Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Λοιπόν, του στέλνω αυτό το μύνημα

In the description page, you state that customers outside UK should contact you before bidding to get an estimate of postage cost.

Still in the postage and payment page, you offer a STANDARD INTERNATIONAL POSTAGE of 2.49 GBP worldwide. I am not willing to pay any more money than I have already paid for postage, as it was more than clear in the relevant page that I had to pay 2.49 GBP.

If you disagree with this, let me know. My only other solution would be to file a case with ebay.

Τι λέτε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο αυτους ειχαμε αγορασει περυσι την ενδοεπικοινωνια μας, ολα ηταν οκ...ηρθαν γρηγορα με κουριερ, κανενα προβλημα

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Πήγα τζάμπο δεν έχει μέχρι 1,55, θα πάω και ικεα από Δευτέρα κι αν δε βρω θα το πάρω από τον Άγγλο. Τί να κάνω...

Αμάν κι αυτός ο αμαζόνας... Αν το έστελνε θα είχα ξεμπερδέψει....

QsCvp2.png

Λοιπόν, του στέλνω αυτό το μύνημα

In the description page, you state that customers outside UK should contact you before bidding to get an estimate of postage cost.

Still in the postage and payment page, you offer a STANDARD INTERNATIONAL POSTAGE of 2.49 GBP worldwide. I am not willing to pay any more money than I have already paid for postage, as it was more than clear in the relevant page that I had to pay 2.49 GBP.

If you disagree with this, let me know. My only other solution would be to file a case with ebay.

Τι λέτε ?

Άψογα.......

Να δούμε τί θα πει και το ΕΒΑΥ για να μην γίνουν άλλες πατάτες εις το μέλλον τέκνον!!!!

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!ακομα ψαχνω το συντριβανι:Dσοκολατας αλλα στο e-bay οτι βρησκω δεν στελνει Ελλαδα η μηπως εγω δεν τα διαβαζω σωστα:confused:

επισης θα αγοραζατε τρεσες για τα μαλλια απο το e-bay;εχω βρει φθηνες αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλες!και στο κομμωτηριο μου ζητανε πανω απο 130ευρω!

insekten-0042.gif

και να τι μου απάντησε ο τύπος

I have not made a mistake if you look on the listing you will see that i stated that depending on the destination the postage may be higher, the 2.49 was a obvious guide which it would of cost to certain countries that is why i put that price & that was not a set price,

Kind regards

Ρε μπας και είμαι λάθος και επιμένω αδίκως ?:shock::shock:

κοριτσι διαβασα τι λετε αλλα διαφωνω.... δυστυχως για σενα, απο τι βλεπω ο τυπος αναφερει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι non-uk bidders πρεπει να επικοινωνησουν μαζι του για ακριβη μεταφορικα....

δε ξερω αν το θυμαστε αλλα ειχα κανει κι εγω μια τετοια πατατα και ενω στη περιγραφη εξηγουσε ακριβως τη κατασταση εγω δεν το ειχα διαβασει καλα και τελικα αυτος δικαιωθηκε γιατι εφοσον το αναφερει στη περιγραφη ειναι καλυμενος απο το εβαυ...........

γνωμη μου... αλλα αν θες κανε και μια ερωτηση στο εβαυ δε χανεις τιποτις.....

WLFfp2.png XI11p2.png

κοριτσια καλησπερα!ακομα ψαχνω το συντριβανι:Dσοκολατας αλλα στο e-bay οτι βρησκω δεν στελνει Ελλαδα η μηπως εγω δεν τα διαβαζω σωστα:confused:

επισης θα αγοραζατε τρεσες για τα μαλλια απο το e-bay;εχω βρει φθηνες αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλες!και στο κομμωτηριο μου ζητανε πανω απο 130ευρω!

Για το ebay, δες ΕΔΩ διάλεξα τα αντικείμενα που έρχονται Ελλάδα.

Γιατί όχι για τις τρέσες, όλα είναι υπερτιμολογημένα εδώ. Κάντο σαν δοκιμή, πάρε για να δεις. Αλήθεια τι είναι τρέσες ? Βάλε κανένα λινκ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

αντιστεκομαι....αφηνω τζιμπορυ να φευγουν.......:-(:sad::-(

ειναι φουλ στο 3-4 δε πρεπει να παρω τιποτα αλλο....αλλιως δειρτε μεεεεεεεεεεεε

.....υγ....ενταξει πηρα ενα καπελακι....και μεθαυριο περιμενω μια μπλουζιτσα.....χαχαχαχαχαχα

....περασα και απο νεχτ.......ετσι να δω τι κυκλοφορει.......ιφφφφ ιφφφφφφ

kKZUp2.png

κοριτσι διαβασα τι λετε αλλα διαφωνω.... δυστυχως για σενα, απο τι βλεπω ο τυπος αναφερει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι non-uk bidders πρεπει να επικοινωνησουν μαζι του για ακριβη μεταφορικα....

δε ξερω αν το θυμαστε αλλα ειχα κανει κι εγω μια τετοια πατατα και ενω στη περιγραφη εξηγουσε ακριβως τη κατασταση εγω δεν το ειχα διαβασει καλα και τελικα αυτος δικαιωθηκε γιατι εφοσον το αναφερει στη περιγραφη ειναι καλυμενος απο το εβαυ...........

Υπάρχει ένα μπέρδεμα, το οποίο ξεκινά από τον πωλητή. Αφού θέλει προηγούμενη επικοινωνία, τότε γιατί ορίζει μια τιμή μεταφορικών για όλες τις χώρες ? Έχει φάουλ εδώ. Θα έπρεπε στην σελίδα των μεταφορικών να ορίζει τιμή μόνο για Αγγλία και να σου λέει να επικοινωνήσεις μαζί του για τα μεταφορικά στην χώρα σου ή να ορίζει διαφορετική τιμή ανά χώρα.

Το δικό μου φάουλ είναι ότι δεν πρόσεξα καλά στην σελίδα της περιγραφής αυτό που λέει για την επικοινωνία. Πήγα στην σελίδα των μεταφορικών, διάλεξα Ελλάδα, είδα το 2,49 και μπιντάρισα.

Θεωρώ ότι το δικό του λάθος είναι πιο δεσμευτικό για τον αγοραστή, οποιοσδήποτε μη Άγγλος μπορούσε να την πατήσει σαν εμένα. Να κάνει δηλαδή το ίδιο λάθος.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

ειναι σαν τα extensions απλα αυτα ειναι μονοκοματα και ειναι με κλιπσακια τα βσαζεις και τα βγαζεις ακομα και μονη σου και ετσι τα βαζεις και οποτε θες;) http://search.eim.ebay.gr/Health%20_%20Beauty/214-1/Health%20_%20Beauty/64-11/Hair%20Care%20_%20Styling%20Tools/11854-2/Hair%20Extensions/106319-3/?el=3&es=1

insekten-0042.gif

ειναι σαν τα extensions απλα αυτα ειναι μονοκοματα και ειναι με κλιπσακια τα βσαζεις και τα βγαζεις ακομα και μονη σου και ετσι τα βαζεις και οποτε θες;) http://search.eim.ebay.gr/Health%20_%20Beauty/214-1/Health%20_%20Beauty/64-11/Hair%20Care%20_%20Styling%20Tools/11854-2/Hair%20Extensions/106319-3/?el=3&es=1

Α, τώρα κατάλαβα, δες και στο αγγλικό ebay .

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Υπάρχει ένα μπέρδεμα, το οποίο ξεκινά από τον πωλητή. Αφού θέλει προηγούμενη επικοινωνία, τότε γιατί ορίζει μια τιμή μεταφορικών για όλες τις χώρες ? Έχει φάουλ εδώ. Θα έπρεπε στην σελίδα των μεταφορικών να ορίζει τιμή μόνο για Αγγλία και να σου λέει να επικοινωνήσεις μαζί του για τα μεταφορικά στην χώρα σου ή να ορίζει διαφορετική τιμή ανά χώρα.

Το δικό μου φάουλ είναι ότι δεν πρόσεξα καλά στην σελίδα της περιγραφής αυτό που λέει για την επικοινωνία. Πήγα στην σελίδα των μεταφορικών, διάλεξα Ελλάδα, είδα το 2,49 και μπιντάρισα.

Θεωρώ ότι το δικό του λάθος είναι πιο δεσμευτικό για τον αγοραστή, οποιοσδήποτε μη Άγγλος μπορούσε να την πατήσει σαν εμένα. Να κάνει δηλαδή το ίδιο λάθος.

καταλαβαινω τι λες... σου λεω κι εγω την εχω πατησει.... εμενα μαλιστα μου χε πει ο τυπος να διαβαζω την περιγραφη αλλη φορα και μετα να παταω πληρωμη και τα χα παρει κρανιο, φυσικα μιλησα με εβαυ για τη συμπεριφορα του κλπ αλλα η απαντηση ηταν οτι αφου πατησα μπιντ τωρα μονο αν ΘΕΛΕΙ μπορε να μου κανει ΧΑΡΗ να το ακυρωσει...

απλα στο λεω για να μη στεναχωρηθεις μετα, το δικιο σου δε θα το βρεις...... θα σε αναγκασουν να πληρωσεις και τα υπολοιπα...

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

καταλαβαινω τι λες... σου λεω κι εγω την εχω πατησει.... εμενα μαλιστα μου χε πει ο τυπος να διαβαζω την περιγραφη αλλη φορα και μετα να παταω πληρωμη και τα χα παρει κρανιο, φυσικα μιλησα με εβαυ για τη συμπεριφορα του κλπ αλλα η απαντηση ηταν οτι αφου πατησα μπιντ τωρα μονο αν ΘΕΛΕΙ μπορε να μου κανει ΧΑΡΗ να το ακυρωσει...

απλα στο λεω για να μη στεναχωρηθεις μετα, το δικιο σου δε θα το βρεις...... θα σε αναγκασουν να πληρωσεις και τα υπολοιπα...

Μωρέ εντάξει θα επιβιώσω :lol::lol: και ο μόνος λόγος που το έγραψα ήταν αφενός γιατί άρχισα να αμφιβάλλω για το αν έχω δίκιο ή όχι και αφετέρου για τα νέα μέλη, σαν πληροφόρηση για το τι μπορεί να συμβεί. Οι περιπτώσεις μας διαφέρουν λίγο, ωχ, ότι πεί το ebay.8-)8-):cool:

xatziko ειναι μεγαλη αγορα αυτο που εκανες?

Όχι μωρέ, 5,61 λίρες - 2,49 μεταφορικά, για το γμτ είναι, γιατί αισθάνομαι λίγο βλάξ.......

ydS7p3.png 3pOXp3.png

χατζικο μιλησες με online chat να δουμε τι θα σου πουν? αυτο ειναι το καλυτερο....

Μίλησε η φιφίτσα και μου μετέφερε την συζήτηση, λένε ότι δεν μπορεί να ζητήσει περισσότερα μεταφορικά εκ των υστέρων ο πωλητής, με αυτόν τον τρόπο.

Που είναι το ονλαιν τσατ αλήθεια ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

κοριτσια...

εχει παρει το ματι σας πουθενα αυτες τις πετσετουλες θαλασσης ποντσο για τα παιδακια???Εψαξα στο ebay αλλα ή εβρισκα πολυ μεγαλες(η κορη μου ειναι 14 μηνων) ή δεν μου αρεσε το σχεδιο.

Στο αγγλικο αμαζον παλι βρηκα ενα ομορφο και με βλεπω να το παιρνω αλλα ειπα πριν προχωρησω να ρωτησω κι εσας μην εχετε κατι ακομη στο νου να τσεκαρω!!!

Εδω στον ακατανομαστο ειχε 35 ευρω μια τετοια πετσετουλα...και η εκπτωση 20%..δεν ξερω,κοιταζα για κατι πιο οικονομικο!

Μίλησε η φιφίτσα και μου μετέφερε την συζήτηση, λένε ότι δεν μπορεί να ζητήσει περισσότερα μεταφορικά εκ των υστέρων ο πωλητής, με αυτόν τον τρόπο.

Που είναι το ονλαιν τσατ αλήθεια ?

φανταζομαι τους ειπε η φιφιτσα οτι στο description ελεγε το και το....?

για το ονλαιν τσατ πας help ---> contact us ----> select your topic (πατας κατι) ----> Βγαζει δεξια chat with us

WLFfp2.png XI11p2.png

κοριτσια...

εχει παρει το ματι σας πουθενα αυτες τις πετσετουλες θαλασσης ποντσο για τα παιδακια???Εψαξα στο ebay αλλα ή εβρισκα πολυ μεγαλες(η κορη μου ειναι 14 μηνων) ή δεν μου αρεσε το σχεδιο.

Στο αγγλικο αμαζον παλι βρηκα ενα ομορφο και με βλεπω να το παιρνω αλλα ειπα πριν προχωρησω να ρωτησω κι εσας μην εχετε κατι ακομη στο νου να τσεκαρω!!!

Εδω στον ακατανομαστο ειχε 35 ευρω μια τετοια πετσετουλα...και η εκπτωση 20%..δεν ξερω,κοιταζα για κατι πιο οικονομικο!

εψαχνα κι εγω τετοια... δες εδω http://stores.ebay.co.uk/kidzswimmers/_i.html?_nkw=poncho&submit=Search&_sid=342567862 πανωα πο 15 ευρω δεν εχουν.... λογικα το μεγεθος 1-3 ετων θες.... στο αμαζον ηταν φθηνοτερες? εγω τελικα δε πηρα γιατι βαρεθηκα να περιμενω να ρθει απο Uk.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Τώρα μπερδεύτηκα... Είχα καταλάβει ότι τα ποδηλατάκια πρέπει να είναι με λαστιχένιες ρόδες, όχι με πλαστικές!

\Εκτός από αυτό δηλαδή θα πρέπει να φουσκωνουν κιόλας?

Δλδ αν για κάποιο λόγο χάσουν αέρα, δεν ξαναγεμίζουν με κάποιο τρόπο?

στις λαστιχενιες ροδες εχει βαλβιδα και τα φουσκωνεις με τον κλασσικο τροπο την τρομπα.

Τα αλλα απλως δεν εχουν φουσκωμα καθολου.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

εψαχνα κι εγω τετοια... δες εδω http://stores.ebay.co.uk/kidzswimmers/_i.html?_nkw=poncho&submit=Search&_sid=342567862 πανωα πο 15 ευρω δεν εχουν.... λογικα το μεγεθος 1-3 ετων θες.... στο αμαζον ηταν φθηνοτερες? εγω τελικα δε πηρα γιατι βαρεθηκα να περιμενω να ρθει απο Uk.....

σε ευχαριστω...μονο το σχεδιο με την little sunshine μου αρεσε...

στο αμαζον δεν ηταν ιδιαιτερα φτηνοτερο απο ebay,γυρω στις 15 λιρες αλλα επειδη θα βαλω παραγγελια και σε καποια ακομη πραγματακια λεω να παρω απο εκει...πιστευω θα τα στειλουν με ups οποτε δεν θα περιμενω πολυ!

Για να δουμε

Δηλαδή εσένα είχε τιμή μεταφορικών και το Ebay δικαίωσε τον πωλητή?:shock:

Πάντως εμένα που μου είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο, μόλις της είπα ότι θ' ανοίξω case στο paypal, μου έστειλε το προιόν στην τιμή που όριζε αρχικά κι ας είχε υποσημείωση να επικοινωνήσω μαζί της για ακριβή τιμή.

Και θυμίζω ότι μου είχε ρίξει και το βρίσιμο της αρκούδας οπότε αν 1/1000 είχε δίκιο αποκλείεται να με άφηνε έτσι

Λοιπόν, μόλις τα κατάφερα να κάνω λάιβ τσάτ και μετέφερα το θέμα μου εκεί. Σας μεταφέρω τον διάλογο

Susan Jackman

Welcome to eBay Live Help, my name is Susan. One moment please while I verify your account details.

chatzico

I live in Greece and bought an item from the UK 2 days ago.

Susan Jackman

I have verified your account details. How can I help you today?

chatzico

Although the seller asked non UK bidders to contact them before bidding to set the postage cost, in the postage page the seller set a STANDARD INTERNATIONAL POSTAGE of 2.49 GBP for all countries, Greece included. I paid the seller right after I won the auction and the seller asks for more money for postage

Susan Jackman

Thank you for waiting

Susan Jackman

chatzico, I can see that the seller has mentioned £2.49 postage on the listing for the other countries.

Susan Jackman

In this situation, I recommend that you once contact the seller and explain them the sitaution and ask them to send you a revised invoice of the correct postage cost

chatzico

The final price of the auction was 5.61 GBP and the postage was 2.49 GBP, I paid these sums 2 minutes after the auction was over. A couple of hours later I received an email from the seller asking for another 80p for postage.

Susan Jackman

Just to confirm, have you contacted the seller and explained them that the postage was mentioned £2.49 on the listing page?

chatzico

Exactly, we sent each other a couple of messages but the seller still asks for another 89 p

Susan Jackman

As the seller has mentioned only £2.49 postage, you're not obligated to pay the additional postage

Susan Jackman

You can once again inform the seller and let them about postage. If the seller is not shipping the item you can ask for a refund and file a cancel trasaction case

Susan Jackman

You can also report the seller if they are nto willing to ship the item.

chatzico

This is my opinion too. If the seller wanted to set different postage for different countries, they should either set a price only for UK and then ask for contact or set different postage for different countries.

Susan Jackman

Yes. I agree to this. You're not obligated to pay the additional postage in this case

chatzico

Can I communicate this conversation to the seller ?

Susan Jackman

Yes, its upto your discretion to send this chat transcript to the seller

chatzico

Will I receive this conversation by email or should I copy it ?

Susan Jackman

You'll receive a copy of this chat transcript to your registered email address.

chatzico

Susan thank you very much for your time, you have been extremely helpful !!! Have a nice day !!!

Άρα την ευθύνη του λάθος έχει ο πωλητής. Πάω να του μεταφέρω τον διάλογο με μέιλ μπας και το λύσουμε σήμερα.

ΦΙΦΙΤΣΑ, όχι ότι δεν εμπιστεύτηκα το δικό σου σχετικό πμ αλλά ήθελα να έχω ένα δεδομένο για να μεταφέρω στον πωλητή. Σε ευχαριστώ ξανά πολύ για την βοήθειά σου.

Σας μετέφερα το θέμα όχι για τίποτα άλλο αλλά επειδή θα φθάσω να αμφισβητώ την λογική μου και στα αυτονόητα ........ και για τα νέα μέλη επίσης, να έχουν στο μυαλό τους τι μπορεί να συμβεί.

Συγγνώμη αν σας κούρασα, αει στο καλό πιά, για 80 πένες τόση φασαρία ..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κοριτσάρα μου πολυ καλά έκανες και πήγες & εσύ στο chat!!! Κι εγώ το ίδιο θα έκανα!!!! Έτσι για να μην μας κουνιούνται τα Εγγλεζάκια και νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν του κεφαλιού τους!!!!

Χαίρομαι αν σε βοήθησα έστω και λίγο δίνοντας σου την ιδέα να επικοινωνήσεις με ΕΒΑΥ με αυτόν τον τρόπο...

Για άλλη μια φορά κορίτσια το λινκ για τσατ,μεηλ & τηλέφωνο με εβαυ είναι:

http://contact.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ContactCS&ref=1&topicrelid=5007580130&sid=5138909432&convId=0

QsCvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...