Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κορίτσια εδώ και καμία εβδομάδα όταν πάω να αγοράσω κάτι απο ebay.co στο τελευταίο στάδιο της επιβεβαιωσης μου λέει:

sorry we arent able to complete your request at this time ξέρετε γιατί συμβάινει αυτό ή να επικεινωνησω με ebay?

βρε κορίτσια εδώ και καμία εβδομάδα όταν πάω να αγοράσω κάτι απο ebay.co στο τελευταίο στάδιο της επιβεβαιωσης μου λέει:

sorry we arent able to complete your request at this time ξέρετε γιατί συμβάινει αυτό ή να επικεινωνησω με ebay?

Η πιστωτική σου έχει υπόλοιπο ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

μου το εκανε μονο με συγκεκριμενο πωλητη οταν αγορασα απο αλλον δεν ειχα κανενα.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

ναι καλέ μια χαρά υπόλοιπο έχει!

το μθστηριο λύθηκε! έιχ αδώσει την κάρτα μου και λεφτά του πατέρα μου να τα βάλει και μόλις μου έιπε ότι δεν τα έβαλε και ότι μάλον έχει χάσει και την κάρτα!!! συμπέρασμα μην δίνετε τπτ σε ηλικίες άνω των 60.....

τώρα τι κάνουμε? φαντάζομαι πρέπει να βγάλω άλλη ε?

κοριτσια μολις παραγγειλα αυτο

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B004BA72ZG/ref=ox_ya_os_product

Εχει προσφορα μονο 2 κομματια ακομα. Μedium δεν ειναι το 12?? εχω αγχωθει για το μεγεθος

Εχει προσφορα μονο 2 κομματια ακομα. Μedium δεν ειναι το 12?? εχω αγχωθει για το μεγεθος

Νομίζω ότι είναι Medium, κάτι σαν το Ευρωπαικό 40. Αυτά τα νούμερα τα Αγγλικά είναι μπερδεμα.

ariel little mermaid ...η μικρη γοργονα δηλ.:confused:

δυσκολο για ελλαδα δεν εχω πετυχει καπου ως τωρα!

εμείς πειραμε το καλοκαίρι απο το nakas κάποια και τα άλλα για καλή μας τυχη μου τα έφερε η νονά μου απο Καναδά..μια και το παρτυ ήταν οι πειρατες μαζί με scooby doo.... ΄δεν έχω βρει τίποτα με ariel να ρίξω μια ματιά... ή τα φτιαχνεις και μόνη σου.. τα ποτηράκια βάζεις αυτοκολητάκια ...βάλε και την λέξη γοργόνα΄μήπως συνδιάσεις κάτι.. :)

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, έχουμε καμία δοκιμασμένη μάσκα μαλλιών για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά κάτω των 15??

Δε με παίρνει πλέον να σκάω τα 20-25 για μάσκες,αλλά ούτε θέλω να μπω σε διαδικασία πειραματισμού, οπότε κάθε πρόταση δεκτή!

Της Apivita με το μελι ειναι πολυ ωραια κ κανει καπου 13-14Ε νομιζω, σε φαρμακειο.

Για "τσαμπα" μασκα κ πολυ καλη συγχρονως, εγω κανω μια στο τοσο με ελαιολαδο, καλυπτω τα μαλλια κ την αφηνω καμια ωρα, μπορει κ παραπανω! μετα λαμπουν!! χεχε

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα παρέλαβα τα crocs για το γιο μου που είχα παραγγείλει από Αμερική!

http://www.ebay.co.uk/itm/Crocs-Crocband-Mammoth-Kids-Espresso-Oatmeal-All-Size-/360363010134?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D3703032931363338900#ht_1469wt_1037

Πολύ ωραία αλλά λίγο κοντό το λουράκι τους για 23-24.. αν έχει αγοράσει καμία crocs παιδικά με γούνα, πως είναι το λουράκι? Μου φαίνεται λίγο δυσανάλογο σε σχέση με το μέγεθος.. Αφήστε που σπρώχνει το πόδι μπροστά κ σε λίγο καιρό που θα μεγαλώσει το πόδι του, πως θα τα φοράει?

Επίσης, έχω παραγγείλει για μένα crocs με γούνα από έναν Αυστραλό πωλητή. Είναι.. κάπου στο δρόμο. Μου έδωσε tracking number κ αυτό το link για να τα βρω αλλά δε ξέρω που να τον βάλω για να δουλέψει.. δοκίμασα αλλά τίποτα.. Ξέρει καμία τι να κάνω?

http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?lan=0

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα παρέλαβα τα crocs για το γιο μου που είχα παραγγείλει από Αμερική!

http://www.ebay.co.uk/itm/Crocs-Crocband-Mammoth-Kids-Espresso-Oatmeal-All-Size-/360363010134?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D3703032931363338900#ht_1469wt_1037

Πολύ ωραία αλλά λίγο κοντό το λουράκι τους για 23-24.. αν έχει αγοράσει καμία crocs παιδικά με γούνα, πως είναι το λουράκι? Μου φαίνεται λίγο δυσανάλογο σε σχέση με το μέγεθος.. Αφήστε που σπρώχνει το πόδι μπροστά κ σε λίγο καιρό που θα μεγαλώσει το πόδι του, πως θα τα φοράει?

Επίσης, έχω παραγγείλει για μένα crocs με γούνα από έναν Αυστραλό πωλητή. Είναι.. κάπου στο δρόμο. Μου έδωσε tracking number κ αυτό το link για να τα βρω αλλά δε ξέρω που να τον βάλω για να δουλέψει.. δοκίμασα αλλά τίποτα.. Ξέρει καμία τι να κάνω?

http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?lan=0

Φαινεται κ στη φωτο κοντό το λουράκι παντως....

edit ομως φαινεται επισης κοντό το λουράκι κ στην επισημη σελίδα τους

http://www.crocs.eu/crocs-crocband-mammoth-kids/11128,en_ES,pd.html?cid=67R&cgid=girls-footwear

τωρα για το τρακινγκ ειναι απο κινα , εκει που λεει item No βαζεις το τρακινγκ νουμερο μετά απο κατω τον αριθμο ασφαλέιας που σου εμφανιζει

κ αν στα βγαζει σε κινεζικα πανω αριστερα εχει επιλογή για αγγλικά

κοριτσια μη τη ψαχνετε πολυ!!!!κι εγω που εχω παρει με γουνα πιο κοντο ειναι το λουρακι, και τα πηρα απο μαγαζι στην αθηνα. στη φωτογραφια που βαλατε φαινεται η διαφορα πιο εντονη γιατι η γουνα και καλα ειναι φουντωτη καινουρια. τα δικα μας που ειναι φορεμενα εχουν το λουρακι απο το τελος του παπουτσιου με το ματι περιπου κανα 2 εκατοστα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Φαινεται κ στη φωτο κοντό το λουράκι παντως....

edit ομως φαινεται επισης κοντό το λουράκι κ στην επισημη σελίδα τους

http://www.crocs.eu/crocs-crocband-mammoth-kids/11128,en_ES,pd.html?cid=67R&cgid=girls-footwear

τωρα για το τρακινγκ ειναι απο κινα , εκει που λεει item No βαζεις το τρακινγκ νουμερο μετά απο κατω τον αριθμο ασφαλέιας που σου εμφανιζει

κ αν στα βγαζει σε κινεζικα πανω αριστερα εχει επιλογή για αγγλικά

μμμ το βρήκα τώρα.. δε θα έπρεπε να γράφει που βρίσκεται? γράφει μόνο departure from outward office of exchange

δε ξερω αν διαβασε καμια που το χα γραψει πιο πριν πως αν παρετε με γουνα παρτε τα ενα νουμερο μεγαλυτερα!

ναι το ειχα διαβάσει..

Του μικρου πήρα 23-24 ενώ φοράει 22-23

τα δικά μου τα πήρα 1 νουμερο μεγαλύτερα αλλά δεν ήρθαν ακόμη για να δω..

Δηλαδή, είναι κ το δικό σου λουράκι κοντό ε? Κ πως τα φοράει το παιδί?

η αληθεια ειναι πως δε τα πολυφοραει! οσο τα φοραει ειναι με καλτσες οποτε σφηνωνει το ποδι με τη καλτσα και τη γουνα και τα φοραμε χωρις λουρακι. τωρα τελευταια κανουν της μικρης αδερφης που φοραει 21 *(αυτα γραφουν απο κατω 8-9 δε ξερω σε τι αντιστοιχει) και τα φοραει αυτη και κυκλοφορει, εχουν και πριγκιπισες και στρασακια επανω η καλυτερη της. ειναι βεβαια λιγο σα το παπουτσωμενο γατο! (και τα φοραει και αναποδα!!!!!!χαχαα_)

μμμ το βρήκα τώρα.. δε θα έπρεπε να γράφει που βρίσκεται? γράφει μόνο departure from outward office of exchange

Ναι συνήθως ετσι γινεται , τωρα εκει που λεει εχει παει στο τελωνειο το δικο τους οταν φυγει απο την χωρα τους θα το γραψει αλλα να ξερεις δεν θα δειξει κατι αλλο απλά μετα καποια στιγμή μεσα σε 5 μερες αφου φυγει απο το τελωνειο τους θα σου εμφανιστει. Αλλα ακομη βρισκεται στο δικο τους τελωνειο.

δε ξερω αν διαβασε καμια που το χα γραψει πιο πριν πως αν παρετε με γουνα παρτε τα ενα νουμερο μεγαλυτερα!

Ναι ναι κυρια εγω το θυμαμαι τωρα που εψαχνα μάμοθ!;)

να μην επαναληφθει παρακαλω!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D. παντως ειναι εντυπωσιακη η διαφορα, η φαινεται απλα ετσι λογω γουνας...? στα κανονικα δε φαινεται τοση τωρα που τα συγκρινω!

Καλησπερα, το 12 ειναι medium. Διαβασατε ομως στις κριτικες που λενε να παρετε ενα νουμερο μεγαλυτερο απ'αυτο που φορατε, ετσι δεν ειναι;

Ποια ειναι η συνθεση της μπλουζας; Το βρηκατε καπου; Ειναι ακριβως το στυλ της κουμπαρας μου. Με βλεπω να τα σκαω στο αμαζον παλι! :mrgreen:

Εδω. Σε οτι τιμη θελεις.

Με πληγώνεις ανεπανόρθωτα!Εκτός από redken ή kerastase ή l'oreal έχεις δοκιμάσει καποια?

Με αυτήν είμαι πολύ ευχαριστημένη, τα διατηρεί supple (!!) και δεν τα βαραίνει.

Αυτή είναι και η καλύτερη τιμή που έχω βρεί. Αν δεις καλύτερη από αυτή, μίλα γιατί ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!

Δεν την έχω δοκιμάσει και βλέπω ότι την παίρνεις από το αγαπημένο μου φαρμακείο!!!By the way, στην τελευταία παραγγελία που παρέλαβα μου έστειλαν και μία κρέμα χεριών σε κανονικό μέγεθος της ιδιωτικής τους ετικέτας με άρωμα πικραμύγδαλο. Αυτό να φανταστώ ότι ήταν δώρο λόγω πόντων?

Της Apivita με το μελι ειναι πολυ ωραια κ κανει καπου 13-14Ε νομιζω, σε φαρμακειο.

Για "τσαμπα" μασκα κ πολυ καλη συγχρονως, εγω κανω μια στο τοσο με ελαιολαδο, καλυπτω τα μαλλια κ την αφηνω καμια ωρα, μπορει κ παραπανω! μετα λαμπουν!! χεχε

Χαχα!

Στα εφηβικά μου χρόνια το έκανα και γω αυτό με το ελαιόλαδο και μας βλέπω να γυρνάμε σύντομα εκεί!!!:D :D :D

Απλά έχει μακρύνει τόσο το μαλλί μου που έχω πλέον αντικαταστήσει το conditioner με τη μάσκα. Άσε που ξεπερδεύω πολύ πιο γρήγορα, σε σχέση με τις αυτοσχέδιες πατέντες.

By the way, πολύ καλό προιον για όσες έχουν ανάλογο τύπο μαλλιών και χρησιμοποιούν πιστολάκι είναι και αυτό: http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure-Sealed-Ends-75ml. Από το κομμωτήριο το πήρα βέβαια 20 ευρώ :twisted: :twisted: :twisted:! Το καλό είναι ότι κάνει θαύματα με πολύ μικρή ποσότητα.

82nop2.png

Ναι συνήθως ετσι γινεται , τωρα εκει που λεει εχει παει στο τελωνειο το δικο τους οταν φυγει απο την χωρα τους θα το γραψει αλλα να ξερεις δεν θα δειξει κατι αλλο απλά μετα καποια στιγμή μεσα σε 5 μερες αφου φυγει απο το τελωνειο τους θα σου εμφανιστει. Αλλα ακομη βρισκεται στο δικο τους τελωνειο.

Ακόμα εκεί είναι ρε γαμώτο? υποτίθεται πως έχουν φύγει από κει 13/10. Αν κ για να σου πω την αλήθεια, δε το πολυπιστεύω γιατί δεν είχε ενημερώσει το status στο ebay και οταν του εστειλα μνμ μια βδομάδα μετά, μου είπε οτι τα εστειλε 13/10. Στο ebay πάντως έγραψε 20/10 ότι στάλθηκαν!

η αληθεια ειναι πως δε τα πολυφοραει! οσο τα φοραει ειναι με καλτσες οποτε σφηνωνει το ποδι με τη καλτσα και τη γουνα και τα φοραμε χωρις λουρακι. τωρα τελευταια κανουν της μικρης αδερφης που φοραει 21 *(αυτα γραφουν απο κατω 8-9 δε ξερω σε τι αντιστοιχει) και τα φοραει αυτη και κυκλοφορει, εχουν και πριγκιπισες και στρασακια επανω η καλυτερη της. ειναι βεβαια λιγο σα το παπουτσωμενο γατο! (και τα φοραει και αναποδα!!!!!!χαχαα_)

εγώ πήρα το 6-7 που ειναι 23-24 και του κάνει με ένα μικρό περιθώριο. Με κάλτσες πάντα! το 8-9 πως της κάνει ενώ φοράει 21?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...