Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μόλις μου πέρασε παραγγελία στο AMAZON για pambers active fit την τετράδα όμως:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005GD289W

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005EYHFN2

και περιμένω να γίνουν dispatched. Μακάρι

Φιλάκια

Ενημέρωσε για την συνέχεια, τα'χω 'ετοιμα στο καλάθι.

Μακάρι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν κοριτσάκι, μπήκα τώρα και είδα δεν σου έχει απαντήσει κανένα άλλο κοριτσάκι, οπότε άκου: όταν μπιντάρεις και χάσεις κάτι, εάν ο πωλητής έχει και δεύτερο κομμάτι ή εάν δεν τα βρει με τον αγοραστή, στέλνει στον αμέσως επόμενο προσφέρονται second chance offer, για να πουλήσει το είδος στην αμέσως επόμενη τιμή.

όσον αφορά την εμπιστοσύνη, είναι άλλο θέμα, θα μου πεις όλοι από κάπου ξεκίνησαν....τί να σου πω?

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Δεν κατάφερα να ξαναμπώ από το πρωί λόγω τρεξίματος με τις δουλειές οπότε η διορία που μου έδινε έληξε και τώρα πρέπει να το ξαναμπιντάρω από την αρχή!Η απορία μου ήταν απλά γιατί δεν μου έχει ξανατύχει (όχι ότι είμαι και πολύ πολύ παλιά στο εμπει)!Σίγουρα όλοι από κάπου ξεκινούν και ίσως πρέπει κάποιοι να τους δείξουν εμπιστοσύνη για να προχωρήσουν!Θα το σκεφτώ και θα δω τι θα κάνω!Ευχαριστώ πάντως!!:D

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Στο asos εχετε κανει ποτε επιστροφη;Είχατε κανα πρόβλημα;

Επιστροφή έχω κάνει στο ασος μια φορά δυο φορέματα!Τα έστειλα συστημένα για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα χαθούν αφού συμπλήρωσα την φόρμα επιστροφής που είχε μέσα το δέμα.Μου έστειλαν τα σωστά νούμερα μετά από περίπου 10 μέρες αν θυμάμαι καλά!Είχα επικοινωνήσει και με μειλ μαζί τους και ήταν πολύ εξυπηρετικοί.Νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Τσίμπησα αυτό. Ναι ξέρω είναι ακριβό. Καμία ιδέα για τέτοιο στυλ φθηνότερα?

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=666&category_id=1173&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Λόγω μπέμπη δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει κάτι άλλο σπίτι.

Και μία ακόμα απορία για άμαζον.

Όταν γράφει στην περιγραφή αντικειμένου sold by..... and fulfilled by Amazon έχει μεταφορικά ή όχι?

Ενημέρωσε για την συνέχεια, τα'χω 'ετοιμα στο καλάθι.

Μακάρι....

Κι εμείς έτοιμοι είμαστε. Ενημερώστε κορίτσια!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχετε τσεκάρει πόσο αλλάζει η τιμή των παμπερς κατά το τσεκ αουτ λόγω δικού μας ΦΠΑ;Αναρωτιέμαι αν τελικά συμφέρει αφού όταν τα σουπερ μάρκετ έχουν προσφορές έρχεται μια ή η άλλη!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Τσίμπησα αυτό. Ναι ξέρω είναι ακριβό. Καμία ιδέα για τέτοιο στυλ φθηνότερα?

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=666&category_id=1173&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Λόγω μπέμπη δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει κάτι άλλο σπίτι.

Και μία ακόμα απορία για άμαζον.

Όταν γράφει στην περιγραφή αντικειμένου sold by..... and fulfilled by Amazon έχει μεταφορικά ή όχι?

Eκπληκτικά, αλλά τσιμπημένα! Eχει και στο ebay http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=wall+stickers+christmas&_sacat=0&_odkw=stickers+christmas&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313#item800faad428

Κι εγώ μόλις πήρα αυτα

http://www.ebay.co.uk/itm/110775492894?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_500wt_1202

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τα παρέλαβα σήμερα

http://www.ebay.co.uk/itm/Rare-40-Items-Lot-Clothes-Party-Dress-Shoes-Barbie-/120766158133?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item1c1e395535#ht_4284wt_932

20 φορέματα και 20 ζευγάρια παπούτσια (τυχαία επιλεγμένα όχι ακριβώς αυτά που δείχνει η φωτό)

18 λίρες (είχα κάνει προσφορά) και δωρεάν μεταφορικά.

Ήρθαν ταχύτατα σε μία εβδομάδα.

Από ποιότητα αρκετά καλά για κινεζουά, λίγο τσαλακωμένα αλλά τα σιδέρωσα, καμμία σχέση με τα αυθεντικά φυσικά.

Τα συστήνω για κοριτσομάνες με κόρες Barbie-maniac ;):)

ισοθερμικα εσωρουχα εχει αγορασει καμια να προτεινει τιποτα???

(φανελακια βασικα θελω...)

ψαχνω για τα αγορια μου (μικρο και μεγαλο...;)

Αυτό πήρα για το γιο μου και είναι πολύ καλό. Ο πωλητής έχει και άλλα (πήρα για εμένα και την κόρη μου).

http://www.ebay.co.uk/itm/230530459636?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Κορίτσια έχετε τσεκάρει πόσο αλλάζει η τιμή των παμπερς κατά το τσεκ αουτ λόγω δικού μας ΦΠΑ;Αναρωτιέμαι αν τελικά συμφέρει αφού όταν τα σουπερ μάρκετ έχουν προσφορές έρχεται μια ή η άλλη!

Πάει η 4αδα γύρω στις 45 λίρες με το ΦΠΑ:confused:, περίπου 13,κάτι ΕΥΡΩ το πακέτο. Μου έχουν τελειώσει τα κουπούνια άρα ακόμα και ετσι με συμφέρει. Με κουπούνια εννοείται απόΕλλάδα.

Διαφημίσεις

Αυτό πήρα για το γιο μου και είναι πολύ καλό. Ο πωλητής έχει και άλλα (πήρα για εμένα και την κόρη μου).

http://www.ebay.co.uk/itm/230530459636?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Πάει η 4αδα γύρω στις 45 λίρες με το ΦΠΑ:confused:, περίπου 13,κάτι ΕΥΡΩ το πακέτο. Μου έχουν τελειώσει τα κουπούνια άρα ακόμα και ετσι με συμφέρει. Με κουπούνια εννοείται απόΕλλάδα.

Ο μασουτης τα εχει 14ευρω τωρα, επομενως δεν ξερω ποσο συμφερει...

q1kup2.pngza5op2.png

Ποιό μοντέλο έχετε κορίτσια; liontarina πόσα κιλά είναι η δική σου; Έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτές τις σκούπες!

δεν ξέρω πόσα κιλά είναι αλλά είναι βαριά..

αυτήν έχω πάρει

http://www.amazon.co.uk/Dyson-Full-size-Cylinder-Engineered-Removing/dp/B003479PNO/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1321648861&sr=8-3

Ξερετε να μου πειτε αν τα garvalin εχουν ιδια φορμα με agatha luiz?

Καλησπέρα. Έχω την αίσθηση ότι είναι αδερφές εταιρίες, γιατί είναι ακριβώς το ίδιο καλούπι. Επίσης, στο πρωτο μας ζευγάρι agatha που είχαμε αγοράσει από τη Λίσα, ο πάτος από κάτω έγραφε garvalin.

82nop2.png

Απλά να προσθέσω επειδή έχουμε και τις 2 παραπάνω κουζίνες, αυτή της τεφάλ με 30 ευρώ από το τζάμπω είναι πολύ κοντούλα ενώ η πορτοκαλί είναι ψηλή....επίσης η τεφαλ έχει ήχους που άρεσαν στη κόρη μου ενώ η πορτοκαλί δεν έχει ήχους...

Επειδή πρόκειται για κουζίνα, και τα κορίτσια παίζουν και πιο μεγάλα με αυτή, όσο πιο ψηλή τόσο καλύτερα! Δηλαδή καλύτερα να δώσεις 50 ευρώ και να είναι ψηλή, με ήχους, και κουζινικά και να το ευχαριστηθεί η μικρή σου παρά λίγα λεφτά και να είναι πολύ μικρή....σε αυτή της τεφαλ με 30 ευρώ να σου δώσω να καταλάβεις κάθεται στα γόνατα για να μαγειρεψει και στην άλλη είναι όρθια.

Ρίξε μια ματιά και στο amazon.de. Εμείς από εκεί την είχαμε πάρει τη πορτοκαλί.Εχει πάρα πολλές όπως και το mytoys.de. Ρίξε μια ματιά!Αξίζει να πάρεις κάτι καλό!

AAAAAAAA!!!!!για ιδιες τις εβλεπα!!!!

μπραβο βρε μαριτα που το ξεκαθαρισες αυτο-ευτυχως,γιατι η δικια μου που ναι κ ντερεκι(2 χρονων και 10 μηνων κ ηδη ενα μετρο:roll:) οχι στα γονατα-ξαπλα τη βλεπω προκειμενου να παιζει:lol::lol::lol:

αλλα δεν καταλαβα,ηχους κ φωτα η κοντη κοκκινη εχει ...το ξερω σιγουρα οταν την ειδα στο τζαμπο.

αρα η ψηλη πορτοκαλι δεν εχει?γιατι οπως το γραψες ,στην αρχη λες οτι δεν εχει η πορτοκαλι ηχους ,και μετα οτι καλυτερα να παρουμε καποια ψηλη,που να εχει ηχους..:mrgreen:για ξεκαθαρισε το γιατι μπλεχτηκα η ξανθια...:lol::lol::lol:

(για τους ηχους συμφωνω...κ για το υψος επισης...)

Καλησπέρα. Έχω την αίσθηση ότι είναι αδερφές εταιρίες, γιατί είναι ακριβώς το ίδιο καλούπι. Επίσης, στο πρωτο μας ζευγάρι agatha που είχαμε αγοράσει από τη Λίσα, ο πάτος από κάτω έγραφε garvalin.

Ευχαριστώ πολύ :)

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και με γεια για τις αγορές σας.

Θέλω να παραγγείλω τον ατμομάγειρα της αβεντ απο το αμαζον γιατι ξεκινάμε το φαγητό σιγα σιγα και το σκέφτομαι να τον χτυπήσω σήμερα που έχει -25% ή να περιμένω μέχρι την μαυρη Πάρασκευή?Μπορεί να τον βάλει και -50%?Λιγο απίθανο μου φαίνεται....

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003MAJ5OC/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Χτύπα το αλύπητα.... η τιμή του είναι ήδη πολύ καλή!!! ΈΧω πάρει 2!!

Στο asos εχετε κανει ποτε επιστροφη;Είχατε κανα πρόβλημα;

Σήμερα παρέλαβα πρώτη φορά από asos Και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!

Έχω φάει κόλλημα βέβαια... μου στείλανε και κωδικούς γι α-20%.....

Τη επιστροφή στην asos πλήρωσες εσύ υποθέτω το ταχυδρομείο... ??

Και κάτι ακόμα... προσπαθώ να κάνω delete Κάποια πράγμτα από gymboree και δεν μου τα βγάζει... ΈΧει αντιμέτωπίσει καμιά τέτοιο πρόβλημα??

Edit: Πρώτη φορά στο Amazon Μου βγάζει φόρους... οπότε το σκέφτομαι για τη παραγγελία...

Τίποτις!

Να ρωτήσω: Να ρισκάρω να περιμένω να πάρω christmas outfits για τη μικρή μου από Gymboree τη Μ.Π. ή θα φάει άκυρο και δε θα προλάβουμε να τα βάλουμε?

Έχετε κάτι εναλλακτικό υπόψη σας σε μπλουζάκι,ζακετάκι ή πυτζαμάκι από ebay?

82nop2.png

Χτύπα το αλύπητα.... η τιμή του είναι ήδη πολύ καλή!!! ΈΧω πάρει 2!!

Eίναι απαραίτητος;

Τίποτις!

Να ρωτήσω: Να ρισκάρω να περιμένω να πάρω christmas outfits για τη μικρή μου από Gymboree τη Μ.Π. ή θα φάει άκυρο και δε θα προλάβουμε να τα βάλουμε?

Έχετε κάτι εναλλακτικό υπόψη σας σε μπλουζάκι,ζακετάκι ή πυτζαμάκι από ebay?

Θα βγάλουν καινούρια;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ΕΛΕΝΟΥΦΙ η πορτοκαλί δεν έχει ήχους....η κοντή τεφάλ έχει ήχους....

Για αυτό είπα να το ψάξει λίγο παραπάνω η κοπέλα και να πάρει μία ψηλή αλλά με ήχους!Δηλαδή για μένα να μη πάρει ούτε τη πορτοκαλί γιατί δεν ανάβει φωτάκια και δε κάνει ήχους όταν ανάβεις το μάτι ή τη κουζίνα!

Υπάρχουν άλλες κουζίνες που τα έχουν όλα! Όπως επίσης αυτή η τεφαλ των 30 ευρώ υπάρχει και σε ψηλή νομίζω με πιο τσιμπημένη τιμή όμως...

Γενικά στα σάιτς που έβαλα θα βρείτε αρκετές κουζίνες σε διάφορες τιμές όπως και στο σάιτ που έβαλε το καλαμαράκι!

Όρεξη να έχετε να ψάχνετε!

ΕΛΕΝΟΥΦΙ η πορτοκαλί δεν έχει ήχους....η κοντή τεφάλ έχει ήχους....

Για αυτό είπα να το ψάξει λίγο παραπάνω η κοπέλα και να πάρει μία ψηλή αλλά με ήχους!Δηλαδή για μένα να μη πάρει ούτε τη πορτοκαλί γιατί δεν ανάβει φωτάκια και δε κάνει ήχους όταν ανάβεις το μάτι ή τη κουζίνα!

Υπάρχουν άλλες κουζίνες που τα έχουν όλα! Όπως επίσης αυτή η τεφαλ των 30 ευρώ υπάρχει και σε ψηλή νομίζω με πιο τσιμπημένη τιμή όμως...

Γενικά στα σάιτς που έβαλα θα βρείτε αρκετές κουζίνες σε διάφορες τιμές όπως και στο σάιτ που έβαλε το καλαμαράκι!

Όρεξη να έχετε να ψάχνετε!

ευχαριστω κοριτσακι...ασε κ χτες μπηκα για τα καλα στο τριπακι κ εψαχνα....ειχα εφησυχασει με την κοντη κοκκινη,που την εβλεπε η μικρη στη διαφημιση κ τη χαλβαδιαζε...δεν ειχα καταλαβει οτι ειναι τοσο στουμπος...

απ την αλλη ,την ειδα την αντιστοιχη της κοκκινης σε μεγαλη,αλλα πρωτον ειναι μεγαααααλη και στο πλατος κ εχω περιορισμο χωρου...

ασε που διαβασα καποιες κριτικες που λενε οτι ειναι πολυ ακριβη σε σχεση με οσα προσφερει-κοινως ,πληρωνεις το design και το tefal,χωρις να κανει πολλα πολλα...

ωωωωχου ψαξιμο για τα βλασταρια μας....ουτε για την κανονικη κουζινα του σπιτιου τετοιο ψαξιμο:lol::lol::lol::lol:

νομιζω καπου εχω καταληξει,θα βαλω το βραδακι λινκ γιατι ειμαι σε αλλο υπολογιστη,και για να την δεις εσυ που σαι ειδημων:mrgreen: και για την κοπελα που ψαχνει...

Eίναι απαραίτητος;

Εμένα προσωπικά μου έλυσε τα χέρια... ειδικά φέτος στις διακοπές. Όπου και να πηγαίναμε το φαγητό της μικρής ήταν έτοιμο σε 15' και δεν είχαμε το άγχος για το φαγητό του παιδιού.

Ο 2ος ήταν για μια φίλη!!

Λετε? Εμεις θα παμε τη Δευτερα στη γιατρο ειμαστε 5μιση μηνων,

μαγειρευει στον ατμο μανι μανι? γιατι να βαλω ολοκληρη χυτρα να βρασω καροτα δεν νομιζω...

Λετε? Εμεις θα παμε τη Δευτερα στη γιατρο ειμαστε 5μιση μηνων,

μαγειρευει στον ατμο μανι μανι? γιατι να βαλω ολοκληρη χυτρα να βρασω καροτα δεν νομιζω...

To κρέας πρέπει να το έχεις βρασμένο. Τα λαχανικά τα ψιλοκόβεις σε κυβάκια και σε 15' είναι έτοιμο!!! Φέρνεις τούμπα τη κανάτα, το κάνεις κρέμα και είσαι έτοιμη!!! Από τις καλύτερες online αγορές μου!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...