Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοντεύω να σκάσω γιατί ψάχνω μεγάλη ξύλινη κουζίνα και το Άμαζον δε στέλνει Ελλάδα :mad:

σαν αυτή http://www.amazon.co.uk/KidKraft-Bright-Gourmet-Corner-Kitchen/dp/B0050JOJBW/ref=sr_1_7?s=kids&ie=UTF8&qid=1322057906&sr=1-7

Το mytoys.de έχει λίγα σχέδια και εκτός από ένα, τα άλλα είναι ακριβότερα από το Άμαζον και όχι τόσο μεγάλα....γκρρρρρρ

Ψάχνω επίσης τιράντες για αγορίστικα παντελονάκια.

Πως λέγονται στα αγγλικά?

Έχει αγοράσει καμμία?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

E ναι....αφού εγιναν ντισπατσ....αν κ αναρωτιέμαι....στέλνουν πανες με απλό ταχυδρομειο? Δεν θυμάμαι περυσι γιατί δεν ειχα αγοράσει απο αμαζον, αλλά τα εστελναν με απλό ταχυδρομειο σαν κουτα?

τσου όχι με απλό ταχυδρομείο, κάποια μου είχαν έρθει με πόρτα πόρτα και κάποια με dhl

έχω σπαστεί τρελά με το αμαζον να έχει τόσα χαζομπλιμπλίκια για ψευτο δωράκια σε καλές τιμές στο black Friday και με τα μεταφορικά να μην συμφέρει να τα πάρεις

Εγω παντως εχω ηδη στο καλαθι μου φθηνοπραγματα που ηδη ηθελα (μπαταριες, μαρκαδορους κτλ) και εαν πετυχω κατι θα προσθεσω για να φτασω τις 25λιρες..

Παντως η τσαντουλα μου η kipling εγινε dispatched, η σκυλοτροφη παλι οχι:rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

έχω σπαστεί τρελά με το αμαζον να έχει τόσα χαζομπλιμπλίκια για ψευτο δωράκια σε καλές τιμές στο black Friday και με τα μεταφορικά να μην συμφέρει να τα πάρεις

εγω εχω στανταρ μια κυτα μωρομαντηλα που αχρειαστη δε παει ποτε κ τα φτανω τα δωρεαν μτφ

παντως τον αποστειρωτη 21.99 λιρες με δωρεαν το πηρε! δεν εβαλα τιποτα αλλο....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Κοντεύω να σκάσω γιατί ψάχνω μεγάλη ξύλινη κουζίνα και το Άμαζον δε στέλνει Ελλάδα :mad:

σαν αυτή http://www.amazon.co.uk/KidKraft-Bright-Gourmet-Corner-Kitchen/dp/B0050JOJBW/ref=sr_1_7?s=kids&ie=UTF8&qid=1322057906&sr=1-7

Το mytoys.de έχει λίγα σχέδια και εκτός από ένα, τα άλλα είναι ακριβότερα από το Άμαζον και όχι τόσο μεγάλα....γκρρρρρρ

Ψάχνω επίσης τιράντες για αγορίστικα παντελονάκια.

Πως λέγονται στα αγγλικά?

Έχει αγοράσει καμμία?

Δες είτε suspenders, είτε braces. Πήρα από ΕΒΑΥ, δεν τρελάθηκα αλλά για 2 δολλάρια με 0 μεταφορικά καλές ήταν. Γενικά, να κοιτάς στα αγορίστικα αξέσορις.

Μεταφέρω την απορία συμπαθούς αιλουροειδούς :mrgreen::mrgreen:΄

'εχω καλαθι 500, με την εκπτωση 300, βγαζω μερικα, παω να πληρωσω και εχουν εξαφανιστει! τι κανουμε? την πατησα? απο την αλλη αμα πεις μη βγαλεις τιποτα δε θελω ολα αυτα! καμια συμβουλη?'

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Εχει -20% με κωδικο FRDYJAVA μεχρι 25/11

Αρα για να καταλαβω αυριο θα βαλει και εκπτωσεις και 8α εχουμε και τον κωδικο για την εκπτωση. Τα νουμερα πως ειναι κοπελιες? Για αγορακι 2 χρονων με υψος περιπου 96 ποντους τι 8α περνατε?

Περιμενω πως και πως απαντηση για να γεμισω το καλα8ακι μου!!!

κοριτσια τρελη προσφορα αποστειρωτης αβεντ 3 σε 1 απο αμαζον 21.99 λιρες τελικη τιμη!!!!!!!! τσιμπησα εναν!!!!!!!!!!!

και ποσο μεταφορικα? με ενδιαφερει για υγραντηρα γιατι ειχαμε περασει λαρυγγιτιδα.... φτου μακρια μας!

Διαφημίσεις

Αρα για να καταλαβω αυριο θα βαλει και εκπτωσεις και 8α εχουμε και τον κωδικο για την εκπτωση. Τα νουμερα πως ειναι κοπελιες? Για αγορακι 2 χρονων με υψος περιπου 96 ποντους τι 8α περνατε?

Ο κωδικος αυτος ειναι για javari...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Πουλακι μου, τον τσιμπησες εεε???

Εγω περιμενω την canon στις 7...ελπιζω να την εχει τουλαχιστον 40% κατω...

Συνπιλότισσα, αν θες αυτή την ΚΑΝΟΝ, θα την βάλει γύρω στις 65 λίρες, -38%.

:-P:razz::-P:razz:Να χαίρεσαι τα καμάρια σου !!!!!!!:-P:razz::-P:razz:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

αυτός ο κωδικός ειναι για το http://www.javari.co.uk και αυτοι πουλάνε παπούτσια για ολη την οικογένεια αλλά δυστηχώς δεν στέλνουν τα παιδικά στην ελλάδα μας...

γαι παιδικά δες εδώ http://www.javari.fr / http://www.javari.de

το πρωτο σιγουρα εχει δωρεάν μεταφορικά κ μπορεις να βαλεις κωδικό το JAVARI10 για μειον 10%

Τσουκου...θα βγαλει στις 7 την ixus 115, τωρα την εχει 125λιρες αμα την παει μεχρι 80 θα τη σουφρωσω;);)

(thanks! την προηγουμενη ηταν τα γενεθλια τους, πρεπει να αλλαξω τικερακι)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

και ποσο μεταφορικα? με ενδιαφερει για υγραντηρα γιατι ειχαμε περασει λαρυγγιτιδα.... φτου μακρια μας!

διαβασε σε παρακαλώ στην υπογραφή μου στις οδηγιες πατα το λινκ κ διαβασε το ποστ που αναφέρεται στο πως βρισκουμε προιόντα με πωλητή το αμαζον για να εχουμε δωρεάν μεταφορικά κ εγγύηση για το προίόν μας

Διαφημίσεις

Να κάνω μια ερώτηση?Θέλω να ψωνίσω αυριο το πρωι απο το τσιμπόρι αλλά δεν έχω βάλει λεφτά στην propay μπορώ να κάνω την παραγγελία και να τα βάλω μετά ή αν δεν έχει υπόλοιπο στην κάρτα δεν προχωράει η παραγγελία?Την πάτησα γιατι γκρίνιαζε ο μικρός και δεν βγήκαμε έξω.

μου θυμίζει την δική μου που την είχα αγοράσει κοντά στο χιλιάρικο.

φαίνεται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.

Ψαχνω και εγω μια τετοια τωρα που ειμαι εγγυος για να μην βγαζω την μεγαλη ..... αλλα στα χαλια 8α κανει τιποτα?

Μα πως την αγορασες καλε 99 λιρες? Εμενα την βγαζει 175 λιρες.

Την είχε στα lightning deals για περιορισμένο χρόνο, μην ανησυχείς δεν έγινε sold out οπότε θα την ξαναβάλουν αύριο. Τα καλά που είδα είναι 1) δεν έχει τηλεσκοπικό σωλήνα οπότε δεν χάνει από την δύναμη προσρόφησης αέρα 2) στο πέλος της έχει βουρτσάκια που είναι ότι πρέπει για χαλί. Κοίτα και το αντίστοιχο βίντεο και ψάξε το λίγο

E ναι....αφού εγιναν ντισπατσ....αν κ αναρωτιέμαι....στέλνουν πανες με απλό ταχυδρομειο? Δεν θυμάμαι περυσι γιατί δεν ειχα αγοράσει απο αμαζον, αλλά τα εστελναν με απλό ταχυδρομειο σαν κουτα?

ναι εμένα με απλό ταχυδρομείο μου τα είχαν στείλει..

να σας χαλάσω λίγο την καρδιά τώρα και να σας πω πως μου ήρθε ένα χαράτσι από το τελωνείο 45 ευρώ για μια παραγγελία από crazy 8 (145 δολάρια με τα μεταφορικά).. USPS ήταν.. βέβαια για να λέω και την αλήθεια για 11 κομμάτια ρούχα τα περίπου 150 ευρω μαζί με το τελωνείο είναι τσάμπα.. αντε περαστικά μου και μακρια από τις υπόλοιπες...:)

κοριτσια καλησπερα! οι ειδικές του internet shopping μπορουν να με βοηθησουν σχετικά με το hopshopgo.com??? έλαβα σχετικό μύνημα από paypall.το έχει χρησιμοποιήσει καμία?

WnBPp3.png

Να κάνω μια ερώτηση?Θέλω να ψωνίσω αυριο το πρωι απο το τσιμπόρι αλλά δεν έχω βάλει λεφτά στην propay μπορώ να κάνω την παραγγελία και να τα βάλω μετά ή αν δεν έχει υπόλοιπο στην κάρτα δεν προχωράει η παραγγελία?Την πάτησα γιατι γκρίνιαζε ο μικρός και δεν βγήκαμε έξω.

Τσούκου .......

ΝΟ ΜΟΝΕΥ, ΝΟ ΗΟΝΕΥ:(:(:(

Δεν έχει κάπου κοντά σου κατάστημα τράπεζας της κάρτας σου που να κάνει αυτόματη καταμέτρηση και κατάθεση στον λογαριασμό σου ?

Έτσι παραλίγο να την πατήσω και εγώ αλλά πήρα τηλ. την Πειραιώς και πήγα σε κατάστημα με ονλάιν κατάθεση.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Τηλεφώνησα ένα κατάστημα gymboree και η κοπέλα μου είπε τα sweaters θα είναι σε προσφορά ξεκινώντας το Σάβ (μαζί με -25% και κουπονι). Μου είπε ότι ετσι γράφουν τα χαρτία της. Εγω θα αφήσω τα sweaters στο καλάθι μου σε περίπτωση που αλλάξει κάτι.

Τa fleece και outerwear κανονικα για αύριο γύρω στις 7 το πρωί.;)

κοριτσια καλησπερα! οι ειδικές του internet shopping μπορουν να με βοηθησουν σχετικά με το hopshopgo.com??? έλαβα σχετικό μύνημα από paypall.το έχει χρησιμοποιήσει καμία?

Μακριά! Στέλνουν με την DHL και σταματάει στο τελωνείο. Παρήγγειλα πέρυσι απο carters και πληρώσα τελωνείο. Και επειδή δεν πήγα να τα πάρω η ιδια, πλήρωσα πολλα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...