία παραγγελία νωρίτερα για ένα ζευγάρι παπούτσια και δέχτηκε κανονικά τον εκπτωτικό κωδικό με -20%. Τώρα προσπαθώ να κάνω κι άλλη μία παραγγελία αλλά δεν δέχεται τον κωδικό! Αυτό σημαίνει ότι η έκπτωση αφορά μία αγορά μόνο και τζάμπα το παλεύω;

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

6 μπιμπερο tommee tippee 260μλ 11 λιρες τα τσιμπαω??????? δε ξερω τι μπιμπερο θα θελει να παρει......

Ποιος να θέλει να παρει....?

Μαρί...είσαι έγκυος?? χε χε

ναι εμένα με απλό ταχυδρομείο μου τα είχαν στείλει..

να σας χαλάσω λίγο την καρδιά τώρα και να σας πω πως μου ήρθε ένα χαράτσι από το τελωνείο 45 ευρώ για μια παραγγελία από crazy 8 (145 δολάρια με τα μεταφορικά).. USPS ήταν.. βέβαια για να λέω και την αλήθεια για 11 κομμάτια ρούχα τα περίπου 150 ευρω μαζί με το τελωνείο είναι τσάμπα.. αντε περαστικά μου και μακρια από τις υπόλοιπες...:)

φτου φτου μακριά από εμας!

Εμένα πέρυσι μου είχαν έρθει με ΕΛΤΑ κούριερ. Σε άλλες κοπέλες DHL (αν θυμάμαι καλά) και σε κάποιες άλλες απλό ταχυδρομείο. Ανάλογα με τα κέφια τους, γιατί όλες είχαμε επιλέξει free super save delivery.

Α καλα....αν σου πω εκανα παραγγελία χτες απο το αμαζον την κουκλα που ήταν στο μπλακ φράιντει , μαρκαδόρους , κηρομπογιες , βιβλία ζωγραφικής φιλτρα μπριτα , κατι καπ κέικς

Χτες έφυγε με ρογιαλ μειλ ενα παγουρι κ δυο κουτια κηρομπογιες....

Σημερα με κουριερ κ τρακινγκ νουμερο εφυγαν 4 μεγάλα κουτιά παζλ κ δυο κουτιά μαρκαδόροι....

Και να δω με τι θα στειλουν τα υπολοιπα....

18τεμ ήταν η παραγγελία μου...σε 10δεματα μου φαινεται θα τη σπάσουν...

Να ρωτήσω πάλι κάτι σχετικό με το αγγλικό javari; Ολοκλήρωσα μία παραγγελία νωρίτερα για ένα ζευγάρι παπούτσια και δέχτηκε κανονικά τον εκπτωτικό κωδικό με -20%. Τώρα προσπαθώ να κάνω κι άλλη μία παραγγελία αλλά δεν δέχεται τον κωδικό! Αυτό σημαίνει ότι η έκπτωση αφορά μία αγορά μόνο και τζάμπα το παλεύω;

Ε ναι....δεν είναι πασατέμπο!

Μπορεις να φτιάξεις δευτερο λογαριασμό, απλά βαλε αλλο μειλ , κ να ξανα περάσεις τον κωδικό....

Διαφημίσεις

Καλά αυτό έχω σκεφτεί να κάνω σαν τελευταία λύση αλλά ξέρεις που κολλάω? Η αδερφή μου είναι φοιτήτρια στην Κρήτη και αν το στείλουν συστημένο το πακετάκι δεν θα μπορώ να το πάρω εγώ από Αθήνα, θα πρέπει να μου στείλει την ταυτότητα της για να μπορέσω να το παραλάβω..Επίσης σκέφτομαι (φτου, φτου μακρυά από εμάς) μπας και κάτσει καμιά στραβή με τελωνείο και πρέπει να έρθει πάλι η ίδια να τα παραλάβει...Η διεύθυνση πάντως που είναι δηλωμένη η κάρτα της αδερφής μου και η shipping adress που έχω σαν πελάτης στο gymboree είναι η ίδια οπότε δεν με νοιάζει, αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα δεχθούν τα διαφορετικά ονόματα αυτού που παραλαμβάνει και αυτού που πληρώνει..Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ...:D:D

Κι εγώ την έχω την ίδια απορία...Έχω κάνει κι εγώ ένα "μικρό" καλαθάκι γύρω στα 440 δολλάρια τρομάρα μου όμως σίγουρα θα αφαιρέσω, δεν παίζει...Το μάξιμουμ ποσό που έχω βάλει ως όριο είναι τα 150 ευρώ..;);) Απλά χαλάστηκα λίγο που δεν θα έχει αύριο τα sweater 15 δολλάρια και το μισό καλάθι ήταν sweater!!!:?:?

Άλλη απορία όταν λέει sweater με 15 δολλάρια εννοεί ότι πιάνονται στην τιμή αυτή και οι ζακετούλες που τις ονομάζει sweater cardigan ή όχι???Γιατί και από αυτές έχω βάλει αρκετές...Άντε να δούμε τι θα πάρουμε αύριο τελικά..:D:D

Καλά δεν παίζει συστημένο και όχι τελωνείο αφενός και αφετέρου για να το στείλουν συστημένο, το δηλώνεις εσύ και πληρώνεις περισσότερα μεταφορικά.

Όσο για το θέμα της παραλαβής, δεν έχεις διαβατήριό της/δίπλωμα/θεωρημένο αντίγραφο της ταυτότητας της ? Αν ναι, βάζεις μια τζίφρα στην ειδοποίηση των ΕΛΤΑ στην θέση ΠΑΡΑΛΉΠΤΗΣ και πας να παραλάβεις στα ΕΛΤΑ με την δική σου ταυτότητα και το δικό της διαβατήριό της/δίπλωμα/θεωρημένο αντίγραφο της ταυτότητας. Αυτό θα έκανα εγώ.;)

Αυτό με τα sweater και εμένα με χάλασε αλλά από την άλλη μπορεί και να με συγκρατήσει. Την ίδια απορία έχω και εγώ με τα sweater cardigan :rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ε ναι....δεν είναι πασατέμπο!

Μπορεις να φτιάξεις δευτερο λογαριασμό' date=' απλά βαλε αλλο μειλ , κ να ξανα περάσεις τον κωδικό....[/quote']

Που θα πάει, κάποια στιγμή θα μάθω, είπαμε ακόμα είμαι αρχάρια! Τι να πω μ' έχεις σκλαβώσει! Ευχαριστώώώώώ!!!

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

να σας χαλάσω λίγο την καρδιά τώρα και να σας πω πως μου ήρθε ένα χαράτσι από το τελωνείο 45 ευρώ για μια παραγγελία από crazy 8 (145 δολάρια με τα μεταφορικά).. USPS ήταν.. βέβαια για να λέω και την αλήθεια για 11 κομμάτια ρούχα τα περίπου 150 ευρω μαζί με το τελωνείο είναι τσάμπα.. αντε περαστικά μου και μακρια από τις υπόλοιπες...:)

Αχ μη τα λες αυτα ετσι :?

περιμένω παραγγελία απο crazy 8 (και η δική μου 145 δολάρια ειναι)

εφυγε 31/10 και ειναι άφαντη.:confused:

42 τεμάχια ειναι, αλλά μικρου μεγέθους (κοκαλάκια, καλτσακια της μικρής)

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Κοριτσια τι βαζετε στα μπουφαν των παιδιων σας για να γραφει το ονομα τους στο σχολειο αν δεν κανω λαθος καποια κοπελα ειχε παρει κατι απο ebay θυματε καμμια?

9newp3.png8dIOp3.png

να κανω μια γρηγορη ερωτηση για αμαζον?

σιγουρα εχει χιλιοαπαντηθει,εξ ου κ δε την βρισκω στις χιλιαδες απαντησεις περι αμαζον ,μεσω της αναζητησης στο θεμα....:rolleyes:(ειμαι τελειως ξανθια μαλλον αλλα δε βρισκω αυτο που θελω)

πως στελνει?

εννοω....θα περιμενω απ το "βλακα" τον ταχυδρομο μου που τα παραταει στην εισοδο παλι-οπου και τα κλεβουν?ή στελνουν με πορτα πορτα?ή καποιο κουριερ?

ή παιζει αναμεσα στα 3 αυτα,κ οποιο τυχει?

γιατι αν παιζει εστω κ μια στις εκατο να ρθει η παραγγελια με απλο ταχυδρομειο,να βαλω αλλη διευθυνση(δεν το προτιμω-την εχω τρελανει την αδερφη μου:mrgreen:)

αλλα αν σιγουρα ερχεται κουριερ,οκ,να βαλω σε μενα

Διαφημίσεις

Μολις τσιμπησα αυτα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005X2VOTQ?smid=A3P5ROKL5A1OLE

και αυτο για δωρακι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003724W66?smid=A3P5ROKL5A1OLE

και παρολο που στο συνολο ηταν 17,60λιρες δεν με χρεωσε μτφ!!!!

Εντωμεταξυ τη βλεπω τη δουλεια...ολη την επομενη εβδομαδα θα παραλαμβανω απο amazon!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

να κανω μια γρηγορη ερωτηση για αμαζον?

σιγουρα εχει χιλιοαπαντηθει,εξ ου κ δε την βρισκω στις χιλιαδες απαντησεις περι αμαζον ,μεσω της αναζητησης στο θεμα....:rolleyes:(ειμαι τελειως ξανθια μαλλον αλλα δε βρισκω αυτο που θελω)

πως στελνει?

εννοω....θα περιμενω απ το "βλακα" τον ταχυδρομο μου που τα παραταει στην εισοδο παλι-οπου και τα κλεβουν?ή στελνουν με πορτα πορτα?ή καποιο κουριερ?

ή παιζει αναμεσα στα 3 αυτα,κ οποιο τυχει?

γιατι αν παιζει εστω κ μια στις εκατο να ρθει η παραγγελια με απλο ταχυδρομειο,να βαλω αλλη διευθυνση(δεν το προτιμω-την εχω τρελανει την αδερφη μου:mrgreen:)

αλλα αν σιγουρα ερχεται κουριερ,οκ,να βαλω σε μενα

Οταν η παραγγελια σου ειναι μεχρι 2 κιλα σιγουρα με απλο ταχυδρομειο...εαν υπερβαινει τα 2 κιλα παιζει να ερθει με courrier αλλα υπαρχει περιπτωση και να σου σπασει την παραγγελια εαν ειναι περισσοτερα απο ενα αυτα που αγορασες. Τι εννοω...χθες αγορασα μια τσαντα και 15κιλα σκυλοτροφη...τα εστειλε σημερα και τα 2...την τσαντα με απλο ταχυδρομειο και την τροφη με courrier αρα δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρη!!! Ολα αυτα βεβαια οταν επιλεγεις τα δωρεαν μτφ γιατι μπορεις να επιλεξεις αλλο τροπο μτφ με το αναλογο αντιτιμο βεβαια;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

ααααααα,εν μερει να η απαντηση στην ερωτηση μου....στελνουν με ο,τι να ναι δηλαδη....:evil::evil::evil::evil:

ολα τα προιοντα αφορα η τυχαια επιλογη αποστολης απο μερους τους ,ή πχ μονο πανες που συζητουσατε εδω?

Οταν η παραγγελια σου ειναι μεχρι 2 κιλα σιγουρα με απλο ταχυδρομειο...εαν υπερβαινει τα 2 κιλα παιζει να ερθει με courrier αλλα υπαρχει περιπτωση και να σου σπασει την παραγγελια εαν ειναι περισσοτερα απο ενα αυτα που αγορασες. Τι εννοω...χθες αγορασα μια τσαντα και 15κιλα σκυλοτροφη...τα εστειλε σημερα και τα 2...την τσαντα με απλο ταχυδρομειο και την τροφη με courrier αρα δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρη!!! Ολα αυτα βεβαια οταν επιλεγεις τα δωρεαν μτφ γιατι μπορεις να επιλεξεις αλλο τροπο μτφ με το αναλογο αντιτιμο βεβαια;)

ωωωωχου..τι σπασιμο κ αυτο?:rolleyes:

εγω θα παρω μια φωτο παιδικη,μια οδοντοβουρτα ηλεκτρικη ,και μια ψηφιακη κορνιζα....ολα μαζι φανταζομαι θα ναι πανω απο 2 κιλα...αλλα αν τα σπασει την πατησα...

σ ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση:-D

Κοριτσια τι βαζετε στα μπουφαν των παιδιων σας για να γραφει το ονομα τους στο σχολειο αν δεν κανω λαθος καποια κοπελα ειχε παρει κατι απο ebay θυματε καμμια?

εγω εχω παρει απο δω

http://www.ebay.co.uk/itm/72-Woven-Sew-in-School-Name-Tapes-Name-Tags-Labels/280762804525?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=018&category=11451&cmd=ViewItem#ht_2367wt_1134

καλος,γρηγορος...λιγο πιο μεγαλες θα τις ηθελα τις ετικετες αλλα δε βαριεσαι...τη δουλεια τους παντως την κανουν:cool:

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις μου ήρθε μήνυμα απο άμαζον οτι έφυγε η παραγγελία μου και οτι εκτιμάτε να έρθει 7/12.Αργούν τόσο πολύ? Οχι τιποτα άλλο είχα τον ατμομάγειρα του μπεμπέ

Αχ μη τα λες αυτα ετσι :?

περιμένω παραγγελία απο crazy 8 (και η δική μου 145 δολάρια ειναι)

εφυγε 31/10 και ειναι άφαντη.:confused:

42 τεμάχια ειναι, αλλά μικρου μεγέθους (κοκαλάκια, καλτσακια της μικρής)

αααααχ και γω απο 1/11 εφυγε.... 125 δολ....... κομματια πανω απο 20....... αναμενουμε σε αναμμενα καρβουνα!:?

WLFfp2.png XI11p2.png

Εγω επέλεξα δωρεάν μεταφορικά.Το μήνυμα λέει οτι έρχεται με UPS.

Δηλαδη?Με courrier?

Απ'οτι βλέπω εισαι στην Αθήνα,αν οχι αύριο μεχρι την Παρασκευή το απογευμα πιστευω οτι θα εχεις παραλάβει στην πορτα σου :D

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

To amazon εριξε κι άλλο τη στιγμή στα Pampers. Σκεφτόμουν από χτες να παραγγείλω, τα είχα βάλει στο καλάθι και τελικά σήμερα είδα ότι ήταν 4 λίρες κάτω. Τα χτύπησα λοιπόν και όποτε έρθουν.

Κορίτσια μόλις μου ήρθε μήνυμα απο άμαζον οτι έφυγε η παραγγελία μου και οτι εκτιμάτε να έρθει 7/12.Αργούν τόσο πολύ? Οχι τιποτα άλλο είχα τον ατμομάγειρα του μπεμπέ

Απ' ότι έχω καταλάβει από την όχι πολύ πλούσια εμπειρία μου, σου δίνει μια καταληκτική ημερομηνία για να είναι ίσως καλυμμένοι. Πάντα έρχονται νωρίτερα από αυτήν..Και εμείς πήραμε ατμομάγειρα και να φανταστείς είχαν απεργία οι ελεγκτές και τα πλοία εδώ και πάλι ήρθε πιο γρήγορα απ' την εκτιμώμενη ημερομηνία που έγραφε το amazon.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

To amazon εριξε κι άλλο τη στιγμή στα Pampers. Σκεφτόμουν από χτες να παραγγείλω, τα είχα βάλει στο καλάθι και τελικά σήμερα είδα ότι ήταν 4 λίρες κάτω. Τα χτύπησα λοιπόν και όποτε έρθουν.

στελνουν τελικα ελλαδα????????????????????

κουράγιο αδέρφια...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...