Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Nαι, αλλά όχι,μην το πάρεις. Τα gymboree έχουν παρεμφερές και σε καλύτερη τιμη στη νέα collection

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου στο ΕΒΑΥ, νομίζω ότι ούτε 5,5 θα την πάρεις, θα την πάρεις 5.

Αν δεν υπάρχει άλλος να μπιντάρει, την παίρνεις στην αρχική τιμή.

Αυτό θυμάμαι από κάποιες δημοπρασίες που έχω πάρει και ξεκινούσαν από 0,99 λίρες. Πλήρωσα 0,99 συν τα μεταφορικά.

Έχει δίκιο η chatzikco, εγώ απάντησα βιαστικά.

Μα είναι δυνατόν να τα βάλω με τους προφέσορες? ;)

Έχει δίκιο η chatzikco, εγώ απάντησα βιαστικά.

Μα είναι δυνατόν να τα βάλω με τους προφέσορες? ;)

:-P:razz::-P:razz::-PΆντε ρε :wink::wink::wink::wink:8):cool:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Κοριτσια, σος, Britax Evolva 123 Childs Car Seat αυτο το καθισμα ψαχνουμε και εμεις γιατι μεγαλωσαμε και δεν χωραμε σε αυτο που εχουμε. Που μπορω να το βρω πιο φτηνα με υποψην και τα μεταφορικα? Σας ευχαριστω.:mrgreen:

Καμια ιδεα ρε κουκλες και απο εδω?

Στην πρώτη σελίδα του θέματος κ στην υπογραφή μου κ σε αλλα μέλη εχει την περιβόητη λίστα χωρισμένη ανά προιόν

Διαλεξε το Προικα μωρού κ εκει εχει τα απειρα σαιτ που εχουμε δοκιμάσει ολες μας, οπου δεν βλέπεις μεταφορικά για ελλάδα θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί με το κάθε σαιτ να σου πουν τιμή για τα μεταφορικά.

Θελει λιγο να το ψάξεις...

τελικα της κοστισε 2 λιρες παραπανω η αποστολη της τσαντουλας jane norman.....

ξεχασα να σας βαλω λινκ, εχει φθηνα σουτιεν θηλασμου-για οσες ενδιαφερονται-του ακατανομαστου.... http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-NEW-NURSING-FEEDING-MATERNITY-BRA-ASSORTED-CUPS-/110771448714?pt=UK_Women_s_Underwear_Design_2&var=&hash=item5f787bd998#ht_609wt_1263

WLFfp2.png XI11p2.png

Πριν από ένα χρόνο το φτηνότερο το βρήκα και το αγόρασα από εδώ: http://www.kidztravelshop.co.uk/. 135 λίρες με μεταφορικά. Ψάξτο ομως αν εξακλουθεί να ισχύει.

Πωπωωωω, 2 μέρες έκανα να μπω και έχω ξεστραβωθεί στο διάβασμα... Μεγειες σε όλες σας!!! Τα κόκκινα γυαλάκια (δε θυμάμαι ποιας), η τσαντούλα της χατζικο, και τα μπλουζάκια με τα λουλουδάκια, μου έκαναν πιο πολύ εντύπωση! Καλοφόρετα σε όλες!

Εγώ παρέλαβα από surfdome πριν λίγες μέρες δύο τσαντούλες, μια για την κόρη και την άλλη για το βαφτηστήρι. Λίιιγο μικρές αλλά δε θέλω να την παραφορτώνω με βάρος από τώρα. Είναι τέλειες πάντως, ειδικά με την κουκούλα!!! Επίσης μου ήρθαν ένα σετάκι next κι ένα cherokee, άψογα.

Αν θυμάστε είχα παραλάβει κι ένα βρωμυλέ σετάκι next με λεκέδες και παραπονέθηκα στον πωλητή. Δεν πρόσεξε ποτέ λεκέδες και δέχτηκε να το στείλω πίσω. Αλλά, αν ήταν βρώμικο δε θα το πουλούσε ποτέ, όπως είπε. Και λέω εγώ τώρα, να στείλω τώρα τις φωτό με τους λεκέδες ή να περιμένω να το παραλάβει πρώτα μπας και ξεστραβωθεί; Ή μήπως έχουμε άλλη αντίληψη για την έννοια της "βρωμιάς" με τους εγγλέζους γενικότερα;;;

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Πωπωωωω, 2 μέρες έκανα να μπω και έχω ξεστραβωθεί στο διάβασμα... Μεγειες σε όλες σας!!! Τα κόκκινα γυαλάκια (δε θυμάμαι ποιας), η τσαντούλα της χατζικο, και τα μπλουζάκια με τα λουλουδάκια, μου έκαναν πιο πολύ εντύπωση! Καλοφόρετα σε όλες!

Εγώ παρέλαβα από surfdome πριν λίγες μέρες δύο τσαντούλες, μια για την κόρη και την άλλη για το βαφτηστήρι. Λίιιγο μικρές αλλά δε θέλω να την παραφορτώνω με βάρος από τώρα. Είναι τέλειες πάντως, ειδικά με την κουκούλα!!! Επίσης μου ήρθαν ένα σετάκι next κι ένα cherokee, άψογα.

Αν θυμάστε είχα παραλάβει κι ένα βρωμυλέ σετάκι next με λεκέδες και παραπονέθηκα στον πωλητή. Δεν πρόσεξε ποτέ λεκέδες και δέχτηκε να το στείλω πίσω. Αλλά, αν ήταν βρώμικο δε θα το πουλούσε ποτέ, όπως είπε. Και λέω εγώ τώρα, να στείλω τώρα τις φωτό με τους λεκέδες ή να περιμένω να το παραλάβει πρώτα μπας και ξεστραβωθεί; Ή μήπως έχουμε άλλη αντίληψη για την έννοια της "βρωμιάς" με τους εγγλέζους γενικότερα;;;

Φαίνεται είναι οι ημέρες για τσάντες τώρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πολύ ομορφες οι παιδικές που πηρες.

Σε ότι αφορά το σετάκια, για να το δέχθηκε πίσω τόσο εύκολα, δύο τινά υπάρχουν.

Ή είναι πολύ easy going πωλητής και δεν θέλει να χαλάει χατίρια ή ξέρει το θέμα και δεν θέλει μανούρες. Στείλε του φωτό να δει τι εννοείς. Γενικά κράτα φωτό, δεν ξέρεις αν σου χρειαστούν. Για τα περί βρωμιάς,......:rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημέρα! Σας έχει τύχει να βάλετε προσφορά σε ρούχο, να το κερδίσετε αλλά να στέλνει μόνο εντός UK? Toυ είχα στείλει μνμ να μου πει μεταφορικά αλλά επειδή δεν απάντησε και ήθελα την μπλούζα αποφάσισα να βάλω προσφορά. Τώρα λέτε να μου ζητήσει του κόσμου τα μεταφορικά; Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Τελικά χθες το βράδυ τα παπούτσια τα έχασα για μισή λίρα...:(

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορες καλημερα...

Βλεπω καμια δεν σχολιασε την απογοητευση μου απο evans 8-):cool:

Βρε κοριτσια ερωτηση ebay...βρηκα ενα filofax σε δημοπρασια που ο τυπος λεει στελνει μονο UK...ακολουθω συνηθη διαδικασια στελνω Mail τα γνωστα και μου απανταει ναι οκ να στο στειλω στο Ελλαντα αλλα θα πρεπει να υπολογισω το κοστος αφου κερδισεις...εντωμεταξυ μιλαμε για δερματινο filofax οπου ο αμαζονος το εχει 60λιρονια και αυτος το ξεκιναει απο τη 1 λιρα...μη μετα μου ζητησει την Αρτα και τα Γιαννενα???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κορες καλημερα...

Βρε κοριτσια ερωτηση ebay...βρηκα ενα filofax σε δημοπρασια που ο τυπος λεει στελνει μονο UK...ακολουθω συνηθη διαδικασια στελνω Mail τα γνωστα και μου απανταει ναι οκ να στο στειλω στο Ελλαντα αλλα θα πρεπει να υπολογισω το κοστος αφου κερδισεις...εντωμεταξυ μιλαμε για δερματινο filofax οπου ο αμαζονος το εχει 60λιρονια και αυτος το ξεκιναει απο τη 1 λιρα...μη μετα μου ζητησει την Αρτα και τα Γιαννενα???

Σε αντίστοιχη περιπτωση, τα μεταφορικά μου έβγαιναν πανάκριβα και ο πωλητής από μόνος του πρότεινε ακύρωση της συναλλαγής, σκεπτόμενος λογικά ότι δεν συμφέρει. Πάντως λογικά, πάνω από 10-15 λίρες δεν νομίζω να πάει η μεταφορά, οπότε και πάλι θα είναι καλύτερη τιμή από όσο το έχεις δει αλλού!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

Κορες καλημερα...

Εγώ δεν το σχολίασα γιατί ακομα τις περιμένω....:rolleyes:

και ειμαι μαγκωμένη.....να δω τι θα αντικρύσω με αυτά που ειπες!:(

Πηραμε τις ιδιες νομιζω ε????

Αντε παρελαβε να μου πεις κι εσυ την αποψη σου...εμενα παντως μαλλον και το νουμερακι παιζει να ηταν λιγο μεγαλο...εσενα μπορει να σου στρωνουν καλυτερα

;);););)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλημέρα! Σας έχει τύχει να βάλετε προσφορά σε ρούχο, να το κερδίσετε αλλά να στέλνει μόνο εντός UK? Toυ είχα στείλει μνμ να μου πει μεταφορικά αλλά επειδή δεν απάντησε και ήθελα την μπλούζα αποφάσισα να βάλω προσφορά. Τώρα λέτε να μου ζητήσει του κόσμου τα μεταφορικά; Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Τελικά χθες το βράδυ τα παπούτσια τα έχασα για μισή λίρα...:(

Bρε πουλί μου ...........

Μπορεί να σου ζητήσει ότι θέλει τώρα. Αν έχεις θέμα, στείλε μου πμ.

Κορες καλημερα...

Συνπιλότισσα, σήμερα το πρωί πήρα τις δικές μου από το ΕΒΑΝΣ, μου αρέσουν πολύ !!!! Σε καταπληκτικό καφέ χρώμα, ούτε ανοιχτό ούτε σκούρο καφέ, το χρώμα του πούρου είναι, να το ζήταγα δεν θα το έβρισκα. Τις έχει και σε μαύρο, μήπως θέλεις να το σκεφθείς.

Για το φαιλοφαξ, αν έχεις θέμα στείλε μου πμ, τα έχουμε ξαναπεί αγάπη:wink::wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημέρα! Επειδή είμαι πρωτάρα με το ebay θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρετε τι σημαίνει BNWOT;Το συναντάω στην περιγραφή ρούχων. Η δικιά μου υπόθεση ειναι be new without tags. Έχω δίκιο ή είναι εντελώς άσχετο;

Να ρωτήσω μεταφορικά gymboree & πόσες μέρες περίπου για να έρθουν... Α!! sorry και πόσα περίπου για να είμαι οκ με τελωνείο.???

Ασφαλής παραγγελία μέχρι 120 δολλάρια σύνολο, αγορά και μεταφορικά.

Για αγορές μέχρι 125 δολλάρια, μεταφορικά 22 δολλάρια.

Περίπου 2 εβδομάδες ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημέρα! Επειδή είμαι πρωτάρα με το ebay θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρετε τι σημαίνει BNWOT;Το συναντάω στην περιγραφή ρούχων. Η δικιά μου υπόθεση ειναι be new without tags. Έχω δίκιο ή είναι εντελώς άσχετο;

BNWT :arrow: Brand New With Tags

BTWOT :arrow: Brand New Without Tags

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Συνπιλότισσα, σήμερα το πρωί πήρα τις δικές μου από το ΕΒΑΝΣ, μου αρέσουν πολύ !!!! Σε καταπληκτικό καφέ χρώμα, ούτε ανοιχτό ούτε σκούρο καφέ, το χρώμα του πούρου είναι, να το ζήταγα δεν θα το έβρισκα. Τις έχει και σε μαύρο, μήπως θέλεις να το σκεφθείς.

Για το φαιλοφαξ, αν έχεις θέμα στείλε μου πμ, τα έχουμε ξαναπεί αγάπη:wink::wink::wink:

Πολυ χαιρομαι που οι δικες σου ειναι οκ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τις ειδα και τις μαυρες αλλα ειπα να κανω οικονομια και να μην παρω δερματινες αλλα την πατησα...no worries, θα τις εχω στα υποψιν!

Για το filofax του ζητησα και μου εστειλε ενα rough υπολογισμο των μτφ οποτε ολα οκ!!!!

Σμουτς!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...