Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δεν εχω λογαριασμό στο αμαζον. Τώρα έκανα ενα λογαριασμό στο jafari. Πως πληρώνεις κ πως είναι προστατευμένη η αγορά? Με αριθμό κάρτας?

Μονο sto ebay έχω κάνει αγορες

Το javari οπως σου ειπα ειναι εταιρια της αμαζον και ειναι αξιοπιστο. Ποτε δεν υπηρξε προβλημα με τις καρτες. Θα βαλεις το αριθμο της καρτας σου Εχουν πολυ καλο customer service και δεν θα εχεις προβλημα. Εχουν κανει εδω μεσα παρα πολλες αγορες παραπονο δεν διαβασα.

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το javari οπως σου ειπα ειναι εταιρια της αμαζον και ειναι αξιοπιστο. Ποτε δεν υπηρξε προβλημα με τις καρτες. Θα βαλεις το αριθμο της καρτας σου Εχουν πολυ καλο customer service και δεν θα εχεις προβλημα. Εχουν κανει εδω μεσα παρα πολλες αγορες παραπονο δεν διαβασα.

Θα το σκεφτώ κ θα το δοκιμάσω αν είναι. Πάντως ο κωδικός javari10 μάλλον δεν ισχύει αν τον έβαλα καλά. Τον έβαλα κάτω από εκεί που βάζεις τα στοιχεία της κάρτας αλλά το μνμ που έβγαλε έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα! Θα δείξω τις γαλότσες στο μικρό κ αν θέλει, θα τις παραγγείλω.

Έχει παραγγείλει καμία σας αυτή τη μάρκα? Να είναι άραγε καλές όπως οι Kidorable?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Έχω στραβωθεί κυριολεκτικά προσπαθώντας να επιλέξω τί να αγοράσω από Gymboree. Eίναι όλα τόσο ωραία!

Μεχρι που είδα και καμιά 50αριά φωτογραφίες στο facebook από παιδάκια που φοράνε gymboree για να τα δω και φορεμένα. Αποτέλεσμα; Ε ανέβασα κι εγώ φωτογραφία του μπέμπη μου. Ε μα να εκπροσωπεί και κάποιος την Ελλάδα! :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κουπονι για gymboree. Βάλτε το email σας και θα στείλουν κωδικό για -20% που λήγει 24/12.

Προς staci74 ή όποια άλλη γνωρίζει.

Υπάρχει αντίστοιχος κωδικός για crazy8?

Ψάχνω στο google αλλά όσοι βρήκα δεν "περνάνε"

Καλα ενταξει το κρεας θελει και ωρα...αλλα λες??

Εδω κοιταξα μια ματια 140ε και πανω!!

και μεταφορικα ποσο? αν ξερεις περιπου?

Σε ευχαριστω! Δηλαδη πανω απο 25λιρες ερχεται ο??καλο! Σε ολα εε???

σε επρηξα εε?:mrgreen:

Μεταφορικά από Amazon 0!!! Επιλέγεις το Free Super Saver Delivery Και δε πληρώνεις μία!!

Εδώ είναι πανάκριβα...!! Iknow...

Kοριτσάκια....θα το ξαναπω....εδώ δεν ειναι τσατ για να αναλυσουμε την χρηση κ τις λυσεις για ατμομάγειρες κτλπ...θα την φάτε την καρτουλα..συν οτι είναι εκτός θεματος κ για αυτό υπάρχουν τα πμ

Ζωίτσα το μονο που θα σε συμβουλέψω(αν δεν το γνωρίζεις) περα απο το έπος για τον ατμομάγειρα κτλπ ειναι να διαβάσεις εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1766943#post1766943 το ποστ νο9 κ μετά να προβείς σε ψάξιμο κ αγορά για να εχεις κ δωρεάν μεταφορικά για ελλάδα

παιδια το κολπακι με τη mum δεν πιανει οαντα

πηρα απο νεξτ καποια πραγματακια, για μας 26 ευρω και για δωρακι 18..... συνολο 46 ευρω............και δεν ηταν και αμαν πρωτη ποιοτητα μ αυτες τις τιμες..........ε, βαλε 10 μεταφορικα, βαλε 5 η κοπελα, βαλε και την ισοτιμια, φτασαμε τα 67 ευρω........με τοσα λεφτα επαιρνα κι απο δω και πολυ καλυτερη ποιοτητα.......πολυ στεναχωρεθηκα........

Μα το εχουμε πει απειρες φορές :cool:....το ΜΑΜ δεν ειναι για αγορές των 50ευρω...ειναι για αγορές μεγάλες χρηματικές, πολλές από διάφορα μαγαζιά

Οχι για ρουχα τους ενος κιλού δυο το πολυ....εκει ερχεται σχεδόν στα ιδια με ελλάδα..:rolleyes:

κορίτσια help!!!

Την ξέρετε την παροιμία που λέει μη τάξεις σε Άγιο κερί και σε παιδί δώρο?

Αυτό έχω πάθει με τον ανηψιό μου! Του είπα ότι θα του πάρω kidorable γαλότσες αλλά έλα που δε μπορώ να βρώ ούτε μια σε ebay - amazon που ξέρω να ψάχνω! Φοράει 31 νούμερο. 13 στο UK δηλαδή.

Μήπως ξέρετε κανένα site που να πουλάει kidorable ή θα αναγκαστώ να τις πάρω από δω με 35 ευρώ?

Το http://www.kidorable.com στέλνει παντως Ελλάδα...τωρα με τι μεταφορικά κτλπ δεν ξέρω μπες να τα ψάξεις λιγο.

Kαλα κ εγω πρωτη φορα πο εβαυ ψωνιζω απο κινα ναι κανει κανενα μηνα να ερθει σχεδον παντα αντε 3 εβδομαδες ισως....οταν παραλαβεις πες κ σεμενα κ εγω σκεφτομαι να παρω μερικα που θελω....

κοριτσια για λυστε μου μια απορια σας παρακαλω τα εξοδα που λεει εκει στις λεπτομεριες ειναι για την χωρα τους σωστα??? οχι για την δικια μου που κοιταω αλλιως θα ελεγε κατω απο την τιμη οποτε πρεπει οπως δηποτε να καλεσω πωλητη??? αν ναι που του στελνω μηνυμα εμαιλ.... τα εχω ερωτευτει κ θελω να αγορασω εχει πολυ πλακα....

http://www.ebay.co.uk/itm/16PC-TEACUP-CUPCAKE-SILICONE-CUP-CAKE-TEA-CUP-DECORATION-CAKES-8-CUPS-8-SAUCERS-/260886080129?pt=UK_Kitchen_Accessories&hash=item3cbe05aa81#shId

Ελενα σε παρακαλώ διάβασε εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1766943#post1766943

το ποστ Νο7 http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1767130&postcount=7 για να ξέρεις να ψάχνεις προιόντα που στελνουν στην ελλάδα οι πωλητές κ οταν βρεις κατι πάντα να διαβάζεις τι λεει πχ αυτο που εβαλες λεει κατω απο την τιμή

Postage: Read item description or contact seller for details. See more services See all details

Item location: Girvan, United Kingdom

Post to: United Kingdom, Ireland αρα δεν το στέλνει ελλάδα , αυτος βεβαια μπορει να βρεις αλλον πωλητη με αυτό το προιόν κ να το στέλνει, κ δευτερον αν δεν το βρεις αλλου ΠΡΩΤΑ στελνεις μυνημα να ρωτήσεις αν δεχεται να στειλει ελλαδα κ ποσο κ μετά το αγοράζεις.

Βρε κορίτσια, μήπως έχετε δει τέτοιες γαλοτσούλες αλλά με γούνα για κορίτσι;

Μου αρέσουν πολύ αλλά επειδή τις θέλω και για τα χιόνια, προτιμώ γουνίτσα για να είναι ζεστά τα ποδαράκια της...

Λες για κάτι τέτοιο? http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-FASHION-WINTER-GIRLS-BABY-ALL-COLOURS-KIDS-SNOW-BOOTS-SZ-3-4-5-5-5-6-7-8-9-/190591090609?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4312449968855260188#ht_3212wt_1037

Θα το σκεφτώ κ θα το δοκιμάσω αν είναι. Πάντως ο κωδικός javari10 μάλλον δεν ισχύει αν τον έβαλα καλά. Τον έβαλα κάτω από εκεί που βάζεις τα στοιχεία της κάρτας αλλά το μνμ που έβγαλε έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα! Θα δείξω τις γαλότσες στο μικρό κ αν θέλει, θα τις παραγγείλω.

Έχει παραγγείλει καμία σας αυτή τη μάρκα? Να είναι άραγε καλές όπως οι Kidorable?

Ο κωδικός θα λειτουργήσει αν τον βαλεις με κεφαλαία γραμματα JAVARI10

Επίσης μπορείς να μπεις στο γκουγκλ να γραψεις την σελίδα του http://www.javari.fr και μολις στη βγαλει στα αποτελέσματα του γουγλη να πατήσεις το μεταφραση αυτη τη σελίδα κ να διαβάζεις σχετικά ανετα- αυτό αν εχεις τον μοτζίλα

Αν εχεις κρομ μπορεις απλά να διαλέξεις μετάφραση.

Διαφημίσεις

Προς staci74 ή όποια άλλη γνωρίζει.

Υπάρχει αντίστοιχος κωδικός για crazy8?

Ψάχνω στο google αλλά όσοι βρήκα δεν "περνάνε"

Για Crazy8 μόνο αν αγοράσεις από ebay.com. Θα έχει προσφορές τη Πέμπτη σαν το gymboree. Δεν είμαι σίγουρη αν θα είναι -30% ή -25%. Αν μάθω κάτι, θα ενημερώσω.

οπως ειπα λοιπον θα βαλω το βραδυ την κουζινα που μαλλον θα παρω-εσεις θα μου πειτε...:mrgreen:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00151SPA0/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A1EBGDQEZXVSCS

ψηλη,ειναι

φωτα/ηχους εχει

μεγαλη στο πλατος δεν ειναι(εχω προβλημα χωρου)

το στελνει το αμαζον....μονο μου προβλημα...κ δω ερχεστε εσεις:mrgreen:

εχουμε πει οτι οταν ειναι sold by ασχετο πωλητη ,fulfilled by amazon ,ειμαστε κατοχυρωμενοι ε???

σορυ που επαναλαμβανομαι το ξερω οτι εχει ξανααναφερθει,αλλα εκανα αναζητηση εντος θεματος κ μου βγειτε 1002 αποτελεσματα(amazon γαρ:-D)

(σας αρεσει αληθεια?η μικρη δεν ξετρελαθηκε,θελει κατι αλλες κουζινες ,που συμπτωματικα ειναι ολες κοντουλες:rolleyes:)

Α μπα .Ζεις εσυ; Τι κανεις κυρια Κουκουβίκου;

Για να μην χαλασουμε το θεμα των ανθρωπων παρε με αυριο σπιτι να τα πουμε μικρο μου πονυ.Φιλάκιααααααα

Κοριτσουθκια...ειμαι ασχετη απο το αμαζον και τα ασυναφη

Θελω να αγορασω αρωμματα ζαχαροπλαστικής.Που θα τα βρω;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Α μπα .Ζεις εσυ; Τι κανεις κυρια Κουκουβίκου;

Για να μην χαλασουμε το θεμα των ανθρωπων παρε με αυριο σπιτι να τα πουμε μικρο μου πονυ.Φιλάκιααααααα

Κοριτσουθκια...ειμαι ασχετη απο το αμαζον και τα ασυναφη

Θελω να αγορασω αρωμματα ζαχαροπλαστικής.Που θα τα βρω;

κανονικα θα μαι οφ τοπικ απαντωντας σ αυτο αλλα ,για παρτη σου ας φαω και καρτουλα....!:mrgreen:

καλεεεεεε,παλι τα ελαβες τα κυματα???σημερα βραδυ σε σκεφτομουν κ πιστεψε το ή οχι,σκοπευα οουυυυυυυυτως ή αλλως να σε παρω αυριο:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε καλα,για να μην ειμαι εντελως οφ τοπικ,σας βαζω εδω τα χαλια που τελικα εχω διαλεξει(ναι,ναι,αλλαξα γνωμη:oops::roll:παλι) κ ειμαι στο τσακ να παραγγειλω.

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=142&flypage=flypage.tpl&product_id=842&option=com_virtuemart&Itemid=188

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=142&flypage=flypage.tpl&product_id=3004&option=com_virtuemart&Itemid=188

Το http://www.kidorable.com στέλνει παντως Ελλάδα...τωρα με τι μεταφορικά κτλπ δεν ξέρω μπες να τα ψάξεις λιγο.

Ναι, το έψαξα κι εκεί αλλά τα μεταφορικά τους κοστίζουν σχεδόν όσο κ οι γαλότσες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Αν θυμάστε (που να θυμάστε δηλαδή με τόσα που γράφονται εδώ ) ήθελα να πάρω μία σκούπα dyson από το amazon: http://www.amazon.co.uk/Dyson-Full-size-Cylinder-Engineered-Removing/dp/B003479PNO/ref=tag_stp_s2_edpp_url

Καθ΄ότι ελαφρώς άσχετη με το αντικείμενο και επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για φόρους, φπα κλπ... θα μπορούσε καμμιά σας να μου ανοίξει λίγο τα μάτια και να μου εξηγήσει πόσα ευρουλάκια (έστω λίρες με την ματατροπή θα τα καταφέρω) τελικά θα μου κοστίσει η συγκεκριμένη; Ξέρω ότι ζητάω πολλά (είναι και Κυριακή...) αλλά ελπίζω στην βοήθειά σας για να μην κάνω καμμιά πατάτα!

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

Καλημέρα! Αν θυμάστε (που να θυμάστε δηλαδή με τόσα που γράφονται εδώ ) ήθελα να πάρω μία σκούπα dyson από το amazon: http://www.amazon.co.uk/Dyson-Full-size-Cylinder-Engineered-Removing/dp/B003479PNO/ref=tag_stp_s2_edpp_url

Καθ΄ότι ελαφρώς άσχετη με το αντικείμενο και επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για φόρους, φπα κλπ... θα μπορούσε καμμιά σας να μου ανοίξει λίγο τα μάτια και να μου εξηγήσει πόσα ευρουλάκια (έστω λίρες με την ματατροπή θα τα καταφέρω) τελικά θα μου κοστίσει η συγκεκριμένη; Ξέρω ότι ζητάω πολλά (είναι και Κυριακή...) αλλά ελπίζω στην βοήθειά σας για να μην κάνω καμμιά πατάτα!

Aφού οπως λές είσαι νεούδι

να ξερεις οτι το αμαζον σου χρεώνει 23% φπα , την αποδειξη μπορεις να την χρησιμοποιήσεις στην φορολογική σου εχει ελληνικό φπα το αμαζον.

Θα σου βγει 226,31λιρες = 264,39ευρώ

Το εργαλείο για μετατροπή σε ευρώ http://www.xe.com

καλημέρα κόρες !!!!

όταν ψωνίζεις από χώρες εντός της Ε.Ε δεν υπάρχουν φόροι (για όσο είμαστε τες πάντων ακόμα μέσα :lol::lol:)

για το αμαζον τώρα, χρεώνει το ΦΠΑ της κάθε χώρας που στέλνει δηλαδή για εμάς το 23% η σκουπα θα σου βγεί 226,31 λίρες

τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 25 λιρών αρκεί να τσεκάρεις το κουτάκι που γράφει free delivery

η μετατροπή του αμαζον σε ευρώ σήμερα είναι 274,58

οπως ειπα λοιπον θα βαλω το βραδυ την κουζινα που μαλλον θα παρω-εσεις θα μου πειτε...:mrgreen:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00151SPA0/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A1EBGDQEZXVSCS

ψηλη,ειναι

φωτα/ηχους εχει

μεγαλη στο πλατος δεν ειναι(εχω προβλημα χωρου)

το στελνει το αμαζον....μονο μου προβλημα...κ δω ερχεστε εσεις:mrgreen:

εχουμε πει οτι οταν ειναι sold by ασχετο πωλητη ,fulfilled by amazon ,ειμαστε κατοχυρωμενοι ε???

σορυ που επαναλαμβανομαι το ξερω οτι εχει ξανααναφερθει,αλλα εκανα αναζητηση εντος θεματος κ μου βγειτε 1002 αποτελεσματα(amazon γαρ:-D)

(σας αρεσει αληθεια?η μικρη δεν ξετρελαθηκε,θελει κατι αλλες κουζινες ,που συμπτωματικα ειναι ολες κοντουλες:rolleyes:)

Ελενούφι την βιάζεσαι την κουζίνα ?? δεν περιμένεις μερικές μέρες ακόμα μπας και πέσουν οι τιμές τους??

ναι το fulfilled by amazon σημαίνει ότι τα στέλνει ο αμαζόνας και ισχύει ότι και αν ο πωλητής είναι το ίδιο το αμαζον ακόμα και τα δωρεάν μεταφορικά

Ελενούφι την βιάζεσαι την κουζίνα ?? δεν περιμένεις μερικές μέρες ακόμα μπας και πέσουν οι τιμές τους??

ναι το fulfilled by amazon σημαίνει ότι τα στέλνει ο αμαζόνας και ισχύει ότι και αν ο πωλητής είναι το ίδιο το αμαζον ακόμα και τα δωρεάν μεταφορικά

Ααααα τέλεια λοιπόν-ναι είδα ότι έχει δωρεάν μεταφορικά,απλα δεν ήξερα αν κατοχυρωνομαι λόγω αμαζον!!αφου μου το λες,σούπερ!είμαι κ πρωταρα στο αμαζον...δεν το ξέρω καλα-είμαι του eBay !:mrgreen:

Όσον αφορά την κουζίνα,δεν την βιαζομαι-για Χριστούγεννα τη θέλω...

Όταν λες να περιμένω εννοείς τώρα εν όψει μπλακ φραιντει μην βάλουν κ άλλη έκπτωση;

Ή έχεις στο νου σου να επίκειται κ άλλη έκπτωση αργότερα-πες μου αν ξέρεις σχετικά γιατί ειναιβνα πάρω 2-3-4-5:oops: πραγματάκια κ μου ρχεται ένας λογαριασμός μουρλια:roll:

Ο,τι γλυτωσω καλο θα ναι,αλλα ν μην χάσω κ την τωρινή καλη έκπτωση(πχ θέλω να πάρω κάτι φωτογραφικές παιδικές που χατε προτείνει εδώ,που Χουν πέσει ήδη μισή τιμή,μην ξανανεβουν κ εγω περιμένω κι άλλη εκπτωση:lol:)

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=466&category_id=1173&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Το πήρα το δεντράκι μας και για φέτος!

Κι επειδή η μαμά μου ζήλεψε αλλά δεν θέλει τόσο ακριβό θα ψάξω και για άλλο ένα.

Οι άνθρωποι είναι τέλειοι, την ίδια μέρα το παρέλαβα, από το κατάστημα βέβαια.

Διαφημίσεις

Καλά δεν έχω λόγια!!! Kalamaraki και access χίλια ευχαριστώ! Όπως κατάλαβα πληρώνω επιπλέον την διαφορά του φόρου της Αγγλίας με το 23% της Ελλάδας (γύρω στις 6 λίρες), σωστά; Αύριο φορτίζω την κάρτα και την χτυπάω!!!

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

καλημέρα κορίτσια!

Τελικά, έχει αγοράσει καμια σας παιδικές γαλότσες από το jafari.fr? Είναι άραγε τόσο ωραίες όσο φαίνονται?

Καλαμαράκι, δοκίμασα το κωδικό JAVARI10 αλλά αν κατάλαβα καλά από τη google μετάφραση, δε τον πήρε.

Ισχύει και σε αυτό το site η διαφορά ΦΠΑ που διαβάζω πιο πάνω για το amazon?

Αχ εμένα μ'αρέσει πιο πολύ το ebay με το paypal! Δεν έχεις το άγχος της κάρτας!

καλημέρα κορίτσια!

Τελικά, έχει αγοράσει καμια σας παιδικές γαλότσες από το jafari.fr? Είναι άραγε τόσο ωραίες όσο φαίνονται?

Καλαμαράκι, δοκίμασα το κωδικό JAVARI10 αλλά αν κατάλαβα καλά από τη google μετάφραση, δε τον πήρε.

Είχες βαλει τα στοιχεία της κάρτας σου όταν έβαλες το κωδικό; Γιατί εμένα μου το πήρε κανονικά αλλά είχα βάλει όλα τα στοιχεία της κάρτας....τα είχε πάρει αυτόματα βασικά από το άμαζον...

Καλαμαράκι, εμείς που έχουμε περίπου το ίδιο ποδαράκι, τι νούμερο της πήρες τα πέδιλα;Τα δοκίμασες ή δε παράλαβες ακόμα;Νομίζω διάβασα ότι παρέλαβες, διόρθωσε με αν κάνω λάθος...

Επίσης όχι δε ψάχνω τέτοιες γαλότσες...ψάχνω κάτι τέτοιο http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Fille-Enfant/s/ref=topnav_sd_you_b?ie=UTF8&node=366647031#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB004UKOHCS%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-38%26qid%3D1321782120169%26asinTitle%3DJardy~~20Jade~~2C~~20Bottes~~20de~~20pluie~~20fille%26contextTitle%3DR~~C3~~A9sultats~~C2~~A0de~~C2~~A0la~~C2~~A0recherche%26clientPageSize%3D100%26sizes%3D429831031%26node%3D366664031%26sort%3Dshoesbrowserel2%26nodes%3D366664031%26rnid%3D366664031%26size%3D100%26asin%3DB004UKO3MW%26ref%3Dsr_1_38%26pageCode%3Dd

αλλά δε μπορώ να καταλάβω αν έχει γούνα αυτό...

Πάω να κάνω καμιά μετάφραση γιατί τώρα το βρήκα...

καλημέρα κορίτσια!

Από οσο είδα που αγόρασα πρόσφατα οχι δεν εχει διαφορά , αλλωστε πληρώνεις σε ευρώ θα το δεις. Και το τζαβάρι ειναι εγγύηση μη το φοβάσαι , ειναι ακριβώς σαν το αμαζον.

Είχες βαλει τα στοιχεία της κάρτας σου όταν έβαλες το κωδικό; Γιατί εμένα μου το πήρε κανονικά αλλά είχα βάλει όλα τα στοιχεία της κάρτας....τα είχε πάρει αυτόματα βασικά από το άμαζον...

Καλαμαράκι, εμείς που έχουμε περίπου το ίδιο ποδαράκι, τι νούμερο της πήρες τα πέδιλα;Τα δοκίμασες ή δε παράλαβες ακόμα;Νομίζω διάβασα ότι παρέλαβες, διόρθωσε με αν κάνω λάθος...

Επίσης όχι δε ψάχνω τέτοιες γαλότσες...ψάχνω κάτι τέτοιο http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Fille-Enfant/s/ref=topnav_sd_you_b?ie=UTF8&node=366647031#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB004UKOHCS%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-38%26qid%3D1321782120169%26asinTitle%3DJardy~~20Jade~~2C~~20Bottes~~20de~~20pluie~~20fille%26contextTitle%3DR~~C3~~A9sultats~~C2~~A0de~~C2~~A0la~~C2~~A0recherche%26clientPageSize%3D100%26sizes%3D429831031%26node%3D366664031%26sort%3Dshoesbrowserel2%26nodes%3D366664031%26rnid%3D366664031%26size%3D100%26asin%3DB004UKO3MW%26ref%3Dsr_1_38%26pageCode%3Dd

Μαριτάκι μου ειχα παρει δυο ζευγαρακια σε νουμερο 27αρι για την ανοιξη, τώρα της ειχα δοκιμάσει το 26αρι κ ήταν οκ για αυτό τα καλοκαιρινά τα πηρα 27αρια επίσης. Τα εχω παραλάβει , ειναι μούρλια της τα δοκίμασα κ της ειναι μεγάλα οποτε οκ για το καλοκαιρι που τα θελω

Η γαλότσα που δειχνεις δε νομιζω οτι εχει γουνα απο μέσα

α όχι, αριθμό κάρτας δεν είχα βάλει. δοκιμή έκανα. οπότε όταν βάλω τα στοιχεία της κάρτας θα σας ξαναπω!

Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κωδικό με μεγαλύτερη έκπτωση?

α όχι, αριθμό κάρτας δεν είχα βάλει. δοκιμή έκανα. οπότε όταν βάλω τα στοιχεία της κάρτας θα σας ξαναπω!

Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κωδικό με μεγαλύτερη έκπτωση?

Εαν εχετε λογαριασμο στο αμαζον δεν χρειαζετε να βαλετε ξανα την καρτα θα σας την βγαλει αυτοματα. Ειπαμε οτι αμαζον και javari ειναι το ιδιο...

Ειπες οτι δεν εχεις λογαριασμο αρα θα χρειαστεις να τα βαλεις.

Κωδικο οχι δεν γνωριζω μεγαλυτερο.

q1kup2.pngza5op2.png

Για Crazy8 μόνο αν αγοράσεις από ebay.com. Θα έχει προσφορές τη Πέμπτη σαν το gymboree. Δεν είμαι σίγουρη αν θα είναι -30% ή -25%. Αν μάθω κάτι, θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ πολύ για τη απάντηση.

Μήπως ξέρεις αν αυτοί οι κωδικοί, μέσω ebay.com, ισχύουν παράλληλα με όποια άλλη προσφορά τρέχει?

Διότι βρήκα αρκετούς αλλά δεν διευκρινίζεται και θεωρώ την απάντησή σου πιο έγκυρη από των πωλητών :)

προσπαθώ από χθες να πληρώσω μια παραγγελία από το jdsports .co.uk και δυστυχώς με πετάει . αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλημα και να προσπαθήσω αργότερα ...

επανέλαβα την διαδικασία αλλά πάντα το ίδιο.

μπήκα και στο jjbsports.com και έβαλα στο καλάθι μου αυτά:

http://www.jjbsports.com/champion-girls-jogging-suit-(junior)-xlg-navy//shop/fcp-product/23403?colour=navy

http://www.jjbsports.com/champion-girls-tracksuit-(junior)-xlg-pink//shop/fcp-product/23404?colour=pink\

http://www.jjbsports.com/nike-air-pegasus-28+-boys-running-shoes-(junior)--3-white//shop/fcp-product/25832?colour=white

δίνω τα στοιχεία μου, πάω να πληρώσω μέσω paypal και μου βγάζει το μήνυμα ότι η διεύθυνση αποστολής δεν ταιριάζει με την έδρα της κάρτας και δεν μου επιτρέπει την πληρωμή.

έχω κάνει πολλές αγορές στο παρελθόν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, χρησιμοποιώντας την ίδια κάρτα που αντιστοιχεί και στην ανάλογη διεύθυνση αποστολής.

μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω;;;

έστειλα μήνυμα και ακόμη δεν μου απάντησαν....

μήπως έχουν μπλοκάρει τις αγορές από το εξωτερικό;;;

σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;;; πως το αντιμετωπίσατε;;;

μήπως να πάω να βγάλω μιαν άλλη κάρτα αύριο κιόλας;;;

περιμένω νέα σας ... ευχαριστώ.

Εαν εχετε λογαριασμο στο αμαζον δεν χρειαζετε να βαλετε ξανα την καρτα θα σας την βγαλει αυτοματα. Ειπαμε οτι αμαζον και javari ειναι το ιδιο...

Ειπες οτι δεν εχεις λογαριασμο αρα θα χρειαστεις να τα βαλεις.

Κωδικο οχι δεν γνωριζω μεγαλυτερο.

Λογαριασμό στο amazon δεν έχω. Στο javari.fr έκανα χθες αλλά δε μου ζήτησε στοιχεία κάρτας. Έβαλα στο καλάθι ένα προιόν, πήγα να το πληρώσω (και καλά) κ εκεί μου έβγαλε να συμπληρώσω κάρτα και εκπτωτικό κουπόνι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...