Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αχ κι εγω εφτιαξα καλαθακι στα gym αλλα συγκρατηθηκα...:rolleyes:

Την αλλη εβδομαδα εχουμε γενεθλια οποτε λεω να περιμενω να δω τι δωρα θα μας φερουν και μετα να ψωνισω...θα εχει μεινει τιποτα αραγε το blackfriday???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

132 $ στα gymboree λέτε να έχω θέμα;

Εγώ 146 δολλάρια και έφυγε την Δευτέρα. Άντε να δούμε.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

http://www.ebay.co.uk/itm/PROFESSIONAL-15-COLOR-CAMOUFLAGE-CONCEALER-PALETTE-/220601070911?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4093071948426644534#ht_3280wt_996 αυτο εδω θελω να αγορασω να ξεκινησω με κατι φθηνο για δοκιμη... να παυησω αγορα σε ευρω ειναι 3.68 τα εξοδα ειναι δωρεαν σιγουρα???? κ επισεις θα χρεωθω φανταζομαι κατι γιατην μετατροπη απο λιρα σε ευρω>>? να κανω μια χαζη ερωτηση..αν ειμαι γραμμενη στο ebay,co.uk χρειαζεται να ξαναγραφτω κ στο ebay,com παλι η ειναι ιδιος κωδικος?

edit ο.κ το ειδα οτι ειναι ιδιος κωδικος...

http://www.ebay.co.uk/itm/PROFESSIONAL-15-COLOR-CAMOUFLAGE-CONCEALER-PALETTE-/220601070911?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4093071948426644534#ht_3280wt_996 αυτο εδω θελω να αγορασω να ξεκινησω με κατι φθηνο για δοκιμη... να παυησω αγορα σε ευρω ειναι 3.68 τα εξοδα ειναι δωρεαν σιγουρα???? κ επισεις θα χρεωθω φανταζομαι κατι γιατην μετατροπη απο λιρα σε ευρω>>? να κανω μια χαζη ερωτηση..αν ειμαι γραμμενη στο ebay,co.uk χρειαζεται να ξαναγραφτω κ στο ebay,com παλι η ειναι ιδιος κωδικος?

Τα μεταφορικά είναι όντως δωρεάν αλλά το προιόν είναι Hong-Kong οπότε θα περιμένεις να παραλάβεις σε 15 μέρες περίπου.Εγώ έχω prepaid της Κύπρου και ναι υπάρχει μια μικρή χρέωση στον λογαριασμό μου για την μετατροπή.Εγώ στο com μπαίνω με τον ίδιο κωδικό;)

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Εγώ 146 δολλάρια και έφυγε την Δευτέρα. Άντε να δούμε.

Κοριτσακια εκανα και εγω παραγγελια χθες αργα το βραδυ. Ακομη δεν μου εχει ερθει μειλ αποστολης της παραγγελιας. Να ρωτησω τις εμπειρες σε ποσες μερες λετε να ερθει η παραγγελια???Και ερχεται με χαρτακι ταχυδρομειου??? Ειμαι στις μερες να γεννησω και να ξερω αν ειναι να κανω εξουσιοδοτηση τον συζυγο να τα παραλαβει οταν ερθουν. Ευχαριστω και καλες παραλαβες να εχουμε!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

Τα μεταφορικά είναι όντως δωρεάν αλλά το προιόν είναι Hong-Kong οπότε θα περιμένεις να παραλάβεις σε 15 μέρες περίπου.Εγώ έχω prepaid της Κύπρου και ναι υπάρχει μια μικρή χρέωση στον λογαριασμό μου για την μετατροπή.Εγώ στο com μπαίνω με τον ίδιο κωδικό;)

ευχαριστω για την απαντηση...ποσο περιπου ειναιη χρεωση αυτη ξερεις??? στο περιπου να υπολογιζω....

edit ο.κ το ειδα οτι ειναι ιδιος κωδικος...

Η παλέτα που σου αρεσει έχει 3,14 λίρες με 0 μεταφορικά για Ελλάδα. Ο πωλητής όμως έχει 98,4% φίντμπακ, δεν είναι πολύ χαμηλό αλλά δεν είναι πάνω από 99% που έχουμε πει ότι μας αρέσει.

Δεν κοιτάς αν βρεις κάτι καλύτερο ?

Η χρέωση στην κάρτα σου θα είναι σε ευρώ με την ισοτιμία που θα ορίσει είτε το πέιπαλ είτε η τράπεζα της κάρτας σου την ημέρα της συναλλαγής.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Η παλέτα που σου αρεσει έχει 3,14 λίρες με 0 μεταφορικά για Ελλάδα. Ο πωλητής όμως έχει 98,4% φίντμπακ, δεν είναι πολύ χαμηλό αλλά δεν είναι πάνω από 99% που έχουμε πει ότι μας αρέσει.

Δεν κοιτάς αν βρεις κάτι καλύτερο ?

Η χρέωση στην κάρτα σου θα είναι σε ευρώ με την ισοτιμία που θα ορίσει είτε το πέιπαλ είτε η τράπεζα της κάρτας σου την ημέρα της συναλλαγής.

πατησα ηδη αγορα:oops::? κ μου ζηταει κωδικο προσβασεις παυπαλ ειναι ο κωδικος που μπαινω στο παυπαλ οταν ανοιγω το υπολογιστη??? τι κανω ???? μπορω να μην προχωρησω η ειναι ηδη αργα???

πατησα ηδη αγορα:oops::? κ μου ζηταει κωδικο παυπαλ??? τι κανω ???? μπορω να μην προχωρησω η ειναι ηδη αργα???

Νομίζω οτι πρέπει να συνεχίσεις.Η φόρμα που βγάζει για το paypal είναι τα στοιχεία που καταχώρησες στο πειπαλ.Τα βάζεις και σε "πετάει" στο πευπαλ και ολοκληρώνεις την συναλλαγή.

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια εκανα και εγω παραγγελια χθες αργα το βραδυ. Ακομη δεν μου εχει ερθει μειλ αποστολης της παραγγελιας. Να ρωτησω τις εμπειρες σε ποσες μερες λετε να ερθει η παραγγελια???Και ερχεται με χαρτακι ταχυδρομειου??? Ειμαι στις μερες να γεννησω και να ξερω αν ειναι να κανω εξουσιοδοτηση τον συζυγο να τα παραλαβει οταν ερθουν. Ευχαριστω και καλες παραλαβες να εχουμε!!!!

καλά ακόμα είναι νωρίς αφού την έκανες χθές ....

δεν χρειάζεται εξουσιοδότηση με αυτό τον τρόπο, απλά όταν έρθει το χαρτάκι των ελτά το υπογράφεις δίνεις την ταυτότητα σου στον σύζυγο και πάει αυτός και παίρνει το δέμα σου :wink:

με το καλό να έρθει το ζουζούνι σου !!! :D:D

ουφ το αγορασα,, τελικα πηρα τηλ μια ξαδερφη μου κ με φωτισε..... δεν πειραζει κ να μην το λαβω ειναι πολυ μικρο το ποσο απλα ηθελα να δω πως ειναι να κανεις αγορα...απο εδω κ περα θα κοιταω ολα...οποτε κοιταμε καλυτερα με 99% θετικο φεντμπαγκ....σωστα???

αντε κ καλες αγορες.....

σε ελληνικο σαιτ υπαρχουν κατι σαν αυτοκολλητα με θεμα για τουρτα αχ δεν ξερω καν πως λεγονται.... edit το 27 νουμερο σε παιδικο τι νουμερο ειναι στην αμερικη???

Διαφημίσεις

Aχ τί θα κάνω με τα Gymboree? 'Οσο έχω λεφτά στην κάρτα και βάζει προσφορές όλο και ψωνίζω...'Αλλα 136 δολλάρια πάλι!Μα τί να κάνω; Έχει ρούχα με 25%. Μου στέλνουν και κωδικο για επιπλέον 20% συν κωδικό για 5 δολλάρια έκπτωση...ε είπα να μην αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Τη Μαύρη Παρασκευή τώρα μόνο για τα βαφτιστήρια μας θα ψωνίσω και τέλος για το 2011. :P

Και η φτηνή αγορά της μέρας

http://www.ebay.co.uk/itm/290629811203?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1055wt_1185

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

σε ελληνικο σαιτ υπαρχουν κατι σαν αυτοκολλητα με θεμα για τουρτα αχ δεν ξερω καν πως λεγονται.... edit το 27 νουμερο σε παιδικο τι νουμερο ειναι στην αμερικη???

Θα πρέπει να εξακριβώσεις αν αναφέρεται σε αμερικάνικα νουμερα παπουτσιων ή σε Αγγλικά γιατι πχ το Αγγλικό 7UK στο αμερικάνικο ειναι το 8US

Βαλε στο γκουγκλ σου convert kids shoe sizes δες τα αποτελέσματα κ συμβουλέψου αν εχει στη μάρκα που θες να παρεις Shoes size guide.

το 27 νουμερο σε παιδικο τι νουμερο ειναι στην αμερικη???

Δες εδώ

http://www.norbysonline.com/kicrsich.html

εχω ενα καλαθι....893 ....ειμαι περιεργη τι θα μεινει απο ολα αυτα εκεινη την παρασκευη χαχχααχχαχχαχχα

Αχ πόσο σε νιώθω. Εν τω μεταξύ 14/11 βγαίνει η καινούρια συλλογή!!!

Θα χρεοκοπήσω και χωρίς τους ΓΑΠ, Σαμαρά κ.α.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Aχ τί θα κάνω με τα Gymboree? 'Οσο έχω λεφτά στην κάρτα και βάζει προσφορές όλο και ψωνίζω...'Αλλα 136 δολλάρια πάλι!Μα τί να κάνω; Έχει ρούχα με 25%. Μου στέλνουν και κωδικο για επιπλέον 20% συν κωδικό για 5 δολλάρια έκπτωση...ε είπα να μην αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Τη Μαύρη Παρασκευή τώρα μόνο για τα βαφτιστήρια μας θα ψωνίσω και τέλος για το 2011. :P

Και η φτηνή αγορά της μέρας

http://www.ebay.co.uk/itm/290629811203?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1055wt_1185

Πότε είναι η Μαύρη Παρασκευή??

Γιατί και εγώ το γέμισα το καλάθι μου...

Μήπως θα βρούμε εκπτωτικό κωδικό για το asos.co.uk??

γράψε στο γκουγκλ asos.co.uk voucher code ή promotional code κ θα σου βγαλει διαφορες σελίδες που εχουν μονο κωδικους

προσπαθησε τους κ ολο κ κατι θα σου κάτσει:cool:

Κορίτσια στην Μαύρη Παρασκευή που λέτε, πρέπει να ξαναπατήσουμε τα προϊόντα στο καλάθι, ή αν υπάρχουν μέσα ήδη εμφανίζεται η ειδοποίηση για χαμηλότερη τιμή και απλώς προχωράς στην αγορά;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...