Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

δεν το λέει πουθενά βρε κοπελιά υποθέσεις κάνουν, σε ξένα φόρα δεν μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος παρακολουθεί τις εκπτώσεις στο αμαζον και της Αγγλίας και της Αμερικής :lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Shop in the top US online stores with your HopShopGo US shipping address, enjoy free shipping for purchases weighing 1kg* or less and get a chance to win a 100 EUR PayPal cash-back. Just in time for the Black Friday sales**!

Shop in the US with HopShopGo from November 22nd, 2011 to December 16th, 2011 and get free shipping for the 1st kg* or 20% off shipping fee.

50 buyers with the heaviest load accumulated at HopShopGo throughout the period will get 100 EUR credited to their PayPal accounts by December 23rd, 2011.

κορίτσια μου ήρθε αυτό το μαιλ απο paypal έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο ξέρετε?

Shop in the top US online stores with your HopShopGo US shipping address, enjoy free shipping for purchases weighing 1kg* or less and get a chance to win a 100 EUR PayPal cash-back. Just in time for the Black Friday sales**!

Shop in the US with HopShopGo from November 22nd, 2011 to December 16th, 2011 and get free shipping for the 1st kg* or 20% off shipping fee.

50 buyers with the heaviest load accumulated at HopShopGo throughout the period will get 100 EUR credited to their PayPal accounts by December 23rd, 2011.

Μου ηρθε και μενα...για διαφημιστικο το κοβω!δεν εχουμε και US shipping address.

Διαφημίσεις

Μακριά! Στέλνουν με την DHL και σταματάει στο τελωνείο. Παρήγγειλα πέρυσι απο carters και πληρώσα τελωνείο. Και επειδή δεν πήγα για να τα πάρω, καταλαβαίνετε τι πλήρωσα.

Οντως ηταν τηλεοραση samsung 50'' plasma full hd 500λιρες...μεσα σε 2 λεπτα ξεπουλησε και γεμισε και η waiting list, οχι οτι θα την επερνα!!!:rolleyes:

Παντως στην ελλαδα η πιο φθηνη τιμη της ειναι 1349 ευρω αρα ειναι οντως προσφορα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κάπου το αναφέρατε τις προηγούμενες μέρες, αλλά το πέρασα έτσι μέχρι που ξαφνικά πρόσεξα (τώρα;μετά από τόσο καιρό; ) την ανάλυση των λογαριασμών στο άμαζον και μου δημιουργήθηκε η απορία: η τιμή η αρχική γίνεται άλλη στο τέλος (προστίθεται το φπα; ) και μετά στο σύνολο έχουμε και υπολογισμό vat (αυτό είναι άλλο φπα; ) ή υπάρχει κάποιο λάθος; Δηλ. ένα βιβλίο που έχει 5,45 εμφανίζεται στο τέλος (μετά την παραγγελία) να κάνει 5.8 κάτι, αλλά στον ίδιο λογαριασμό προστίθεται και vat στο τέλος, είναι το φυσιολογικό; Ξέρετε μήπως ή να στείλω απορία σε εκείνους;

Κάπου το αναφέρατε τις προηγούμενες μέρες, αλλά το πέρασα έτσι μέχρι που ξαφνικά πρόσεξα (τώρα;μετά από τόσο καιρό; ) την ανάλυση των λογαριασμών στο άμαζον και μου δημιουργήθηκε η απορία: η τιμή η αρχική γίνεται άλλη στο τέλος (προστίθεται το φπα; ) και μετά στο σύνολο έχουμε και υπολογισμό vat (αυτό είναι άλλο φπα; ) ή υπάρχει κάποιο λάθος; Δηλ. ένα βιβλίο που έχει 5,45 εμφανίζεται στο τέλος (μετά την παραγγελία) να κάνει 5.8 κάτι, αλλά στον ίδιο λογαριασμό προστίθεται και vat στο τέλος, είναι το φυσιολογικό; Ξέρετε μήπως ή να στείλω απορία σε εκείνους;

To uk αμαζον εχει 21% φπα, οταν πας να πληρώσεις σου προσθέτει 2% γιατί εχει κ ελληνικό αφμ το αμαζον σαν εταιρεια στην ελλάδα. Στο τέλος στην αναλυτική του λογαριασμού σου στα βάζει ανευ φπα κ σου αναλύει κ το 23% φπα σου κ πληρώνεις κανονικά το 5.8λιρες πχ που ανέφερες.

Δεν σε διπλοχρεώνει ουτε έχει κρυφές χρεώσεις.

Την αποδειξή τους μπορεις να την βάλεις κ στην φορολογική σου δήλωση στα έξοδα.

θυμάστε που είχα κάνει μια παραγγελία με πάνες από amazon? μόλις μου έστειλε μύνημα ότι η παραγγελία μου έφυγε... μόνο που οι πάνες δεν είναι μέσα.. μου έστειλε όλα τα άλλα και οι πάνες λέει θα έρθουν χωριστα.. να τους πιστέψω τώρα ή να υποθέσω ότι δεν πρόκειται να μου τις στείλουν ποτε? αχ κορίτσια μου φαίνεται τσάμπα χάρηκα..

Διαφημίσεις

Όταν βλεπεις τιμή στο άμαζον αυτή περιλαμβάνει Αγγλικό ΦΠΑ. ¨Οταν κάνεις αγορά υπάρχει ανάλυση που σου δίνει την καθαρή τιμή του προιοντος, το ΦΠΑ και στο τελος το σύνολο. Η διαφορά είναι ότι το ΦΠΑ γίνεται 23%, δηλαδή ΦΠΑ Ελλάδας, γι'αυτό στο τελος η τιμή είναι λίγο πιο πάνω.

θυμάστε που είχα κάνει μια παραγγελία με πάνες από amazon? μόλις μου έστειλε μύνημα ότι η παραγγελία μου έφυγε... μόνο που οι πάνες δεν είναι μέσα.. μου έστειλε όλα τα άλλα και οι πάνες λέει θα έρθουν χωριστα.. να τους πιστέψω τώρα ή να υποθέσω ότι δεν πρόκειται να μου τις στείλουν ποτε? αχ κορίτσια μου φαίνεται τσάμπα χάρηκα..

Εβαλα και εγώ στο καλάθι μου πάνες χτες και υπήρχε από την αρχή μηνυμα ότι θα αποσταλούν σε 2-4 εβδομάδες και πιθανή ημερομηνία παραδοσης 25 Δεκεμβρίου. Τελικά δεν έκανα παραγγελί, γιατί ηθελα να τσεκάρω και τιμές για μωρομάντηλα, αλλά δεν νομίζω ότι έχεις να χάσεις κάτι. Νομίζω ότι θα έρθουν, απλώς πιο αργά.

Καλημέρα κοριτσια!!Χαθηκα τελευταια γιατι οσο εμπαινα στο συγκεκριμενο θεμα ολο κ καποιο ενδιαφερον σαιτ εβλεπα κ η καρτα φορτιζε συνεχως....τεσπα

Νυφικο θα προτεινω με 1000 απο την κινεζουλα(http://jessicabrides.com/ )που εγραψε η ΕΛΕΝΑ κ Μελία

To καλοκαιρι πηρα το νυφικο μου απο εκει κ εμεινα υπερευχαριστημενη!!!

Μαλιστα εγω της εστειλα φωτογραφια απ'το νυφικο που ηθελα(πολυ γνωστου οικου)το οποιο δεν ειχε στο σαιτ της,μου απαντησε οτι μπορει να το φτιαξει κ το αποτελεσμα ηταν καλυτερο του αυθεντικου!

Πληρωσα για νυφικο+μπολερο+πεπλο+μεταφορικα=200 ευρουλακια μονο (στο καταστημα που πηγα να το δοκιμασω η τιμη ηταν 1700 ευρω για την ενοικιαση)

Περιττο να σας πω οτι ολοι ρωτουσαν απο που το πηρα,φυσικα η απαντηση σε κατι ψωνισμενες θειες ηταν οτι το εραψα.......

Επισης περιμενω μποτουλες UGG απο ioffer θα σας ενημερωσω οταν παραλαβω

εγω πληρωσα το φορεμα την 27 οκτωμβριου οπου εγινε επισημη και η παραγγελια μου εδω και τρεις ημερες της στελνω μαιλ γιατι υποτιθετε οτι περιμενω το trucking number αλλα δεν απαντει και ανυσηχω σου ειχε συμβει κατι παρομοιο?

Καλησπέρα κορίτσια! Είχα παραγγείλει για πρώτη φορά κιόλας από το ebay αυτές τις μπότες για την κόρη μου http://www.ebay.co.uk/itm/280762188179?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649. Με πολύ ενθουσιασμό για την αγορά μου τις περίμενα κ σήμερα που ήρθαν ξενέρωσα εντελώς! Ένα κουμπί είχε σπάσει στα δύο κ επειδή το κομμάτι που έλειπε δεν ήταν μέσα στη συσκευασία, με σιγουριά υποθέτω ότι ήταν ήδη σπασμένο όταν τις έστειλε. Με εκνευρίζει όταν ο άλλος προσπαθεί να σε κοροϊδέψει. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι κάνουμε;Ζητάω refund και να μου πληρώσει κ τα έξοδα αποστολής μου; Άλλο ζευγάρι δεν νομίζω να έχει να μου στείλει. Θα μπορούσα μεν να τις κρατήσω και απλά να αλλάξω τα κουμπιά, απλά δε μου αρέσει η εξαπάτηση. Να έγραφε ότι είχε ελάττωμα.

Τελικά στρουμφίτα τι έκανες?

Μήπως μπορεί καμια κοπέλα να με βοηθήσει στην επιλογή νούμερου τελικά?

Εγώ θα πρότεινα να μιλήσεις μαζί τους αν μπορούν να σε ενημερώσουν για το μηκος της εσωτερικής σολας...αν κ αν είχα δίλλημα θα αγόραζα το μεγαλύτερο κ οχι το μικρότερο.

1. E δεν πεφτει και πολύ η τιμή του...

2. Το έχω πάρει κι εγώ αλλά φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω ακόμα. Είναι καλό; Από ποια ηλικία το χρησιμοποίησες άνετα;

Το έχει πάρει καμία; Πρέπει να προμηθευτώ σιγά σιγά. Είμαστε 4.5 μηνών.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000K7BELW/ref=ox_sc_act_title_10?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

ή

http://www.amazon.co.uk/667972-Alpha-Highchair-Pad-Tigger/dp/B000YW8HB8/ref=pd_sim_by_3

Ενημερωτικά το δευτερο λινκ ΔΕΝ ειναι καρεκλάκι έτσι?

Ειναι το μαξιλαράκι για το καρεκλάκι.....εχουν μπερδευτει πολλά κοριτσια με τα σιγκεκριμένα πολλάκις...

Μακάρι.....μακάρι να γίνουν ντισπατσ! Κρατα μας ενήμερες :D

κορες λετε να βαλει ο αμαζονς κανα wii και φετος?

πολλοί το ελπίζουν :lol::lol: (όχι εγώ) και μάλλον θα βάλει από ότι λένε

Οντως ηταν τηλεοραση samsung 50'' plasma full hd 500λιρες...μεσα σε 2 λεπτα ξεπουλησε και γεμισε και η waiting list, οχι οτι θα την επερνα!!!:rolleyes:

Παντως στην ελλαδα η πιο φθηνη τιμη της ειναι 1349 ευρω αρα ειναι οντως προσφορα...

:lol::lol: μέχρι να κάνεις μπλινκ το μάτι είχε εξαφανιστεί :lol::lol: πάντως για να πάρει καποιος 50αρα τιβι κατά την γνώμη μου πρέπει να μένει και στα ανάκτορα του ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ για να έχει χώρο να "δείξει" η τηλεόραση :mrgreen::mrgreen: (εκτός και αν αλλάξεις σπίτι μαζί με την τιβι) :mrgreen::mrgreen:

εγώ για μία 22 άρα ήλπιζα μπας και αλλάξουμε το ερείπιο που έχουμε στην κρεβατοκάμαρα:roll::roll:...... οψόμεθα

να συνεχίσεις να ελπίζεις η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μην ανησυχείς μου έχει τύχει άπειρες φορές να σπάει το αμαζον τις παραγγελίες έτσι και πέρσι που έστελνε πάλι πάνες αγόρασα πάνες και μωρομάντηλα και τα έστειλε σε διαφορετική αποστολή :roll::roll:

Διαφημίσεις

Το έχει πάρει καμία; Πρέπει να προμηθευτώ σιγά σιγά. Είμαστε 4.5 μηνών.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000K7BELW/ref=ox_sc_act_title_10?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

ή

http://www.amazon.co.uk/667972-Alpha-Highchair-Pad-Tigger/dp/B000YW8HB8/ref=pd_sim_by_3

κι εγω αυτο θα σου εγραφα...οτι ΔΕΝ ειναι καρεκλακι..προσεξε το αυτο...

εγω παντως δεν θα αγοραζα ξυλινο...

και για τον φόβο των καρτών να πω και σε κάτι ον τοπικ :lol::lol:

το deal στης 13:00 It is high time to define your home entertainment λένε ότι μπορεί να είναι τηλεόραση hd βασικά αυτό περιμένω :mrgreen::mrgreen:

edit επίσης λένε ότι ενδιάμεσα βάζει και άλλα προϊόντα που δεν ήταν από την αρχή στην σημερινή λίστα οπότε ............

την πηρες???

στελνουν κατι τοσο μεγαλο αραγε???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Επειδη μου εχουν πεταχτει τα ματια εξω :shock::shock::shock: εδω και 2 μερες με τον αμαζονο...σημερα εχει βαλει πολλες απο τις προσφορες που ειχε και χθες...κατα διαστηματα βαζει και αλλες εμβολιμες προσφορες ενω ταυτοχρονα βγαζει αλλες...πχ. στις 5 ωρα Αγγλιας ειχα σταμπαρει μια προσφορα κρυφη που ανεφερε κατι για zoom και υπεθετα οτι ηταν φωτογραφικη και τωρα δεν υπαρχει πουθενα...παντως μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι που να αξιζει τρελλα:rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λοιπόν μου συνέβει το εξής κουλό. Εκανα χτες παραγγελία από αμαζον ποσό 44,05 λίρες. Ήρθε σήμερα η χρέωση της κάρτας 44,10 ευρώ. Προφανώς έκανε καποιο λάθος η τράπεζα στη μετατροπή γιατί φυσικά η ισοτιμία δεν είναι 1 προς 1.

Ε΄πλίζω να μην το πάρουν είδηση και μου ζητησουν μετά τη διαφορά.

Δέυτερο κουλό.

Βαζω στο καλάθι μου το ποδηλατακι της προσφορας black friday και μου κρατάει το αμαζον 1 ευρώ. Θεώρησα ότι μετά τη λήξη του χρόνου της προσφοράς θα γίνει επιστροφή του ποσού ή τουλάχιστον θα αφαιρεθεί από την κανονική χρεώση, πραγμα που δεν έγινε. Γνωρίζετε κάτι; Οχι ότι είναι κάτι το 1 ευρώ, αλλά δεν καταλαβα το λόγο της χρεωσης.

Εγώ παντως χτύπησα αυτή τη κουκλα μπαλαρίνα για τη μικρή μου για τα χριστούγεννα αρχική τιμή 19λιρες κ μου βγήκε 13λιρες μια χαρά για 34εκ κουκλα χε χε

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0029Z9NT8/ref=ox_ya_os_product

Θα τρελλαθεί η μικρή μου χε χε

μην ανησυχείς μου έχει τύχει άπειρες φορές να σπάει το αμαζον τις παραγγελίες έτσι και πέρσι που έστελνε πάλι πάνες αγόρασα πάνες και μωρομάντηλα και τα έστειλε σε διαφορετική αποστολή :roll::roll:

οι πανες εχουν καλη τιμή τωρα ή τις εχει βάλει και φθηνότερα, θυμάται καμία;; νουμερο 5+ θελω.. και τις εχει 0.19 λιρες/πανα

Επειδη μου εχουν πεταχτει τα ματια εξω :shock::shock::shock: εδω και 2 μερες με τον αμαζονο...σημερα εχει βαλει πολλες απο τις προσφορες που ειχε και χθες...κατα διαστηματα βαζει και αλλες εμβολιμες προσφορες ενω ταυτοχρονα βγαζει αλλες...πχ. στις 5 ωρα Αγγλιας ειχα σταμπαρει μια προσφορα κρυφη που ανεφερε κατι για zoom και υπεθετα οτι ηταν φωτογραφικη και τωρα δεν υπαρχει πουθενα...παντως μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι που να αξιζει τρελλα:rolleyes::rolleyes:

Μέσα σε μια ώρα άλλαξανε πολλές προσφορές! Και εγώ περίμενα αυτή που λες για την αδερφή μου η οποία προφανώς ήταν φωτογραφική και τη βγάλανε :|

Ξαναβάλανε όμως τις kipling γιαμπανταμπαντουυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

νομίζω ότι είναι τα κιάλια που βγήκαν σε προσφορά αυτό που λές http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0000C7AHJ?smid=A3P5ROKL5A1OLE

κι εγω αυτο θα σου εγραφα...οτι ΔΕΝ ειναι καρεκλακι..προσεξε το αυτο...

εγω παντως δεν θα αγοραζα ξυλινο...

την πηρες???

στελνουν κατι τοσο μεγαλο αραγε???

:shock::shock:είσαι τρελή :mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν μένω στο ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ καρδιά μου :mrgreen::mrgreen:

Λοιπόν μου συνέβει το εξής κουλό. Εκανα χτες παραγγελία από αμαζον ποσό 44,05 λίρες. Ήρθε σήμερα η χρέωση της κάρτας 44,10 ευρώ. Προφανώς έκανε καποιο λάθος η τράπεζα στη μετατροπή γιατί φυσικά η ισοτιμία δεν είναι 1 προς 1.

Ε΄πλίζω να μην το πάρουν είδηση και μου ζητησουν μετά τη διαφορά.

Δέυτερο κουλό.

Βαζω στο καλάθι μου το ποδηλατακι της προσφορας black friday και μου κρατάει το αμαζον 1 ευρώ. Θεώρησα ότι μετά τη λήξη του χρόνου της προσφοράς θα γίνει επιστροφή του ποσού ή τουλάχιστον θα αφαιρεθεί από την κανονική χρεώση, πραγμα που δεν έγινε. Γνωρίζετε κάτι; Οχι ότι είναι κάτι το 1 ευρώ, αλλά δεν καταλαβα το λόγο της χρεωσης.

να προσπαθήσω να μαντέψω ?? :mrgreen::mrgreen:

1 κουλό κατά λάθος μήπως πλήρωσες σε Ευρώ και όχι σε λίρες ?? συνήθως σαν πρώτη επιλογή το αμαζον μου βγάζει ευρώ και σχεδόν κάθε φορά πρέπει να το αλλάζω

2. κουλό το ευρώ το κρατάει για να τσεκάρει ότι η κάρτα είναι valid νομίζω ότι το επιστρέφει μετά την πρώτη αγορά αλλά επειδή έχουν περάσει και χρόνια από τότε που το έκανα και δεν είχα και web banking (ακόμα δεν έχω) δεν θυμάμαι καν αν τα πήρα πίσω :roll::roll:

Τσουκου...τα κυαλια βγηκαν τωρα...αυτο που λεω εγω θα εσκαγε στις 7 ωρα Ελλαδας...μπορει να το βγαλουν παλι αργοτερα...ετσι εκαναν και με τους υγροποιητες...ενω στην αρχη ηταν 2 οταν ανοιξε η προσφορα ηταν μονο ο ενας και μετα απο καμια ωρα εμφανιστηκε και ο αλλος...παντως οι περισσοτερες χθεσινες προσφορες παιζουν και σημερα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

1 κουλό κατά λάθος μήπως πλήρωσες σε Ευρώ και όχι σε λίρες ?? συνήθως σαν πρώτη επιλογή το αμαζον μου βγάζει ευρώ και σχεδόν κάθε φορά πρέπει να το αλλάζω

2. κουλό το ευρώ το κρατάει για να τσεκάρει ότι η κάρτα είναι valid νομίζω ότι το επιστρέφει μετά την πρώτη αγορά αλλά επειδή έχουν περάσει και χρόνια από τότε που το έκανα και δεν είχα και web banking (ακόμα δεν έχω) δεν θυμάμαι καν αν τα πήρα πίσω :roll::roll:

1. Αν και ποτέ δεν πληρώνω σε ευρώ γιατί χρεώνουν περισσότερο, το σκέφτηκα και εγώ, μήπως έκανα καμια πατάτα. Κοιταξα λοιπόν το mail επιβεβαίωσης και η συναλλαγή όντως είχε γίνει σε λίρες.

2. Η κάρτα δεν ήταν καινούρια, ήταν αυτή με την οποια κάνω πάντα τις συναλλαγές από το αμαζον, και φυσικά δεν ήταν η πρώτη μου αγορά.

Και για να μην είμαι εντελλώς off η συναλλαγή ήταν αυτό το θερμόμετρο και κατι παιχνιδάκια του μικρού.

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Medisana+76120+Infrared+Clinical+Thermometer+%28FTN%29%22&x=19&y=18

Ελπίζω να είναι καλό.

ξερει κανεις τι γινεται με τα τζιμπορυ κ την επικοινωνια μαζι τους?:evil:

τους εστειλα ενα mail μεσω μιας φορμας που εχει στο σαιτ,το σαββατο βραδυ...λεω,αντε ,απο δευτερα βραδυ θα τσεκαρω γιατι με το σκ κ τη διαφορα ωρας ....αλλα ειναι τριτη απογευμσ κ ακομα τιποτα!!!!!:evil:

κ ρωταω κατι που εχει να κανει με μπλακ φραιντει...δηλαδη για πεμπτη πρωι σε μας.....:evil::evil::evil::evil:

τι γινεται?ετσι γειωνουν αυτοι?να μην παραγγειλω αν ειναι να μην απαντανε καν...τι αξιοπιστια εχουν ετσι?

μωρε μηπως εγβ εχβ κανει χαζομαρα κ αδικα τους κραζω?

εχετε κανα mail επικοινωνιας ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ στο παρελθον,να τους στειλω σημερα?κ ελπιζω μεχρι αυριο να απαντησουν....γιατι αφορα τις παραγγελιες που θελω να βαλω....:evil:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...