Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για οποια θέλει κοριτσίστικα βρακάκια

ο αγαπημένος μου πωλητής εφερε βρακάκια μοδερκερ 7αδα στις 5λιρες

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250922188984&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123#ht_1005wt_1037

Εγώ τσιμπησα μια για τώρα κ μια για του χρόνου

ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ παραγγελια 1 και 2 νοεμβρη απο τζιμπορι και τρελοχταρι...... κατεφθασε ενα μακροστενο ναρτι απο τη ταχυδρομο και λεει κατι για δασμους κλπ........ δεν το εχω στα χερια μου το πηραν οι δικοι γιατι ελειπα ταξιδακι................... ωχ ωχ ωχ ξερει καμια περι τινος προκειται? περιμενω και πανασονικ απο αμαζον, μπας και ειναι γιαυτα? δε ξερω περιμενω διαφορα...........

WLFfp2.png XI11p2.png

Ψάχνω κάτι τέτοιο, αλλά μου φαίνεται ακριβό

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0002VLDRQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Κάνω search ως mosaic games αλλά δε βρίσκω μεγάλη ποικιλία, βγάζει κυρίως ψηφιδωτά.

Έχετε ιδέα μήπως το ψάξω διαφορετικά? Ή μήπως το έχετε δει σε Jumbo ή άλλο παιχνιδομάγαζο?

ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ παραγγελια 1 και 2 νοεμβρη απο τζιμπορι και τρελοχταρι...... κατεφθασε ενα μακροστενο ναρτι απο τη ταχυδρομο και λεει κατι για δασμους κλπ........ δεν το εχω στα χερια μου το πηραν οι δικοι γιατι ελειπα ταξιδακι................... ωχ ωχ ωχ ξερει καμια περι τινος προκειται? περιμενω και πανασονικ απο αμαζον, μπας και ειναι γιαυτα? δε ξερω περιμενω διαφορα...........

Αν το χαρτί το έφερε ταχυδρόμος, μάλλον είναι τα 3 ευρώ τέλη εκτελωνισμού.

Αν ήταν τελωνείο θα σε ενημέρωνε κούριερ.

Για ρώτα τους γονείς σου, λέει ποσό επάνω?

Διαφημίσεις

Επίσης παρέλαβα και τα πράγματα από το jcpenney δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα γενικά με αυτό το σιτε σε σχέση με τα μεταφορικά και γενικώς το σέρβις (πλήρωσα και τα 3 ευρά μου για τέλη εκτελωνισμού στα Ελτα) :roll::roll:τα ρούχα τώρα τα φιλς που αγόρασα είναι αρκετά καλά αν και λεπτούλια οι μπλούζες ψιλές επίσης, καλοραμμένες όμως το θετικό είναι ότι όλα μπαίνουν στεγνωτήριο το αρνητικό ότι θέλουν πλύσιμο σε κρύο νερό :shock::shock: και τα φλις και οι μπλούζες*τες πάντων το γενικό σχόλιο μου είναι ότι δεν βγήκα χαμένη αλλά ούτε νομίζω ότι κέρδισα κάτι στο σύνολο

ιιιιιιιιιιιιιι περιμενω κι εγω καλε jcpenney!!!!!!!!!! αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα η παραγγελια μου 80 ευρω ηταν.........

edit καταληγουμε οτι αυτο το σαιτ "αξιζει" για καποιες καλες μαρκες που εχει... αυριο θα παραλαβω να πω κ εγω εντυπωσεις.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Κορίτσια σκέφτομαι να πάρω αυτές τις μπότες http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005EF7TL4/ref=twister_dp_update?ie=UTF8&psc=1 σε καφέ νούμερο 36. Δεν έχω ξαναπάρει ψηλή μπότα και θέλω τα φώτα σας για τα μεγέθη... Κατ'άρχην είμαι μικρόσωμη, 1.56 45 κιλά. Ωστόσο το πόδι μου δεν είναι και τελείως κοκαλιάρικο οπότε...η συγκεκριμένη μπότα που λεει στην περιγραφή ότι είναι για wider fit θα είναι εντάξει ή θα μου είναι τεράστια;;; Μέτρησα και γάμπα 31 εκατοστά.....

Επίσης αν έχετε και κάποιο σχόλιο για την συγκεκριμένη μάρκα, ευπρόσδεκτο, καθώς δεν την έχω ξανακούσει...

Αν το χαρτί το έφερε ταχυδρόμος, μάλλον είναι τα 3 ευρώ τέλη εκτελωνισμού.

Αν ήταν τελωνείο θα σε ενημέρωνε κούριερ.

Για ρώτα τους γονείς σου, λέει ποσό επάνω?

τελικα 3 ευρω γραφει! ειναι το jcpenney στανταρακι

WLFfp2.png XI11p2.png

Πότε είναι η Μαύρη Παρασκευή??

Γιατί και εγώ το γέμισα το καλάθι μου...

Μαύρη Παρασκευή είναι 25/11, αλλά συνήθως μπορείτε να ψωνίσετε από την προηγούμενη ημέρα.

Ακόμα κι αν έχουν καλές εκπτώσεις και το καλάθι μου είναι γεμάτο, δεν θα παραγγείλω. Θα κρατήσω τα λεφτά μου για να ψωνίσω όταν είμαι στην Αμερική για τα Χριστούγεννα!:-D:-D Ανάλογα με τι προσφορές που θα έχουν τη Μαύρη Παρασκευή μπορει να κάνω μια μικρή παραγγελία.;)

Διαφημίσεις

Ψάχνω κάτι τέτοιο, αλλά μου φαίνεται ακριβό

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0002VLDRQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Κάνω search ως mosaic games αλλά δε βρίσκω μεγάλη ποικιλία, βγάζει κυρίως ψηφιδωτά.

Έχετε ιδέα μήπως το ψάξω διαφορετικά? Ή μήπως το έχετε δει σε Jumbo ή άλλο παιχνιδομάγαζο?

Τα έψαξα κι εγώ κάποια στιγμή για το βαφτιστήρι μου. Pegs λεγονται

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_4?url=search-alias%3Dtoys&field-keywords=pegs+and+boards&sprefix=pegs

κοριτσια μπορω να ζητησω ακυρωση για προιον απο ε βαυ, που πατησα να αγορασω?ο τυπακος εστειλε μην. και χρεωνει συν τα5,75 internat.post.αλλες επιπλεον 16 λιρες...ελεος...το παιζει εξυπνακιας, αλλα φταιω κ εγω...παντα ζηταω πριν να μαθω ακριβως τα μτφ...την επαθα...

κοριτσια μπορω να ζητησω ακυρωση για προιον απο ε βαυ, που πατησα να αγορασω?ο τυπακος εστειλε μην. και χρεωνει συν τα5,75 internat.post.αλλες επιπλεον 16 λιρες...ελεος...το παιζει εξυπνακιας, αλλα φταιω κ εγω...παντα ζηταω πριν να μαθω ακριβως τα μτφ...την επαθα...

Δεν χάνεις τίποτα να του στείλεις ένα μύνημα για ακύρωση της αγοράς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Δεν χάνεις τίποτα να του στείλεις ένα μύνημα για ακύρωση της αγοράς.

αχ, σε ευχαριστω πολυ, ηλπιζα να μου απαντησει καποιο ξεφτερι!!δεν εχω ξαναακυρωσει παραγγελια και ξαναδιαβαζα τωρα τον κανονισμο του e bay, επειδη του εχω ζητησει αν μπορει να κανει καλυτερη τιμη στα μετφ, θα περιμενω απαντησητου , αν ειναι αρνητικη θα την ακυρωσω τοτε...δεν υπαρχει καποια ποινη, ε? εκεινο το commit to buy μου φανταζει πολυ δεσμευτικο!

Διαφημίσεις

αχ, σε ευχαριστω πολυ, ηλπιζα να μου απαντησει καποιο ξεφτερι!!δεν εχω ξαναακυρωσει παραγγελια και ξαναδιαβαζα τωρα τον κανονισμο του e bay, επειδη του εχω ζητησει αν μπορει να κανει καλυτερη τιμη στα μετφ, θα περιμενω απαντησητου , αν ειναι αρνητικη θα την ακυρωσω τοτε...δεν υπαρχει καποια ποινη, ε? εκεινο το commit to buy μου φανταζει πολυ δεσμευτικο!

Κοίτα, κανονικά το commit to buy είναι δεσμευτικό. Ε, τώρα, άρχισε λίγο το κλάψιμο κλπ, να στην ακυρώσει την συναλλαγή να ησυχάσεις.

Αλήθεια, τι έγινε δηλαδή ? Δεν ρώτησες εκ των προτέρων τα ακριβή μεταφορικά για Ελλάδα και τώρα ζητάει την μαμά του και τον μπαμπά του ? Πέστου ΝΟ ΜΑΜΑ ΝΟ ΠΑΠΑ !!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κοίτα, κανονικά το commit to buy είναι δεσμευτικό. Ε, τώρα, άρχισε λίγο το κλάψιμο κλπ, να στην ακυρώσει την συναλλαγή να ησυχάσεις.

Αλήθεια, τι έγινε δηλαδή ? Δεν ρώτησες εκ των προτέρων τα ακριβή μεταφορικά για Ελλάδα και τώρα ζητάει την μαμά του και τον μπαμπά του ? Πέστου ΝΟ ΜΑΜΑ ΝΟ ΠΑΠΑ !!!!!!!!!!

ελεγε στο intrn.post. 5,75 ευρω αν θυμαμαι καλα...εεε στο invoice που του εστειλα ειχε αυτο ακριβως Seller discounts(-) or charges(+): GBP 16.37.

οποτε καταλαβαινω οτι ναι θελει τη μανα και τον πατερα μαζι.....αν μου πει οχι στην εκπτωση φυσικα θα την ακυρωσω...σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια....

...

Επίσης αν έχετε και κάποιο σχόλιο για την συγκεκριμένη μάρκα, ευπρόσδεκτο, καθώς δεν την έχω ξανακούσει...

Δεν μπορω να σε βοηθησω για τις μποτες. Ηθελα μονο να σου πω οτι εχω 2 τσαντες jane shilton απο την εποχη που εκανα πρακτικη στην Αγγλια κατι αιωνες πριν και ειναι σαν καινουριες. Υπεροχη δουλεια και πολυ καλα δερματα. Προσφατα πηρε η νυφη μου που της ειχα προτεινει και συνεχιζουν να εχουν την ιδια εξαιρετικη ποιοτητα.

Τι εννοεις θα την ακυρωσεις;

Ο πωλητης εχει δικαιωμα να ακυρωσει την παραγγελια, οχι ο αγοραστης. Βεβαια κατα πασα πιθανοτητα θα σου ακυρωσει τη συναλλαγη ο ιδιος ο πωλητης αν δεν τα βρειτε αλλα εχει δικαιωμα να σου κανει report στο ebay.

ελεγε στο intrn.post. 5,75 ευρω αν θυμαμαι καλα...εεε στο invoice που του εστειλα ειχε αυτο ακριβως Seller discounts(-) or charges(+): GBP 16.37.

οποτε καταλαβαινω οτι ναι θελει τη μανα και τον πατερα μαζι.....αν μου πει οχι στην εκπτωση φυσικα θα την ακυρωσω...σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια....

Βρε κοριτσι μου, αν ελεγε Int. post. 5,75 τοτε γιατι σου ζηταει παραπανω;;;

Δεν εχει το δικαιωμα να αλλαξει τα μεταφορικα.

Βαλε το λινκ να δουμε.

δε ξερω τι σοι εκπτωσεις θα βαλει τη μ.παρασκευη ο φιλος μας ο τζιμ αλλα εκλεισα με τις αγορες απο αμερικα! τρελοχταρι 120 δολ τοταλ για 25 ΚΟΜΜΑΤΙΑ καλοκαιρινα-φθινοπωρινα (3,6 ευρω/ενα) πηρα σαιζ 4... τωρα φοραει ανετο 3 λογικα μεσα θα πεσω.... να τα βαλει δλδ ως τα κρυα του χρονου... να μαστε καλα.........

WLFfp2.png XI11p2.png

Βρε κοριτσι μου, αν ελεγε Int. post. 5,75 τοτε γιατι σου ζηταει παραπανω;;;

Δεν εχει το δικαιωμα να αλλαξει τα μεταφορικα.

Βαλε το λινκ να δουμε.

Dear spyni,

Thank you for shopping on eBay! Your total amount due is £32.74. More details about your purchase are included below.

Item # Item Title Quantity Price Amount

150695252323 Next Girls Coat 1 £11.00 £11.00

Subtotal: GBP 11.00

Shipping and handling via Standard Int'l Postage: GBP 5.37

Seller discounts(-) or charges(+): GBP 16.37

Total: GBP 32.74

I will post this item out tomorrow. Thanks Michelle

αυτο το μην. πηρα απο αυτον...με προβληματισες τωρα...

σπυνι λινκ το κομματι βαλε......

http://www.ebay.co.uk/itm/150695252323?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

αυτο?πρεπει να την αλλαξε την αγγελια...πριν να βαλει το βθυ it know αναφερε τιμη int.post.μαλλον σε απατεωνα επεσα...σκοπιμα θα το εκανε και δεν το προσεξα...ειχα μεινει στο intern.post.

http://www.ebay.co.uk/itm/150695252323?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

αυτο?πρεπει να την αλλαξε την αγγελια...πριν να βαλει το βθυ it know αναφερε τιμη int.post.μαλλον σε απατεωνα επεσα...σκοπιμα θα το εκανε και δεν το προσεξα...ειχα μεινει στο intern.post.

χμ δε ξερω αν μπορει να αλλαχτει η παραγγελια αφου "κλειδωσει", ληξει.... παντως επειδη οντως σε κλεφτρακο επεσες, κανε αμεσως τσατ με εβαυ και πες οτι πριν ειχε ταδε μτφ κλπ

εντιτ υποθετω οτι εισαι 1000% σιγουρη οτι εγραφε international postage 5 τοσο

WLFfp2.png XI11p2.png

Η αγγελία είναι μόνο για Αγγλία. Λογικά του έστειλες μύνημα για το αν δέχεται να στείλει στην Ελλάδα και σου όρισε μεταφορικά για Ελλάδα. Έτσι έγινε ? Γιατί αν είναι έτσι, του κάνεις αναφορά στεγνά. Αν έχει δεσμευτεί για τα μεταφορικά, δεν μπορεί να τα αλλάξει μετά το τέλος της δημοπρασίας.

χμ δε ξερω αν μπορει να αλλαχτει η παραγγελια αφου "κλειδωσει", ληξει.... παντως επειδη οντως σε κλεφτρακο επεσες, κανε αμεσως τσατ με εβαυ και πες οτι πριν ειχε ταδε μτφ κλπ

εντιτ υποθετω οτι εισαι 1000% σιγουρη οτι εγραφε international postage 5 τοσο

Όχι, δεν μπορείς να επέμβεις στις τιμές της αγγελίας αφού αυτή λήξει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...