Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ, αι λαβ γιου ρε συνπιλότισσα !!!!!

Κάτι θυμόμουν, τα βολεύτηκες αλήθεια ?

Δε τρουθ ιζ οτι με ψιλοχτυπησανε αλλα οταν τα συνηθισα ζουπερ....ειδικα με τζινακι ηταν ακομα πιο ζζζουπερ...

(λοβ γιου 2 μπειμπι!!!!;))

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης παρέλαβα και τα πράγματα από το jcpenney δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα γενικά με αυτό το σιτε σε σχέση με τα μεταφορικά και γενικώς το σέρβις (πλήρωσα και τα 3 ευρά μου για τέλη εκτελωνισμού στα Ελτα) :roll::roll:

τα ρούχα τώρα τα φιλς που αγόρασα είναι αρκετά καλά αν και λεπτούλια οι μπλούζες ψιλές επίσης, καλοραμμένες όμως το θετικό είναι ότι όλα μπαίνουν στεγνωτήριο το αρνητικό ότι θέλουν πλύσιμο σε κρύο νερό :shock::shock: και τα φλις και οι μπλούζες

τες πάντων το γενικό σχόλιο μου είναι ότι δεν βγήκα χαμένη αλλά ούτε νομίζω ότι κέρδισα κάτι στο σύνολο

λοιποοοον εδωσα κι εγω τα 3 ευρουλακια μου και παρελαβα απο jcpenney!!!!

τα φλισακια ΑΠΙΘΑΝΑ κ απο σχεδια κ απο ποιοτητα... 40 βαθμους τα πλυνα, τπτ δε παθανε, χτες βραδυ τα πλυναμε, σημερα το πρωι στεγνα κ τα φορεσαμε! καλο αυτο.... πιο χοντρα δε τα θελα με τιποτα... νομιζω ειναι τελεια! στο νουμερο επεσα μεσα, 3αρι κ ειναι ανετουλι ελαφρως....

το φορεματακι μας μαρκας cinderella απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.... θα της το βαλω στανταρ χριστουγεννα πρωτοχρονια! ειναι για πολυ πολυ καλο ντυσιμο κ τιμη αψογη δεν το συζητω.... 36 δολ μαζι με μετφ τελη κλπ http://www.jcpenney.com/jcp/X6.aspx?GrpTyp=PRD&ItemID=1cd0e31&Nao=0&Ne=4+840+877+878+5+961+6+968+29+3+598+11+15+12+506+10+23+585+596+963+579+1031+8+1022+1014+586+1007+879+1027+18+904+903+969+833+949&N=4294959029&hdnOnGo=false&NOffset=0&Ntt=cinderella&SearchString=cinderella&submit%20search.x=0&submit%20search.y=0&SO=0&PSO=0&CmCatId=searchresults

επισης στο νουμερο το 3 μεσα επεσα, αλλα μας ειναι ισα ισα στη μεση.... ομως το πιο μεγαλο θα θελε κοντεμα....

τελος αυτη η ζακετουλα σε εντονο ροζ http://www.jcpenney.com/jcp/X6.aspx?GrpTyp=PRD&ItemID=1c5688c&DeptID=77892&CatID=77921&SO=0&SelDim=4~&x5view=1&NOffset=0&Ne=4+5+3+8+1031+23+18+904+949&N=4294939980+4294967075&Nao=0&PSO=0&bcCat=3&CmCatId=77892|77921 τρελο χρωμα! πολυυυ ροζ! επισης απιθανη

καλα για φορεματακι rare editions δε σχολιαζω.....

γενικως εμεινα πολυ ευχαριστημενη με τα κομματια, αλλα οπως λεει κ η φιλεναδα αξες πολλα πολλα μεταφορικα και ...εννοιες τελωνειου!

WLFfp2.png XI11p2.png

ααα παρελαβα κ αυτα τα φλισακια φορμακια ολοσωμα http://www.ebay.co.uk/itm/320770692888?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_799wt_1029

πολυ ομορφα κ ποιοτικα.... λεπτουλικα, σα τα jcpenney....

και οποια δεν εχει κροκς με τρυπες αλλα θελει να αγορασει κ να φορεσει αυτα τα "παιχνιδακια" κλπ τα στολιδια τελος παντων (jibbitz λεγονται) ιδου! παρελαβα κ αυτα http://www.ebay.co.uk/itm/110715384218?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1284

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια υπάρχει κάποιος λόγος που προτιμάτε το javari.fr ή το de από το co.uk? Έχουν όλα δωρεάν μεταφορικά ή μου φαίνεται;

Οι εκπτώσεις !!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Πάνω που πήγα να πω άκυρο, όσα παιδικά έβαλα στο καλάθι μου έβγαλε ότι δεν τα στέλλει έξω από uk!!! Δοκίμασα κι άλλα, δεν μου τα στέλλει έξω! Μέχρι να μάθω θα πάθω, ε;

μηπως γνωριζετε πως μπορω να εντοπισω δεμα που ερχεται απο κινα με ΕΜS?sto sait poy moy δινει αυτος βλεπω οτι εχει φυγει απο κινα..επισης βλεπω οτι εκπροσωπειται στην ελλαδα απο πορτα πορτα, αλλα οταν βαζω εκει τον κωδικο, μου βγαζει error page

καμια ιδεα?

Μου αρέσουν όλα, μόνο για τις πυζάμες δεν κόβομαι ιδιαιτερα. Δεν βρίσκεις τίποτα σε μάδερκεαρ ? Είναι πολύ καλές.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω καλό φόρεμα θα πέρνατε από εμπει;;;βρήκα ένα που μου αρέσει από κινεζάκι με 10 λίρες...

Ξανθή εχω πάρει απο ebay.com φόρεμα το οποίο εδω μου το εδειναν αρχικη τιμή 290? με 20? μαζι με τα μτφ ... μετά κλαιγονται οτι δεν εχουν δουλεια. Πηγα στο μαγαζι δοκίμασα το νουμερο ηταν μεγάλο, μου εκοψε και ειδα την μάρκα γιατι μου ειπε οτι τα φέρνει απο Αμερική και ετσι το βρηκα. Μετα που πετυχε η δοκιμη πηρα αλλα 4 φορεματα (ειχαμε πηξει στους γαμους εκεινο το καλοκαίρι) με 120? συνολο. :D

vHVdp3.png"]vHVdp3.png[/url]

http://www.ebay.co.uk/itm/Cross-Back-Reds-Empire-Ruffles-NWT-Trailing-Bridesmaid-Dress-09008-UK-Size-18-/180750559554

αυτό μου άρεσε αλλά δεν έχει το νούμερό μου θέλω 14 ή 16 το πολύ...Αλλά λέω να το παρατηρώ μπας και βάλει κανένα

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Μου αρέσουν όλα, μόνο για τις πυζάμες δεν κόβομαι ιδιαιτερα. Δεν βρίσκεις τίποτα σε μάδερκεαρ ? Είναι πολύ καλές.

κοριτσάκι σε ευχαριστώ για την γνώμη σου...

η αλήθεια είναι ότι έψαξα λιγάκι για πυτζαμούλες και δεν βρήκα κάτι.

το έμπειρο μάτι σου , μήπως έχει κάτι στα υπόψιν;;;

αλήθεια αυτές για δωράκι είναι σε καλή τιμή η να κοιτάξω στο next της περιοχής μας;;;

http://www.ebay.co.uk/itm/NEXT-Little-Girls-LEATHER-Boots-Small-SIZE-4-BNWOB-/120781096197?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item1c1f1d4505#ht_1359wt_1110

επίσης ψάχνω σε 24 μποτάκι δερμάτινο.....

http://www.ebay.co.uk/itm/Cross-Back-Reds-Empire-Ruffles-NWT-Trailing-Bridesmaid-Dress-09008-UK-Size-18-/180750559554

αυτό μου άρεσε αλλά δεν έχει το νούμερό μου θέλω 14 ή 16 το πολύ...Αλλά λέω να το παρατηρώ μπας και βάλει κανένα

πολυ ομορφο φορεμα...:D

Διαφημίσεις

Κοριτσια εσεις που τα ψαχνετε μηπως ξερετε απο που μπορω να βρω φθηνες μπαλες για χριστουγεννιατικο δενδρο?μπηκα στο e bay εχει μονο 6 cm.ηθελα λιγο μεγαλυτερες

Κοριτσια εσεις που τα ψαχνετε μηπως ξερετε απο που μπορω να βρω φθηνες μπαλες για χριστουγεννιατικο δενδρο?μπηκα στο e bay εχει μονο 6 cm.ηθελα λιγο μεγαλυτερες

jumbo oχι? (ισως δεν εχετε εκει πουμενεις?)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

κοριτσάκι σε ευχαριστώ για την γνώμη σου...

η αλήθεια είναι ότι έψαξα λιγάκι για πυτζαμούλες και δεν βρήκα κάτι.

το έμπειρο μάτι σου , μήπως έχει κάτι στα υπόψιν;;;

αλήθεια αυτές για δωράκι είναι σε καλή τιμή η να κοιτάξω στο next της περιοχής μας;;;

http://www.ebay.co.uk/itm/NEXT-Little-Girls-LEATHER-Boots-Small-SIZE-4-BNWOB-/120781096197?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item1c1f1d4505#ht_1359wt_1110

επίσης ψάχνω σε 24 μποτάκι δερμάτινο.....

Οι μποτούλες μια χαρά είναι !!!!!

Για πες νούμερο για τις πυζάμες και για αγοράκι κοιτάμε ε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

jumbo oχι? (ισως δεν εχετε εκει πουμενεις?)

σερρες ειμαστε.επειδη ειμαι στο μηνα για να γεννησω θα ηθελα να τις παραγγειλω απο ιντερνετ δε μπορω να τρεχω προμαχωνα και με αλλα 2 παιδια

καταλαβαινω το φανταστηκα για μια στιγμη πως δε θα βολευει γιατι το τζαμπο πλεον ειναι ο πιο οικονομικος τροπος για τετοια και σιγουρα θα το ξερες...

κατι αλλο?καποιο σιτε?ηθελα να ρωτησω τα 60mm ειναι οιμικρες μπαλες?

μηπως γνωριζετε πως μπορω να εντοπισω δεμα που ερχεται απο κινα με ΕΜS?sto sait poy moy δινει αυτος βλεπω οτι εχει φυγει απο κινα..επισης βλεπω οτι εκπροσωπειται στην ελλαδα απο πορτα πορτα, αλλα οταν βαζω εκει τον κωδικο, μου βγαζει error page

καμια ιδεα?

κανεις??

κανεις??

Σε κάτι τσάντες που είχα πάρει το καλοκαίρι, δεν τις έβλεπα όταν έφυγαν από Κίνα. Έστειλα μύνημα στον πωλητή και μου έστειλε το μύνημα που έβλεπε εκείνος και δεν μπορούσε να το καταλάβει. Λογικό γιατί ήταν στα Ελληνικά και έλεγε ότι είχαν φθάσει στην Ελλάδα.

Δεν τον ρωτάς να σου πεί ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...