Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εισαι σιγουρη οτι παρηγγειλες το μαυρο; Εχει λαθος στο site και αν πατησεις πανω στο μαυρο γραφει lilac και το αντιθετο.

Την προσεξες την παραγγελια να δεις τι γραφει;

Ναι μαυρο γραφει στην παραγγελια και το πορτοφολι που παρελαβα εχει καρτελακι που αναγραφει το χρωμα. Ειναι δικο τους λαθος αλλα τωρα εγω τι κανω που δεν μου χει ξανατυχει και δεν ξερω πως να το χειριστω. Εαν το στειλω πισω θα πληρωσω μεταφορικα και προς αγγλια και ξανα προσ ελλαδα για να μου το ξαναστειλουν? και πως στελνω μυνημα στο αμαζον?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"φταιει που δεν εχω διαλεξει απ τα εκπτωτικα?"

Αυτό. Αν θέλεις για χειμώνα, είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι black friday. Fairy Wishes and Snowflake Unicorn θα έχουν μια έκπτωση. Ακόμη και τα νεότερα collections, θα είναι καλύτερη προσφορά -30% και στη συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις κουπόνι -20%.

staci ανακηρυσσεσαι πανηγυρικα σε βασιλισσα των gymboree...

ας περιμενω λοιπον....

ωστοσο με τρωει το χερι μου να ψωνισω σημερα,οποτε μπορει να ριξω μιασ ματιτσα στα εκπτωτικα για τωρα.

εγω παντως μολις του στειλα ενα ευγενικο μηνυμα οπου του λεω ,οτι αν κ εψαξα στο ταχυδρομειο,λεγοντας το βαρος κ την ακριβη ημερομηνια αναχωρησης απο κινα-αφου ειχε τετοιο tracking κ ο δικος μου,που ακολουθει το πακετο μεχρι να βγει απ τη χωρα, δεν εγινε τιποτα,

τον ρωτησα τι ειναι διατεθειμενος να κανει κ του εξηγησα οτι αυτα τα προιοντα τα θελω ακομα.

οτνα απαντησει θα σου πω.

ναι, και εγώ του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι για την Ευρώπη κάνει περίπου 35 ημέρες να φτάσει κτλ....και θα το παραλάβεις κτλ αλλά εάν δεν πες μου να σου στείλω άλλο ή να σου κάνω refund.....

εγώ να περιμένω, αλλά το θέμα είναι εάν περάσει η χρονική ημερομηνία που έχω δικαίωμα για να ανοίξω case, θα δεχτεί το e-bay το δικό μου claim??

"φταιει που δεν εχω διαλεξει απ τα εκπτωτικα?"

Αυτό. Αν θέλεις για χειμώνα, είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι black friday. Fairy Wishes and Snowflake Unicorn θα έχουν μια έκπτωση. Ακόμη και τα νεότερα collections, θα είναι καλύτερη προσφορά -30% και στη συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις κουπόνι -20%.

τοτε,θα μπορεσω να βαλω δυο παραγγελιες?(θα χω βεβαια αγορασει αλλο ενα -20% κουπονι απο εβαυ...)

ή αυτοι με το ζορι θα μου τις ενωσουν σε μια κ θα πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου σε τελωνειο????

SOS!απαντηστε μου για να περιμενω για ολα αλλιως να βαλω καποια τωρα(αλλα δε θα συμφερει τοσο οσο με -50%)

Καλημερα κοριτσια μια ερωτηση για αμαζον . Παρελαβα σημερα απο αμαζον αυτο το πορτοφολι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004EEPYVI

και ενω το παρηγγειλα σε μαυρο χρωμα παρελαβα το λιλα. τι κανω τωρα?

εφόσον είναι δικό τους το λάθος δεν θα έχεις κανένα θέμα ή καμιά επιβάρυνση do not worry:D:D

αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να πας εδώ http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=gw_m_b_he?ie=UTF8&nodeId=471044 θα πατήσεις το contact us (λογικά θα χρειαστεί να κάνεις και log in) θα σε βγάλει σε κάποια καρτέλα που θα δείχνει την τελευταία παραγγελία σου κομμάτι κομμάτι (επιλέγεις το προιον που είναι λάθος + κάτι καρτέλες που εξηγεί το πρόβλημα συνοπτικά) και εκεί θα επικοινωνήσεις μαζί τους εξηγώντας τους τος πρόβλημα και γράφοντάς στο τέλος please advice μην είσαι επιθετική μαζί τους και ΜΗΝ γράψεις τίποτα για επιστροφές κλπ κλπ θα σου πουν αυτοί τι να κάνεις.

Επειδή αυτοί χρεώνονται την επιστροφή της αποστολής, το σύνηθες είναι αν η αξία του προϊόντος είναι μικρή να σου λένε να κρατήσεις το προιόν και θα σου στείλουν αυτοί χωρίς επιβάρυνση ένα νέο στο σωστό χρώμα

(αυτό έπαθα και εγώ πριν μερικές μέρες με ένα από τα fleece μπλουζάκια που αγόρασα για τον σύζυγο μου το στείλαν σε λάθος χρώμα και μου είπαν να το κρατήσω και τώρα περιμένω το σωστό χρώμα) ;);)

το αμαζον είναι σιγουριά !!!

edit βεβαιώσου μόνο ότι στο δελτίο παραγγελίας σου έχεις βάλει το σωστό χρώμα

Διαφημίσεις

τοτε,θα μπορεσω να βαλω δυο παραγγελιες?(θα χω βεβαια αγορασει αλλο ενα -20% κουπονι απο εβαυ...)

ή αυτοι με το ζορι θα μου τις ενωσουν σε μια κ θα πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου σε τελωνειο????

SOS!απαντηστε μου για να περιμενω για ολα αλλιως να βαλω καποια τωρα(αλλα δε θα συμφερει τοσο οσο με -50%)

Αν βάλεις δύο ξεχωριστές παραγγελίες, τότε θα τα στείλoυν χωριστά. Το τελωνειο είναι καθαρα τύχη. Το 2009, η παραγγελία μου ήταν $236 το black friday. Ήμουν τυχερή. Αν η παραγγελία σου σταματήσει στο τελωνείο, μπορείς να τη αρνηθείς, θα τη στείλουν πίσω και θα επιστρέψουν τα λεφτα σου .... αν θυμάμαι καλά αυτό ειχε συνέβη σε μια κοπέλα.

εφόσον είναι δικό τους το λάθος δεν θα έχεις κανένα θέμα ή καμιά επιβάρυνση do not worry:D:D

αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να πας εδώ http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=gw_m_b_he?ie=UTF8&nodeId=471044 θα πατήσεις το contact us (λογικά θα χρειαστεί να κάνεις και log in) θα σε βγάλει σε κάποια καρτέλα που θα δείχνει την τελευταία παραγγελία σου κομμάτι κομμάτι (επιλέγεις το προιον που είναι λάθος + κάτι καρτέλες που εξηγεί το πρόβλημα συνοπτικά) και εκεί θα επικοινωνήσεις μαζί τους εξηγώντας τους τος πρόβλημα και γράφοντάς στο τέλος please advice μην είσαι επιθετική μαζί τους και ΜΗΝ γράψεις τίποτα για επιστροφές κλπ κλπ θα σου πουν αυτοί τι να κάνεις.

Επειδή αυτοί χρεώνονται την επιστροφή της αποστολής, το σύνηθες είναι αν η αξία του προϊόντος είναι μικρή να σου λένε να κρατήσεις το προιόν και θα σου στείλουν αυτοί χωρίς επιβάρυνση ένα νέο στο σωστό χρώμα

(αυτό έπαθα και εγώ πριν μερικές μέρες με ένα από τα fleece μπλουζάκια που αγόρασα για τον σύζυγο μου το στείλαν σε λάθος χρώμα και μου είπαν να το κρατήσω και τώρα περιμένω το σωστό χρώμα) ;);)

το αμαζον είναι σιγουριά !!!

edit βεβαιώσου μόνο ότι στο δελτίο παραγγελίας σου έχεις βάλει το σωστό χρώμα

Σ ευχαριστω παρα πολυ, οι οδηγιες σαφεστατες και μολις ολοκληρωσα το μαιλ. Περιμενω απαντηση τωρα. Στην παραγγελια που εκανα γραφει μαυρο χρωμα αλλα το προιον που παρελαβα εκτος απο το προφανες οτι ειναι λιλα το γραφει και στο καρτελακι του. Παρεπιπτωντος πολυ ωραιο και μεγαλο πορτοφολι και σε καλη τιμη (και με -20% το πηρα);)

Κοριτσια καλησπερα,

στις 30/9 εφυγε το πακετο μου με gymborakia αλλα ακομη ειναι άφαντο.Βεβαια λογω του οτι γεννησα ενδιαμεσα το αμελησα λιγο το θεμα.Το πακετο ηταν αξιας γυρω στα 60$.Τι προτεινεται να κανω απο εδω και περα?

Ευχαριστω,

Ελπίδα.

Κοριτσια καλησπερα,

στις 30/9 εφυγε το πακετο μου με gymborakia αλλα ακομη ειναι άφαντο.Βεβαια λογω του οτι γεννησα ενδιαμεσα το αμελησα λιγο το θεμα.Το πακετο ηταν αξιας γυρω στα 60$.Τι προτεινεται να κανω απο εδω και περα?

Ευχαριστω,

Ελπίδα.

Να σας ζήσει το μωράκι!!

Και εγώ περιμένω μια παραγγελία που έφυγε 28 /9. Με όλες τις απεργίες, θα είναι ξεχασμένο σε μια γωνία κάπου. Μπορείς να στείλεις ένα email και να τους πείς ότι δεν το έχεις λάβει. Θα επιστρέψουν τα χρήματά σας.

Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμη. Πέρυσι, αν θυμάσε, κάτι συνέβη και σταμάτησαν να δέχονται δέματα, περίμενα για μια παραγγελία. Τελικα ηρθε μετά από 2 μήνες.

Διαφημίσεις

Εγω παρέλαβα εχθές την παραγγελία μου απο gymporre που είχε φύγει στις 5/10. Αλλά έχει μέσα 2 κουπόνια -30% για 21-23 okt.Τι να κάνω τώρα?Αμα τους στείλω μειλ θα μου στείλουν άλλο κουπόνι?

Εγω παρέλαβα εχθές την παραγγελία μου απο gymporre που είχε φύγει στις 5/10. Αλλά έχει μέσα 2 κουπόνια -30% για 21-23 okt.Τι να κάνω τώρα?Αμα τους στείλω μειλ θα μου στείλουν άλλο κουπόνι?

Δεν ξέρω. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Τα κουπόνια ήταν -30% από τα full priced ρούχα, και έχουν προσφορά τώρα -30%, οπότε δεν έχασες τίποτα.

δεν νομιζω αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...

και επειδη στενοχωρηθηκα με την βλακεια που εκανα πηρα αυτα...

αν ενδιαφερεται καμια εχει κατι λιγα...νομιζω καλη τιμη τα βρηκα.....:rolleyes:

http://www.ebay.co.uk/itm/M-S-SLEEPSUITS-3-PACK-BNIP-UP-MTH-18-24MTHS-GREY-AIRFORCE-BLUE-/260883301289?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item826641dc20

ξερει καμια να με βοηθησει για πωληση μεσω e-bay??? κατι διαβασα στο sell αλλα δεν καταλαβα και πολλα....

ευχαριστω!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

http://www.ebay.co.uk/itm/350488550021?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Με τις οποίες και κοιμήθηκε. Σχετικά καλές.

τι νουμερακι πηρες? εινια σχετικα μικρες λογω γουνας οπως με τα κροκς? οταν λες ΣΧΕΤΙΚΑ καλες?

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

καλαθι 751$ (μεταφορικα ααααλλα 180$)....καλα ειμαι ε?:lol::lol::lol::lol::lol:

αισχος λεμε...

θα βαλω διπλη(κ τριπλη) παραγγελια στις 25/11....αααν εχει μεινει τιποτα:confused:

Πλάκα κάνεις!!!!

Εμένα από gymboree η παραγγελία έφυγε 25/10 και παρελαβα σήμερα. Μήπως να πάτε πρώτα στο ταχυσρομείο; Κι αυτή που μου είχε καθυστερήσει κανά ήνα ήρθε τελικά στις 40 μέρες. Τα ταχυσρομεία έχουν ελλείψεις προσωπικού. Γι' αυτό κι εγώ τα στέλνω στους γονείς μου στο Χαϊδάρι γιατί εδώ μου καθυστερούν.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Πλάκα κάνεις!!!!

Εμένα από gymboree η παραγγελία έφυγε 25/10 και παρελαβα σήμερα. Μήπως να πάτε πρώτα στο ταχυσρομείο; Κι αυτή που μου είχε καθυστερήσει κανά ήνα ήρθε τελικά στις 40 μέρες. Τα ταχυσρομεία έχουν ελλείψεις προσωπικού. Γι' αυτό κι εγώ τα στέλνω στους γονείς μου στο Χαϊδάρι γιατί εδώ μου καθυστερούν.

μωρε καθολου πλακα δεν κανω...αμοκ επαθα,απ τα νευρα μου με τη μίκρο που διαβαζω κ δεν καταλαβαινω...

αλλα εννοειται πως δεν εβαλα παραγγελια,ετσι?

στις 25/11, θα την σπασω στα 2 ή στα 3 αφου πρωτα αφαιρεσω καποια περιττα(τρια χρωματα στο ιδιο μπλουζακι κ τετοια!)....,ωστε να μην ειναι πανω απο 120 εκαστη...

κ βλεπουμε,αναλογα κ με τι θα ναι σε πιο συμφερουσα εκπτωση...

Καλησπέρα κοριτσια!

Μπορειτε να μου συστησετε μια καλη personal shopper?

Θα ηθελα να αγορασω κατι πραγματακια απο τα mothercare καθως βλεπω στο site τους οτι εχει αν αγορασεις ενα παιρνεις το 2ο μιση τιμή. τι λετε, ξερετε καμια καλον ανθρωπο που να εχετε ξανασυνεργαστεί?

Ευχαριστώ

μωρε καθολου πλακα δεν κανω...αμοκ επαθα,απ τα νευρα μου με τη μίκρο που διαβαζω κ δεν καταλαβαινω...

αλλα εννοειται πως δεν εβαλα παραγγελια,ετσι?

στις 25/11, θα την σπασω στα 2 ή στα 3 αφου πρωτα αφαιρεσω καποια περιττα(τρια χρωματα στο ιδιο μπλουζακι κ τετοια!)....,ωστε να μην ειναι πανω απο 120 εκαστη...

κ βλεπουμε,αναλογα κ με τι θα ναι σε πιο συμφερουσα εκπτωση...

Αν την σπασεις στα τρια δεν θα εχεις μεταφορικα Χ 3? και ποσο πανε τα μεταφορικά?

Αν την σπασεις στα τρια δεν θα εχεις μεταφορικα Χ 3? και ποσο πανε τα μεταφορικά?

μα μεταφορικα εχεις ουτως ή αλλως ανα χ ποσο παραγγελιας.....

αρα τι να παραγγειλεις 200 ευρω ,τι 100 ευρω...αυτα που ειναι να πληρωσεις σε μεταφορικα θα τα πληρωσεις...

αλλα εχεις κερδισει απο -50 εκπτωσεις ,κ σε καινουρια αλλα κ σε ηδη κανονικα...

βεβσια,μη μ ακους κ μενα,μπορει να λεω βλακειες-τωρα θα το πρωτοδοκιμασω....

μη σε καψω κιολας:lol:

Σ ευχαριστω παρα πολυ, οι οδηγιες σαφεστατες και μολις ολοκληρωσα το μαιλ. Περιμενω απαντηση τωρα. Στην παραγγελια που εκανα γραφει μαυρο χρωμα αλλα το προιον που παρελαβα εκτος απο το προφανες οτι ειναι λιλα το γραφει και στο καρτελακι του. Παρεπιπτωντος πολυ ωραιο και μεγαλο πορτοφολι και σε καλη τιμη (και με -20% το πηρα);)

Μου απαντησε ο αμαζονας οτι ετοιμαζει να μου στειλει νεο πορτοφολι και να στειλω πισω το παλιο , του ζητησα να μου διευκρινησει εαν θα καλυψει τα εξοδα αποστολης και αναμενω. Εαν δεν καλυψει τα εξοδα αποστολης που θα ναι σιγουρα καμμια 10αρια ευρω τοτε δυστηχως την πατησαμε:roll:.

Μου απαντησε ο αμαζονας οτι ετοιμαζει να μου στειλει νεο πορτοφολι και να στειλω πισω το παλιο , του ζητησα να μου διευκρινησει εαν θα καλυψει τα εξοδα αποστολης και αναμενω. Εαν δεν καλυψει τα εξοδα αποστολης που θα ναι σιγουρα καμμια 10αρια ευρω τοτε δυστηχως την πατησαμε:roll:.

10ευρώ αποκλείεται να ειναι στο λεω

Εδώ εστειλα αγγλία ζευγάρι παιδικά αθλητικά που πούλησα κ μου βγηκε 5.80ευρώ...:rolleyes:

Καμιά 5-6ευρώ θα σου βγει αν το στειλεις και συστημένο για ποιο σιγουρα.

Θα στα καλύψει τα εξοδα εφοσον ειναι δικό του λάθος, θα το στειλεις κ οταν το στειλεις θα τους ενημερώσεις για τα μεταφορικά δινοντας τους κ τον κωδικό του τρακινγκ κ την αξία κ θα στα επιστρέψουν πριν ακομα το παραλάβουν.

Τώρα αφου αγόρασα προ καιρού για τη μικρή μου αυτές τις μπότες Elle τυπου ουγκ κ εμεινα ευχαριστημένη , τις φοράει καθε μέρα κ μας βόλεψαν πολύ, μεχρι που σκέφτομαι να παρω κ για του χρονου ενα ζευγαρι..:rolleyes:

Τσίμπησα κ για μένα ενα ζευγάρι για κάθε μέρα για τη δουλεια Μποτες με τακουνάκι Elle μολις παραλάβω θα ενημερώσω.

Παρέλαβα και δυο φουστανάκια

1ο φουστανάκι της μικρής για κάθε μερα πολύ ωραιο πηρα το 4-5 κ της είναι λιγο μεγάλο -δεν φαινεται χαχολικο ομως- κ σιγουρα θα μας κάνει κ του χρονου αν δεν το ξεπαστρέψει στο σχολειο :mrgreen:

2ο φουστανάκι επισης πολύ ωραιο κ χοντρουτσικο οτι πρεπει για το σχολειο καθημερινό

Επίσης παρέλαβα πολύ γρηγορα κ 10 ζευγάρια κάλτσες για τη μικρή καλές θα ελεγα αλλα ακομη δεν τις έπλυνα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...