Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Για το amazon εχω παρει μια γευση απο το amazon.com που εχουν ξεκινησει καποιες εκπτωσεις τυπου black friday και ειναι ετσι οπως τα λεει η ami...εχει μια μπαρα και σου λεει ποτε κοντευει να εξαντληθει το προιον...επισης εχεις 15λεπτα απο τη στιγμη που θα το βαλεις στο καλαθι σου το αγορασεις αλλιως εχει waiting list και το περνει ο επομενος...ειναι οπως το myhabit αν το εχετε δει...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μια και μιλαμε για παιδικες φωτογραφικες μηχανες επεσε η τιμη κατα πολυ!!!

Σπευσατε

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004WINUWG/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

(αποτι καταλαβαινετε εχω παθει παροξυσμο με το Black friday!!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Black friday είναι για ψώνια μεσα στα καταστήματα. Εκεί είναι οι καλές προσφορές. Βάζουν doorbusters και οποιος προλαβει. Μερικά καταστήματα ανοιγουν τα μεσάνυχτα, άλλοι 4-5 το πρωί. Στα ηλεκτρονικά καταστήματα, φανταστείτε κοιμούνται έξω στο κρύο μια μέρα πριν για να προλαβουν τις προσφορές για φτηνές τηλεοράσεις, υπολογιστές, κ.λπ. Μια χρονια πηγα στο toys r us με την αδελρφη μου.....χαμος!!

Black friday είναι για ψώνια μεσα στα καταστήματα. Εκεί είναι οι καλές προσφορές. Βάζουν doorbusters και οποιος προλαβει. Μερικά καταστήματα ανοιγουν τα μεσάνυχτα, άλλοι 4-5 το πρωί. Στα ηλεκτρονικά καταστήματα, φανταστείτε κοιμούνται έξω στο κρύο μια μέρα πριν για να προλαβουν τις προσφορές για φτηνές τηλεοράσεις, υπολογιστές, κ.λπ. Μια χρονια πηγα στο toys r us με την αδελρφη μου.....χαμος!!

Ναι καλε...στις ειδησεις καθε χρονο δεν δειχνει που ποδοπατουνται???

Οι δικοι μας εδω γιατι δεν το υιοθετουν μπας και δουν κανεναν ανθρωπο στο μαγαζι τους???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

εγώ πρόλαβα πε΄ρυσι μία παιδική φωτογραφική στο black (amazon) αυτό που θυμάμαι είναι ότι υπάρχει στην πρώτη σελίδα του σαιτ μία μπάρα η οπόια έχει τα προιόντα που είναι σε προσφορά και απο κάτω το χρόνο λήξης του κάθε προιόντος(όπως το ebay στην δημοπρασία)όταν λήξει ο χρόνος μπορείς να κάνεις την αγορά όσο πιο γρήγορα μπορείς για ναπρολάβεις το προιόν , μόλις τελειώσει γράφει κάτω απο το προιόν κάτι του στίλ "εξαντλήθηκε".

αυτά απο την δική μου περυσινή αγορά απο αμαζον.

τώρα για το αν μπορείς να το βάλεις στο καλάθι σου εμένα ο δικός μου η/υ δεν το έβαζε δεν ξέρω όμως με σιγουριά!

έχει δίκιο η ΑΜΙ και εγώ τα ίδια θυμάμαι για πέρσι, τα προιόντα μπορούσες να τα βάλεις στο καλάθι την ώρα που άρχιζε να τρέχει η προσφορά και μόνο και έπρεπε για να τα αγοράσεις να προλάβεις να κάνεις check out στο χρόνο που σου έδινε

δείτε λίγο εδώ για το πως θα είναι http://www.amazon.com/Black-Friday-After-Thanksgiving-Sale/b/ref=cbf2011_gwcsm_basic?ie=UTF8&node=384082011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=right-csm-1&pf_rd_r=0J18J1H778HQBTRX898Q&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1327475942&pf_rd_i=507846 έχει και προϊόντα που δεν σου αποκαλύπτει ποια είναι παρά την τελευταία στιγμή.

Αν θυμάμαι καλά όμως στο Αγγλικό Αμαζον δεν έχε έξτρα εκπτώσεις όπως δείχνει ότι έχει το αμερικάνικο (προφανώς γιατί το black Friday είναι Αμερικάνικο έθιμο να το πω ......) το υιοθέτησε όμως και το Αγγλικό σε κάποια προϊόντα προφανώς για promotional ελπίζω φέτος να έχει τίποτα καλό και να προλάβουμε να το χτυπήσουμε

ουσιαστικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι μετράει το .........γρήγορο χέρι ......:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

σχετικά με αυτό που συζητάτε για τα 2 καλάθια στο gymboree δεν πιστεύω ότι θα δουλέψει, δοκιμάστε το από πρίν για να είστε σίγουρες (χωρίς να φτάσετε στο τέλος φυσικά) δεν ξέρω πως λειτουργεί το συγκεκριμένο site γιατί δεν έχω ψωνίσει από εκεί

αυτό που θα έκανα είναι

1. να τσεκάρω αν έχει wish list αν έχει θα ετοίμαζα το πρώτο καλάθι και το δεύτερο θα το έβαζα στο wish list θα έκανα check out στο πρώτο και μετά θα έβαζα τα πράγματα από το wish list στο καλάθι για την δεύτερη παραγγελία

2 αν δεν έχει τέτοιο πράγμα θα έφτιαχνα 2 λογαριασμό από τώρα, με το mail του άντρα μου και την ίδια κάρτα (δεν νομίζω ότι θα έχει σημασία) ή είναι πανεύκολο να φτιάξεις ένα 2 μαιλ στο gmail οπότε θα χώριζα τα καλάθια εξ αρχής σε 2

3 αν αυτό δεν γίνεται στο ένα browser θα είχα έτοιμο το πρώτο καλάθι και στον άλλο θα είχα ανοιχτά σε new tab τα πράγματα που θέλω να βάλω στο 2 καλάθι μου έτσι κάνοντας log in (αφού έχω τελιώσει την πρώτη παραγγελία) να βάζω τα πράγματα στο καλάθι κερδίζοντας χρόνο

αυτά..........:roll::roll: ελπίζω να βοήθησα :lol::lol:

Ναι και να προσθέσω σ αυτό που λέει η access για gym μη χαθείτε απ τη χαρά σας και κάνετε τεράστιες παραγγελίες γιατί εδώ θα κλαίμε παρέα για το τελωνείο μετά... Κάντε 2-3 λογαριασμούς ξέρω γω? Σε διαφορετικά ονόματα και διευθύνσεις. Πάρτε και 3 λαπτοπ και παραγγείλτε αχαχαχαχαχα

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

απο ποια ηλικία μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ενα παιδάκι αυτή; Ευχαριστώ!

εγώ την είχα πάρει για την ανηψιάμου στα 5 και μια χαρά την πάει με λίγο βοήθεια στην αρχή τωρα την παίζει στα δάχτυλα!

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι με δύο browsers θα λειτουργήσει. Έκανα ένα καλάθι με IE και εκανα log in χωρίς κανένα πρόβλημα και το Firefox ήταν ανοικτό την ίδια στιγμή. Εγώ έτσι κι αλλιώς μια παραγγελία θα κανω.

Τα'χω παρει με τα ΕΛΤΑ...πηγα να στειλω τις μποτουλες evans αλλα δεν δεχτηκαν να τις στειλουν γιατι δεν μπορουν να στελνουν πραγματα μεσα σε πλαστικες σακουλες με ταινια γυρω!!! Σημειωτεον ηταν η ιδια η συσκευασια που τις ειχα παραλαβει...αυτοι λεει στην Αγγλια το δεχονται, εμεις οχι...πρεπει να ειναι μεσα σε κουτι!!!! Αυτο τους μαρανε...μηπως ηθελε να σκασω και τα 3 ευρω για να παρω το κουτι???? Εκει θυμηθηκε να δειξει την ευθιξια...:evil::evil:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

παρτε οτι προλαβετε και μετα ανταλλαγη χαχαχχαχα!!!

λοιπον κατα νου, με τις εκπτωσεις που αναφερονται και εχοντας και το κουπονακι 20% ανα χειρας εχουμε και λεμε

μπουφαν 65% + 20% αντιστοιχει στο 28% της αρχικης αξιας

φλις και αξεσουαρ πανε στο 40% της αρχικης (αλλα ανα δυαδες)

ολα τα αλλα πεφτουν στο 56% της αρχικης

αυτα απο μαθημαικης πλευρας

και εδω σε θελω στεισυ

αν βλεπω τωρα πχ απο 29 στα 18 σημερα, τοτε θα θεωρω αρχικη το 29 οκ?

kKZUp2.png

κόρες ερώτηση!!!??? δέν έχω ξαναπάρει απο gym αλλα ετοιμάζομαι.

λοιπόν άνοιξα ένα λογαριασμό και στου άντρα μου το mail αλλα πουθενά δεν μου ζήτησε στοιχεία κάρτας. δεν τα περνάμε τώρα μόνο εφόσον φτάσουμε στο τελικό στάδιο παραγγελίας μας τα ζητάει?

και εδω σε θελω στεισυ

αν βλεπω τωρα πχ απο 29 στα 18 σημερα, τοτε θα θεωρω αρχικη το 29 οκ?

Αν είναι 18 σήμερα με τη έκπτωση -25% που έχουν, τοτε ναι, θα πάει πίσω στα 29. Με λίγα λόγια, το -25% που έχουν τώρα θα γινει -30%.

Διαφημίσεις

αγγελος μαριος κανε κατι αλλο, παρε το πλαστικο με τα γρομπολακια που σκανε

τυλιξετα να ειναι συμπαγη και μετα σακουλα και απλα κλεισε τη σακουλα...δε θελουν σακουλα??????? παρε και χαρτι....ωχ δε πα να χαθουνε! λειπει και η χατζικο, νομιζω εχει στειλει παπουτσια εξω

εγω αγορασα τις γκρι σακουλες μικρες και μεγαλες για να εχω να στελνω

kKZUp2.png

αγγελος μαριος κανε κατι αλλο, παρε το πλαστικο με τα γρομπολακια που σκανε

τυλιξετα να ειναι συμπαγη και μετα σακουλα και απλα κλεισε τη σακουλα...δε θελουν σακουλα??????? παρε και χαρτι....ωχ δε πα να χαθουνε! λειπει και η χατζικο, νομιζω εχει στειλει παπουτσια εξω

εγω αγορασα τις γκρι σακουλες μικρες και μεγαλες για να εχω να στελνω

Μα γκρι ηταν και η σακουλα που τις ειχα μεσα!

Μωρε δε μπα να χαθουνε...οταν χανονται τα δεματα μας δεν κουνιουνται απο τη θεση του τωρα τη μαρανε...ουτως ή αλλως συστημενο θα το εστελνα γιατι εσκαγε??? Θα μπω στον αντρα μου να φερει μια κουτα απο το περιπτερο και τελειωσε το θεμα...απλα θα πρεπει να πηγαινοερχομαι!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

αα!! μου έχουν στείλει και μαιλ (gym) ένα για -10 και έναι για -20 να τα χρησημοποιήσω στο black η να βρώ μεγαλήτερα?

Δεν νομιζω οτι θα βρεις μεγαλυτερο απο -20%...και ναι την καρτα τη ζηταει στο τελος...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κορίτσια καλησπέρα,

θα ήθελα λίγη βοήθεια διότι ( δυστυχώς ) δεν το κατέχω και πολύ :P

Που θα μπορούσα να δω για αθλητικά παιδικά παπούτσια ?

συγνώμι αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά οι απαντήσεις είναι χιλιάδες.

rQGhp3.png

απο ποια ηλικία μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ενα παιδάκι αυτή; Ευχαριστώ!

Εγώ της είχα πάρει αυτήν (η μάλλον ένα άλλο μοντέλο vtech multi κάτι που τώρα όμως την έχουν πολύ πιο ακριβά): http://www.amazon.co.uk/Vtech-Kidizoom-Twist-Digital-Camera/dp/B004WINUZI/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1321445915&sr=1-7 από τότε που ήταν τέσσερα και δεν είχε κανένα πρόβλημα (η συγκεκριμένη μόλις έπεσε λίγο στην τιμή της, γιατί τις παρακολουθώ για δωράκια, το καλοκαίρι είχε πάει 23 λίρες και περιμένω!)

Καλημέρα. Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα και τις αγοράσες. Εγώ είχα πάρει αυτές τις ELLA

http://www.ebay.co.uk/itm/120627953406?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

(δεν ξέρω αν έχουν κάπου στην Ελλάδα) και τις πήρα Νο 7. Η κόρη μου (2 ετών και 2 μηνών) με 14,2 εκ. πατούσα (χωρίς κάλτσα) φοράει 24 νούμερο (με χοντρή κάλτσα αφήνει και μισό πόντο περιθώριο). Φοβήθηκα να της πάρω μεγαλύτερη γιατί δεν ήθελα να μπαινοβγαίνει το ποδαράκι της και να τη δυσκολεύει στο περπάτημα.

Η μπότα της βγήκε αρκετά άνετη και μπαινοβγαίνει με αρκετή ευκολία.

τωρα μου εκανες τη καρδια περιβολι............ χαχαχαχα

βασικα ηθελα αυτο το σχεδιο http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270846995808&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 το οποιο και πηρα.... εδωσα κανα 5λιρο παραπανω αλλα θα ρθει συστημενο...... σε 4 μερες ελπιζω, οποτε θα εχω χρονο αν της ειναι μεγαλες κ τις βγαινουν να βρω αλλες......... πηρα τηλ λοντον σε 2 διαφορετικους πωλητες κ οι 2 προτειναν το μεγαλυτερο.... τι να πω........ ειδομεν! ως το μαρτη μποτες θα φοραμε!!!!!!!! τι στο καλο.........

WLFfp2.png XI11p2.png

καλησπερα

ψαχνω για μπουφαν

λεω να παρω π.χ. αυτο,ναναι ζεστο?

http://www.littlewoodseurope.com/south-tall-padded-three-quarter-coat/915266754.prd?browseToken=%2fb%2f1642%2fs%2fprice%2c1%2fr%2f100&trail=1589-1642

ειμαι 1.68 54 κιλα και φοραω medium

τι νουμερο πρεπει να παρω για τα αγγλικα sites?

για μπουφαν χοντρο με γουνα που να δω?

εδω πρωι -4!βαθμους εχουμε

και για παπουτσια τα νουμερα?φοραω 38

http://www.littlewoodseurope.com/south-knee-high-stretch-boots/924292753.prd?browseToken=%2fb%2f1665%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f2%2fr%2f100&trail=1589-1665

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...