Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δηλαδή μόνο εγώ δεν μπορώ να ολοκληρώσω παραγγελία από mandco?

Μήπως βλέπεις τις τιμές σε ευρώ?

Αν ναι, γύρνα το σε λίρες.

Εγώ έτσι την είχα πατήσει στην πρώτη παραγγελία μου και δεν την έπαιρνε

(και το customer service δεν είχε ιδέα ότι συμβαίνει, μόνη μου το ανακάλυψα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να το κάνεις το λόκαλ πικαπ ? Θα πας να το πάρεις χέρι με χέρι ?

Πεστου να σου στείλει με μέιλ τον κωδικο. 2 φορές που έχω αγοράσει μου τους έχουν στείλει έτσι.

Δηλαδή μόνο εγώ δεν μπορώ να ολοκληρώσω παραγγελία από mandco?

Στη σελίδα του λέει IF YOU WOULD ONLY LIKE YOUR COUPON CODE E-MAILED,

SELECT LOCAL PICK-UP AT CHECK OUT AND DON'T PAY SHIPPING FEES!!!

Τα m&co έχουν και σήμερα έκπτωση ή τέλειωσε;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λοιπόν, δεν έφταιγαν οι λίρες... Προφανώς για κάποιο λόγο δεν τους γουστάρω πια. Έκανα λογαριασμό σε άλλο όνομα και μια χαρά παρήγγειλα. Ισχύει το δωρεάν μεταφορικά. 19 λίρες ήταν η παραγγελία μου άρα δεν έχει πλαφον παραγγελίας για να ισχύουν.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον,παρελαβα αυτες....

http://www.ebay.co.uk/itm/320762561094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1741wt_900

χμμμμμ....για τα λεφτα τους κ για την τελειως πλακα σου καλες ειναι...

αν κ εδω που τα λεμε ειναι κακοραμμενες σε καποια σημεια....αφου σκεφτομαι κ τι feedback ν αφησω....αληθεια,σε καποιο σημειο,ψηλα,στο τελειωμα της μιας μποτας,ειναι πιο ψηλα το υφασμα(σα να χει κοπει στραβα για να καταλαβετε)

τεσπα,tamar ,που "λυσσας" για ugg ,νομιζω θα απογοητευτεις,μην εχεις ψηλες προσδοκιες.

επισης τις ετικετες που παρελαβα,θα τις ηθελα λιιιιγο πιο μεγαλα τα γραμματα....τεσπα,δεν εχει σημασια-τη δουλεια τους ελπιζω να την κανουν

επισης πηρα αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/150666575019?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_3086wt_902

για μια "οικογενειακη" μπεμπα,κ πηρα κ το ιδιο με αλλο πωλητη σε 4τ για την δικια μου...

ειναι υπεροχο!!!!

ειναι κουκλιστικο...

εγω,η πολεμια των gymboree,χτες ψιλοψηθηκα με τη νεα συλλογη,ε σημερα τα δα ολα-αψογη ποιοτητα ,ραφη,σχεδιο,υφασμα ολα!!!

αααααν ειναι ετσι κ η καινουρια κολεξιον,την black friday θα την κανω εγω Μεγαλη Παρασκευη-θα στεναξουν οι καρτες(ωωωωωωχ,εν καιρω κρισης τι παθαινω)

πηρα και κατι καλτσακια,(εχουν ληξει,δε μπορω να τα βαλω)

καλα ειναι

περιμενω τωρα γαλοτσα κ ugg (apo νεξτ) της μικρης...

και διαλεγω χαλιά απο halia.gr...:roll::roll:

μαζευτε με καλεεεε....

Στη σελίδα του λέει IF YOU WOULD ONLY LIKE YOUR COUPON CODE E-MAILED,

SELECT LOCAL PICK-UP AT CHECK OUT AND DON'T PAY SHIPPING FEES!!!

Άρα ζήτα το λόκαλ πικαπ, βλακεία του πωλητή είναι, δεν το κάνουν έτσι οι άλλοι αλλά δεν πειράζει.

kalo to ebay chat!!!

Έβγαλες άκρη ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

λοιπον,παρελαβα αυτες....

http://www.ebay.co.uk/itm/320762561094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1741wt_900

χμμμμμ....για τα λεφτα τους κ για την τελειως πλακα σου καλες ειναι...

αν κ εδω που τα λεμε ειναι κακοραμμενες σε καποια σημεια....αφου σκεφτομαι κ τι feedback ν αφησω....αληθεια,σε καποιο σημειο,ψηλα,στο τελειωμα της μιας μποτας,ειναι πιο ψηλα το υφασμα(σα να χει κοπει στραβα για να καταλαβετε)

τεσπα,tamar ,που "λυσσας" για ugg ,νομιζω θα απογοητευτεις,μην εχεις ψηλες προσδοκιες.

Άρα με βλέπω για next εκτός αν περάσω από Τσακίρη Μαλλά και βρω παρόμοιες σε ίδια τιμή.Βρήκα μωρέ κι αυτές αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτες αλλά τόσα λεφτά κι αν είναι μούφα;....

http://www.ebay.co.uk/itm/280760115484?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_500wt_1202

http://www.ebay.co.uk/itm/300613763926?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_500wt_1202

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

μηπως μπορει να καταλαβει καμια ποτε ληγει το εξτρα -30% που εβαλε το τρελοχταρι? ξεκινησε χτες αν καταλαβα καλα και οσο παει???? πλιζ χελπ!

ΥΓ τελικα πηρα κουπονακι -20 και για τρελοχταρι κ για τζιμπορι με 5.50 δολλαρια....

WLFfp2.png XI11p2.png

Ρωτησε ποτε πηρε τις πρωτες. Αν τις πηρε προσφατα ειναι μουφα γιατι εχουν αλλαξει απο το 2010 τη σολα.

Οι δευτερες αν ειναι μαϊμου τους βγαζω το καπελο!

Διαφημίσεις

κοριτσιαααααααααααααααααααααα δοκιμασα το κωδικο που αγορασα για το τρελοχταρι και λεει οτι δεν ειναι εγκυρος!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανουμε τωρα??????????? εστειλα μνμ στο πωλητη αλλα ειναι αμερικη ποιος ξερει ποτε θα απαντησει και τι........... ωωωωωωωχ τη πατησα λετε?

WLFfp2.png XI11p2.png

Toυ εστειλα... μετα εστειλα και στο καστομερ σερβις και μετα..... ξαναδοκιμασα για 3 η φορα και το πηρε!!!!!!!!!!! πηρα 128 δολ 23 κομματια (τα 3 κοκαλακια) τα αλλα ψιλοανοιξιατικα... σ'αυτα ειχε τρομερες τιμες! πες 4.5 ευρω το κομματι και 3 κοκαλακια πες τα πηρα τσαμπα....

WLFfp2.png XI11p2.png

Κορίτσια , καθ' ότι άσχετη..

Θέλουμε να αγοράσουμε χριστουγεννιάτικο δέντρο , μήπως έχετε δει τίποτα τέτοιο ? Απο που μας συμφέρει ώστε να μην πληρώσουμε πολλά μεταφορικά λόγω βάρους?

Στο ΕΒΑΥ ?

Toυ εστειλα... μετα εστειλα και στο καστομερ σερβις και μετα..... ξαναδοκιμασα για 3 η φορα και το πηρε!!!!!!!!!!! πηρα 128 δολ 23 κομματια (τα 3 κοκαλακια) τα αλλα ψιλοανοιξιατικα... σ'αυτα ειχε τρομερες τιμες! πες 4.5 ευρω το κομματι και 3 κοκαλακια πες τα πηρα τσαμπα....

Μου έβαλες ψύλλους στα αυτιά. Δοκίμασα και αυτόν που αγόρασα για το τζιμπο και δεν τον πήρε. Λες να δοκιμάσω περισσότερες φορές ? Τον πληκτρολόγησες ή τον αντέγραψες ?:evil::evil::evil:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Oυαου :shock::shock::shock:

Με κουπόνι 20 %?

ναι ειχε εξτρα 30% αυτοματα στο καλαθι οπως ειπε η στεισι και εβαλα κ το κωδικο -20 που αγορασα

πηρα 6 φορεματα 4 φουστες 3 κολαν 6 τοπ 1 χουντι και 3 κοκαλακια

αλλα οχι χοντρα χειμωνιατικα... τετοια απο τζιμ νομιζω συμφερει καλυτερα.... αλλα με το -30 (που δε θα περναει το κουπονι μας)

Στο ΕΒΑΥ ?

Μου έβαλες ψύλλους στα αυτιά. Δοκίμασα και αυτόν που αγόρασα για το τζιμπο και δεν τον πήρε. Λες να δοκιμάσω περισσότερες φορές ? Τον πληκτρολόγησες ή τον αντέγραψες ?:evil::evil::evil:

αντιγραφη επικολληση εκανα και δεν το παιρνε σε κανενα μαγαζι.... και μετα εστειλα σου λεω μαιλ στην εξυπηρετηση πελατων.... ξαναδοκιμασα κανα δυο φορες και τελικα το πηρε.... αλλα τρελαθηκα στην αρχη.... τι να πω.....

WLFfp2.png XI11p2.png

αντιγραφη επικολληση εκανα και δεν το παιρνε σε κανενα μαγαζι.... και μετα εστειλα σου λεω μαιλ στην εξυπηρετηση πελατων.... ξαναδοκιμασα κανα δυο φορες και τελικα το πηρε.... αλλα τρελαθηκα στην αρχη.... τι να πω.....

Με αντιγραφή δεν το έπιασε με τίποτα. Ήθελε πληκτρολόγηση ψηφίο ψηφίο και αντί μηδέν όμικρον και 4 προσπάθειες............. Φιου:D:D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Με αντιγραφή δεν το έπιασε με τίποτα. Ήθελε πληκτρολόγηση ψηφίο ψηφίο και αντί μηδέν όμικρον και 4 προσπάθειες............. Φιου:D:D

εμενα παλι το αντιθετο-δεν το επαιρνε που πληκτρολογουσα...

και δοκιμασα με copy paste και το πηρε

βρεεεε τι παθαμε....σαν τις τρελες να δοκιμαζουμε σε εικονικα καλαθια μεσημεριατικα:lol::lol:

ε ρε τι θα γινει στις 25/11....

να δοκιμασω λετε κ circle of friends τωρα,3-6/11?

μολις γραφτηκα....:-D

λετε να μεινει τιποτα μεχρι 25 ή να βαλω παραγγελια ΚΑΙ τωρα?:oops:

Άρα με βλέπω για next εκτός αν περάσω από Τσακίρη Μαλλά και βρω παρόμοιες σε ίδια τιμή.Βρήκα μωρέ κι αυτές αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτες αλλά τόσα λεφτά κι αν είναι μούφα;....

http://www.ebay.co.uk/itm/280760115484?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_500wt_1202

http://www.ebay.co.uk/itm/300613763926?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649#ht_500wt_1202

Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά κ αστο ioffer???Μούφα θα είναι αλλά με λιγότερα χρήματα κ απο την μικρή εμπειρία που έχω(σε τσάντες κυρίως κ all star) δεν φαίνονται!!!1

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

mgeorgan εσύ που το έχεις, σε ίσιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο λες να μην πηγαίνει?

Πηγαίνει αλλά όχι με την ίδια ευκολία

που πηγαίνει σε λεία επιφάνεια. Που σκεφτεσαι όμως να τα πας? Δεν θα έχει αυτοκίνητα? Και πως θα ανεβαινουν σε πεζοδρόμια? :confused: Για να πάρω καμια ιδεα :idea:, ρωτάω. Μην με παρεξηγήσεις!

εμενα τη πρωτη φορα στην αντιγραφη ειχε και ενα κενο μαζι και δε το πηρε, το εδιωξα και περασε

εμενα παλι το αντιθετο-δεν το επαιρνε που πληκτρολογουσα...

και δοκιμασα με copy paste και το πηρε

βρεεεε τι παθαμε....σαν τις τρελες να δοκιμαζουμε σε εικονικα καλαθια μεσημεριατικα:lol::lol:

ε ρε τι θα γινει στις 25/11....

να δοκιμασω λετε κ circle of friends τωρα,3-6/11?

μολις γραφτηκα....:-D

λετε να μεινει τιποτα μεχρι 25 ή να βαλω παραγγελια ΚΑΙ τωρα?:oops:

σας εβαλα σε δουλιες χιχιχιχι σορυ κοριτσια αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα....! μη τρεχουμε τελευταια στιγμη....

για να μην ειμαι οφ τοπικ πηρα αυτα http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445992116&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302775649&bmUID=1319899465109&productSizeSelected=0&fit_type= και http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445992530&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306251695&bmUID=1319899464987&productSizeSelected=0&fit_type= και http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445992358&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306251694&bmUID=1319899464961&productSizeSelected=0&fit_type=

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλησπέρα!Θέλω τα φώτα σας σε κάτι:θέλω να αγοράσω καρεκλάκι αυτοκινήτου για την μικρή.'Εχει πάρει καμια κοπέλα αυτό: http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-Axiss-Group-Seat-Marble/dp/B004CFBS64/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1319899695&sr=8-1

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά κ αστο ioffer???Μούφα θα είναι αλλά με λιγότερα χρήματα κ απο την μικρή εμπειρία που έχω(σε τσάντες κυρίως κ all star) δεν φαίνονται!!!1

Θα μπορούσες να μου πεις πως ψωνίζεις από εκεί; Τι μεταφορικά παίζουν, τι να προσέχω με τους πωλητές κλπ... Είναι Αμερικάνικο σωστά;

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...