Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

εχω 2 κουπονια και εκπτωση 5 δολλαρια

και 2 καμαρια

και οταν εχω βαλει ενα καλαθι 1000 δολλαρια

εεε ελπιζω να πεσω σε 2 120αρια !!!!!

αλλα φανταζεστε να πιασουν το ενα? (φτουυυυυυυυ) της κορης η του γιου??????

αχχχχχ θα εχω διπλλασιες πιθανοτητες να τη πατησω!

2-3 βδομαδες μετα θα φτυνομαστεεεεε

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανονική θα έλεγα

Κορίτσια καλησπέρα,

θα ήθελα λίγη βοήθεια διότι ( δυστυχώς ) δεν το κατέχω και πολύ :P

Που θα μπορούσα να δω για αθλητικά παιδικά παπούτσια ?

συγνώμι αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά οι απαντήσεις είναι χιλιάδες.

Aυτή ειναι η παπουτσολιστα στην υπογραφή της Chatzico

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2112668&postcount=1426

κ στην πρώτη σελίδα του θέματος εχει την παλιά λιστα χωρισμένη σε υποενότητες πάτάς το

eshop Ρουχισμός & Υποδήματα για όλη την οικογένεια:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1798874&postcount=1

Και έχεις ολη τη λιστα για τα ενδυματα κ υποδήματα.

καλαμαράκι ή όποια άλλη κοπέλα ξέρει ο πωλητής μας έστειλε αυτό

ok.first think you need to cancel your claim on ebay.and then i will send you the request to cancel this purchase coz i paid the final value fee to ebay.once you agree ebay will credit that amount and i will issue your refund.

even this is the first time to me.so far i send more than 1500 parcels and i never get any problems at all.

wait for your replay.

τι να κάνω? φοβάμαι να ακυρώσω το case γιατί αν δεν μου επιστρέψει τα χρήματα δεν θα μπορώ μετά να το ξανανοίξω, να αδιαφορήσω και να περιμένω τι θα κάνω το ebay ή να προχωρήσω όπως μας λεει??:confused::confused:

Πραγματικά μπερδεύτηκα τώρα....δεν μας ξαναγράφεις ολη την ιστορία απο την αρχή

Κορίτσια καλησπέρα!

Ηθελα να με βοηθήσετε σε κάτι! Ειχα πληρωσει στις 26/9 ζιπουνακια 'οπου θα γραφόταν πάνω ό,τι ήθελα(personalised baby vest).Δεν ερχόντουσαν, εστειλα στον πωλητη, είπε ότι θα τα ξαναέστελνε κ ξαφνικά είδα ότι έπεσε πολύ το φιντμπακ, διότι όλες οι τελευταιες παραγγελίες(μεσα σε αυτες κ η δική μου) δεν ερχόντουσαν!Ξαφνικά λοιπόν, π πωλητης έγινε non registerd user.Ξαναστειλα μηνυμα, καμια απάντηση, ανοιξα κεις κ επειδή υποτίθεται μεχρι αυριο πρεπει να απαντησει ο λεγαμενος, να ξαναστειλω ενα τελευταιο μηνυμα της παρηγοριάς ή να αναθέσω το μήνυμα στο Τμήμα υποστήριξης πελατων(customer support)? Ούτε φωνή ούτε ακρόαση πάντως ο κύριος:evil:.

edit Καλαμαράκι, τώρα είδα απάντησή σου σε κοπέλα για ανάλογο θέμα. Να πατήσω το escalate και να λυθεί το θέμα μέσω του κέντρου επίλυσης , αφού ο πωλητης δε συνεργάζεται?

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Πραγματικά μπερδεύτηκα τώρα....δεν μας ξαναγράφεις ολη την ιστορία απο την αρχή

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ:

Κοριτσια σας έχει τύχει να πάρετε κάτι από ebay να λέει ο πωλητης ότι το χει στείλει, να λέει θα σας στέλνει και το αποδεικτικό και όμως να μην σας έρχεται το αντικείμενο? Μπορώ να επικοινωνήσω με το ebay και θα πάρω τα λεφτά μου εφόσον δεν έλαβα το αντικείμενο? πρώτη φορά δεν έχω λάβει αντικείμενο σχεδόν μια βδομάδα μετά την υποτιθέμενη ημερομηνία παράδοσης. Royal Mail Airmail (Small Packets) από Αγγλία ειναι ο τρόπος αποστολής που επίσης δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην αποστολή και παράδοση. Το ότι το έστειλε αλλά εγώ δεν το έλαβα δεν έχει κάποια σημασία? και τι αποδεικτικό θα μου στείλει αφού ήταν απλό ταχυδρομείο?

Ο πωλητής μου έστειλε μια φωτογραφία ένα αποδεικτικό αποστολής. εμένα μου μοιάζει με φόρμα όπως τον κούριερ πχ αλλά δεν μου λέει κάτι (ισως γιατί δεν ξέρω πως λειτουργούν στο εξωτερικό) Θα μπορούσε να το έχει συμπληρώσει και να μην το έστειλε ποτέ. δεν έχει καν αφραγίδες που να δείχνει ότι το παρέλαβε κάποιος. Επίσης δεν ήταν συστημενο το πακέτο απλό ταχυδρομειο ήταν. Ειχα βάλει φωτο πιο πριν δεν την ξαναβάζω γιατί είναι μεγάλη. Είναι ένα χαρτι που όπως μου πες δεν αποδέχεται το ebay γιατί σου χει τύχει και σένα.

Τεσπα ανταλλαξαμε κάποια μειλς και τελευταία μου είπε αυτα:

ok.first think you need to cancel your claim on ebay.and then i will send you the request to cancel this purchase coz i paid the final value fee to ebay.once you agree ebay will credit that amount and i will issue your refund.

even this is the first time to me.so far i send more than 1500 parcels and i never get any problems at all.

wait for your replay.

τι να κάνω δεν έχω ιδεα. φοβάμαι μην ακυρωσω το case και δεν μου επιστρέψει τα χρήματα τελικά.

Διαφημίσεις

Gymboreeʼs Black Friday Sale starts online Wednesday 11/23/11 around 9pm PST and in stores Friday 11/25/11.

Everything will be 30% off

Outerwear Coats will be 65% off the regular price (no additional 30%)

Buy One Get One Free on Fleece

Sweaters will be on Promo for $15

Buy One Get One Free on Accessories

You CAN combine a coupon will all deals both online & in store!!!

Earn $25 in Gymbucks for every $50 you spend!

Eν τάχυ γιατί ο μπέμπης δεν με αφήνει σε χλωρό κλαρι.

Όταν λέει Buy One Get One Free on Fleece τί εννοεί;

2 λοαριασμοί με την ίδια καρτα γινεται;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Eν τάχυ γιατί ο μπέμπης δεν με αφήνει σε χλωρό κλαρι.

Όταν λέει Buy One Get One Free on Fleece τί εννοεί;

Εννοεί ότι αγοράζοντας ένα φλις παίρνεις ένα ακόμη δώρο :wink:

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

Εννοεί ότι αγοράζοντας ένα φλις παίρνεις ένα ακόμη δώρο :wink:

Nαι αυτό το καταλαβα από τη μεταφραση. Αυτο που δεν ξέρω είναι αν παίρνω όποιο φλις θέλω εγώ,ασχέτου ηλικίας και φύλου από το πρώτο που επέλεξα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

εγω παλι να κανω χαζη ερωτηση για τζιμπο.?

θα κανω δυο λογαριασμους (με δυο μειλ)

το Α μειλ,που ειχα ηδη,μου στειλαν -20%

στο Β μειλ,που μολις εφτιαξα,μου στειλαν -10%

εχω ηδη αγορασει ενα κουπονι απο ebay -20%..

κ εεεερχεται η χαζη ερωτηση :

εχω θεμα να χρησιμοποιησω οοοοποιο θελω οπου να ναι?:oops::oops:

ή πρεπει ντε κ καλα να βαλω τα αντιστοιχα κουπονια,στις αντιστοιχες παραγγελιες με τα μειλ?

καλα ντε, μη βαρατε

:lol::lol::lol:

εγω θελω φυσικα να χρησιμοποιησω τα 2 των -20%(αφου θα βαλω 2 παραγγελιες)...μπορω λογικα,ε?

μαλλον χαζομαρα ρωτησα?

κ το -10% τι το κανω?το πουλαω στο ebay ή δεν αξιζει τον κοπο ,αν εχει fees η πωληση-δεν ξερω τι ακριβως γινεται,δεν το χω ψαξει με πωλησεις...,να το βαλω parents αγγελια?μπας κ το θελει καμια σας?

κριμα ειναι να παει χαμενο.

edit.....ωωωωπα,μολις ειδα οτι ειναι -10% ΚΑΙ free shipping για παραγγεςλια πανω απο 50$...μηπως συμφερει καλυτερα αυτο , να χρησιμοποιησω, κ οχι το 20%?

ειμαι ΚΑΙ μαθηματικη διανοια μεσα σ ολα....

ξανα edit....ειδα οτι το φρι στα 50$ ειναι για αμερικα....γκρρρρρρ

Nαι αυτό το καταλαβα από τη μεταφραση. Αυτο που δεν ξέρω είναι αν παίρνω όποιο φλις θέλω εγώ,ασχέτου ηλικίας και φύλου από το πρώτο που επέλεξα

αυτο ειναι κ δικη μου απορια,....κατι μου λεει οτι θα στεναξουν οι καρτες πεμπτη ξ:lol::lol::lol:ημερωματα

Διαφημίσεις

εγω παλι να κανω χαζη ερωτηση για τζιμπο.?

θα κανω δυο λογαριασμους (με δυο μειλ)

το Α μειλ,που ειχα ηδη,μου στειλαν -20%

στο Β μειλ,που μολις εφτιαξα,μου στειλαν -10%

εχω ηδη αγορασει ενα κουπονι απο ebay -20%..

κ εεεερχεται η χαζη ερωτηση :

εχω θεμα να χρησιμοποιησω οοοοποιο θελω οπου να ναι?:oops::oops:

ή πρεπει ντε κ καλα να βαλω τα αντιστοιχα κουπονια,στις αντιστοιχες παραγγελιες με τα μειλ?

καλα ντε, μη βαρατε

:lol::lol::lol:

εγω θελω φυσικα να χρησιμοποιησω τα 2 των -20%(αφου θα βαλω 2 παραγγελιες)...μπορω λογικα,ε?

μαλλον χαζομαρα ρωτησα?

κ το -10% τι το κανω?το πουλαω στο ebay ή δεν αξιζει τον κοπο ,αν εχει fees η πωληση-δεν ξερω τι ακριβως γινεται,δεν το χω ψαξει με πωλησεις...,να το βαλω parents αγγελια?μπας κ το θελει καμια σας?

κριμα ειναι να παει χαμενο.

edit.....ωωωωπα,μολις ειδα οτι ειναι -10% ΚΑΙ free shipping για παραγγεςλια πανω απο 50$...μηπως συμφερει καλυτερα αυτο , να χρησιμοποιησω, κ οχι το 20%?

ειμαι ΚΑΙ μαθηματικη διανοια μεσα σ ολα....

ξανα edit....ειδα οτι το φρι στα 50$ ειναι για αμερικα....γκρρρρρρ

Δεν έχει σημασία το μέγεθος ή το φύλο για fleece. Μπορείς να κανεις mix and match. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει το b1g1f για όλα τα fleece ή απλά τα full price από τα νεότερα collections.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε -20% για οποιαδήποτε παραγγελία.

Τώρα, για δύο λογαριασμούς σε μία κάρτα, δεν ξέρω. Αν πάνε στην ίδια διεύθυνση, δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα. Μια άλλη ιδέα, αν θέλεις να δοκιμάσεις είναι να αγοράσεις όλα τα doorbusters ... sweaters, fleece, κλπ. ..... πρώτα (επειδή ξεπουλούν γρηγορότερα) και στη συνέχεια να κάνεις άλλη παραγγελία με τα υπόλοιπα.

edit: Μην άγχωνεσαι. Έχουν πάντα καλές εκπτώσεις. Και θα έχουν νέα collection το Δεκέμβριο (με πιγκουίνους νομίζω). Πέρυσι, αν θυμάμαι καλά είχαν εκπτώσεις με όλα $12.99 και κατω.

Καλησπέρα!

Βλέπω ανάψαν για τα καλά τα αίματα ενόψει Black Friday:D :D :D.

Ελπίζω να μη μου γεμίσατε καλάθια τζιμπο σε νουμεράκια 12-18,μπας και βολευτούμε και μεις!!!!Anyway!

Έχω ένα θεματάκι με javari.de και θέλω να ρωτήσω αν είχε κάποια άλλη κοπέλα ανάλογη εμπειρία. Παρήγγειλα ένα ζευγάρι παπά για τη μικρή μου από 27/10. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 08/11. Επειδή ήμουν αδειούχα και έλειπα εκτός, μου ήρθε φλας χθες ότι δεν έχω παραλάβει ακόμη. Τους στέλνω λοιπόν μήνυμα μέσω της φόρμας τους, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δε μου ήρθε καν κάποιο αυτοματοποιημένο μήνυμα όπως στην περίπτωση του amazon. Πως αλλιώς θα μπορούσα να τους ταρακουνήθω?

82nop2.png

χαχχα ελενουφι, ρωτας και απαντας μαζι! μονολογεις εεεεε?

και που εισαι ακομα!

μετα φλις.......αγοραζεις 5 των 10, 12, 15, 17,20 για παραδειγμα

2 σεναρια βλεπω

πληρωνεις 20, 17, 12 και δωρεαν τα 15 10

μπα μονο αυτο με πειθει

λογικα θα ειναι παρομοιες τιμες και το συστημα θα τα ζευγαρωσει αναλογα, το ενα το πληρωνεις το αλλο δωρεαν, αρα παιρνουμε ζυγο αριθμο

τα ιδια για τα αξεσουαρ

καλαθι Α για Α ....30 .....

να δω και το Β

δοκιμασα

εξπλορερ και φαιρφοξ

απο ενα καλαθι στους διαφορετικους λογαριασμους

δεν αποσυνδεθηκα

ρεσταρτ

ξαναμπηκα, καλαθακια στη θεση τους!

το 10% θα το αφησω και εγω για αργοτερα ...ισως με τα τζιμμπακς αν ισχυει τοτε

kKZUp2.png

edit: Μην άγχωνεσαι. Έχουν πάντα καλές εκπτώσεις. Και θα έχουν νέα collection το Δεκέμβριο (με πιγκουίνους νομίζω). Πέρυσι, αν θυμάμαι καλά είχαν εκπτώσεις με όλα $12.99 και κατω.

Α ναι; Πότε περίπου;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

χαχχα ελενουφι, ρωτας και απαντας μαζι! μονολογεις εεεεε?

και που εισαι ακομα!

μετα φλις.......αγοραζεις 5 των 10, 12, 15, 17,20 για παραδειγμα

2 σεναρια βλεπω

πληρωνεις 20, 17, 12 και δωρεαν τα 15 10

μπα μονο αυτο με πειθει

λογικα θα ειναι παρομοιες τιμες και το συστημα θα τα ζευγαρωσει αναλογα, το ενα το πληρωνεις το αλλο δωρεαν, αρα παιρνουμε ζυγο αριθμο

τα ιδια για τα αξεσουαρ

καλαθι Α για Α ....30 .....

να δω και το Β

δοκιμασα

εξπλορερ και φαιρφοξ

απο ενα καλαθι στους διαφορετικους λογαριασμους

δεν αποσυνδεθηκα

ρεσταρτ

ξαναμπηκα, καλαθακια στη θεση τους!

το 10% θα το αφησω και εγω για αργοτερα ...ισως με τα τζιμμπακς αν ισχυει τοτε

ναι καλε,σαν κατι τρελους στο δρομο..μονολογω:lol::lol::lol:

ζαλιστηκα....δεν ειμαι για τεςτοια πιεση...παρακρουση θα παθω απο τεταρτη βραδυ...αυπνη με βλεπω,....ασε που ολο κ κατι βαζω κ το καλαθι πηγε θεο....:oops::oops::oops:

εκανα κ δευτερο λογαριασμο...ενας με safari ενασ με firefox...

ιδια καρτα,ιδια διευθυνση(της αδερφης που ναι ασφαλης απο κλεψιες),αλλο μειλ...κ τεταρτη θα δω τι περισσεψε ,κ θα τα ξανατακτοποιησω....μα τι αγχος θεε μου:lol::lol::lol:

βλεπω να με τσιμπαει κανα τελωνειο...:roll:...οχι φανταστειτε να ρθουν κ τα δυο πακετα ταυτοχρονα στο ελ.βενιζελ.....κ να πεσω σε κανα γατονι τελωνειακο...:lol::lol::lol::lol:φτου φτου δαγκωνω τη γλωσσα μου...

ααααα καλα...το μπλοκαρα το καλαθι μου μου φαινεται....

του firefox(που ναι καινουριο,κ αρα ακομα αδειο) ανοιγει....

του safari τα παιξε μολις....ολο το γεμιζα ,το γεμιζα κ μαλλον εσκασε:lol::lol::lol::lol:

αληθεια κοριτσια...παω να μπω κ μου βγαζει

Error:

JSP_EXECUTION_FAILED

τιναξα την μπανκα στον αερα?'

κ δεν ειναι ουτε black friday:lol::lol::lol::lol::lol:

αχρηστη ξανθια,μου θες κ κομπλικέ ονλαιν αγορες τρομαρα σου,που δεν ξερεις την τυφλα σου....ου να μου χαθω...

τι του κανα ρε παιδια?

παειι το καλαθακι ε?

μπαινει καμια σας απο σαφαρι?

Α ναι; Πότε περίπου;

Δεν είναι σταθερή με τις εκπτώσεις τους. Νομίζω ότι ήταν το Μάιο. Μια φορά (τον περασμένο Δεκέμβριο νομίζω) είχαν -50% σε full price ρούχα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνουν.

Τα'χω παρει με τα ΕΛΤΑ...πηγα να στειλω τις μποτουλες evans αλλα δεν δεχτηκαν να τις στειλουν γιατι δεν μπορουν να στελνουν πραγματα μεσα σε πλαστικες σακουλες με ταινια γυρω!!! Σημειωτεον ηταν η ιδια η συσκευασια που τις ειχα παραλαβει...αυτοι λεει στην Αγγλια το δεχονται, εμεις οχι...πρεπει να ειναι μεσα σε κουτι!!!! Αυτο τους μαρανε...μηπως ηθελε να σκασω και τα 3 ευρω για να παρω το κουτι???? Εκει θυμηθηκε να δειξει την ευθιξια...:evil:

Συνπιλότισσα, μην μασάς. Μερικές φορές μου μανουριάζουν και εμένα για τις κόκκινες:rolleyes: πλαστικές σακουλίτσες μου (σαν τις συνηθισμένες γκρί που λαμβάνουμε), και καλά δεν κολλάνε τα γραμματόσημα κλπ. Σκασίλα μου, κολλάω χαρτάκι και για τα γραμματόσημα, τα βάζω επάνω, σφραγίζουν και μετά βάζουν σελοτέιπ και πάπαλα !!!!!!!

Παρεμπιπτόντως, οι καφέ ΕΒΑΝΣ μπότες ΣΟΥΠΕΡ !!!!!! Δεν άντεξα, τις έβαλα σήμερα πρώτη μέρα, από το πρωί μέχρι τις 9 περίπου που μπήκα σπίτι, δύο χαρές !!!! ούτε με ενόχλησαν, ούτε με πείραξαν. Ψήνομαι και για μαύρες λέμεεεεεεε

καλησπερα

ψαχνω για μπουφαν

λεω να παρω π.χ. αυτο,ναναι ζεστο?

http://www.littlewoodseurope.com/south-tall-padded-three-quarter-coat/915266754.prd?browseToken=%2fb%2f1642%2fs%2fprice%2c1%2fr%2f100&trail=1589-1642

ειμαι 1.68 54 κιλα και φοραω medium

τι νουμερο πρεπει να παρω για τα αγγλικα sites?

για μπουφαν χοντρο με γουνα που να δω?

εδω πρωι -4!βαθμους εχουμε

και για παπουτσια τα νουμερα?φοραω 38

http://www.littlewoodseurope.com/south-knee-high-stretch-boots/924292753.prd?browseToken=%2fb%2f1665%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f2%2fr%2f100&trail=1589-1665

Για τα ρούχα, για να μην σε πάρω στο λαιμό μου, πάρε τις μετρήσεις σου όπως λέει εδώ το σάιζ τσάρτ και βρες το νούμερο.

Γενικά για ότι μετατροπή θες να κάνεις, βάζε στο γκουγκλ π.χ. shoe size \bras/.... conversion chart.

ζεστο θα ειναι,δηλαδη ξερεις καποιο site για ζεστο μπουφαν?

Και στο ΕΒΑΥ, έχει πολλά.

καλαμαράκι ή όποια άλλη κοπέλα ξέρει ο πωλητής μας έστειλε αυτό

wait for your replay.

τι να κάνω? φοβάμαι να ακυρώσω το case γιατί αν δεν μου επιστρέψει τα χρήματα δεν θα μπορώ μετά να το ξανανοίξω, να αδιαφορήσω και να περιμένω τι θα κάνω το ebay ή να προχωρήσω όπως μας λεει??:confused::confused:

Αν θυμάμαι καλά την περίπτωσή σου, θα έλεγα να μην κλείσεις το κέις προτού σου επιστραφούν τα χρήματα. Μετά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

σε ευχαριστω πολυ!!!! οποτε θα ξερω...αααααα παραγειλα 14/11 ενα πραγματακι αππο εβαυ κ το παρελαβα σημερα!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D εξπρες παραδοση!!!!!!!!!!!!!!!

:):):)

κοριτσια κανένα πουκαμισάκι burberry έχετε σταμπάρει πουθενα σε καλή τιμή?

ΕΒΑΥ ? επαναλαμβάνομαι αλλά είναι καλή πηγή

ΒΡΕ ΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Τι οξεία μεταδοτική και μη αναστρέψιμη τζιμπορίτιδα είναι αυτή ?

Η μια αναρωτιέται πόσες ώρες θα χρειαστεί για να ψωνίσει, η άλλη δεν θα στείλει τα παιδιά της στο σχολείο:roll::roll:, η άλλη πάει σαφάρι :mrgreen::mrgreen:, άκουσα και για κάποια που αγοράζει μανιωδώς λαπτοπς για να προλάβει.....:-D:-D:-D

Όταν καταλήξετε για τους browsers, ας τα μαζέψει κάποια σε ένα ποστ, οδηγίες προς τζιμπορομάνιακς..........

Και εγώ μια από τα ίδια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:8-)8-):cool:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

χαχαχαχαχαχα,θεικο το τζατζικι!

:lol::lol::lol::lol:

λοιπον,αστεια αστεια,κ γω το σκεφτομουν οτι πρεπει να γινει μια μαζευτικο για τζιμπο....κ ξερεις ποια -2 - ονοματα μου ρθαν στο μυαλο ε?

η staci που ναι η σα-να-λεμε-η-επιτιμη-προεδρος-και-ταυτοχρονα-βασιλισσα-των-τζιμπο,:mrgreen::mrgreen: ή εσυ που το χεις πολυ το οργανωτικο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γιαααα δειτε το ....

:D:D:D βάλε και την Γατούλα για ταμία, αφενός έχει εμπειρία ταμία και αφετέρου δεν υπάρχει φανατικότερη των τζίμπο (και των ΝΕΧΤ). Τα χτυπά αλύπητα και μετά βδελυγμίας.

Για να σκαπουλάρω το οφ τόπικ, παρέλαβα σήμερα το μπουφανάκι της μικρής, κουκλάκι και αναγραφόμενη τιμή 18 λίρες (το πήρα 17 σύνολο).

Επίσης, το πρωί τρεχάτη στα ΕΛΤΑ, 5 σακούλες, οι γνωστές γκρί, ΜΑΝΤΚΟ όλη η παραγγελία μου και από το YOURS CLOTHING τα 2 από 4 κομμάτια που παρήγγειλα. Τα υπόλοιπα λέει σε άλλο δέμα. Ελπίζω να μην τα κλαίω τα παντελονάκια μου......

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

σιγουρα η γατα ,πρεπει να χει θεση κλειδι στην κομπανια-δεν το συζητω...

εμενα να με βαλετε υπευθυνη διαδικτυου που το παιζω στα δαχτυλα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κ ειμαι κ μεγαλο τζιμανι σ αυτα,μην παει χαμενο τετοιο λαμπρο μυαλο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κ για να μην ειμαι ουτε εγω οφφ τοπικ,λεω να χτυπησω αυτο

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=142&flypage=flypage.tpl&product_id=2975&option=com_virtuemart&Itemid=188

ή αυτο το χαλί

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=142&flypage=flypage.tpl&product_id=5225&option=com_virtuemart&Itemid=188

για πειτε γνωμη γιατι εγω σχεδον ιδια τα βλεπω:roll:

Μήπως ξέρετε που αλλού μπορώ να βρω χρώματα ζαχαροπλαστικής της wilton εκτός από το cakescookiesandcrafts που είναι στη λίστα? Εκεί ένα σετ των 8 χρωμάτων που θέλω έχει 14,99 και θέλει άλλες 8 λίρες για να τα στείλει Ελλάδα.

Μήπως ξέρετε που αλλού μπορώ να βρω χρώματα ζαχαροπλαστικής της wilton εκτός από το cakescookiesandcrafts που είναι στη λίστα? Εκεί ένα σετ των 8 χρωμάτων που θέλω έχει 14,99 και θέλει άλλες 8 λίρες για να τα στείλει Ελλάδα.

Στο ebay εδω .

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Για να σκαπουλάρω το οφ τόπικ, παρέλαβα σήμερα το μπουφανάκι της μικρής, κουκλάκι και αναγραφόμενη τιμή 18 λίρες (το πήρα 17 σύνολο).

Καλοφόρετο το μπουφανάκι.Το ίδιο κοίταζα κι εγω χτες για την μικρή μου.

http://www.ebay.co.uk/itm/160681151365?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Η περιγραφή για τα ελαττώματα μας καλύπτει;

Μήπως θυμασαι τα μεταφορικα στο περίπου;

Εχει στενή φόρμα;θελω να το πάρω λίγο μεγαλύτερο γιατί για τώρα έχω από τον μεγάλο μου μπουφαν.

παντως κ αυτα να παρεις παλι πιο φθηνα σου βγαινουν ειχα παρει περυσι στην βεφα το ενα μικρο με 5.5 ευρω φαντασου * 8 φαντασου 44 ευρω μονο για τα χρωματα:shock:..... στην σελιδα της γατουλα εχει κ με 15 ευρω νομιζω με δωρεαν καπου επιασε το ματι αν δεν κανω λαθος...

εντιτ να δες αυτα ειδα http://www.ebay.co.uk/itm/Wilton-Primary-Candy-Color-Set-NEW-/390363843239?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ae37f8aa7#ht_1770wt_821http://www.ebay.co.uk/itm/Wilton-12-Icing-Colors-Cake-Cookies-Decorating-food-coloring-Supplies-NIB-/250924710606?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6c473ace#ht_1901wt_821

καλα εδω ειναι 12 χρωματα??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...