Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ηρθαν τελικά τα crocs που είχα παραγγείλει από Αυστραλία - Κίνα!

http://www.ebay.co.uk/itm/120786928993?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1591wt_1139

Στο μωβ χρώμα και ένα νούμερο μεγαλύτερα, όπως είχα ζητήσει. μόνο που.. είναι τεράστια UK7 δηλ.39-40 ενώ φοράω 38!!!

Το είπα στο πωλητή κ μου δίνει -10% για επόμενη αγορά ή επιστροφή με δικά μου έξοδα (που δε συμφέρει με τπτ)

Αν δε βρω κανένα γνωστό μου να τα πουλήσω, μπορώ να τα πουλήσω εγώ στο ebay? Ή επειδή τα αγόρασα από το ebay, φαίνεται κ δε μπορώ?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Και εγώ την πάτισα με αυτά εινα λίγο μεγάλα ...

πήρα το 39-40 // και ήθελα ένα μικρότερο

http://www.crocs.eu/crocs-lenora/10879,en_ES,pd.html?cid=03M&cgid=outlet-women

αλλά εσένα ειναι παντοφλίτσες// φαινονται άσχημα??

1gGKp3.png

η αλήθεια είναι πως μπορω να τα περπατήσω αλλά..

1ον φοβάμαι μην ανοίξουν, μην πατηθεί η γούνα κ τα χάνω!

2ον βγαίνει η γούνα κ θα μπορούσα να τα φορεσω κ καλοκαίρι αν ήταν μικρότερα

3ον ειναι.. αρκετα χοντρά!!! Σαν τη μικρή Ολλανδέζα ένα πράγμα!!!

Εσύ γιατί πήρες μεγαλύτερο νούμερο?

Εγώ διάβαζα εδώ κ στο site crocs ότι πρέπει να παίρνουμε 1 size up.

Μεγειά!!! Καλοφόρετο!!! Πολύ ωραίο κ σε πολύ καλή τιμή απ΄' οτι βλέπω!!!!

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΑ! θενκς!!!!

φανταζομαι ,θα παιζει για black friday ,εεεεε???

αρα δεν χρειαζεται να παρω αλλον κωδικο απο ebay-εχω ηδη εναν,κ ηθελα αλλον ενα γιατι θα βαλω διπλη παραγγελια...

κ για να μην ειμαι off topic....

παρελαβα σημερα

http://www.ebay.co.uk/itm/330571077636?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2670wt_1141

και την προηγουμενη βδομαδα αυτα

http://www.ebay.co.uk/itm/270838126085?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1149

και τα δυο καλυτερα απ τις φωτο...τα νουμερα τελεια,αν και το ενα 8 και το αλλο 9:roll:...πεσαν ομως σουπερ...

περιττο να πω οτι η μικρη σημερα αποκοιμηθηκε με γαλοτσα....κ την προηγουμενη βδομαδα με την ugg του next....:lol::lol::lol::lol:-κ αφου οοοοοοοολη μερα εκανε πασαρελα,με πυζαμα(ειμαστε αρρωστουλες) κ τις μποτες σαν τον παπουτσωμενο γατο:lol::lol:

ευχαριστω την κοπελα ,δε θυμαμαι ποια:oops:, που επεμενε οτι η ποιοτητα σ αυτες του next ειναι τελεια,γιατι τις ειχε κ η κορη της περισυ,κ μαλιστα μας ειχε συμβουλεψει κ για τα νουμερα!!!!

Είδες που είχα δίκιο?? Δεν είναι πολύ καλή ποιότητα? Και αναρωτιόμουνα αν τις πήρες τελικά...

Με γειά και καλοφόρετες!!!!:-D:-D

η αλήθεια είναι πως μπορω να τα περπατήσω αλλά..

1ον φοβάμαι μην ανοίξουν, μην πατηθεί η γούνα κ τα χάνω!

2ον βγαίνει η γούνα κ θα μπορούσα να τα φορεσω κ καλοκαίρι αν ήταν μικρότερα

3ον ειναι.. αρκετα χοντρά!!! Σαν τη μικρή Ολλανδέζα ένα πράγμα!!!

Εσύ γιατί πήρες μεγαλύτερο νούμερο?

Εγώ διάβαζα εδώ κ στο site crocs ότι πρέπει να παίρνουμε 1 size up.

Επειδή φοράω 39-40 // δεν σκεφτηκα ότι θα ειναι μεγάλα, αλλά και μια φίλη μου πήρε 39-40 γαλότσες ειναι αρκετά μεγάλες αλλά με καλτσουλες ειναι σουπερ

1gGKp3.png

μπορείς να μου πεις σε ποιο mail τους έστειλες γιατί εγώ ψάχνω μια παραγγελία απο 30-9 και το mail του customer servise δεν λειτουργεί και δεν μπορώ να συννενοηθώ.. μου βγάζει ότι κάτι θέλει εγκατάσταση και μετά με πετάει έξω...

ευχαριστώ

Όλα τα μειλ που έστειλα (και ήταν πααααααααρα πολλά) τα έστειλα εδω: [email protected]. Στην αρχή έρχεται ένα μειλ αυτοματοποιημένο όπου σου λέει ότι θα σου απαντήσουν το συντομότερο και μετά θα έρθει η κανονική απάντηση και θα έχει κάτω κάτω το όνομα του υπαλλήλου του customer service.Πάντως είναι εξυπηρετικότατοι και ταχύτατοι!!Καλή τύχη με την παραγγελία σου!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

¨)

Ειναι τέλειο!!!καλοφόρετο :)

Μεγειά!!! Καλοφόρετο!!! Πολύ ωραίο κ σε πολύ καλή τιμή απ΄' οτι βλέπω!!!!

Ευχαριστώ!!!:) Τώρα να δω τι νούμερο θα πάρω:rolleyes::rolleyes:Πέρυσι που πήρα ένα μπουφάν σε Μ μου ήτανε ίσα ίσα!Αυτοί οι κινέζοι είναι πολύ μικρόσωμοι!!:P:p

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Mε γεια μου!

http://www.ebay.co.uk/itm/120806621727?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649&autorefresh=true#ht_2406wt_952

Τώρα μένει να αποφασίσω τι χρώμα μπότες θα πάρω στη μαμά (τις μπότες που πήρε το καλαμαράκι). Γιορτάζει η γκρινιάρα μου και νομίζω πως θα κατευνάσω τα πνεύματα με αυτές τις μποτούλες.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Δεν ξέρω αν είναι κάποια γνωστή μαρκα !

Αν δεν είναι όμως μου φαίνονται πολλά 30,45 λίρες δηλαδή κάπου 32 ευρώ!

Επιπλέον μου φαίνονται πολύ κακόγουστες, αλλά αυτό είναι προσωπικό!

Εγώ πάντως τις γαλότσες μου τις έχω 2 χρόνια και τις ειχα πάρει 50 ευρώ από τα ΝΑΚ στο mall

Καλημέρα κορίτσια!

http://www.ebay.co.uk/itm/120786928993?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1591wt_1139

Στο μωβ χρώμα και ένα νούμερο μεγαλύτερα, όπως είχα ζητήσει. μόνο που.. είναι τεράστια UK7 δηλ.39-40 ενώ φοράω 38!!!

Το είπα στο πωλητή κ μου δίνει -10% για επόμενη αγορά ή επιστροφή με δικά μου έξοδα (που δε συμφέρει με τπτ)

Αν δε βρω κανένα γνωστό μου να τα πουλήσω, μπορώ να τα πουλήσω εγώ στο ebay? Ή επειδή τα αγόρασα από το ebay, φαίνεται κ δε μπορώ?

τελικά ξέρει καμία αν μπορώ να τις πουλήσω στο ebay αφού έχουν αγοραστεί από κει?

Εγω φοραω 38 συνηθως και το πόδι μου είναι βία 24....Συνήθως τί φοράς;

Ευχαριστω για τη μεταφραση

Προ παιδιού 39αρι κ στα αθλητικά 40:rolleyes:

Μετά παιδιου 40αρι....κ στα αθλητικά 40μισο...!:cool:

Εσυ ξέρεις αν δεν σου κάνουν που να τα πουλήσεις :mrgreen::rolleyes: χε χε

τελικά ξέρει καμία αν μπορώ να τις πουλήσω στο ebay αφού έχουν αγοραστεί από κει?

Μα γιατί να μη μπορείς?

Οτι θες κανεις αγοραζεις κατι πχ 1 λιρα κ του πουλάς 100λιρες

Αν και γνωμη μου , εδω στο παρεντς ή σε αλλα σαιτς η αγγελιες ειναι δωρεάν

Ενω στο εμπευ θα πληρώσεις για να την ανεβάσεις 0.4λιρες συν τα ποσοστά επι της πώλησης σου που θα σου έρθει φιρμάνι να το πληρώσεις

Όλα τα μειλ που έστειλα (και ήταν πααααααααρα πολλά) τα έστειλα εδω: [email protected]. Στην αρχή έρχεται ένα μειλ αυτοματοποιημένο όπου σου λέει ότι θα σου απαντήσουν το συντομότερο και μετά θα έρθει η κανονική απάντηση και θα έχει κάτω κάτω το όνομα του υπαλλήλου του customer service.Πάντως είναι εξυπηρετικότατοι και ταχύτατοι!!Καλή τύχη με την παραγγελία σου!:P

ευχαριστώ.. ελπίζω να βγάλω άκρή γιατί έχει περάσει πολύς καιρός.. από gymboree στις 3 εβδομάδες τα είχα.. δεν ξέρω τι έγινε τώρα.. μάλλον οι απεργείες των τελωνειακών φταίνε...

Προ παιδιού 39αρι κ στα αθλητικά 40:rolleyes:

Μετά παιδιου 40αρι....κ στα αθλητικά 40μισο...!:cool:

Εσυ ξέρεις αν δεν σου κάνουν που να τα πουλήσεις :mrgreen::rolleyes: χε χε

Μα γιατί να μη μπορείς?

Οτι θες κανεις αγοραζεις κατι πχ 1 λιρα κ του πουλάς 100λιρες

Αν και γνωμη μου , εδω στο παρεντς ή σε αλλα σαιτς η αγγελιες ειναι δωρεάν

Ενω στο εμπευ θα πληρώσεις για να την ανεβάσεις 0.4λιρες συν τα ποσοστά επι της πώλησης σου που θα σου έρθει φιρμάνι να το πληρώσεις

ναι ε? λες? εχει κ εδω στο πάρεντς? δε με ενδιαφέρει να βγάλω λεφτά, απλά να πάρω τα δικά μου πίσω!

Καλημέρα κορίτσια!

γιατι νομιζω οτι εχω δει τετοια στο κινεζικο χτες με 6 ευρω,,,,,:rolleyes::shock:

ποια κοπελα εψαχνε αυτο??? ευκαιρια http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-Womens-Zip-Up-Tops-Long-Hoodie-Coat-Jacket-Outerwear-Sweatshir-/160678769518?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BUA%26otn%3D10%26pmod%3D160678761408%252B160678761408%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D4075320850257684720#ht_4643wt_750

δεν νομιζω οτι παιζει ρολο...λογικα οτι θες πουλας....υπαρχει τετοιος περιορισμος???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...