Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια θελω να ρωτησω σχετικα με τον στολισμο της κουνιας.. αυτο σας αρεσει? http://www.poshtots.com/posh-outlet/sale/40-off-sale/vintage-hankie-baby-bedding/3416/3424/3338/14469/poshproductdetail.aspx που μπορω να βρω τετοια καλυμματα και μηπως καταλαβαινετε πως ακριβως εχει στρωθει αυτη η κουνια? κατω το καλυμμα και απο πανω το στρωμα και το προστατευτικο μαξιλαρακι?

κοριτσια θελω να ρωτησω σχετικα με τον στολισμο της κουνιας.. αυτο σας αρεσει? http://www.poshtots.com/posh-outlet/sale/40-off-sale/vintage-hankie-baby-bedding/3416/3424/3338/14469/poshproductdetail.aspx που μπορω να βρω τετοια καλυμματα και μηπως καταλαβαινετε πως ακριβως εχει στρωθει αυτη η κουνια? κατω το καλυμμα και απο πανω το στρωμα και το προστατευτικο μαξιλαρακι?

Λοιπόν, γύρω γύρω από την κούνια, στο κάτω μέρος έχει μαντοβάνα, έτσι λέγεται αυτό το ύφασμα που καλύπτει τα μεταλλικά κρεβάτια. Επάνω είναι το στρώμα της κούνιας, που έχει βάλει σεντόνι με λάστιχο, γιατί αλλιώς σε αυτά τα κρεβάτια δεν στέκεται σεντόνι. Γύρω γύρω επάνω είναι η πάντα.

Μαντοβάνα μπορείς να ράψεις εννοείται.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λοιπόν, γύρω γύρω από την κούνια, στο κάτω μέρος έχει μαντοβάνα, έτσι λέγεται αυτό το ύφασμα που καλύπτει τα μεταλλικά κρεβάτια. Επάνω είναι το στρώμα της κούνιας, που έχει βάλει σεντόνι με λάστιχο, γιατί αλλιώς σε αυτά τα κρεβάτια δεν στέκεται σεντόνι. Γύρω γύρω επάνω είναι η πάντα.

Μαντοβάνα μπορείς να ράψεις εννοείται.

αχ ναι θελω να φτιαξω για να συναλλαζω!! μηπως ξερεις που μπορω να βρω μαντοβανα σαν δειγμα για να καταλαβω πως ακριβως ειναι? σε καταστηματα με λευκα ειδη δεν εχω δει κατι τετοιο.. στο μοναστηρακι λες να εχει?

καλα με εχει πιασει τρελα με την διακοσμηση αυτες τις μερες! μονο με αυτο ασχολουμαι..:P:rolleyes:

αχ ναι θελω να φτιαξω για να συναλλαζω!! μηπως ξερεις που μπορω να βρω μαντοβανα σαν δειγμα για να καταλαβω πως ακριβως ειναι? σε καταστηματα με λευκα ειδη δεν εχω δει κατι τετοιο.. στο μοναστηρακι λες να εχει?

καλα με εχει πιασει τρελα με την διακοσμηση αυτες τις μερες! μονο με αυτο ασχολουμαι..:P:rolleyes:

Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά εδώ , αυτό είναι το κρεβάτι μου, το είχαμε παραγγείλει με αποθηκευτικό χώρο. Σηκώνεται το κρεβάτι και από κάτω είναι το κουτί αποθήκευσης. Γύρω γύρω στο κουτί έχει στερεωμένη ταινία βέλκρο. Η μαντοβάνα είναι 3 απλά παραλληλόγραμμα πανιά, στα δύο πλάγια και στο ποδικό δηλαδή που έχει ραμμένη στο επάνω μέρος ταινία βέλκρο επίσης. Κολλάς τα 2 βέλκρο και ντανταντανταν !!!!!!!!

Αν θες να το φτιάξεις μόνη σου, απλά μέτρα με την μεζούρα διαστάσεις και ράψε τα πανιά !!! Α, και το βέλκρο !!!

Αν θες να το δεις, πήγαινε στο κατάστημα που έχει το κρεβάτι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά εδώ , αυτό είναι το κρεβάτι μου, το είχαμε παραγγείλει με αποθηκευτικό χώρο. Σηκώνεται το κρεβάτι και από κάτω είναι το κουτί αποθήκευσης. Γύρω γύρω στο κουτί έχει στερεωμένη ταινία βέλκρο. Η μαντοβάνα είναι 3 απλά παραλληλόγραμμα πανιά, στα δύο πλάγια και στο ποδικό δηλαδή που έχει ραμμένη στο επάνω μέρος ταινία βέλκρο επίσης. Κολλάς τα 2 βέλκρο και ντανταντανταν !!!!!!!!

Αν θες να το φτιάξεις μόνη σου, απλά μέτρα με την μεζούρα διαστάσεις και ράψε τα πανιά !!! Α, και το βέλκρο !!!

Αν θες να το δεις, πήγαινε στο κατάστημα που έχει το κρεβάτι.

δυσκολα μου φαινονται... χα χα χα!!!! ευχαριστω παρα πολυ!!

Πεταλούδες λίγο ακριβό δεν είναι αυτό που βρήκες? 400$ για bed set ξέρω 'γω?

Αυτά τα είδες?

http://www.amazon.co.uk/Bed-Byes-Piece-Bedding-Bale/dp/B00307MWKG/ref=pd_sim_sbs_by_7

http://www.amazon.co.uk/Cocalo-Alphabet-Soup-Bedding-pieces/dp/B003NGOOLE/ref=sr_1_37?s=baby&ie=UTF8&qid=1310129585&sr=1-37

έχει κι άλλα μπες εδώ

http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_i_1_br?rh=k%3Ababy+bed+set%2Ci%3Ababy&keywords=baby+bed+set&ie=UTF8&qid=1310129619

και διάλεξε με το πάσο σου!!!!!!

QsCvp2.png

δυσκολα μου φαινονται... χα χα χα!!!! ευχαριστω παρα πολυ!!

Για να μην βγούμε οφ τόπικ, σου έστειλα πμ, πάντως αν θες σετ κρεβατιού δες τι σου λέει η φιφίτσα.

Πεταλούδες λίγο ακριβό δεν είναι αυτό που βρήκες? 400$ για bed set ξέρω 'γω?

Αυτά τα είδες?

http://www.amazon.co.uk/Bed-Byes-Piece-Bedding-Bale/dp/B00307MWKG/ref=pd_sim_sbs_by_7

http://www.amazon.co.uk/Cocalo-Alphabet-Soup-Bedding-pieces/dp/B003NGOOLE/ref=sr_1_37?s=baby&ie=UTF8&qid=1310129585&sr=1-37

έχει κι άλλα μπες εδώ

http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_i_1_br?rh=k%3Ababy+bed+set%2Ci%3Ababy&keywords=baby+bed+set&ie=UTF8&qid=1310129619

και διάλεξε με το πάσο σου!!!!!!

Σματς σμουτς

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ειναι πολυ ωραια οντως αλλα δεν ειχα σκοπο να παραγγειλω αλλα να παρω ιδεες!! και για το σιδερενιο μου κρεβατι εχω βρει υπεροχα καλυμματα αλλα δεν εχω καθολου χρηματα αυτον τον καιρο! ευτυχως εχω κατι πλεχτες κουβερτες της γιαγιας μου που τις λατρευω! αλλα ξερεις ηθελα να βαλω διαφορα καλυμματα μαξιλαρια και τετοια.. σκεφτομουν μια vintage διακοσμηση..

Δεν είναι πολύ ακριβά έχε και με 40 ευρώ περίπου αν ψάξεις λίγο, αλλά ο καθένας το πορτοφόλι του το ξέρει καλύτερα :wink: Πάντως τα 400$ ήταν too much!

Chatzico ευχαριστώ για τα φιλάκια!!!!

Το Κρεβάτι σου το έχω στο εξοχικό αλλά χωρίς τον αποθηκευτικό χώρο!!! Με αποθήκη έχω στο σπίτι το κανονικό, σε ξύλινο Minimal!!!!! Τόση συμφωνία χαρακτήρων πια????

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

θελω να κανω την πρωτη μου αγορα στα M&co αυτο

http://www.mandco.com/bin/venda?bsref=mackays&log=22&mode=add&curpage=&next=&qty=1&ex=co_disp-shopc&buy=3403084blue&invt=3403084blue&ivref=3403084blue&att1=7&att2=blue&qty=1

δεν μπορω να βρω τι νουμερο να παρω.

Ουτε στο Size-guide μου βγαζει νουμερακια για παιδια

Ο μικρος μου ειναι 20 μηνων.

Επισης απο που θα μου συμβουλευατε να παρω παντα για κρεβατακι?

θελω να κανω την πρωτη μου αγορα στα M&co αυτο

http://www.mandco.com/bin/venda?bsref=mackays&log=22&mode=add&curpage=&next=&qty=1&ex=co_disp-shopc&buy=3403084blue&invt=3403084blue&ivref=3403084blue&att1=7&att2=blue&qty=1

δεν μπορω να βρω τι νουμερο να παρω.

Ουτε στο Size-guide μου βγαζει νουμερακια για παιδια

Ο μικρος μου ειναι 20 μηνων.

Επισης απο που θα μου συμβουλευατε να παρω παντα για κρεβατακι?

Μετρα το ποδαρακι του και ή στειλτους μειλ να ρωτησεις το μήκος του πελματος για τις παντοφλίτσες ή δες ανάλογα. Πχ το 8 ειναι το 25 νουμερο που ειναι περιπου για ποδαρακι 15εκ (απο το μεγαλο δαχτυλο μεχρι το τελος της πατουσας). Σε παπουτσακι τι νουμερο φοράει;

Μετρα το ποδαρακι του και ή στειλτους μειλ να ρωτησεις το μήκος του πελματος για τις παντοφλίτσες ή δες ανάλογα. Πχ το 8 ειναι το 25 νουμερο που ειναι περιπου για ποδαρακι 15εκ (απο το μεγαλο δαχτυλο μεχρι το τελος της πατουσας). Σε παπουτσακι τι νουμερο φοράει;

:D:D

Ευχαριστω πολυ.

Φοραει 23 νουμερο.Θα στειλω μαiλ να ρωτησω.

Ξερεις πως λεγεται η παντα κρεββατιου στα αγγλικα???

στο τρανσλατε μου βγαζει "bed always":confused::confused::confused:

:D:D

Ευχαριστω πολυ.

Φοραει 23 νουμερο.Θα στειλω μαiλ να ρωτησω.

Ξερεις πως λεγεται η παντα κρεββατιου στα αγγλικα???

στο τρανσλατε μου βγαζει "bed always":confused::confused::confused:

Σελίδα 9 προς το τέλος έχω δώσει link για amazon :!:

Πάντα= bumper :wink:

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

Chatzico ευχαριστώ για τα φιλάκια!!!!

Το Κρεβάτι σου το έχω στο εξοχικό αλλά χωρίς τον αποθηκευτικό χώρο!!! Με αποθήκη έχω στο σπίτι το κανονικό, σε ξύλινο Minimal!!!!! Τόση συμφωνία χαρακτήρων πια????

Ντίαρ, αφού συμφωνούμε στα βασικά (βλέπε καλλυντικά :rolleyes:), τα υπόλοιπα έρχονται:lol::lol::lol:

Βρε κορίτσια, έχω φάει τα μάτια μου από εχθές αλλά δεν προχωράει η παραγγελία. Θέλω να παραγγείλω αυτά για την μαμά μου και να τα στείλω στην MUM διεύθυνσή μου. Έχω ρωτήσει το MUM και δεν έχει θέμα να μου τα στείλει.

Δεν μπορώ να καταχωρήσω σαν billing address την ελληνική μου διεύθυνση !!! Μιλάω με μια από το σάιτ και μου λέει ότι γίνεται αυτό αλλά στην σελίδα που καταχωρώ την billing address δεν βγάζει σαν επιλογή στην χώρα την Ελλάδα. Της το λέω και εκείνη επιμένει ότι αν καταχωρήσω την billing address όπως την διεύθυνση αποστολής, έστω και αν η χώρα είναι η Ελλάδα στην billing address, δεν υπάρχει θέμα. Σημειωτέον ότι το σάιτ στέλνει και στην Ελλάδα αλλά τα στέλνω στο MUM για να γλυτώσω τα μεταφορικά. Μπας και δεν βλέπω κάτι ? Τι βλέπω λάθος ? Αν είναι και δεν γίνεται, να βάλω πέρσοναλ σόπερ το MUM δηλαδή ............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Βρε κορίτσια, έχω φάει τα μάτια μου από εχθές αλλά δεν προχωράει η παραγγελία. Θέλω να παραγγείλω αυτά για την μαμά μου και να τα στείλω στην MUM διεύθυνσή μου. Έχω ρωτήσει το MUM και δεν έχει θέμα να μου τα στείλει.

Δεν μπορώ να καταχωρήσω σαν billing address την ελληνική μου διεύθυνση !!! Μιλάω με μια από το σάιτ και μου λέει ότι γίνεται αυτό αλλά στην σελίδα που καταχωρώ την billing address δεν βγάζει σαν επιλογή στην χώρα την Ελλάδα. Της το λέω και εκείνη επιμένει ότι αν καταχωρήσω την billing address όπως την διεύθυνση αποστολής, έστω και αν η χώρα είναι η Ελλάδα στην billing address, δεν υπάρχει θέμα. Σημειωτέον ότι το σάιτ στέλνει και στην Ελλάδα αλλά τα στέλνω στο MUM για να γλυτώσω τα μεταφορικά. Μπας και δεν βλέπω κάτι ? Τι βλέπω λάθος ? Αν είναι και δεν γίνεται, να βάλω πέρσοναλ σόπερ το MUM δηλαδή ............

Κορίτσια, μην με ξεχνάτε ε ? Η μάμα μου περιμένει τα συμπληρώματά της.

Συνπιλότισσα ?

Αccess ?

Active Member ?

Όποια ξέρει ...............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Μηπως μας εχει σαν Hellas???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Που μωρέ ? Στην επιλογή ΧΩΡΑ βλέπω μόνο την Αγγλία και ένα κενό το οποίο δεν δίνει δυνατότητα να γράψω άλλη χώρα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λοιπόν, είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι !!!!!!!!!!

Έκανα την παραγγελία στο Body Edge για το liquid proactive collagen. Η τύπισσα μου είπε ΟΚ, βάλε τα ίδια στοιχεία σε billing και shipping address. Mα λέω εγώ, γίνεται ?:roll::roll::roll: Βρε βάλε μου λέει !!!!!:shock::shock::shock:

Άντε λέω, let's give it a try !!!!!!! Δεν διάλεξα πληρωμή μέσω πειπαλ αλλά μέσω RBS, το ίδιο μεσολαβεί και για τις πληρωμές στο MUM.

Ε, την πήρε την παραγγελία. Τα χρήματα τραβήχτηκαν ήδη από την προπληρωμένη !!!!!!!!:wink::wink:

Άλλες φορές είναι απολύτως τυπικοί και άλλες (λιγότερες βέβαια) χύμα στο κύμα.:rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν, το προιόν αυτό έχει 50 ευρώ εδώ το μπουκάλι και αν πάρεις 4 πάνε 150 ευρώ (37,5 ευρώ το ένα). Στην Αγγλετέρα δίνουν περίπου 30 λίρες το μπουκάλι και τα 3 έχουν 75 λίρες (περίπου 28 το ένα). Μεταφορικά 0 για Αγγλία. Έστελναν και Ελλάδα αλλά τα μεταφορικά για τα 3 μπουκάλια ήταν 16 λίρες. Όχι ευχαριστώ !! Τα έστειλα στο MUM, θα στείλω και κάποια άλλα πράγματα και άντε άλλη μια κουτίτσα από τον άγγλο ξάδερφο μέχρι το τέλος του μήνα.:-P:-P

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Μπήκα λίγο ebay & amazon να δω πόσο έχουν κάτι ταινίες μέτρησης σακχάρου, που χρησιμοποιούσα όταν ήμουν έγκυος στη μικρή... Εδώ τις έπαιρνα 60Ευρώ και έξω έχουν 25 Λίρες+μεταφορικά 5= 30λίρες....

http://cgi.ebay.co.uk/Glucomen-LX-Test-Strips-Blood-Glucose-Diabetic-NEW-/190340589274?pt=UK_Health_Beauty_Mobility_Disability_Medical_ET&hash=item2c512ee6da

Βοήθειααααααααα....... Κλέεεεεεεεφτες

Και μη μου πει κανείς για τοπικές αγορές και στήριξη μικρομεσαίας επιχείρησης γιατί θα γίνω... ΕΖΕL!!!!

QsCvp2.png

Χτυπάω ένα κάπρι εχθές και το κερδίζω με 5,61 λίρες και 2,49 λίρες μεταφορικά. Ο τύπος έλεγε ότι κάνει post worldwide και είχε ορίσει standard international postage 2,49 λίρες. Δεν του είχα στείλει μύνημα για τα μεταφορικά αφού όριζε 2,49 λίρες διεθνώς. Τον πληρώνω ατάκα και επιτόπου. Και βρίσκω μύνημά του λίγο μετά ότι ........ τώρα είδε ότι είμαι στην Ελλάδα και ότι

'...have looked on the royal mail website & it costs 3.30 sterling to send, I did specifically state in the listing that before placing a bid from outside the uk to message me first as the postage will be higher depending on the destination, so please would you further on to my paypal account another 80p...'

Δεν τον βρίσκω σωστό. Αφού όριζε standard international postage, νομίζω ότι δεν δικαιούται να ζητά περισσότερα μεταφορικά.

Έτσι δεν είναι ? Τουλάχιστον από ότι θυμάμαι δηλαδή .......

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ με μία τύπισσα προ διμήνου.

Είχα γράψει και την περίπτωση εκτενώς εδώ.

Να είσαι βέβαιη ότι από τη στιγμή που γράφει ποσό στα μεταφορικά εσύ είσαι καλυμμένη

Στείλε του ένα ευγενικό μέηλ ότι "δεν γίνεται να πληρώσω παραπάνω από αυτά που Ο ΙΔΙΟΣ ορίσατε και αν παρόλα αυτά δεν συμωνείτε μπορούμε να το λύσουμε μέσω paypal".

A να χαθούνε οι γύφτοι για 80 πένες:evil:

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ με μία τύπισσα προ διμήνου.

Είχα γράψει και την περίπτωση εκτενώς εδώ.

Να είσαι βέβαιη ότι από τη στιγμή που γράφει ποσό στα μεταφορικά εσύ είσαι καλυμμένη

Στείλε του ένα ευγενικό μέηλ ότι "δεν γίνεται να πληρώσω παραπάνω από αυτά που Ο ΙΔΙΟΣ ορίσατε και αν παρόλα αυτά δεν συμωνείτε μπορούμε να το λύσουμε μέσω paypal".

A να χαθούνε οι γύφτοι για 80 πένες:evil:

Θυμόμουν ότι έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό, το ανέφερα για να το γνωρίζουν νεότερα μέλη και να είναι ενημερωμένα και προετοιμασμένα.

Έστειλα μέιλ στις 5 το πρωί (είχα σηκωθεί για να χτυπήσω μια τσάντα:rolleyes:) και τότε είδα του μύνημα του άγγλου.

Όντως είδες, για 80 πένες !!!! Προφανώς η τελική τιμή βγήκε χαμηλότερη από ότι περίμενε και είπε να βγάλει κάτι από τα μεταφορικά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...