Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

εγώ είχα κάνει μια παραγγελία 30/9 τα εξής:

http://www.laredoute.gr/product-%CE%9C%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1-.aspx?productID=324162304&documentID=407711&topLevel=8818

και διαφορά άλλα εκμεταλλευόμενη την προσφορά τους για δωρεάν έξοδα αποστολής και δώρο σκούφο , γάντια και κασκόλ.

απεστάλησαν στην γενική μεταφορική στις 18/10 και στις 20/10 επέστρεψαν πίσω στην la redoute με την αιτιολογία ότι δεν με βρήκαν να τα παραδώσουν.

ενώ δεν έλαβα ποτέ ειδοποίηση για παραλαβή .

έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα από διάφορα eshop του εξωτερικού, μόνο σε αυτό το eshop έχω πρόβλημα.

το θεωρώ από τα χειρότερα και αποφεύγω να ψωνίζω αν και μου αρέσουν πολλές φορές προϊόντα τους λόγω της κακής τους εξυπηρέτησης.

Eυχαριστώ για την απάντηση. Έχω δει ένα ωραίο μπουφανάκι για τον μικρό σε αρκετά καλή τιμή. ίσως να το ρισκάρω, αλλά μάλλον θα πληρώσω με αντικαταβολή και όχι με πιστωτική, για να μην έχω άλλα σε περίπτωση που τα πραγματα δεν φτάσουν ποτέ.

Καλησπέρα κορίτσια,

Θυμάστε μήπως όταν το amazon μας στέλνει με DHL εδώ με τί έρχονται? Φαίνονται ότι είναι για παραδοση από τις 20/10 και ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα...

Το καλοκαίρι που πήρα από το γερμανικό amazon καθισματάκι αυτοκινήτου (έστελνε ακόμα) ήρθε με DHL κανονικότατα στην πόρτα μου. Μάλιστα, επειδή ήταν βαρύ, το έφεραν επάνω και το εβαλαν και στο σαλόνι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει παραγγείλει από http://www.dpam.com με ποια εταιρεία της παραδόθηκε το δέμα της.

Το tracking number που μού έστειλαν είναι για την collissimo suivi και φαίνεται ότι η παραγγελία έχει παραδοθεί, αλλά δεν έχω παραλάβει τίποτα και δεν μπορώ να βρω με ποια κούριερ συνεργάζεται στην Ελλάδα η collissimo για να ψάξω το δέμα.

Ευχαριστώ!

1184280.png

Είχα διαβάσει ότι καποια κοπέλα είχε θέμα με τη la Redoute. Τελικά ήρθαν τα πράγματα; Είδα κάτι ωραια ρουχαλάκια για τον μικρό. Να το τολμήσω ή θα φτάσουν την άνοιξη; Από ποιότητα τι λένε;

Εγώ παρέλαβα το ένα από τα τρία πράγματα που παρήγγειλα και το σακίδιο με την στρουμφίτα μετά από 2 και κάτι εβδομάδες. Τα υπόλοιπα λέει αναμένεται στοκ για Ιουνάριο....

Αν καταλαβα καλα την ερωτηση, το πρωτο ειναι το Ελληνικο ebay, και το δευτερο το Αγγλικο.

\ :(

ομως εχει μονο απο αγγλια ηνωμ βασιλ κινα γερμανια κ καποια αλλη χωρα ελλαδα δεν εχει να αγορασω κ μαλιστα μερικα λεει οτι ο πωλητης δεν στελνει ελλαδα απο ην βασιλειο κυριως. αυτο δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα μεταξυ τους κ τα δυο ebay αλλα γιατι το ενα gr κ το αλλο cu.. εχει ψωνισει καμια απο το ebay,gr???

Διαφημίσεις

Εγώ παρέλαβα το ένα από τα τρία πράγματα που παρήγγειλα και το σακίδιο με την στρουμφίτα μετά από 2 και κάτι εβδομάδες. Τα υπόλοιπα λέει αναμένεται στοκ για Ιουνάριο....

Σε αυτη την περίπτωση μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία; Γιατί εγω θέλω να πάρω μπουφανάκι, το οποίο λεει ότι είναι διαθέσιμο. Αν όμως είναι να έρθει τόσο αργά τι να το κάνω;

10% έκπτωση στο bimbomarket.it με τον κωδικό bmk1113 μέχρι 1/11:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

10% έκπτωση στο bimbomarket.it με τον κωδικό bmk1113 μέχρι 1/11:)

Super! Kι οτι ψάχνω να πάρω στο γιο μου το Fisher-Price Rainforest Jumperoo

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-K7198-Rainforest-Jumperoo/dp/B000LXQVA4/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1319558996&sr=1-2

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Παιδιά παλιά η TESCO δεν έστελνε International τώρα βλέπω πως έχει διεθνής αποστολές, όμως πουθενα δεν υπάρχει GREECE. Μήπως λέω μήπως καμιά σας ρώτησε αν στέλνουν Ελλάδα??????????

Μόνο με πέρσοναλ σόπερ κοριτσάκι. Δεν στέλνει Ελλαδα και δεν δέχεται ελληνική πιστωτική.

Δεν έχω πάρει μέχρι τώρα. Σε κάποια μέλη αρέσει σε κάποια άλλα όχι. Αυτό το θυμάμαι από παλιά, από το προηγούμενο θέμα ακόμα. Δεν έχει ξανασυζητηθεί πρόσφατα.

Super! Kι οτι ψάχνω να πάρω στο γιο μου το Fisher-Price Rainforest Jumperoo

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-K7198-Rainforest-Jumperoo/dp/B000LXQVA4/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1319558996&sr=1-2

Αυτή η σειρά της Φίσερ Πράις είναι τρομερή. Είχαμε ριλάξ, κούνια, γυμναστήριο κλπ.

Δες μόνο στα ριβιούς αν είναι εντάξει σε θέμα ευστάθειας.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

tamar και chatzico, το jumberoo rainforest είναι άπαιχτο!! Μια χαρά από ευστάθεια (η fisher price είναι εγγύηση τελικά). Δεν θα μετανιώσεις στιγμή για την αγορά σου! Βέβαια θα βάζεις το μωρό όταν θα μπορεί να στέκεται στα πόδια του, δλδ από 8-9 μηνών, έτσι?

Τόσο το είχα αγοράσει κ εγώ από amazon!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

tamar και chatzico, το jumberoo rainforest είναι άπαιχτο!! Μια χαρά από ευστάθεια (η fisher price είναι εγγύηση τελικά). Δεν θα μετανιώσεις στιγμή για την αγορά σου! Βέβαια θα βάζεις το μωρό όταν θα μπορεί να στέκεται στα πόδια του, δλδ από 8-9 μηνών, έτσι?

Τόσο το είχα αγοράσει κ εγώ από amazon!

Mα εμένα μου είπαν πως από 4 μηνών μπορεί να μπαίνει για 20 λεπτά τη μέρα...

Έχω κολλήσει με τις uggs. Έχει πάρει καμία πρόσφατα από ebay και να έμεινε ευχαριστημένη; Δεν ξέρω από ποιον πωλητή να πάρω. Το 5 δεν είναι το 38;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Έχω κολλήσει με τις uggs. Έχει πάρει καμία πρόσφατα από ebay και να έμεινε ευχαριστημένη; Δεν ξέρω από ποιον πωλητή να πάρω. Το 5 δεν είναι το 38;

Είχα το πρώτο μοντέλο (deluxe jumperoo). Κράτησε μέχρι το τρίτο παιδί! Είναι πολύ ωραίο. Μπορείς να βάλεις το μωρό μέσα όταν μπορεί να κρατήσει το κεφάλι του.

Εμείς έχουμε αυτήν

41G8lauk1AL._SS400_.jpg

αλλά χωρίς την πρίζα. Έβαλα και τα δύο παιδιά μετά τον πρώτο μήνα, έχει κλίση στην πλάτη για πιο ξαπλωτή θέση όταν είναι μικρότερο.

Για τις ΟΥΓΚ που λες, οι αυθεντικές 100% είναι εδώ, αλλά πρόσφατα είδα τύπου ΟΥΓΚ στο ΝΕΧΤ, με 30 λίρες. Νομίζω γκρί και μπεζ είδα. Με πέρσοναλ σόπερ μόνο από εδώ, αλλά νομίζω αξίζει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Εμείς έχουμε αυτήν

41G8lauk1AL._SS400_.jpg

αλλά χωρίς την πρίζα. Έβαλα και τα δύο παιδιά μετά τον πρώτο μήνα, έχει κλίση στην πλάτη για πιο ξαπλωτή θέση όταν είναι μικρότερο.

Για τις ΟΥΓΚ που λες, οι αυθεντικές 100% είναι εδώ, αλλά πρόσφατα είδα τύπου ΟΥΓΚ στο ΝΕΧΤ, με 30 λίρες. Νομίζω γκρί και μπεζ είδα. Με πέρσοναλ σόπερ μόνο από εδώ, αλλά νομίζω αξίζει.

Tiς αυθεντικές δεν τις συζητώ καν λόγω τιμής.

Όσο για τις next τις είδα αλλά τα next δεν τα πολυεχω σε εκτίμηση. Είχα πάει στο river west το καλοκαίρι και η ποιότητά του δεν είναι και πολύ σόι, που λένε και στο χωριό μου. Τα ρούχα του δηλαδή είναι κλάσσεις κατώτερα από HM.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

με γειά είναι πολύ όμορφα !!!

βασικά τα έχω ψιλοπάρει με το συγκεκριμένο site .....

την παραγγελία την έκανα 13 του μήνα και σήμερα μου στείλαν μαιλ ότι έφυγε ....ένα το κρατούμενο

τα μεταφορικά είναι που είναι ακριβά (29 δολάρια έδωσα) έχει και κάτι που ονομάζει Insurance & handling fee όταν έκανα την παραγγελία έλεγε 6,5 δολάρια σήμερα που ήρθε το κανονικό τιμολόγιο έγραφε 11,85 (τσέκαρα την επιβεβαίωση της παραγγελίας που έκανα και έγραφε κάτι που δεν είχα προσέξει ότι η τιμή δεν είναι τελική :shock:

οπότε 42 δολάρια μεταφορικά για 3 φλίς, 2 μπλούζες και ένα παντελόνι και να κάνει και 20 μέρες να έρθουν ................:shock::shock::cry::cry:

αξεσακι εμενα ακομα να φυγει η παραγγελια... 20 την εκανα αρα να υποθεσω 27 θα φυγει? τωρα μολις εστειλα μαιλ οτι αν δε τη διωξουν θα την ακυρωσω.... τωρα την εχει σε στατους "review"και τελικα μου χρεωνει και μενα μτφ 30 και ασφαλεια 12.60 συνολο 42.60 δηλαδη :shock: αυτα τα ειδα στο σαιτ... μαιλ φανταζομαι θα ερθει οταν φυγει η παραγγελια.... λογικα θα τη διωξουν συντομα αφου υπολογισαν ηδη τα εξτραδακια!!!! αλλα ισα ισα θα προλαβω για τα γενεθλια.... θα το χω εννοια.....

WLFfp2.png XI11p2.png

To jumperoo ειναι για ηλικιες απο 6 μηνων και μετα εκτος κι αν εχεις πολυ ψηλο παιδι οποτε ισως να μπει κι απο 5,παντως οχι νωριτερα γιατι χρειαζεται να μπορει το μωρο να χοροπηδα για να δωσει ωθηση και να χοροπηδησει..

Η κουνια που εδειξε η Χατζικο ειναι τελεια..εχω κι εγω την αντιστοιχη στην οποια εβαλα την Πηνελοπη απο 2 μηνων μεχρι περιπου 7....

Ρε σεις,εμενα τα νεξτ μου αρεσουν τρελλα...ιδιως οταν τα βλεπω στο σαιτ...τα θελω ολα λεμε..χεχε

Kι εγώ όταν τα βλέπω μου αρέσουν πολύ. Από κοντά όμως, τουλάχιστόν αυτά που είδα, δεν με τρέλαναν. Του bohoo πχ είναι πολύ πιο ωραία.

Γι' αυτό κι ενώ μου αρέσουν οι μπότες κολλάω...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι που μου φαίνεται κουλό?

Για ένα μπλουζάκι εγκυμοσύνης αναφέρει τα μεταφορικά για Ελλάδα £6.99. Πολλά αλλά το χτυπάω. Βλέπω μετά στο my ebay bids μου δείχνει ότι είναι £11.99 για postage & packaging..!!!! Πώς γίνεται αυτό ;;; Αφού τα καθορίζει εδώ ο πωλητής ... http://www.ebay.co.uk/itm/320778538789?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1431.l2649

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Ρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι που μου φαίνεται κουλό?

Για ένα μπλουζάκι εγκυμοσύνης αναφέρει τα μεταφορικά για Ελλάδα £6.99. Πολλά αλλά το χτυπάω. Βλέπω μετά στο my ebay bids μου δείχνει ότι είναι £11.99 για postage & packaging..!!!! Πώς γίνεται αυτό ;;; Αφού τα καθορίζει εδώ ο πωλητής ... http://www.ebay.co.uk/itm/320778538789?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1431.l2649

Επικοινώνησε μαζί του, κάποιο λάθος έχει γίνει. Είναι σαφής ότι τα μεταφορικά είναι 6,99 λίρες για την Ελλάδα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

να ρωτησω κ κατι αλλο οταν ψωνιζεις απο εβαυ πως κανεις αγορα??? καλα φανταζομαι σιγουρα συμπληρωνεις την φορμα με τα στοιχεια κτλ... με το πωλητη μιλας??? του στελνεις μηνυμα οτι θελεις το συγκεκριμενω αντικειμενο που πουλα>>??? η δεν χρειαζετε?? απλα συμπληρωνεις τα στοιχεια στην σελιδα???

Κορίτσια, παιχνιδάκια τύπου jumberoo κλπ, ΠΑΝΤΑ ρωτάμε τον παιδίατρο!

Μία φίλη μου έφερε δώρο ένα επιτραπέζιο παιχνιδάκι από την elc. Χτυπιόταν ότι το έχει μια φίλη της κ βάζει το μωρό της από 3 μηνών. Ρώτησα τον παιδίατρο, μου είπε από 6 μηνών κ πάνω που θα μπορεί η Ελισάβετ να στηρίζει τον κορμό της.

Όντως όταν έφτασε 3 μηνων η Ελισάβετ, μόνη μου συνειδητοποίησα πως δεν υπήρχε περίπτωση μωρό 3 μηνών να μπορεί να σταθεί σε παιχνιδάκι, ακόμα κ αν αυτό δεν χοροπηδάει. Βλέπουμε τα μωρά μας κ νομίζουμε πως σε 1-2 μήνες θα είναι πολύ μεγαλύτερα. Αμ δε!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

O/H κάθε παιδίατρος έχει διαφορετική άποψη για κάθε θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε παιδί έχει τη δική του ανάπτυξη και αν μη τι άλλο μπορεί ο κάθε γονιός να κρίνει αν το κάθε παιχνίδι ανταποκρίνεται στις δεξιότητές του, ικανότητες αν θέλετε. Διαβάζοντας τις κριτικές στο amazon είδα οτι ο κάθε γονιός χρησιμοποίησε το συγκρεκριμένο παιχνίδι διαφορετική περίοδο. Άλλοι από 3 μηνών, άλλοι 4 κι άλλοι αργότερα.

Και για να μην είμαι off topic oi προσφορές της εβδομάδας.

http://www.vouchercodes.co.uk/newsletter/?ei=0151251011dm1&oi=282674&ep=06&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=0151251011dm1&utm_content=clarks.co.uk&utm_term=0151251011dm1_clarks.co.uk_282674_p6_newsletter&scroll=1&ui=77ebde

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τα ελτα έχουν έλλειψη προσωπικού και πολλά προβλήματα. Μου ήρθε ένα ειδοποιητήριο να παραλάβω δέμα τη Δευτέρα και το δέμα δεν έχει φτάσει ακόμη γιατί δεν υπάρχει οδηγός.

Όσο για τη Laredoute, 2-3 φορές που το επιχείρησα, με πήραν τηλέφωνο από τη Γενική Ταχυδρομική να κλείσουμε ραντεβού για την επίδοση. Σε ένα σορτσάκι που είχε αργήσει 3 μήνες (!!!), όταν με πήραν τηλ. από τη Γεν. Ταχ. εξήγησα στην κοπέλα ότι δε θέλω πια να το παραλάβω μετά από τόσο καιρό (ήταν και εκτός εποχής πια) και όχι μόνο ήταν ευγενέστατη αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν κάτι που το περίμενε κιόλας να συμβεί, ως πολύ συνηθισμένο.

να ρωτησω κ κατι αλλο οταν ψωνιζεις απο εβαυ πως κανεις αγορα??? καλα φανταζομαι σιγουρα συμπληρωνεις την φορμα με τα στοιχεια κτλ... με το πωλητη μιλας??? του στελνεις μηνυμα οτι θελεις το συγκεκριμενω αντικειμενο που πουλα>>??? η δεν χρειαζετε?? απλα συμπληρωνεις τα στοιχεια στην σελιδα???

Κουκλα καλυτερα να διαβάσεις λιγο εδώ -->http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1766943#post1766943

οτι αφορά το εμπευ κ το πευπαλ για να παρεις μια ιδέα κ μετά οτι απορια εχεις να στη λυσουμε.

Δεν ειναι τοσο απλά κ θελει λιγο διάβασμα στην αρχή :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...