Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

και παλι,μανουβρα μεγαλη ειναι....γιατι ποτε θα προλαβεις να διαλεξεις,ποια ρουχα θα βαλεις σε ποια παραγγελια ωστε να ναι ισα κατανεμημενα?δεδομενου οτι ολο κ αδειαζει το καλαθι,επειδη τελειωνουν τα νουμερα...

ουφ θα σκασω....καλα,εσεις τετοια τραβατε για να βαλετε διπλη παραγγελια?μπελας μου φαινεται...

Υπάρχει ένας τρόπος που μπορείς να δοκιμάσεις. Αν χρησιμοποιείς Firefox και έχεις το IE add-on. Απλά ανοίξε το website και στα δύο παράθυρα. Δεν ξέρω όμως αν το IE θα κρατήσει το καλάθι σου να τo έτοιμασεις από τώρα, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσι... Τα θέλει μέσα στη βδομάδα... Εσένα λες έκαναν 10 εργάσιμες οπότε? Και εμένα μου χει τύχει από Καναδά σε 8 μέρες αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Να δεις που το καλαμάρι είχε δίκιο λέγοντας ότι καλύτερα να ψωνίζουμε από Άγγλους πωλητές Πέμπτη - Παρασκευή. Αγόρασα Παρασκευή αυτό

http://www.ebay.co.uk/itm/260882109096?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1724wt_698

και το πρωι παρέλαβα! Μια χαρά είναι απλά πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο απ ότι θα έπρεπε. Ευτυχώς μου κοψε...

Και πολύ καλός πωλητής, έχω ξαναψωνίσει

Εχω παραλάβει και σε 5 μέρες απο Κίνα αλλά με κουριερ και 60 δολλάρια μεταφορικα (νυφικό!!!-μεγαααααλη επιτυχια). Εχω την εντυπωση ότι επειδη ειμαι σε νησι μου ερχονται πιο γρηγορα.Δηλαδη απο το κεντρικο ταχυδρομειο της Αθηνας στελνεται εδώ. Ποσο να κανει ο ταχυδρόμος να μου το φέρει; Εχει λογικη;;; Επισης ότι επειδη ειμαι σε νησι, δεν μου εχει έρθει ποτε τελωνειο. Που να με βρουνε εδω που ειμαι ξεχασμενη;;; Στην Αθηνα υπάρχει και ο φόρτος εργασίας!

Το φορεματακι ειναι τέλειο!Λέω να χτυπησω ενα για ένα ανιψουδι!!! Με γεια!!!

γεια σας κορίτσια! είναι αδύνατον να διαβάσω εκατόν τόσες σελίδες...αλλά επειδή ξέρετε και ψωνίζετε πολλές απο το νετ,ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε που μπορώ να βρω καμια φτηνή ολόσωμη φορμα για τη μικρή μου για το κρύο( θα πάμε εκδρομή και φοβάμαι αν έχει χιόνια μην είναι μονο με το μπουφάν!) είναι 18 μηνών! εδώ στα γνωστά παιδικά καταστήματα παίζουν 60-70 ευρω,αλλά δεν αξίζει για 1 φορά να δώσω τόσα.αν ξέρετε κάτι μου λέτε! thanks!!!

3IrTp3.png

Υπάρχει ένας τρόπος που μπορείς να δοκιμάσεις. Αν χρησιμοποιείς Firefox και έχεις το IE add-on. Απλά ανοίξε το website και στα δύο παράθυρα. Δεν ξέρω όμως αν το IE θα κρατήσει το καλάθι σου να τo έτοιμασεις από τώρα, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις.

staci rules!!!

θα δοκιμασω, μαστερ των τζιμπορι!!!

οσο για τον κινεζο,εχω συνεχεια,,,,αντι ο γυφτουλας να μου πει να κρατησω και το νεο πακετο,που μ ειχε και περιμενα 55 μερες,και μου στειλε κ αλλα αντι αλλων χρωματα,μου λεει να του το στειλω πισω οταν του ερθει,κ να κλεισω κ το κεης....

τα πηρα κ γω στην κρανα,κ του λεω,κανενα προβλημα,να στα στειλω,αλλα θα πληρωσεις μεταφορικα συστημενο,γιατι δεν εμπιστευομαι τη σχεση μεταξυ κινεζικου κ ελληνικου ταχυδρομειου πλεον.

επισης του ειπα,οτι θα ανοιξω το νεο πακετο να κρατησω τα σωστα χρωματα,αααααν ειναι σωστα,και θα του στειλω τα λαθος.

κ τελος του ρωτησα μηπως πρεπει να αφησουμε ανοιχτο το κεις αφου τρεχουν θεματα μεταξυ μας?

(καλα δεν ειπα ρε κοριτσια????αν κλεισω κεις για καποιο αντικειμενο,μετα μπορω να ξανανοιξω για το ιδιο αντικειμενο???-σε περιπτωση που μου κανει μπινια με τα μεταφορικα,ή αν ουτε τα καινουρια δεν εχουν τα σωστα χρωματα??)

σας ειπα πως μου τη δινουν οι κινεζοι????:evil::evil::evil:

πρωτη κ τελευταια που ψωνιζω απο κινεζο-αγγλοι κ παλι αγγλοι,με το σεις κ με το σας,κ επαγγελματιες.

Εχω παραλάβει και σε 5 μέρες απο Κίνα αλλά με κουριερ και 60 δολλάρια μεταφορικα (νυφικό!!!-μεγαααααλη επιτυχια). Εχω την εντυπωση ότι επειδη ειμαι σε νησι μου ερχονται πιο γρηγορα.Δηλαδη απο το κεντρικο ταχυδρομειο της Αθηνας στελνεται εδώ. Ποσο να κανει ο ταχυδρόμος να μου το φέρει; Εχει λογικη;;; Επισης ότι επειδη ειμαι σε νησι, δεν μου εχει έρθει ποτε τελωνειο. Που να με βρουνε εδω που ειμαι ξεχασμενη;;; Στην Αθηνα υπάρχει και ο φόρτος εργασίας!

Το φορεματακι ειναι τέλειο!Λέω να χτυπησω ενα για ένα ανιψουδι!!! Με γεια!!!

Το τελωνείο, αν είναι σε πιάσει, θα σε πιάσει οπουδήποτε. Δεν έχει σχέση το νησί ή το βουνό. Τα δέματα όταν έρχονται στην Ελλάδα, πάνε στην κεντρική αποθήκη του Ελ. Βενιζέλος και εκεί γίνεται η διαλογή. Είναι μικρές οι αγορές σου και είσαι τυχερή. Και εγώ έχω ψωνίσει από το αμερικάνικο ΕΒΑΥ, αλλά μικρές αγορές, για τον φόβο των Ιουδαίων...

γεια σας κορίτσια! είναι αδύνατον να διαβάσω εκατόν τόσες σελίδες...αλλά επειδή ξέρετε και ψωνίζετε πολλές απο το νετ,ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε που μπορώ να βρω καμια φτηνή ολόσωμη φορμα για τη μικρή μου για το κρύο( θα πάμε εκδρομή και φοβάμαι αν έχει χιόνια μην είναι μονο με το μπουφάν!) είναι 18 μηνών! εδώ στα γνωστά παιδικά καταστήματα παίζουν 60-70 ευρω,αλλά δεν αξίζει για 1 φορά να δώσω τόσα.αν ξέρετε κάτι μου λέτε! thanks!!!

Δες στα μαγαζιά της λίστας στην πρώτη σελίδα και εδώ στο ΕΒΑΥ, σου έβαλα κοριτσίστικα, διαθέσιμα στην Ελλάδα, 18-24 μηνών.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Παρέλαβα σήμερα μποτούλες και γυαλάκια. Ταχύτατα και άψογα!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290629811203&ssPageName=ADME:L:OU:GB:1123#ht_1055wt_1185

http://www.ebay.co.uk/itm/170720566086?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_500wt_1202

Τις μπότες τις πήρα κάνοντας προσφορά στην πωλήτρια ώστε να ην ριψοκινδυνέψω να τις χάσω στη δημοπρασια.

Bρε πουλί μου ...........

Μπορεί να σου ζητήσει ότι θέλει τώρα. Αν έχεις θέμα, στείλε μου πμ.

Δεν τα βρηκαμε και ακύρωσε την αγορά μου.

το οτι ηρθε καινουργια σειρα στα τζιμπορυ το ειδαμε εεεεε? εγω ΟΧΙ χοχοχοχοχο

Το είδαμε και τη βλέπουμε σαν ξερολούκουμο, αλλά...αλλά....

Εκπληκτική αλλά τσιμπημένη.

Εχω παραλάβει και σε 5 μέρες απο Κίνα αλλά με κουριερ και 60 δολλάρια μεταφορικα (νυφικό!!!-μεγαααααλη επιτυχια).

Θυμάσαι ποιο;

Oneiraki πολύ ωραιες οι σαλιάρες, chazico super οι μπότες!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Το τελωνείο, αν είναι σε πιάσει, θα σε πιάσει οπουδήποτε. Δεν έχει σχέση το νησί ή το βουνό. Τα δέματα όταν έρχονται στην Ελλάδα, πάνε στην κεντρική αποθήκη του Ελ. Βενιζέλος και εκεί γίνεται η διαλογή. Είναι μικρές οι αγορές σου και είσαι τυχερή. Και εγώ έχω ψωνίσει από το αμερικάνικο ΕΒΑΥ, αλλά μικρές αγορές, για τον φόβο των Ιουδαίων...

Δες στα μαγαζιά της λίστας στην πρώτη σελίδα και εδώ στο ΕΒΑΥ, σου έβαλα κοριτσίστικα, διαθέσιμα στην Ελλάδα, 18-24 μηνών.

καλέ εδω έχει πάμφτηνα!! σε ευρω βέβαια δεν τα είδα...αν και δεν έχω ιδέα πως παραγγέλνεις απο e bay..να σε ρωτήσω,αυτά είναι όλα second hand?!ευχαριστω!!!:-D

3IrTp3.png

μανες χελπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω να παρω αυτες τις μποτουλες με τη γουνα μεσα... πηρα τηλ τα αγγλακια και λεει το σαιζ 7 ειναι 15 εκ και το σαιζ 8 16 εκ. η φορμα τους λεει ειναι κανονικη. εγω μετρησα ενα δυο 24 αρια σπιτι που φοραμε τωρα και ειναι 15-15.5 εκ!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι να παρω....????????????? το 8 αρι λεω... μπας και της ειναι πολυ μεγαλο? κ αυτος το 8 μου πε να παρω... αλλα τα 24 αρια που φοραει τωρα της ειναι οκ ανετουλια..... μη της φευγουν φοβαμαι! θα παμε ταξιδακι σε 15 μερες οπτε δε παιζει να μεγαλωσει η ποδαρα μας............ φιου! τι να κανω!!!!!!!

ΥΓ 23 λιρες μου βγαινουν... δεν ειναι φθηνες.... αλλα ειναι ella μαρκα......

WLFfp2.png XI11p2.png

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ,ΑΝ, ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ CASE ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ NTAΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ?

please βοηθηστε με,γιατι ο κινεζος με πιεζει να κλεισω το κεις,χωρις να μου πει ακριβως πως θα γινει με τα μεταφορικα,ή με τα λαθος χρωματα....

αληθεια μιλαω,εγω ημουν μια απ αυτες που δηλωνα οτι πρεπει να μαστε εντιμοι κ να στελνουμε πισω αν παραλαμβανουμε παραγγελια, που ξαναεσταλη ,αλλα μα το θεω,αν ηξερα οτι θα με πρηξει με τα μηνυματα του,χωρις ουσιαστικα να μου λυνει προβλημα,ισως κ να μην του ελεγα οτι παρελαβα....:oops::oops::oops:

αμαν πια,μ επρηξες αδερφακι μου.....τι να κλεισω βρε χριστιανε μου,...εεεεε,βρε βουδιστη μου το κεις?τα λυσαμε ολα κ ειμαστε ενταξει??

τι να κανω????

Διαφημίσεις

μανες χελπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω να παρω αυτες τις μποτουλες με τη γουνα μεσα... πηρα τηλ τα αγγλακια και λεει το σαιζ 7 ειναι 15 εκ και το σαιζ 8 16 εκ. η φορμα τους λεει ειναι κανονικη. εγω μετρησα ενα δυο 24 αρια σπιτι που φοραμε τωρα και ειναι 15-15.5 εκ!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι να παρω....????????????? το 8 αρι λεω... μπας και της ειναι πολυ μεγαλο? κ αυτος το 8 μου πε να παρω... αλλα τα 24 αρια που φοραει τωρα της ειναι οκ ανετουλια..... μη της φευγουν φοβαμαι! θα παμε ταξιδακι σε 15 μερες οπτε δε παιζει να μεγαλωσει η ποδαρα μας............ φιου! τι να κανω!!!!!!!

ΥΓ 23 λιρες μου βγαινουν... δεν ειναι φθηνες.... αλλα ειναι ella μαρκα......

εγω πηρα νεξτ το 9αρι....κανονικα φοραει 25-26...,και ενω το ποδι της ειναι 15,2.....

εχει να κανει κ η φορμα της καθε εταιρειας....

το καλαμαρι θυμαμαι εχει παρει ella -δεν ρωτας που σιγουρα θα ξερει φορμα???-κ γω,πριν παρω τα νεξτ,εψαχνα να παρω τα ella ,αλλα δεν ειχα βγαλει ακρη με τα νουμερα κ νευριασα....:roll:

εγω πηρα νεξτ το 9αρι....κανονικα φοραει 25-26...,και ενω το ποδι της ειναι 15,2.....

εχει να κανει κ η φορμα της καθε εταιρειας....

το καλαμαρι θυμαμαι εχει παρει ella -δεν ρωτας που σιγουρα θα ξερει φορμα???-κ γω,πριν παρω τα νεξτ,εψαχνα να παρω τα ella ,αλλα δεν ειχα βγαλει ακρη με τα νουμερα κ νευριασα....:roll:

τη ρωτησα! θενκς!

πηρα κι αλλο πωλητη και μου πε μονο μισο εκ εχουν διαφορα να παρω το μεγαλυτερο... αυτος τις εχει 18 λιρες οποτε λεω να παρω το 8αρι απο αυτον......... εεε 5 λιρες φθηνοτερος ειναι!

WLFfp2.png XI11p2.png

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ,ΑΝ, ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ CASE ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ NTAΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ?

please βοηθηστε με,γιατι ο κινεζος με πιεζει να κλεισω το κεις,χωρις να μου πει ακριβως πως θα γινει με τα μεταφορικα,ή με τα λαθος χρωματα....

Αν κλείσεις case, τελείωσε.

Δεν μπορείς να ξανανοίξεις για το ίδιο θέμα.

Το λένε σαφέστατα οι οδηγίες στο resolution center

αμα κλεισει το κειζ εκλεισε! βγαλε ακρη μετα, εμενα με ειχε μαμησει ενας αγγλος, ευτυχως τελικα με πληρωσε

Άρα το αφήνω ανοιχτό λες;;;

Αυτός μ επρηξε-3 μηνύματα μου στείλε να το κλείσω....αλλα κουβέντα να πει να κρατησω τα πράγματα αφου και άργησε κ λάθος τα έστειλε....Πονηρός ο Βλάχος-σου λέει,ας κλείσει αυτη το κεις ,να μην έχει κ αντίκτυπο σ αυτόν(έχει αντίκτυπο,είπε γι αυτο μου ζητάει να το κλείσω) κ μετα μου ανοίγει αυτός ότι δεν του χω επιστρέψει τα πράγματα

Κ ποιος με κατοχυρώνει ότι μετα δε θα με κυνηγάει αυτός να του τα στείλω πίσω,τα δευτερα(αααααν κ όταν τα παραλάβω);κ αν δεν πληρώνει μεταφορικά;;

Να του το πω,έτσι;γυφτέ κ εγω;ότι απ τη στιγμή που έχουμε νταραβερια ακόμα,δεν κλεινω το κεις;

Διαφημίσεις

Λοιπόν, επειδή πρέπει να κλείσω (όχι case, τον υπολογιστή) θα του έγραφα το εξής:

Dear so and so,

Thanks for replying to my message, but I think I will wait until all issues pending between us are resolved.

I thank you for your understanding.

Very truly,

Elenoufi

Ορίστε, έκανα και ρίμα.

Γειά σου Kolibigi!

Λοιπόν, επειδή πρέπει να κλείσω (όχι case, τον υπολογιστή) θα του έγραφα το εξής:

Dear so and so,

Thanks for replying to my message, but I think I will wait until all issues pending between us are resolved.

I thank you for your understanding.

Very truly,

Elenoufi

Ορίστε, έκανα και ρίμα.

Γειά σου Kolibigi!

:lol::lol:

Να προσκυνησω λιγουλακι;;;

Ευχαριστωωωω!!!

Εεε ναι, άρα συμφωνείτε,άμα λυσσαει να κλείσω κεις στην τελική ας μου τα χαρίσει κ τα δευτερα να τελειώνουμε!!!

Κοριτσια σας έχει τύχει να πάρετε κάτι από ebay να λέει ο πωλητης ότι το χει στείλει, να λέει θα σας στέλνει και το αποδεικτικό και όμως να μην σας έρχεται το αντικείμενο? Μπορώ να επικοινωνήσω με το ebay και θα πάρω τα λεφτά μου εφόσον δεν έλαβα το αντικείμενο? πρώτη φορά δεν έχω λάβει αντικείμενο σχεδόν μια βδομάδα μετά την υποτιθέμενη ημερομηνία παράδοσης. Royal Mail Airmail (Small Packets) από Αγγλία ειναι ο τρόπος αποστολής που επίσης δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην αποστολή και παράδοση. Το ότι το έστειλε αλλά εγώ δεν το έλαβα δεν έχει κάποια σημασία? και τι αποδεικτικό θα μου στείλει αφού ήταν απλό ταχυδρομείο?:confused:
Ο πωλητής μου έστειλε την φωτογραφία πιο κάτω. Σας λέει κάτι εσας? αυτό σημαίνει ότι τα έστειλε τα πράγματα? εμένα μου μοιάζει με φόρμα όπως τον κούριερ πχ αλλά δεν μου λέει κάτι (ισως γιατί δεν ξέρω πως λειτουργούν στο εξωτερικό) Θα μπορούσε να το έχει συμπληρώσει και να μην το έστειλε ποτέ. δεν έχει καν αφραγίδες που να δείχνει ότι το παρέλαβε κάποιος. Επίσης δεν ήταν συστημενο το πακέτο απλό ταχυδρομειο ήταν

5844d584.jpg

τελικά έχουμε πέσει σε ηλιθιο πωλητη. Αφού μου έστειλε το αποδεικτικό, που δεν μου λέει κάτι εφόσον δεν έχει σφραγίδα, του ζήτησα να επικοινωνήσει ο ίδιος με την εταιρία και να δει τι γίνεται με το δέμα. Μου είπε ότι μιλησε και θα κάνει αίτημα να τον αποζημιώσουν και θα πάρει δυο βδομάδες. Ζητησα επιστροφή χρημάτων ή αποστολή ξανα του αντικειμένου εφόσον το λάθος δεν είναι ούτε δικό μου. Δεν απαντησε. Μετά του ξαναστειλε ο σύζυγος να μας επιστρέψει τα χρήματα ανεξάρτητα απο το τι θα κάνει με την εταιρία γιατί δεν έχει σχέση αυτό με μας. Δεν απαντησε οπότε κάναμε case.

τοτε μας απαντησε ότι ηταν απασχολημενος και πως περιμένει από την εταιρία απαντηση σε δυο βδομάδες για την αποζημιωση. Για το case τίποτα. Του στέλνει ο σύζυγος πάλι να μας επιστρέψει τα χρήματα γιατί δεν φταίμει εμείς και δεν έχει σχέση το τι θα κάνει εκείνος με την εταιρία.

Και του απαντάει με υφακι ότι τώρα πρόσεξε ότι κάναμε case και πως εκείνος θα χει απαντηση μέσα στην βδομάδα από την εταιρία (σε 3 μέρες οι δυο βδομάδες έγιναν αυτη η εβδομάδα!!) ενώ με το case θα μας πάρει πανω από μηνα να μας επιστραφούν τα χρήματα αν μας επιστραφουν.

Μας εκβιαζει εμμεσως ότι εχει περιθώριο 2 εβδομάδων να απαντησει (υποτιθεται εμείς στις 21-11 περιμένουμε απάντηση από το ebay) και τότε θα στειλει το αποδεικτικο και αν το ebay αποφασισει να δωθούν τα χρήματα θα περιμένουμε κανα μηνα. Ενώ εκείνος θαχει απαντηση αυτην την βδομάδα και αν θέλουμε να τα βρούμε μεταξύ μας. Αφού αρνείτε να μας επιστρέψει τα χρήματα ή να στειλει πάλι το αντικείμενο πως θα τα βρούμε οεο???

Αυτό το χαρτι μπορεί να μετρήσει και να μην μας επιστρέψει τα χρήματα? Χωρίς ΜΙΑ σφγραγίσα ταχυδρομείου πάνω? Από που κι ως που είναι επίσημο αυτό το χαρτι? Και θέλει ένα μηνα για να μας γυρίσουν τα χρήματα? Εχουμε εκνευριστεί φοβερά με το ύφος του. Μα να μας εκβιαζει? Σιγά μην κλείσω το case για να τα βρούμε που προσπαθεί τόσο καιρό να με καθυστερήσει και μεχει στην αναμονη. αν ήθελε θα το είχαμε λύσει από καιρό. Προφανώς δεν θέλει

Πηραμε τις ιδιες νομιζω ε????

Αντε παρελαβε να μου πεις κι εσυ την αποψη σου...εμενα παντως μαλλον και το νουμερακι παιζει να ηταν λιγο μεγαλο...εσενα μπορει να σου στρωνουν καλυτερα

;);););)

Άντε να δουμε...! :rolleyes:

Συνπιλότισσα, σήμερα το πρωί πήρα τις δικές μου από το ΕΒΑΝΣ, μου αρέσουν πολύ !!!! Σε καταπληκτικό καφέ χρώμα, ούτε ανοιχτό ούτε σκούρο καφέ, το χρώμα του πούρου είναι, να το ζήταγα δεν θα το έβρισκα. Τις έχει και σε μαύρο, μήπως θέλεις να το σκεφθείς.

Με γειες σας! :mrgreen:

Βρε κορίτσι... Τα θέλει μέσα στη βδομάδα... Εσένα λες έκαναν 10 εργάσιμες οπότε? Και εμένα μου χει τύχει από Καναδά σε 8 μέρες αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Να δεις που το καλαμάρι είχε δίκιο λέγοντας ότι καλύτερα να ψωνίζουμε από Άγγλους πωλητές Πέμπτη - Παρασκευή. Αγόρασα Παρασκευή αυτό

http://www.ebay.co.uk/itm/260882109096?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1724wt_698

και το πρωι παρέλαβα! Μια χαρά είναι απλά πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο απ ότι θα έπρεπε. Ευτυχώς μου κοψε...

Και πολύ καλός πωλητής, έχω ξαναψωνίσει

Ειδες που τα έλεγα εγώ ? Και εγώ σημερα παρέλαβα τις αγορές μου της παρασκευής χε χε

Το φορεματάκι πολύ ομορφο θα το χτυπήσω κ εγώ για δωράκι θενκςςςς

Καλημέρα. Σήμερα παρέλαβα τα παρακατω, για τα εγγονια μου

Καλαμαράκι σ' ευχαριστω πολύ για τον πωλητή!!!

Παρακαλώ! Ειναι αριστος κατέ εμε , αυριο λογικά περιμένω τα βρακάκια του τα μοδερκερ χε χε Να τον τσεκάρεις που κ που βάζει συχνά νέα πράγματα

Turwethiel τσεκαρα λιγο τα χτυπηματακια σου σε μια αγορα

εσυ και μια αλλη ανεβασατε πολυ τη τιμη του

μη λυσσατε να ειστε πρωτες στα χτυπηματα γενικα

κατσε υποχθονια και χτυπατο τελευταια στιγμη, εκει μετραει και μονο η πρωτια

ο αλλος δε θα προλαβει να βγαλει κιχ και η τιμη του προιοντος δε θα εχει φτασει στα υψη

γενικα....για ολες μας :D

Εμ.....εμμμμμμ ετσι ειναι το σωστό μπιντινκ!!!

στεκεσαι εκει με τους λυκους χαχαχαχα

εχτες επρεπε να ειμαι σε παιδοτοπο....αφησα αντικαταστατη αχαχχαχχαχαχα!

Κιλλερ ομως ήμουν εεεε?? :mrgreen::mrgreen: Στο 7ο δευτερόλεπτο χτύπησα μπουχαχαχαχα κ τα κέρδισα σε πολύ καλή τιμή!

τη ρωτησα! θενκς!

πηρα κι αλλο πωλητη και μου πε μονο μισο εκ εχουν διαφορα να παρω το μεγαλυτερο... αυτος τις εχει 18 λιρες οποτε λεω να παρω το 8αρι απο αυτον......... εεε 5 λιρες φθηνοτερος ειναι!

Αντε ωραία αφου βρήκες μια χαρά!:D

το καλο που του θελω ,να μου προτεινει να κρατησω κ τα δευτερα(ελπιζω να ναι σωστα τα χρωματα.)

το κεης το κλεινω εγω,ή κανω την παπια ακομα,αφου εχουμε κ θεματα ανοιχτα,με το αν εστειλε δευτερο πακετο κ κυριως με τα χρωματα που ναι αλλα αντι αλλων?

ωωωωωχου,δυο μηνες ασχολουμαι με τον κινεζο-ημαρτον!

Ευχαριστωωωω!!!

Εεε ναι, άρα συμφωνείτε,άμα λυσσαει να κλείσω κεις στην τελική ας μου τα χαρίσει κ τα δευτερα να τελειώνουμε!!!

Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω....ειναι γιατί να σου προτείνει να τα κρατήσεις?

Οκ χαθηκαν/αργησαν να ερθουν , οκ ανοιξες κεις,

ΑΛΛΑ

απο τη στιγμή που παρέλαβες πρωτον δειχνει οτι ήταν εντάξει στα εστειλε δεν φταει εκεινος που καθυστέρησαν, δευτερον οκ κ εστειλε λαθος χρωματα σου προσφέρει να στα ξαναστειλει με τα σωστά παλι σωστός....

ΓΙΑΤΙ ομως θα πρέπει να σου προτείνει να στα χαρίσει???

Δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό....:rolleyes:

Εσυ αφου λάβεις τα νέα , να τα τσεκάρεις, να κρατήσεις τα σωστά που θες κ να του τα στείλεις συστημένα , σιγα΄τη διαφορά εναμιση με δυο ευρώ ειναι , κ οταν λαβει εκεινος τοτε να κλεισεις κ εσυ το κεις που ανοιξες.

Αλλα....δεν καταλαβαίνω την επιμονή να σου χαρίσει τα δευτερα....δεν φταει αυτός...:cool:

τελικά έχουμε πέσει σε ηλιθιο πωλητη. Αφού μου έστειλε το αποδεικτικό, που δεν μου λέει κάτι εφόσον δεν έχει σφραγίδα, του ζήτησα να επικοινωνήσει ο ίδιος με την εταιρία και να δει τι γίνεται με το δέμα. Μου είπε ότι μιλησε και θα κάνει αίτημα να τον αποζημιώσουν και θα πάρει δυο βδομάδες. Ζητησα επιστροφή χρημάτων ή αποστολή ξανα του αντικειμένου εφόσον το λάθος δεν είναι ούτε δικό μου. Δεν απαντησε. Μετά του ξαναστειλε ο σύζυγος να μας επιστρέψει τα χρήματα ανεξάρτητα απο το τι θα κάνει με την εταιρία γιατί δεν έχει σχέση αυτό με μας. Δεν απαντησε οπότε κάναμε case.

τοτε μας απαντησε ότι ηταν απασχολημενος και πως περιμένει από την εταιρία απαντηση σε δυο βδομάδες για την αποζημιωση. Για το case τίποτα. Του στέλνει ο σύζυγος πάλι να μας επιστρέψει τα χρήματα γιατί δεν φταίμει εμείς και δεν έχει σχέση το τι θα κάνει εκείνος με την εταιρία.

Και του απαντάει με υφακι ότι τώρα πρόσεξε ότι κάναμε case και πως εκείνος θα χει απαντηση μέσα στην βδομάδα από την εταιρία (σε 3 μέρες οι δυο βδομάδες έγιναν αυτη η εβδομάδα!!) ενώ με το case θα μας πάρει πανω από μηνα να μας επιστραφούν τα χρήματα αν μας επιστραφουν.

Μας εκβιαζει εμμεσως ότι εχει περιθώριο 2 εβδομάδων να απαντησει (υποτιθεται εμείς στις 21-11 περιμένουμε απάντηση από το ebay) και τότε θα στειλει το αποδεικτικο και αν το ebay αποφασισει να δωθούν τα χρήματα θα περιμένουμε κανα μηνα. Ενώ εκείνος θαχει απαντηση αυτην την βδομάδα και αν θέλουμε να τα βρούμε μεταξύ μας. Αφού αρνείτε να μας επιστρέψει τα χρήματα ή να στειλει πάλι το αντικείμενο πως θα τα βρούμε οεο???

Αυτό το χαρτι μπορεί να μετρήσει και να μην μας επιστρέψει τα χρήματα? Χωρίς ΜΙΑ σφγραγίσα ταχυδρομείου πάνω? Από που κι ως που είναι επίσημο αυτό το χαρτι? Και θέλει ένα μηνα για να μας γυρίσουν τα χρήματα? Εχουμε εκνευριστεί φοβερά με το ύφος του. Μα να μας εκβιαζει? Σιγά μην κλείσω το case για να τα βρούμε που προσπαθεί τόσο καιρό να με καθυστερήσει και μεχει στην αναμονη. αν ήθελε θα το είχαμε λύσει από καιρό. Προφανώς δεν θέλει

Οχι δεν μετράει στο λεω που εχω κερδίσει τρεις υποθέσεις που ειχαν αποδεικτικό αποστολής

Απλα ασε το ρεσολουτιον σεντερ να κανει τη δουλεια του, μην ανταλάσσεται αλλα γραμματα δεν χρειάζεται , κ μολις σου βγαλει οτι μπορεις να κανεις εσκαλειτ καντο γιατι μεχρι να το κανεις την υποθεση σας δεν την βλεπει ακομα το ρεσολουτιον σεντερ.

Θα τα παρεις τα χρηματα σου πισω κ οχι σε ενα μηνα, μολις κανεις εσκαλειτ θα το πρεπει το τιμ του εμπευ να σου απαντήσει σε 48ωρες , εκει θα σου απαντήσει αν κριθει υπερ σου ή κατά σου η υπόθεση, αν κριθεί υπερ σου την ιδια μερα θα σου ερθει γραμματακι απο το πευπαλ οτι σου εγινε η ταδε επιστροφή κ σε δυο εργασιμες το πολύ θα ειναι ή στην κάρτα σου τα λεφτά ή σαν μπαλανσ στο πευπαλ

βρε κοριτσια αυτες οι παιδικες μποτες οι ella με τη γουνιτσα, υπαρχουν στο ελλαντα? σε οποιοδηποτε καταστημα/τιμη???

δεν τις εχετε δει πουθενα στην ελλαδα ε? τσαμπα ψαχνω?

WLFfp2.png XI11p2.png

Παρέλαβα σήμερα μποτούλες και γυαλάκια. Ταχύτατα και άψογα!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290629811203&ssPageName=ADME:L:OU:GB:1123#ht_1055wt_1185

http://www.ebay.co.uk/itm/170720566086?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_500wt_1202

Τις μπότες τις πήρα κάνοντας προσφορά στην πωλήτρια ώστε να ην ριψοκινδυνέψω να τις χάσω στη δημοπρασια.

Δεν τα βρηκαμε και ακύρωσε την αγορά μου.

Oneiraki πολύ ωραιες οι σαλιάρες, chazico super οι μπότες!

Πολύ ωραία τα ψώνια σου, με γειά !!! Κρίμα για το δεύτερο :-( Ευχαριστώ για τις μπότες !!!!

καλέ εδω έχει πάμφτηνα!! σε ευρω βέβαια δεν τα είδα...αν και δεν έχω ιδέα πως παραγγέλνεις απο e bay..να σε ρωτήσω,αυτά είναι όλα second hand?!ευχαριστω!!!:-D

Είδες ? Ξεχασα να βάλω τα καινούρια ? Δες εδώ για καινούρια με ταμπελάκια ή άνευ.

ΕΒΑΥ = η χαρά του μη έχοντος πολλά χρήματα. Διάβασε κοριτσάκι !!!!! Στην υπογραφή του καλαμαρακίου, έχει λεπτομέρειες (οδηγίες για ΑΜΑΖΟΝ, ΕΒΑΥ, ΠΕΙΠΑΛ κλπ). Μετά βγάλε προπληρωμένη και βουρ !!!!!!!

αληθεια μιλαω,εγω ημουν μια απ αυτες που δηλωνα οτι πρεπει να μαστε εντιμοι κ να στελνουμε πισω αν παραλαμβανουμε παραγγελια, που ξαναεσταλη ,αλλα μα το θεω,αν ηξερα οτι θα με πρηξει με τα μηνυματα του,χωρις ουσιαστικα να μου λυνει προβλημα,ισως κ να μην του ελεγα οτι παρελαβα....:oops::oops::oops:

αμαν πια,μ επρηξες αδερφακι μου.....τι να κλεισω βρε χριστιανε μου,...εεεεε,βρε βουδιστη μου το κεις?τα λυσαμε ολα κ ειμαστε ενταξει??

τι να κανω????

Ευχαριστωωωω!!!

Συμφωνώ με τις προλαλήσασες, να μην κλείσεις το κέις.

Όσο για το δώρο, είναι δικό του θέμα να το προτείνει ή όχι.

Για την δεύτερη αποστολή ειδικά, μην κλείσεις τίποτα αν δεν σιγουρευτείς ότι έστειλε τα σωστά.

Οι μποτούλες ζζζούπερ !!!!!!!!!!!! Μόνο τακουνάκι θέλουν. Ελαφριές, μαλακές και σταθερές. Α !!!! Και σέξυ :oops::oops::oops::oops:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλησπέρα κοπέλες!

Για πείτε μου,έχω λατρέψει αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-NEXT-A-W-2011-RED-DUFFLE-COAT-JACKET-3-4-YEARS-/200674399096?pt=Girl_s_Clothing&hash=item2eb9205378

Είναι καλή η τιμή του;όλο το αφήνω και θα δουμε αλλά όλο πέφτω πάνω του.Μου αρέσουν πολυ τα ρουχα next δεν εχω ξαναπάρει.Δεν το βρίσκω και στο σαιτ του νεξτ για να δω την τιμή.

Τι λέτε;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...