Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

[

ΕΒΑΥ ? επαναλαμβάνομαι αλλά είναι καλή πηγή

το εψαξα καλε το εβαυ.. αγγλια αμερική γερμανια αυστραλία ιταλία... είναι λίγο παλιομοδίτικα..

εγώ θέλω site με ποικιλία και καλές τιμες.. α και όχι τα γνωστά.. yoox, net a porter, saks, ...

(πολλά ζητάω έ??? :) :):) αλλά έλεγα μήπως έπεσε το μάτι σας σε κάτι ανάλογο του childrensalon για μεγάλους...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο που λεει η σιδερενια

μια δικη μου απορια!

εκανα τρομαρα μου τη ΠΡΩΤΗ ΠΩΛΗΣΗ!!!!

0.99+4 μεταφορικα! γελαστε ελευθερα

το εβαυ θα μου κρατησει το 10% απο το 0.99 δηλαδη 0.10, οκ ως εδω

ομως στο παυπαλ βλεπω 4.99 gross

4.60 ελευθερα να τα χρησιμοποιησω

και 0.39 fees και εχει και ενα μπατον refund fees και λεει διαφορα που χαμπαρι δε πηρα

τι ειναι τουτο???? καποια παρακρατηση???? και γιατι???

γατούλα μου, το refund είναι νομίζω μόνο εάν θέλεις να στείλεις πίσω στον αγοραστή τα χρήματα για κάποιο λόγο. από τα υπόλοιπα καταλαβαίνω ότι θα σου κρατήσει τα 0,39 από τον λογαριασμό σου κάποια στιγμή μέσα στον μήνα, στην ουσία είναι η αμόιβή του e-bay

όσο για τα "γέλια" άσε και εγώ την έχω πατήσει έτσι και τελικά ΄πλήρωσα και παραπάνω μεταφορικά, τέλος πάντων, χαλάλι....

Αν θυμάμαι καλά την περίπτωσή σου, θα έλεγα να μην κλείσεις το κέις προτού σου επιστραφούν τα χρήματα. Μετά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό θα κάνω που λές. Δεν του απαντάω καν θα τα κανονίσει το ebay

παντως κ αυτα να παρεις παλι πιο φθηνα σου βγαινουν ειχα παρει περυσι στην βεφα το ενα μικρο με 5.5 ευρω φαντασου * 8 φαντασου 44 ευρω μονο για τα χρωματα:shock:..... στην σελιδα της γατουλα εχει κ με 15 ευρω νομιζω με δωρεαν καπου επιασε το ματι αν δεν κανω λαθος...

εντιτ να δες αυτα ειδα http://www.ebay.co.uk/itm/Wilton-Primary-Candy-Color-Set-NEW-/390363843239?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ae37f8aa7#ht_1770wt_821http://www.ebay.co.uk/itm/Wilton-12-Icing-Colors-Cake-Cookies-Decorating-food-coloring-Supplies-NIB-/250924710606?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6c473ace#ht_1901wt_821

καλα εδω ειναι 12 χρωματα??

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει απο USA, να μην φοβηθώ μήπως το τελωνείο μου χρεώσει τα κέρ@α του, ή είναι πολύ μικρό το ποσό? (Να υποθέσω ότι θα έρθουν σε ένα μήνα που τα θέλω, έτσι δεν είναι?)

βρε κορίτσια, μια ερώτηση.......έχω καιρό να δω αναφορά για strawberry net.....κάνουμε κανονικά αγορές?? κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι είχε γίνει υποκλοπή σε κάρτες......ξέρετε κάτι? και κάτι ακόμα, επειδή συνήθως ψωνίζω από fragrancex και ποτέ από εκεί, πόσες μέρες κάνουν συνήθως να έρθουν?

ευχαριστώ!!

Διαφημίσεις

Μήπως ξέρετε που αλλού μπορώ να βρω χρώματα ζαχαροπλαστικής της wilton εκτός από το cakescookiesandcrafts που είναι στη λίστα? Εκεί ένα σετ των 8 χρωμάτων που θέλω έχει 14,99 και θέλει άλλες 8 λίρες για να τα στείλει Ελλάδα.

Κοίτα εδώ. Δεν πωλούνται σε πακέτο όμως.

βρε κορίτσια, μια ερώτηση.......έχω καιρό να δω αναφορά για strawberry net.....κάνουμε κανονικά αγορές?? κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι είχε γίνει υποκλοπή σε κάρτες......ξέρετε κάτι? και κάτι ακόμα, επειδή συνήθως ψωνίζω από fragrancex και ποτέ από εκεί, πόσες μέρες κάνουν συνήθως να έρθουν?

ευχαριστώ!!

Καρδια μου, εγω ειχα αγορασει απο εκει κανονικα no problem...

Και το chatzicακι ομως ειχε ψωνισει ακομα πιο προσφατα (νομιζω το καλοκαιρι) επισης χωρις προβλημα...παραλαβη σε 10 εργασιμες εαν θυμαμαι καλα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Gymboreeʼs Black Friday Sale starts online Wednesday 11/23/11 around 9pm PST and in stores Friday 11/25/11.

Everything will be 30% off

Outerwear Coats will be 65% off the regular price (no additional 30%)

Buy One Get One Free on Fleece

Sweaters will be on Promo for $15

Buy One Get One Free on Accessories

You CAN combine a coupon will all deals both online & in store!!!

Earn $25 in Gymbucks for every $50 you spend!

Καλημερα!

Μου εχετε κανει τρελη ζημια με τα gymboree! :P Εχω δυο καλαθια στα υψη (επιπεδα Γατουλας και ανω! :P ) και περιμενω...

Ερωτησουλες:

Τα fleece θα εχουν 30% off και μετα θα μπορει κανεις να παρει και το δευτερο στη μιση τιμη? Πχ. 1ο φλις 30$ αρχικη, 2ο φλις 20$ αρχικη γινονται 20$ και 13$ αντιστοιχα ( με -30%) και μετα το 13$ το παιρνεις στα 6,5$ (μιση τιμη το 2ο κομματι?)

Το ιδιο ισχυει και στα αξεσουαρ?

Αυτα τα "σγουρα" κοκκαλακια που εχει...Οταν δειχνει δυο χρωματα στα σετ (πχ. ροζ-πρασινο) σου στελνουν ενα και ενα ή δυο απο το καθε χρωμα (2 ροζ και 2 πρασινα)? Μαλλον η πρωτη περιπτωση ισχυει, ετσι?

Και μην ρωτησει καμμια σας τι τα θελω τα κοκκαλακια για το αγεννητο, ενταξει? :P:oops::oops:

Πιστευετε οτι θα αξιζε οικονομικα να κανει καποιος παραγγελια τωρα χρησιμοποιωντας κουπονι -20% αποκλειστικα για κομματια που εχουν ηδη την εκπτωση του εξτρα -25%?

edit: Κομματια που ειναι ηδη σε εκπτωση θα εχουν -30% απο την αρχικη τους τιμη ή απο την εκπτωτικη τιμη που πωλουνται τωρα?

Αν εβγαλε καμμια εμπειρη (στα τζιμπο) απο σας ακρη τοσο μπερδεμενα που τα γραφω, ας μου απαντησει μπας και ξεστραβωθουμε και οι υπολοιπες...;)

yleap2.png In10p2.png

Καλημερα!

Μου εχετε κανει τρελη ζημια με τα gymboree! :P Εχω δυο καλαθια στα υψη (επιπεδα Γατουλας και ανω! :P ) και περιμενω...

Ερωτησουλες:

Τα fleece θα εχουν 30% off και μετα θα μπορει κανεις να παρει και το δευτερο στη μιση τιμη? Πχ. 1ο φλις 30$ αρχικη, 2ο φλις 20$ αρχικη γινονται 20$ και 13$ αντιστοιχα ( με -30%) και μετα το 13$ το παιρνεις στα 6,5$ (μιση τιμη το 2ο κομματι?)

Πιστευετε οτι θα αξιζε οικονομικα να κανει καποιος παραγγελια τωρα χρησιμοποιωντας κουπονι -20% αποκλειστικα για κομματια που εχουν ηδη την εκπτωση του εξτρα -25%?

edit: Κομματια που ειναι ηδη σε εκπτωση θα εχουν -30% απο την αρχικη τους τιμη ή απο την εκπτωτικη τιμη που πωλουνται τωρα?

1. Στα 2 φλις το ένα δώρο

2. 20+25=45

20+30=50

Αρα συμφέρει να περιμένεις

3. 30% από την αρχική αξία

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα κοριτσάκια! θέλει ο άντρας μου να πάρει αυτό, αλλά επειδή δεν ξέρω γρι γερμανικά αν μπορεί κάποια ας βοηθήσει. Τα στέλνει Γκριχελαντ οεο? με τον μεταφραστή του google δεν έβγαλα άκρη.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! θέλει ο άντρας μου να πάρει αυτό, αλλά επειδή δεν ξέρω γρι γερμανικά αν μπορεί κάποια ας βοηθήσει. Τα στέλνει Γκριχελαντ οεο? με τον μεταφραστή του google δεν έβγαλα άκρη.

Με τα ελάχιστα γερμανικά που θυμαμαι βλεπω ότι στελνει με χρεωση 15€.

Πας εκει που λεει Versand und Zahlmethoden, βαζεις griechenland εκει που λεει land andern (δηλ. αλλαγή χώρας) και βγαζει το κοστος αποστολής

Με τα ελάχιστα γερμανικά που θυμαμαι βλεπω ότι στελνει με χρεωση 15?.

Πας εκει που λεει Versand und Zahlmethoden, βαζεις griechenland εκει που λεει land andern (δηλ. αλλαγή χώρας) και βγαζει το κοστος αποστολής

θενκς Malecon. Το είχα δει αυτό για τα 15 ευρώ, αλλά δεν ήμουν σίγουρη για το αν στέλνει ή όχι. (Είναι φίλοι μας οι Γερμανοιιιιιιιι-Αρτέμης Μάτσας :mrgreen:)

1. Στα 2 φλις το ένα δώρο

2. 20+25=45

20+30=50

Αρα συμφέρει να περιμένεις

3. 30% από την αρχική αξία

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Μονο που ωρες ωρες δεν λειτουργω και τοσο και θα επιμεινω...Ναι, στα δυο φλις το 1 δωρο (δεν ειναι μιση τιμη, μετα την απαντηση σου το παρατηρησα). Το πρωτο θα εχει και το -30%? Αν ειναι ετσι, συμφερει τρελα?

Τα κομματια που εχουν τωρα -25% εχουν ηδη και αλλη εκπτωση ( τα περισσοτερα).

Για παραδειγμα:

http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305284899&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446002338&fit_type=Regular&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1321521096792

εχει ηδη -40% εκπτωση. Αν προσθεσει και το -20% του κουπονιου φθανουμε στα -60%. Αρα περισσοτερο απο το Black Friday, σωστα? Ή λεω αρλουμπες γιατι εχω θολωσει απο τις πολλες μαθηματικες πραξεις? (λες και ξαναειμαι στο λυκειο ενα πραγμα...:? )

yleap2.png In10p2.png

Βρήκα αυτό που μπορεί να βοηθήσει. Θα μάθουμε Δευτέρα-Τρίτη ακριβώς πως θα είναι οι προσφορές

Τωρα ειδα και το ποστ της Staci. Οκ, ας περιμενουμε λοιπον...

yleap2.png In10p2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια επειδή ψάχνομαι για ρουχαλάκια για τα βαφτιστήρια και πέρυσι έδωσα 100στάρες για το καθένα λέω να πάρω bonnie jean που μου αρέσουν πολύ ! έχουμε κάποιον πωλητή καλό ή να δώ γενικά στο bay? και επο νουμεράκια πως πάμε? η μικρή είναι 19 μηνών και η μεγάλη 3.5 χρονών αλλα είναι τεράστια και της παίρνει η μητέρα της 4-5 μου είπε ανάλογα με την φόρμα,

Τωρα ειδα και το ποστ της Staci. Οκ, ας περιμενουμε λοιπον...

Να ξέρεΙς ότι εκεί που λέει -25% σήμερα, θα είναι -30% την Πέμπτη για μισή μέρα, και μετά θα γίνει -25% ξανά. Απλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τις προσφορές, αν οι τιμές είναι με το -30% ή όχι.

Καλημερα, οντως καποια κομματια συμφερει τωρα να τα παρεις γιατι τα εχουν σε εξευτελιστικες τιμες ηδη

τα σγουρα κοκκαλακια του τζιμπο ειναι απαιχτα, και κρατανε πολυ γερα

ΚΑΡΔΙΑ, δεν ειναι ετσι ρε αγαπη! ειλικρινα απορω!

0.10 ειναι η κρατηση του εβαυ για τη πωληση και θα εμφανιστει στο παυπαλ στο τελος του μηνα

το 0.39 κατι σχεση εχει με το ρεφαντ, θα μου το δωσει πισω, θα μου το φαει ? δεν εχω καταλαβει καθολου!

καμια αλλη δεν ειχε τετοια κρατηση?

kKZUp2.png

μόλις κέρδισα αυτό τι κάνω τώρα;;;

http://www.ebay.co.uk/itm/MOTHERCARE-PINK-SNOWSUIT-AGE-6-9-MONTHS-/170726635419?pt=Girl_s_Clothing&hash=item27c019b79b&autorefresh=true&autorefresh=true

πως πληρώνω;πρώτη φορά παίρνω από δημοπρασία κάτι...

ok το βρήκα μόλις πλήρωσα.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Καλημερα, οντως καποια κομματια συμφερει τωρα να τα παρεις γιατι τα εχουν σε εξευτελιστικες τιμες ηδη

τα σγουρα κοκκαλακια του τζιμπο ειναι απαιχτα, και κρατανε πολυ γερα

0.10 ειναι η κρατηση του εβαυ για τη πωληση και θα εμφανιστει στο παυπαλ στο τελος του μηνα

το 0.39 κατι σχεση εχει με το ρεφαντ, θα μου το δωσει πισω, θα μου το φαει ? δεν εχω καταλαβει καθολου!

Κραταει και το παυπαλ οταν πουλας. Μου εχει κρατησει και εμενα.

Αυτο με το gymporee κραταει μια μερα?

q1kup2.pngza5op2.png

ωχ συγνώμη, δεν το κατάλαβα!! θα τσεκάρω προηγούμενες δικές μου χρεώσεις μπας και βγάλω άκρη και θα σου πω.....

Καρδια μου, εγω ειχα αγορασει απο εκει κανονικα no problem...

Και το chatzicακι ομως ειχε ψωνισει ακομα πιο προσφατα (νομιζω το καλοκαιρι) επισης χωρις προβλημα...παραλαβη σε 10 εργασιμες εαν θυμαμαι καλα...

χίλια ευχαριστώ κοριτσάκι! όχι τίποτα άλλο μου ζήτησε να της παραγγείλω μια συγγενής καί έχω ένα βάρος παραπάνω μην γίνει τίποτα!!

μόλις κέρδισα αυτό τι κάνω τώρα;;;

http://www.ebay.co.uk/itm/MOTHERCARE-PINK-SNOWSUIT-AGE-6-9-MONTHS-/170726635419?pt=Girl_s_Clothing&hash=item27c019b79b&autorefresh=true&autorefresh=true

πως πληρώνω;πρώτη φορά παίρνω από δημοπρασία κάτι...

ok το βρήκα μόλις πλήρωσα.

Τρελα μεταφορικα... Καλυτερα να κοιτας και τα μεταφορικα , στην περιπτωση αυτη παλι συμφερει αλλα ειναι πολλα. Αλλα πρεπει να σου το στειλει συστημενο γιατι το λεει, να ξερεις:)

q1kup2.pngza5op2.png

Τρελα μεταφορικα... Καλυτερα να κοιτας και τα μεταφορικα , στην περιπτωση αυτη παλι συμφερει αλλα ειναι πολλα. Αλλα πρεπει να σου το στειλει συστημενο γιατι το λεει, να ξερεις:)

....επισης ειναι χρησιμοποιημενο

bjTVp2.pngDG1bp2.png

ναι το είδα ότι είναι χρησιμοποιημένο αλλά 13 ευρώ πήγε όλο μόνο εγώ χτύπησα.Δεν το βρίσκω ακριβό και λέει λίγες μόνο φορές φορεμένο.Θα δω όταν έρθει ήδη μου είπε ότι θα το στείελι σήμερα κιόλας.είδα μόνο ότι έχει 100% φιντμπακ.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...