Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοριτσια ειμαι σε αναζητηση πολλων πραγματων για τον μπεμπη που ερχεται κ θελω τα φωτα σας γιατι ειναι το πρωτο μου κ εχω μπερδευτει λιγακι..

Ψαχνω να αγορασω πετσετες για το καθημερινο του μπανακι οταν ερθει με το καλο.Χρειαζομαι μονο μεγαλες η κ μικρες για το προσωπο πχ?ειναικαλες αυτες με την κουκουλα, θελω να πω βολευουν? Προσφατα ειδα στο ebay αυτες http://www.ebay.co.uk/itm/150671162425?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Τις εχει καμμια?ειναι λιγο ακριβες αλλα αμα αξιζουν τα λεφτα τους τι να πω?

Ηθελα να συμπληρωσω πως αυτου του ειδους οι πετσετες περνιουνται πρωτα στο λαιμο της μαμας για να μην βρεχεται..αυτη ειναι η διαφορα οπως κ το βιολογικο βαμβακι βεβαια..

Madeleine, εχω ξαναγραψει οτι για μενα η Cuddledry ειναι η καλυτερη πετσετα και λογω ποιοτητας αλλα και γιατι μπορει να χρησιμοποιηθει σε νεογεννητο αλλα και μεγαλυτερο παιδακι.Επειδη περνιεται στο λαιμο, μου ηταν πολυ βοηθητικο οταν εκανα τον μικρο μου νεογεννητο μπανιο μονη μου,εχει και κουκουλα για το κεφαλακι του. Την ειχα παρει απο Αμαζον και στη συνιστω ανεπιφυλακτα. Πετσετουλες για το προσωπο δεν του ειχα παρει αλλα μου ειχαν κανει δωρο τις κλασσικες με την κουκουλα οι οποιες τωρα μας πεφτουν κοντουλες.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σωπα βρε...αν χρειαστει η κοπελα θα παω μαζι της....σιγα το πραμα....

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Μέσα στην εβδομάδα ελπίζ ω να βρώ χρόνο να πάω μια βόλτα να κοιτάξω και αν χρειαστώ την κάρτα σου θα σου πω..να σε κεράσω κ ένα καφεδάκι!!!!χαχα

Ευχαριστώ κ πάλι όλες σας...

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

ρωτησα και στο αντιστοιχο θεμα αλλα το βαζω κι εδω...

υπαρχει περιπτωση να βρω κωδικο εκπτωσης για το mytoys.de ?

παιχνιδια θελω να παρω.............

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

κοριτσακι εγω που εχω γραφτει μου ερχονται συνηθως κωδικοι για καποια φρι παιχνιδακια και σπανια εκπτωτικα κουπονια, τωρα εχω ενα 5 ευρω αλλα μαλλον θα παρω καθισμα και θα το χρησιμοποιησω

kKZUp2.png

hello! ποια ηθελε αυτους τους υπνοσακους με τα ποδαρακια του μαδερ.....? για καλσον εψαχνα και τα βρηκα σε τρομερη τιμη!!!! εχει μεγεθη 2-3, 3-4, 4-5 κ τα δινει 7.99 + 2.50 μτφ http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320770692888&var=510042561396#shId

ΤΑ ΔΥΟ!!!!!! ε πηρα κι εγω επι της ευκαιριας.... μιας και η κουβερτα δε μας πολυαρεσει και τη πεταμε....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Ποσα ήταν τα μεταφορικά για αυτα τα κομμάτια?

Γιατι μου αρέσουν και εμένα 2-3 πραγματάκια

κοριτσακι δε πηρα αυτα τα 3 αλλα 23 κομματια.... για αγορες μεχρι 120 κατι δολλαρια εχει 27 δολαρια μεταφορικα για ελλαντα......

WLFfp2.png XI11p2.png

ρωτησα και στο αντιστοιχο θεμα αλλα το βαζω κι εδω...

υπαρχει περιπτωση να βρω κωδικο εκπτωσης για το mytoys.de ?

παιχνιδια θελω να παρω.............

Καλησπέρα!

Δοκίμασε αυτόν HDC447HPRKPH. -10ευρώ.Ισχύει μέχρι αύριο.HDC447HPRKPH HDC447HPRKPH

82nop2.png

hello! ποια ηθελε αυτους τους υπνοσακους με τα ποδαρακια του μαδερ.....? για καλσον εψαχνα και τα βρηκα σε τρομερη τιμη!!!! εχει μεγεθη 2-3, 3-4, 4-5 κ τα δινει 7.99 + 2.50 μτφ http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320770692888&var=510042561396#shId

ΤΑ ΔΥΟ!!!!!! ε πηρα κι εγω επι της ευκαιριας.... μιας και η κουβερτα δε μας πολυαρεσει και τη πεταμε....

Αυτούς με τα ποδαράκια του μάδερ, που τους λέει fluffy fleece και είναι το τελειότερο πράγμα που υπάρχει για τον ύπνο, ψάχνω και εγώ για τον πιτσιρίκο μου...................

Αυτός ο πιτζάμα πάρτυ...........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ιριδα αυτα ειναι σαν φορμακια σε μετριο φλισακι. :(

Κι'εγω τετοια τους φοραω αλλα απο μονα τους δεν ειναι αρκετα σε καμια περιπτωση. Παντως η τιμη τους ειναι σουπερ!

Αν πετυχετε υπνοσακους κοριτσια γραψτε εδω γιατι ειμαι ετοιμη να παω να σκασω πενηνταρα. :(:roll:

Διαφημίσεις

Αυτούς με τα ποδαράκια του μάδερ, που τους λέει fluffy fleece και είναι το τελειότερο πράγμα που υπάρχει για τον ύπνο, ψάχνω και εγώ για τον πιτσιρίκο μου...................

Αυτός ο πιτζάμα πάρτυ...........

αυτος ο πωλητης εχει πολλα ωραια αλλα εχει γραψει πολυ λαθος στη περιγραφη κ δυσκολο να τα βρεις... καλσον εψαχνα κ τυχαια το βρηκα!

Ιριδα αυτα ειναι σαν φορμακια σε μετριο φλισακι. :(

Κι'εγω τετοια τους φοραω αλλα απο μονα τους δεν ειναι αρκετα σε καμια περιπτωση. Παντως η τιμη τους ειναι σουπερ!

Αν πετυχετε υπνοσακους κοριτσια γραψτε εδω γιατι ειμαι ετοιμη να παω να σκασω πενηνταρα. :(:roll:

για 2 κομματια τοχει πολυ καλη τιμη.... να σου πω οτι επειδη ειδα που εγραφε ψιλο φλις γιαυτο τα πηρα? περυσι της ειχα παρει το κανονικο χοντρο φλις και πισω στο σβερκο γινοταν μουσκεμα! δεν της φορεσα καθολου.... για τωρα ειμαι οκ με τις πιτζαμες απο νεξτ, ειναι χοτρουλικο βαμβακερο αλλα για πιο μετα εστω αυτο το φλισακι θα ναι καλο... καλυτερο απο τα βαμβακερα σιγουρα.. εσυ τι ψαχνεις? να μη θελει καθολου σκεπασμα? με ποδια?

Mumsofia δες πιο πανω...

WLFfp2.png XI11p2.png

αυτος ο πωλητης εχει πολλα ωραια αλλα εχει γραψει πολυ λαθος στη περιγραφη κ δυσκολο να τα βρεις... καλσον εψαχνα κ τυχαια το βρηκα!

Είναι γνωστός και μη εξαιρετέος ο πιτζάμα πάρτυ αλλά γεγονός, τα έχει κάνει χάλια με τις κατηγορίες. Γιαυτό προφανώς, δεν μου τα κατέβαζε στις αναζητήσεις που τρέχω μόνιμα.

Χτύπησα ένα ζευγάρι !!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλησπέρες!!!

Λοιπόν, επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν αγόρασα δωράκια για τα Χριστούγεννα για όλες τις φίλες !!! βραχιολάκι νο1! νο2! νο3!

Τί να κάνουμε είναι δύσκολοι καιροί!!!!

QsCvp2.png

Δεν εχω αυτήν την πετσετα αλλα θα την βρεις χωρις μεταφορικά στο amazon

http://www.amazon.co.uk/Cuddledry-Apron-Bath-Towel-Oatmeal/dp/B001B7MHV6/ref=sr_1_2?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1319963937&sr=1-2

Εκπληκτική! Θα την πάρω κι εγώ. Όταν κάνω μόνη μου το μωρό μπάνιο έχω ένα θέμα...

Καλησπέρες!!!

Λοιπόν, επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν αγόρασα δωράκια για τα Χριστούγεννα για όλες τις φίλες !!! βραχιολάκι νο1!

Τί να κάνουμε είναι δύσκολοι καιροί!!!!

Πολύ καλό!!!Τί μεταφορικά πλήρωσες;

Ερώτηση: Τί το ιδιαίτερο έχουν οι υπνόσακοι από mothercare? Eγώ ελεγα να πάρω grobag

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειμαι σε αναζητηση πολλων πραγματων για τον μπεμπη που ερχεται κ θελω τα φωτα σας γιατι ειναι το πρωτο μου κ εχω μπερδευτει λιγακι..

Ψαχνω να αγορασω πετσετες για το καθημερινο του μπανακι οταν ερθει με το καλο.Χρειαζομαι μονο μεγαλες η κ μικρες για το προσωπο πχ?ειναικαλες αυτες με την κουκουλα, θελω να πω βολευουν? Προσφατα ειδα στο ebay αυτες http://www.ebay.co.uk/itm/150671162425?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Τις εχει καμμια?ειναι λιγο ακριβες αλλα αμα αξιζουν τα λεφτα τους τι να πω?

Ηθελα να συμπληρωσω πως αυτου του ειδους οι πετσετες περνιουνται πρωτα στο λαιμο της μαμας για να μην βρεχεται..αυτη ειναι η διαφορα οπως κ το βιολογικο βαμβακι βεβαια..

Aυτη την πετσετα την χρυσοπληρωσα απο την ελληνικη αγορά αλλα αξιζει τα λεφτα του. Πολλη μαλακή και καλης ποιοτητας πετσετα. Σιγουρα χρειαζεσαι και αλλες. Εξαρταται πως θα το κανεις: Εγω στην αρχη αλλαζα πετσετα καθε μερα αλλα στο δευτερο παιδι δεν τα κανεις: μια πετσετα την εβδομαδα! Παρε φθηνες απο τα λητω και μια -δυο απο τις καλες!

κοριτσια καλημερα θα ηθελα τη βοηθεια σας ψαχνω αυτα που μπαινουν στα παραθυρα αυτοκινητου (ηλιοπροστασιες) με κοριτσιστικο θεμα αλλα δεν βρισκω τιποτα πηγα στο jumbo και τα εχουν μαζεψει γιτι ειναι χειμωνας:shock::shock::shock: εχετε κατι υποψην σας?

Για μενα τα καλυτερα ειναι αυτα εδω: http://www.solattire.co.uk/index.php?cPath=113&osCsid=37daaae6815c760575093c8cc85be966

Εχω δοκιμασει παρα πολλά, αλλα αυτα ειναι τα μονα με τοση πολυ σκια και δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να σου ξεκολλησουν οπως αυτά με τις βεντουζες. Γιατι δεν εχουν βεντουζες, ειναι φορετα!

Και τωρα θα ηθελα σας παρακαλω τα φωτα σας! ΘΕΛΩ τοσο πολυ ΑΥΤΑ τα υπεροχα ρουχαλακια απο την συλλογη των gymboree.αλλα εχω την εξης απορια: απο Αμερική δεν ερχονται? Στελνουν με τελωνειο? Ποσα μεταφορικα εχουν? Πολλα ρωταω, το ξεερω αλλα σας ακουω συνεχεια με αυτα τα gymborree που με πεισατε (τι με πεισατε, με καταστρεψατε)

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Και τωρα θα ηθελα σας παρακαλω τα φωτα σας! ΘΕΛΩ τοσο πολυ ΑΥΤΑ τα υπεροχα ρουχαλακια απο την συλλογη των gymboree.αλλα εχω την εξης απορια: απο Αμερική δεν ερχονται? Στελνουν με τελωνειο? Ποσα μεταφορικα εχουν? Πολλα ρωταω, το ξεερω αλλα σας ακουω συνεχεια με αυτα τα gymborree που με πεισατε (τι με πεισατε, με καταστρεψατε)

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Καλά αυτά τα σκίαστρα που έβαλες, φαίνονται πολύ πρακτικά, θα τα έχω στα υπόψη γιατί από τα άλλα με τις βεντούζες δεν ξαναπαίρνω.

Λοιπόν, θα σου πω τι έχει δείξει η πρακτική μέχρι τώρα.

Ναι είναι αμερικάνικα, με παραγγελία μέχρι 120 δολλάρια (αξία αγοράς και μεταφορικά), δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τελωνείου. Υπάρχουν μέλη που έχουν παραλάβει και ακριβότερες παραγγελίες χωρίς να περάσουν τελωνείο αλλά είναι επίφοβο.

3-6 Νοεμβρίου έχουν το Circle of Friends, δηλαδή εξτρά έκπτωση -30% στις τωρινές τιμές. Αυτές τις ημέρες, δεν μπορείς να βάλεις και εκπτωτικό κωδικό στην παραγγελία σου.

Στις 25 Νοεμβρίου, την Black Friday, θα παίξουν τρελές εκπτώσεις. Τότε μπορείς να βάλεις και εκπτωτικό κωδικό -20%. Θα τους βρείς στο ΕΒΑΥ.

Ότι άλλο θες, πες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Τα gymboree έρχονται από Αμερική.

Συνήθως δεν σταματούν τελωνείο, αλλά αυτό κανείς δεν μπορεί να σου το εγγυηθεί 100%

Νομίζω, ότι, από όσες έχουμε ψωνίσει μόνο μία φορά πέρασε τελωνείο μία κοπέλα.

Τα μεταφορικά τους πάνε με την αξία της παραγγελίας.

Μέχρι 120 (ή 125?) δολλάρια έχει 25 δολλάρια μεταφορικά.

Μετά πάει 45.

Σκέψου όμως ότι αγοράζεις τουλάχιστον 20 κομμάτια ρούχα (και υπολόγισε πόσο θα τα πλήρωνες εδώ).

Μπες στο site τους και δες. Έχει αναλυτικότατες πληροφορίες για όλα:)

...καλυτερο απο τα βαμβακερα σιγουρα.. εσυ τι ψαχνεις? να μη θελει καθολου σκεπασμα? με ποδια?...

Εγω ειχα παρει στη μεγαλη υπνοσακους βαμβακερους με ψιλη επενδυσουλα και ημασταν παντα μια χαρα (σαν λεπτο παπλωματακι καπιτονε). Μονο μια φορα πηρα απο αυτους τους fleece τους χοντρους και οπως κιέσυ ειχα το ιδιο προβλημα. Το παιδι γινοταν μουσκεμα. Ισως επειδη ειναι συνθετικοι. Με τα λεπτα φλισακια ομως το παιδι κρυωνει.

Τωρα ομως η μεγαλη συνεχιζει και στριφογυρναει και ξεσκεπαζεται και ειναι ηδη 4 οποτε βρισκω πολυ δυσκολα. :(

Με ποδαρακια θελω βεβαια για να σηκωνεται για τουαλετα, νερο κλπ κλπ το βραδυ! :roll::?

Εδω βρηκα σε στοκ 50 ευρω!!! Αν βρειτε κατι μεσα στη βδομαδα πειτε μου γιατι τα κρυα εδω αρχισαν για τα καλά.

Σωπα βρε...αν χρειαστει η κοπελα θα παω μαζι της....σιγα το πραμα....

sorry, εντελώς ενημερωτικά το είπα γιατί και εμένα αυτό μου είπαν όταν έβγαλα την κάρτα.

για να μην είμαι εκτός , τελευταία μου αγορά :

http://www.ebay.co.uk/itm/NWT-Gymboree-Ski-Cabin-Red-Puff-Vest-6-12-24-2T-3T-Dog-Fleece-Fur-/170710021785?pt=US_Baby_Toddler_Boys_Clothes&var=&hash=item6d70c2b345#ht_3625wt_1110

ελπίζω να μην έχω θέμα με τελωνείο.

Ωραίο κομμάτι, καλή τιμή και καλός πωλητής, αποθηκεύθηκε στο ΕΒΑΥ.

Δεν νομίζω να υπάρξει θέμα, αλλά καλού κακού, δεν στέλνεις μύνημα στον πωλητή να γράψει επάνω ΔΩΡΟ ?

chatziko! ευχαριστω! κατι πρεπει να εκανα. Τωρα αλλαξα την καρτα στο paypal βεβαια και περιμενω να κανει confirmation....αντε να δουμε....

Σιγά μωρέ, ευχαριστώ.....:cool::cool::cool:

Εγώ πάντως μόνο έτσι το κατάφερα και πλέον όποτε θέλω να καταχωρήσω νέο αντικείμενο, πάω σε ένα παλιό από την λίστα των sold και κάνω sell a similar item, πατάω πάνω στην παλιά αγγελία και αλλάζω ότι θέλω.:wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Eγώ πάντως κορίτσια, που δοκίμασα υπνόσακκους και sterntaler και mothercare, θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με τους ΩΜΕΓΑ. Μόνο αυτοί μας βόλεψαν, ώστε να κρατάνε τα παιδιά ζεστά, χωρίς να ιδρώνουν και βγαίνουν και μέχρι μεγάλο μέγεθος - το 6 το φοράει ο γιος μου, που είναι 1,20 ύψος και 20 κιλά. Αν δεν ψηλώσει πάρα πολύ, πιθανόν να του κάνει και του χρόνου. Κι εννοείται, με πόδι και φερμουάρ μπροστά.

Εγώ ακόμα ψάχνω. :rolleyes: Μου άρεσαν πολυ αυτά που ειδα στα www.jojomamanbebe.co.uk, που μου πρότεινε η katinaki, αλλά βγαίνουν ακριβά, τα ρημάδια...

Γνωρίζει καμία αν το intenational delivery των marks and spenser, παραδίδει κατ' οίκον? Δεν πολυκατάλαβα...:oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...