Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με γιες...πολυ γελασα!!!

Αντε με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να του τις φορεσεις!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Χατζικακι αυτες δεν ειναι σε μαυρο?

http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33054&storeId=12553&productId=2650581&langId=-1&sort_field=Price%20Ascending&categoryId=209435&parent_categoryId=&pageSize=24&refinements=Colou

Πως ειναι μπροστα? Τι λες κομψες?? Ειναι ανετες?? Το τακουνακι περπατιεται ευκολα????

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Χατζικακι αυτες δεν ειναι σε μαυρο?

http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33054&storeId=12553&productId=2650581&langId=-1&sort_field=Price%20Ascending&categoryId=209435&parent_categoryId=&pageSize=24&refinements=Colou

Πως ειναι μπροστα? Τι λες κομψες?? Ειναι ανετες?? Το τακουνακι περπατιεται ευκολα????

^category~[209459|209435]&noOfRefinements=2#13213454928901&country:undefined^language:undefined^currencySymbol:undefined^preferredUrl:undefined^siteLabel:undefined^langId:undefined^storeId:undefined^salesCatalogId:undefined^viewed:undefined^explicit:undefined"]Αυτες είναι.

Μπροστά είναι λίγο στρογγυλεμένες, όχι οι κλασικες καουμπόικες, ούτε όμως πολύ στρογγυλές, σαν τις ιππασίας.

Μια χαρά κομψές και άνετες. Το τακούνι 8άρι το κόβω, εγώ το συνηθίζω αυτό το ύψος, περισσότερα θα δείξουν στο περπάτημα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Με γιες...πολυ γελασα!!!

Αντε με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να του τις φορεσεις!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

Παρέλαβα σε 10 εργάσιμες, ήτοι 2 εβδομάδες απο Αμερικη και μάλιστα εκτος Αθηνών.

Βρε κορίτσι... Τα θέλει μέσα στη βδομάδα... Εσένα λες έκαναν 10 εργάσιμες οπότε? Και εμένα μου χει τύχει από Καναδά σε 8 μέρες αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Να δεις που το καλαμάρι είχε δίκιο λέγοντας ότι καλύτερα να ψωνίζουμε από Άγγλους πωλητές Πέμπτη - Παρασκευή. Αγόρασα Παρασκευή αυτό

http://www.ebay.co.uk/itm/260882109096?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1724wt_698

και το πρωι παρέλαβα! Μια χαρά είναι απλά πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο απ ότι θα έπρεπε. Ευτυχώς μου κοψε...

Και πολύ καλός πωλητής, έχω ξαναψωνίσει

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καμια ιδεα ρε κουκλες και απο εδω?

kouklaki επειδή και εγώ το ψάχνω αυτό το κάθισμα μου έστειλε το αμαζον προσφορα αλλα δυστηχώς δεν το στέλνει

http://www.amazon.co.uk/dp/B0046DJTLI/ref=pe_115941_27536031_pe_ace_dt2

κορίτσια γίνεται να πα΄ρουμε κάτι τέτοιο μέσω κατερίνας?

καλημερα κουκλες,επανηλθα μετα τον εγκλεισμο μου λογω διαβασματος,αλλα τωρα θα παρω το αιμα μου πισω-ετοιμαζομαι για τζιμπο μπλακ φραιντει....

δυο ερωτησεις:

1)εχω μια καλαθαρα περι τα 750 ευρω ξεκινησε,αλλα ολο κ μειωνεται φυσικα:roll:

...φανταζομαι να φτασουμε στο τελος σε κανενα 300αρι δολαρια(θα βγαλω κ γω καποια πραγματα κοντα στις 25-αναλογα τι θα χει απομεινει.) κ μετα θελω να τη σπασω στα δυο...(σημειωση,εχω δυο κωδικους των -20%-ο ενας που μου στειλε το τζιμπο,κ ο αλλος που πηρα απο εμπευ...)ΠΩΣ?εννοω εχω ηδη ενα φουλ καλαθι...θα πρεπει να τα ξαναδιαλεγω ενα ενα,για να φτιαξω το α καλαθι κ μετα να παραγγειλω ,για να μπορεσω ξαναδιαλεγοντας να φτιαξω κ να παραγγειλω το καλαθι β???

καταλαβατε τι ρωταω ή το εκφραζω λαθος?

κοινως,πως γινεται να χω ταυτοχρονα 2 καλαθια ,για να δω κ πως θα τα μοιρασω για να μπουν τα ρουχα κ οι κωδικοι με τετοιο τροπο ωστε να μην εχω κ θεμα στο τελωνειο?

2)στις 4/11 ανοιξα κεις στο εμπευ για κατι πραγματα που δεν ηρθαν κ τα οποια ακομα θελω.στις 5/11 ο κινεζος απαντησε οτι μπορει να μου τα ξαναστειλει,αν του πουν στο ταχυδρομειο οτι ειναι χαμενο

του απανταω στις 5/11 οτι ναι,τα θελω ακομα κ να μου τα στειλει σε μια καινουρια διευθυνση,γιατι θα λειπω(κ καλα),κ εκτοτε δεν εχει απαντησει...

να περιμενω να τα στειλει ?δε θα πρεπει να μου το πει τελικα αν τα εστειλε ,απ τη στιγμη κιολας που μου πε οτι ΑΑΑΑΝ του πει το ταχυδρομειο οτι χαθηκαν ,τοοοοοτε θα τα στειλει?

τι να κανω?

τσατ,για καποιον αγνωστο λογο,δε μ αφηνει να κανω,παρα μονο να ανοιξω κεις(το αλλαξαν το εμπαι λιγο ή μου φαινεται?αν εχετε λινκ για το τσατ,δωστε το μου πληζ γιατι εγω δεν το βρισκω πια εκει που το εβρισκα)

σ αυτον στελνω μηνυμα?μπορω/πρεπει μεσω κεης?γινεται(απο πρακτικης αποψεως,εννοω,αφου μου λεει awaiting seller's action?)

Αχ ονειρακι μεγιες! τελεις ειναι! ζηλεψα!!

Δε με λες...ειναι μεγαλες??

θελω να παρω και εγω και αφου ειναι και Χριστουγεννιατικες ακομα καλυτερα!!!;)

Ναι είναι μεγαλούτσικες. Και είναι όλο βαμβακερές δεν έχουν πχ νάυλον από πίσω.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

2)στις 4/11 ανοιξα κεις στο εμπευ για κατι πραγματα που δεν ηρθαν κ τα οποια ακομα θελω.στις 5/11 ο κινεζος απαντησε οτι μπορει να μου τα ξαναστειλει,αν του πουν στο ταχυδρομειο οτι ειναι χαμενο

του απανταω στις 5/11 οτι ναι,τα θελω ακομα κ να μου τα στειλει σε μια καινουρια διευθυνση,γιατι θα λειπω(κ καλα),κ εκτοτε δεν εχει απαντησει...

να περιμενω να τα στειλει ?δε θα πρεπει να μου το πει τελικα αν τα εστειλε ,απ τη στιγμη κιολας που μου πε οτι ΑΑΑΑΝ του πει το ταχυδρομειο οτι χαθηκαν ,τοοοοοτε θα τα στειλει?

τι να κανω?

τσατ,για καποιον αγνωστο λογο,δε μ αφηνει να κανω,παρα μονο να ανοιξω κεις(το αλλαξαν το εμπαι λιγο ή μου φαινεται?αν εχετε λινκ για το τσατ,δωστε το μου πληζ γιατι εγω δεν το βρισκω πια εκει που το εβρισκα)

σ αυτον στελνω μηνυμα?μπορω/πρεπει μεσω κεης?γινεται(απο πρακτικης αποψεως,εννοω,αφου μου λεει awaiting seller's action?)

ΚΑΛΕΕΕ!!!!ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΑΠΟ 24/9 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ) ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΑ....

πως του στελνω μηνυμα να μη στειλει τα επομενα?κ αν τα χει στειλει τι κανουμε?

του ζηταω τα μεταφορικα για να του τα στειλω πισω?

ή τα πληρωνω απ την τσεπη μου?

αααααχ,μακαρι να μην εχει στειλει τα επομενα

αθανατα ΕΛΤΑ,το κανατε παλι το θαυμα σας(μαλλον πως βοηθησε που τους εκραξα την τελευταια φορα που πηγα για να παραλαβω τις γαλοτσες)

Διαφημίσεις

kouklaki επειδή και εγώ το ψάχνω αυτό το κάθισμα μου έστειλε το αμαζον προσφορα αλλα δυστηχώς δεν το στέλνει

http://www.amazon.co.uk/dp/B0046DJTLI/ref=pe_115941_27536031_pe_ace_dt2

κορίτσια γίνεται να πα΄ρουμε κάτι τέτοιο μέσω κατερίνας?

Και βέβαια γινεται !!!

Ευχαριστώ chatzico!!!

Σματς σμουτς

.....δυο ερωτησεις:

1)εχω μια καλαθαρα περι τα 750 ευρω ξεκινησε,αλλα ολο κ μειωνεται φυσικα:roll:

...φανταζομαι να φτασουμε στο τελος σε κανενα 300αρι δολαρια(θα βγαλω κ γω καποια πραγματα κοντα στις 25-αναλογα τι θα χει απομεινει.) κ μετα θελω να τη σπασω στα δυο...(σημειωση,εχω δυο κωδικους των -20%-ο ενας που μου στειλε το τζιμπο,κ ο αλλος που πηρα απο εμπευ...)ΠΩΣ?εννοω εχω ηδη ενα φουλ καλαθι...θα πρεπει να τα ξαναδιαλεγω ενα ενα,για να φτιαξω το α καλαθι κ μετα να παραγγειλω ,για να μπορεσω ξαναδιαλεγοντας να φτιαξω κ να παραγγειλω το καλαθι β???

καταλαβατε τι ρωταω ή το εκφραζω λαθος?

κοινως,πως γινεται να χω ταυτοχρονα 2 καλαθια ,για να δω κ πως θα τα μοιρασω για να μπουν τα ρουχα κ οι κωδικοι με τετοιο τροπο ωστε να μην εχω κ θεμα στο τελωνειο?.....

Αυτό που σκέφτηκα είναι να κάνω δύο λογαριασμούς και να βάλω δύο παραγγελιες. Αλλιώς δεν παίζει......

ΚΑΛΕΕΕ!!!!ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΑΠΟ 24/9 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ) ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΑ....

πως του στελνω μηνυμα να μη στειλει τα επομενα?κ αν τα χει στειλει τι κανουμε?

του ζηταω τα μεταφορικα για να του τα στειλω πισω?

ή τα πληρωνω απ την τσεπη μου?

αααααχ,μακαρι να μην εχει στειλει τα επομενα

αθανατα ΕΛΤΑ,το κανατε παλι το θαυμα σας(μαλλον πως βοηθησε που τους εκραξα την τελευταια φορα που πηγα για να παραλαβω τις γαλοτσες)

Πας στο αντικείμενο που αγόρασες, ανοίγεις τον πωλητή και στέλνεις μύνημα ότι ήρθαν. Αν τα έχει ξαναστείλει, ρώτα τον τι θέλει εκείνος. Άντε με γειά !!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Turwethiel τσεκαρα λιγο τα χτυπηματακια σου σε μια αγορα

εσυ και μια αλλη ανεβασατε πολυ τη τιμη του

μη λυσσατε να ειστε πρωτες στα χτυπηματα γενικα

κατσε υποχθονια και χτυπατο τελευταια στιγμη, εκει μετραει και μονο η πρωτια

ο αλλος δε θα προλαβει να βγαλει κιχ και η τιμη του προιοντος δε θα εχει φτασει στα υψη

γενικα....για ολες μας :D

kKZUp2.png

Ή είναι πολύ easy going πωλητής και δεν θέλει να χαλάει χατίρια ή ξέρει το θέμα και δεν θέλει μανούρες. Στείλε του φωτό να δει τι εννοείς. Γενικά κράτα φωτό, δεν ξέρεις αν σου χρειαστούν. Για τα περί βρωμιάς,......:rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστώ!

Για τον βρωμύλο, υποθέτω κι εγώ ότι το ξέρει αλλά ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα. Οι απαντήσεις του ήταν:

1η: "never noticed any marks sorry.post back and ill refund,no probs.i wouldnt of sold if they were dirty"

2η: "like i said i didnt see any marks otherwise i wouldnt of sold them.never mind ill refund once ive recieved them.sorry hun ", όταν ανέφερα αν θέλει να δει τους λεκέδες με φωτο. Δεν πρότεινε πάντως έκπτωση και να δοκιμάσω πχ να τα πλύνω.... Μάλλον ξέρει λοιπόν ότι δε θα βγαίνουν.

Εννοείται έχω βγάλει φωτό αρκετές αλλά δεν του το έχω πει ακόμα. Το σετάκι το έχω ήδη στείλει πίσω κι αν με ρίξει στα μτφ θα ανοίξω κέις.

Μια και λέμε για τσάντες, μου αρέσουν οι fossil πολύ (και τα πορτοφόλια), αλλά δε βρίσκω πολλές και όλες πανακριβού. Για πες κάτι σε φτηνότερο, αλλά καλές, δερμάτινες. Τύπου satchel κυρίως και totes. Έχω τσεκάρει ότι το σαιτ τους στέλνει μόνο Αμερική και ξάαδερφος δεν υπάρχει, ούτε μπάρμπας :lol:

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Turwethiel τσεκαρα λιγο τα χτυπηματακια σου σε μια αγορα

εσυ και μια αλλη ανεβασατε πολυ τη τιμη του

μη λυσσατε να ειστε πρωτες στα χτυπηματα γενικα

κατσε υποχθονια και χτυπατο τελευταια στιγμη, εκει μετραει και μονο η πρωτια

ο αλλος δε θα προλαβει να βγαλει κιχ και η τιμη του προιοντος δε θα εχει φτασει στα υψη

γενικα....για ολες μας :D

Ναι, άργησα λίγο να το καταλάβω αυτό..:oops:

Αλλά κάποιες φορές δε θέλω με τίποτα να χάσω κι επειδή την πάτησα να χάσω ολοκαίνουργια geox μποτάκια της μιρκής για μιση λίρα , έσκασα...:evil:

Δεν ξέρω πόσο μαξιμουμ να βάλω χωρίς να κλαίω μετά ...:?

Τώρα προσπαθώ να χτυπάω στο τέλος ύπουλα αλλά όταν λήγουν στην άγρια νύχτα, τί κάνεις;;;

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Αυτό που σκέφτηκα είναι να κάνω δύο λογαριασμούς και να βάλω δύο παραγγελιες. Αλλιώς δεν παίζει......

και παλι,μανουβρα μεγαλη ειναι....γιατι ποτε θα προλαβεις να διαλεξεις,ποια ρουχα θα βαλεις σε ποια παραγγελια ωστε να ναι ισα κατανεμημενα?δεδομενου οτι ολο κ αδειαζει το καλαθι,επειδη τελειωνουν τα νουμερα...

ουφ θα σκασω....καλα,εσεις τετοια τραβατε για να βαλετε διπλη παραγγελια?μπελας μου φαινεται...

Πας στο αντικείμενο που αγόρασες, ανοίγεις τον πωλητή και στέλνεις μύνημα ότι ήρθαν. Αν τα έχει ξαναστείλει, ρώτα τον τι θέλει εκείνος. Άντε με γειά !!!!!!

του στειλα,μηνυμα, μεσα στο κεις που χω ανοιξει , και μαλιστα του ζητησα συγνωμη για το inconvenience,αλλα του τη λεω κιολας γιατι τα κανε μπαχαλο με τα χρωματα-αλλα αντι αλλων εστειλε...το καλο που του θελω ,να μου προτεινει να κρατησω κ τα δευτερα(ελπιζω να ναι σωστα τα χρωματα.)

το κεης το κλεινω εγω,ή κανω την παπια ακομα,αφου εχουμε κ θεματα ανοιχτα,με το αν εστειλε δευτερο πακετο κ κυριως με τα χρωματα που ναι αλλα αντι αλλων?

ωωωωωχου,δυο μηνες ασχολουμαι με τον κινεζο-ημαρτον!

Βγήκα για παπουτσάκια (μπαλαρίνες) σήμερα με την μεγάλη μου κόρη και συγχίστηκα, από 25 και πάνω πλαστικά ψέυτικα, έτσι ξαναγύρισα πάλι στο άμαζον με την ελπίδα να προλάβουμε τα γενέθλιά της την άλλη εβδομάδα. Να τι βρήκα (τα στέλλουν εδώ) και δερμάτινα παρακαλώ με 19,80 λίρες:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003LSUFC6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003LSUEIQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Ζήτησα από τον άνδρα μου να μου πάρει την πρώτη σαλιάρα για δώρο!Εἰναι απλά εκπληκτική κ σίγουρα χρειάζομαι a silent night!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...