Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δηλαδή προτείνεις μεγαλύτερο νούμερο; Ψάχνω για την κουμπάρα μου

Στενή φόρμα ε?

Η αλήθεια είναι πως έχω γάμπες.. λες να έχω πρόβλημα? Μάλλον λίγο αργά είναι τώρα.. όταν με το καλό έρθουν, θα σας πω!

Εξαρταται απο το σχεδιο. Παντως τα πιο πολλα γυναικεια που εχω δοκιμασει με στενευαν στη γαμπα, οποτε επαιρνα παντα unisex που εχουν πιο φαρδια γραμμη.

einai πολυ ωραιες,,,ελπιζω να σου βγουν γερες

αγοραζω πολλα χρονια χαντερ αλλα τα τελευταια χρονια εχουν χαλασει πολυ την ποιοτητα τους, εμενα μου σπανε μετα απο 2 μηνες χρησης (τα τελευταια 2 ζευγαρια που αγορασα) ...

Αει γεια σου βρε κοπελα μου! Ηθελα να το πω κιέγω αλλα παλι θα με ελεγαν γκρινιαρα και οτι κανω συνεχως κριτικη! :lol::lol:

Εχω γαλοτσες Hunter απ'όταν εκανα πρακτικη στην Αγγλια (αιωνες πριν) και ειναι ακομα σαν καινουριες. Δυο ζευγαρια που πηρα ομως την τελευταια τριετια ηταν αχρηστες! :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

bitchoni λες δεν με συμφερει ε?

στο εβαυ δεν ξερω να πουλαω....

ειναι ευκολο???

θα παει ο αδερφος μου Ισπανια...εχετε κατι υποψιν σας που θα μπορουσε να μου φερει για τον μικρο???

εχουμε κανενα site να χαζεψω??

Καλημερα.Μολις γυρισε μια γνωστη μου απο Ισπανια.Πηγε στα desigual

http://www.desigual.com/desigual/browse/category.jsp?categoryId=cat780053&isCategoryPage=true&categoryNavIds=cat670072%3A7%3Acat780053

πολυ οικονομικα σε σχεση με Ελλαδα (δεν ξερω αν εχει εδω παιδικα).

Ειναι κυριως για κοριτσακια και δεν ξερω ακριβως τι θελεις .....παντως για σενα θα εχει σιγουρα.

Και γι αυτες που θα μεινουμε εδω

http://www.amazon.co.uk/Desigual/e/0462294031/ref=ep_sprkl_br_462294031?pf_rd_p=231215147&pf_rd_s=auto-sparkle&pf_rd_t=301&pf_rd_i=desigual&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=096CWBQZGEST2Z6HGJ4S

μερικες φορες βαζει καταπληκτικες προσφορες....

κοριτσια...

παρηγειλα 23/9 κατι χαζομαρουλες κοκκαλακια ,κορδελες ,σκουφακια απο εναν κινεζο με 14000+ πωλησεις κ 99,6% feedback...

εγιναν dispatched 26/9...

ακομα περιμενω.

1)ποτε αρχιζουν να με ζωνουν τα φιδια?

2)ποτε επικοινωνω μαζι του?

3)μεχρι ποτε το αργοτερο εχω δικαιωμα να του ανοιξω case αν ω μη γενοιτο μου κανει τσαλιμια?30 ή 45 μερες...?ή παραπανω?δε θυμαμαι,κ δεν το βρισκω κιολας:oops:

ΛΟΙΠΟΝ...follow up κ ερωτηση-2 σε 1

του στειλα πριν καμια βδομαδα να μου πει κ καλα λεπτομερειες για τη συσκευασια για να το αναζητησω.

μου απαντησε τα κιλα κ that s it.

μεχρι τις 6/1 εχω δικαιωμα να ανοιξω case (ασε που δεν ξερω κ το πως,κ πνιγομαι κιολας αυτον τον καιρο για να ασχολουμαι με χαζομαρες:evil:)

ανοιγω κατευθειαν case ή επικοινωνω ξανα μαζι του?

κ αν επικοινωνησω,σε τι στυλ?

ταπεινο χαμομηλακι ή χοσέ?:mrgreen:

σημειωση....τα πραγματα συνεχιζω να τα θελω-δε μου λεει τιποτα να παρω refund....αλλα ισως καλυτερα να μην τα στειλω στην πολυκατοικια μου που χει κλεψαντωνηδες,κ τα ελτα μας ειναι κουκουρουκου...αλλα στης αδερφης μου που τοσα κ τοσα εχω στειλει κ φτου φτου φτου τιποτα δεν εχει χαθει

γιαααααααααα φωτιστε με!

(επισης,κανας οικονομολογος στην παρεα μας βρισκεται,γιατι καιγομαι με τη μικροοικονομια?:oops:)

καλημέρα

σωστά θυμάσαι :Dγια το πρώτο τουλάχιστον :lol::lol:

εδώ είναι το size guide της εταιρείας http://www.gelert.com/contact/size_guides/ ίσως να σε βοηθήσει

ναι παρέλαβα, ποιοτικώς είναι πολύ καλές (αν και όχι τόσο λεπτό φλις όπως περίμενα για micro fleece)

Ευχαριστώ πολύ.

Παρέλαβα εχθές αυτές:

http://www.ebay.co.uk/itm/120627953406?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Πολύ όμορφες και φαίνονται ότι θα αντέξουν (ο χρόνος θα δείξει). Η κόρη μου δεν τις έβγαζε μέχρι που τις εμφάνισα και αυτές:

http://www.ebay.co.uk/itm/350488550021?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Με τις οποίες και κοιμήθηκε. Σχετικά καλές.

Ευχαριστώ πολύ.

Παρέλαβα εχθές αυτές:

http://www.ebay.co.uk/itm/120627953406?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Πολύ όμορφες και φαίνονται ότι θα αντέξουν (ο χρόνος θα δείξει). Η κόρη μου δεν τις έβγαζε μέχρι που τις εμφάνισα και αυτές:

Τελειες οι μπότες. Η βφτιστηρα μου φοραει 31. Ποιο νούμερο να παρω;

Mόλις παρέλαβα από gymboree παραγγελία που έφυγε 25/10.

Ταχύτατοι αυτή τη φορά!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους! Έχω καιρό να γράψω, αλλά σας παρακολουθώ συχνά μεταξύ δουλειάς και παιδιών......:D

Να ρωτήσω παρακαλώ την γνώμη σας.........είχα πάρει από e-bay μια πασμίνα από έναν κινεζούλη. Την έστειλε λέει 24/09 αλλά εγώ δεν έχω παραλάβει τίποτα φυσικά. Του έστειλα μήνυμα χτες (άργησα λίγο....) και μου έδωσε tracking number του κινέζικου ταχυδρομείου, το οποίο όντως μέσα στο site του φαίνεται ότι έχει φτάσει Ελλάδα. Όταν έβαλα όμως στο site των ΕΛΤΑ αυτό το νούμερο, φυσικά δεν το αναγνώρισε.

Έχετε καμία πρόταση?? Εάν πάρω τηλέφωνο στο customer service των ΕΛΤΑ λέτε να με διαφωτίσουν??

ΚΑΡΔΙΑ το ιδιο προβλημα εχω κ γω....δες λιγα ποστ πιο πανω....

εγω ειμαι αναμεσα στο να ανοιξω case ή να του ξαναστειλω να δω τι θα μου πειι-περιμενω απ τις εμπειρες του θρεντ να με συμβουλεψουν σχετικα

ωστοσο εχω ηδη μιλησει με τα ελτα της περιοχης μου κ τον ταχυδρομο,που ναι αμφοτεροι ζωα τελειωμενα....αδιαφοροι κ τεμπεληδες κ απροσεκτοι....

αρα θα σου λεγα,μιλα πρωτα με το κεντρο διανομης των ελτα της περιοχης σου μην ειναι παραπεταμενο καπου εκει...

κ μετα,αν δεν δεις προκοπη απο κει,δες μηπβς ανοιξεις ψase -δεν εχεις πολυ χρονο,δες τι σου λεει το ebay,οταν βλεςπεις το προιον στο purchase history...

πιθανον να σου δινει κ σενα μεχρι τις 6/11...μετα...αγνωστο πως προστατευομαστε.:twisted:

Διαφημίσεις

staciiiiiii....μ αυτα κ με εκεινα,κ με το -30, μου βγαινει 132 $ συνολο(μεσα κ τα μεταφορικα)

το τολμαω,ή να αφαιρεσω κατι?

συνηθως γυρω στο 120$ παιζετε ψιλοαφοβα απ οσα εχω διαβασει

Διαφημίσεις

Αχ εχω μπερδευτει. Το UK5 einai 38. Aναποδα πάνε;

μεχρι κ το 32-33,μετρανε κανονικα.απ το 1 ως το 13...

μετα φτου κ απ την αρχη-ξεκινανε απ το 1 που ναι το 33-34 -γι αυτο το uk5 γυναικειο ειναι 38...

δες λιγο κ εδω...

http://www.norbysonline.com/kicrsich.html

αλλα να ξερεις καθε καταστημα/μαρκα,εχει το δικο του θεο...να ζητας καλυτερα inner sole shoe length στον καθε πωλητη που θες να ψωνισεις...

κ φυσικα να μετρας το αναλογο ποδι!:lol:

Επεξεργάστηκαν by ΕΛΕΝΟΥΦΙ
προσθηκη λινκ

staciiiiiii....μ αυτα κ με εκεινα,κ με το -30, μου βγαινει 132 $ συνολο(μεσα κ τα μεταφορικα)

αφαιρεσα κατι κ τωρα ειμαι 126$:evil::evil::evil::evil:

να τη βαλω κ ο,τι γινει...?

ή να αφαιρεσω κι αλλο...?

ετσι οπως παω 1 κομματι θα μου μεινει τελικα-εμ κ γω πηγα κ εβαλα 2 φορεματα των 40$ εκαστο...φυσικο ειναι...

ρε κοριτσια εσεις πως ακριβως αγοραζετε 15 και 20 κομματια που λετε με μονο 120$?

δεν καταλαβαινω...μηπως φταιει που δεν εχω διαλεξει απ τα εκπτωτικα?,μαλλον ε?

αλλα ελα που θελω για τωρα πραγματα κ οχι για την ανοιξη...

καμια σχεση! Αν εισαι ατυχη θα στ'ανοιξουν ετσι κι'αλλιως.

Δεν αλλαζει κατι για 12 δολλαρια.

ΚΑΡΔΙΑ το ιδιο προβλημα εχω κ γω....δες λιγα ποστ πιο πανω....

εγω ειμαι αναμεσα στο να ανοιξω case ή να του ξαναστειλω να δω τι θα μου πειι-περιμενω απ τις εμπειρες του θρεντ να με συμβουλεψουν σχετικα

ωστοσο εχω ηδη μιλησει με τα ελτα της περιοχης μου κ τον ταχυδρομο,που ναι αμφοτεροι ζωα τελειωμενα....αδιαφοροι κ τεμπεληδες κ απροσεκτοι....

αρα θα σου λεγα,μιλα πρωτα με το κεντρο διανομης των ελτα της περιοχης σου μην ειναι παραπεταμενο καπου εκει...

κ μετα,αν δεν δεις προκοπη απο κει,δες μηπβς ανοιξεις ψase -δεν εχεις πολυ χρονο,δες τι σου λεει το ebay,οταν βλεςπεις το προιον στο purchase history...

πιθανον να σου δινει κ σενα μεχρι τις 6/11...μετα...αγνωστο πως προστατευομαστε.:twisted:

αχ βρε κοριτσάκι μου, δεν το είχα δει το μήνυμα σου νωρίτερα....ναι, μέχρι 05/11 έχω δικαίωμα να ανοίξω case από ότι λέει το e-bay.

εντωμεταξύ πήρα μόλις τηλέφωνο στο customer service των ΕΛΤΑ (8001182000) και μου είπαν ότι δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα, άρα αυτοί το βλέπουν, ενώ εγώ όχι μέσα από το site, τί να πω??

μήπως να ανοίξουμε έτσι και αλλιώς ένα case στο ebay ή αυτό θα βάλει σε δυσμένοια τον πωλητή? δεν είμαι σίγουρη ότι το θέλω και αυτό....

Υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο ακόμη και στα $120. Καλύτερα να αφαιρέσεις κάτι. Θα πληρώσεις $22 περισσότερα έξοδα αποστολής για $7 αξίας πραγμάτσ. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.

αχ βρε κοριτσάκι μου, δεν το είχα δει το μήνυμα σου νωρίτερα....ναι, μέχρι 05/11 έχω δικαίωμα να ανοίξω case από ότι λέει το e-bay.

εντωμεταξύ πήρα μόλις τηλέφωνο στο customer service των ΕΛΤΑ (8001182000) και μου είπαν ότι δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα, άρα αυτοί το βλέπουν, ενώ εγώ όχι μέσα από το site, τί να πω??

μήπως να ανοίξουμε έτσι και αλλιώς ένα case στο ebay ή αυτό θα βάλει σε δυσμένοια τον πωλητή? δεν είμαι σίγουρη ότι το θέλω και αυτό....

εγω παντως μολις του στειλα ενα ευγενικο μηνυμα οπου του λεω ,οτι αν κ εψαξα στο ταχυδρομειο,λεγοντας το βαρος κ την ακριβη ημερομηνια αναχωρησης απο κινα-αφου ειχε τετοιο tracking κ ο δικος μου,που ακολουθει το πακετο μεχρι να βγει απ τη χωρα, δεν εγινε τιποτα,

τον ρωτησα τι ειναι διατεθειμενος να κανει κ του εξηγησα οτι αυτα τα προιοντα τα θελω ακομα.

οτνα απαντησει θα σου πω.

Καλημερα κοριτσια μια ερωτηση για αμαζον . Παρελαβα σημερα απο αμαζον αυτο το πορτοφολι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004EEPYVI

και ενω το παρηγγειλα σε μαυρο χρωμα παρελαβα το λιλα. τι κανω τωρα?

Καλημερα κοριτσια μια ερωτηση για αμαζον . Παρελαβα σημερα απο αμαζον αυτο το πορτοφολι http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004EEPYVI

και ενω το παρηγγειλα σε μαυρο χρωμα παρελαβα το λιλα. τι κανω τωρα?

Εισαι σιγουρη οτι παρηγγειλες το μαυρο; Εχει λαθος στο site και αν πατησεις πανω στο μαυρο γραφει lilac και το αντιθετο.

Την προσεξες την παραγγελια να δεις τι γραφει;

αφαιρεσα κατι κ τωρα ειμαι 126$:evil::evil::evil::evil:

να τη βαλω κ ο,τι γινει...?

ή να αφαιρεσω κι αλλο...?

ετσι οπως παω 1 κομματι θα μου μεινει τελικα-εμ κ γω πηγα κ εβαλα 2 φορεματα των 40$ εκαστο...φυσικο ειναι...

ρε κοριτσια εσεις πως ακριβως αγοραζετε 15 και 20 κομματια που λετε με μονο 120$?

δεν καταλαβαινω...μηπως φταιει που δεν εχω διαλεξει απ τα εκπτωτικα?,μαλλον ε?

αλλα ελα που θελω για τωρα πραγματα κ οχι για την ανοιξη...

"φταιει που δεν εχω διαλεξει απ τα εκπτωτικα?"

Αυτό. Αν θέλεις για χειμώνα, είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι black friday. Fairy Wishes and Snowflake Unicorn θα έχουν μια έκπτωση. Ακόμη και τα νεότερα collections, θα είναι καλύτερη προσφορά -30% και στη συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις κουπόνι -20%.

μεχρι κ το 32-33,μετρανε κανονικα.απ το 1 ως το 13...

μετα φτου κ απ την αρχη-ξεκινανε απ το 1 που ναι το 33-34 -γι αυτο το uk5 γυναικειο ειναι 38...

δες λιγο κ εδω...

http://www.norbysonline.com/kicrsich.html

Μόλις το αποθήκευσα! Ευχαριστω!

δεν καταλαβαινω...μηπως φταιει που δεν εχω διαλεξει απ τα εκπτωτικα?,μαλλον αλλα ελα που θελω για τωρα πραγματα κ οχι για την ανοιξη...

Πάρε εκπτωτικό κουπόνι από ebay και ψώνισε 25 Νοεμβρίου για να έχεις μεγαλύτερη εκπτωση. 15-20 κομμάτια δεν έχω πάρει ούτε εγώ ποτέ γιατί ψωνίζω από νέες κολεξιόν.

Εισαι σιγουρη οτι παρηγγειλες το μαυρο; Εχει λαθος στο site και αν πατησεις πανω στο μαυρο γραφει lilac και το αντιθετο.

Την προσεξες την παραγγελια να δεις τι γραφει;

Αν προσέξεις υπάρχει ένα θέμα με τα χρώματα. Το μοβ στην εικόνα λέει πως είναι το μαύρο

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...