Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια,μολις παρελαβα απο amazon τα πραγματακια μου,αλλα δυστυχως οχι ολα.Ειχα παραγγειλει ενα ποδηλατακι :

http://www.amazon.co.uk/Smart-Trike-OF12609-1260000-Unisex/dp/B00115195I/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1309852026&sr=8-4

και αλλα 4 πραγματακια.

Το παιδι μου τα εφερε στο σπιτι.Οταν πηγα να ανοιξω την κουτα ειδα οτι απο την μια μερια ειχε ανοιχτει.Λειπει ενα πραγματακι.Ετρεξα να του φωναξω,αλλα ειχε φυγει.Εντομεταξυ την προηγουμενη φορα ηρθε με Ελτα απο amazon(μου ειχε ερθει και χαρτακι).

Μπορω να βγαλω ακρη ???...δηλ φανταζομαι πως μου το εκλεψαν,οχι οτι δεν το στειλαν απο amazon.

Τους εστειλα τελικα ε-μαιλ.

Μου απαντησαν αμεσως και μου ειπαν πως θα μου στειλουν αλλο:D:D:D

Για το forward2me, έχουμε και λέμε.

Εγγράφεσαι και πληρώνεις 2 λίρες. Σου δίνουν 2 διευθύνσεις, μία με απλή ασφάλιση και μια με ενισχυμένη. Επιλέγεις ποιά θέλεις ανάλογα με τις αγορές σου.

Ψωνίζεις, παραλαμβάνουν και υπολογίζουν το κόστος αποστολής και στέλνουν. Στέλνουν αγορές από ΕΝΑΝ πωλητή την φορά. Δεν κάνουν consolidation. Το σκέφτονται για το μέλλον.

Δεν έχουν προς το παρόν αλλά θα έχουν μέσα στο 2011 υπηρεσία πέρσοναλ σόπερ. Μέγιστο βάρος πακέτου τα 35 κιλά. Για βαρύτερα πράγματα, επικοινωνείτε μαζί τους. Βάρος υπολογίζουν είτε απλό είτε ογκομετρικό, ανάλογα με τον όγκο του δέματος.

Δεν είδα πουθενά συνδρομή, είτε μηνιαία, είτε ετήσια.

Έχει σελίδα υπολογισμού του κόστους, ανάλογα με το βάρος ή τον όγκο.

Π.χ. για 15 κιλά κοστίζει 32,16 λίρες + Φ.Π.Α.

Η εταιρεία είναι καινούρια.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είναι ακριβή. Π.χ. 1 κιλό :arrow: 23 λίρες + ΦΠΑ, 35 κιλά :arrow: 129 λίρες + ΦΠΑ :shock::shock::shock::roll:

Εγώ δεν θα πάρω.......... Καλύτερα πέρσοναλ σόπερ νομίζω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κορίτσια ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!

Βάζω παραγγελία από το Φραουλονέτ και στους τρόπους αποστολή έχει δωρεάν μεταφορικά, με απλή και συστημένη αποστολή.

Τι να επιλέξω ?

Αν πω απλή, δεν έχουν ευθύνη αν χαθούν. Αν βάλω συστημένη, μήπως με καλέσει το τελωνείο ?

Εσείς που έχετε ψωνίσει, τι βάλατε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Το mandco εχει βαλει καλοκαιρινα μπλουζακια με 2λιρες! αν βαλεις και το SORRY για -20% ερχονται τσαμπα! Εχω παρει αρκετα απο αυτα και ειναι πολυ καλα.

σ'ευχαριστω για την πληροφορια! ψωνισα καμια 20αρια κομματια με 40ε:lol::lol:

MD1op3.png

κοριτσια!να ενοχλησω;;;ψαχνω να βρω φθηνο συντριβανι σκολατας,εχετε κατι υποψιν σας;:D:D:D

http://www.amazon.co.uk/Classic-Stainless-Steel-Chocolate-Fountain/dp/B004IKS48S/ref=sr_1_15?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1309964150&sr=1-15

Βρήμα αυτό εδώ..Βέβαια φθηνό δεν το λες αλλά μπορεί να σου κάνει! Αν βρείτε κάποιο για πείτε μου και εμένα!:)

Κορίτσια ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!

Βάζω παραγγελία από το Φραουλονέτ και στους τρόπους αποστολή έχει δωρεάν μεταφορικά, με απλή και συστημένη αποστολή.

Τι να επιλέξω ?

Αν πω απλή, δεν έχουν ευθύνη αν χαθούν. Αν βάλω συστημένη, μήπως με καλέσει το τελωνείο ?

Εσείς που έχετε ψωνίσει, τι βάλατε ?

Ηταν η πρωτη μου αγορα απο internet και ημουν εντελως αδαης ως προς τελωνεια αρα μαλλον συστημενο ειχα διαλεξει γιατι κατι θυμαμαι για tracking no αλλα δεν ειμαι και σιγουρη βρε φιλεναδα...εχουν περασει και τοσοι μηνες....ειδες πιστευω οτι μεχρι 12/07 εχουν 10% μειον στα παντα εεεεεε????

bjTVp2.pngDG1bp2.png

kanena link koritsakia???

δηλαδή θες να πείς ότι έψαξες στη λίστα και δεν το βρήκες ???/

edit εμμμμμ καλή μου γράψε με σαφήνεια τι ψάχνεις .....http://www.mandco.com/kids/boys/icat/10030320/ αγοράκια δεν έχεις ???

Διαφημίσεις

θενκς

κατ αρχην δεν ειπατε αν μιλουσατε για παιδικα η γυναικεια

η εγω δεν το ειδα σορρυ

επισης ψαχνω τοση ωρα και δεν βρηκα

οκ ευχαριστω παντως

τωρα ξεστραβωθηκα!

Ηταν η πρωτη μου αγορα απο internet και ημουν εντελως αδαης ως προς τελωνεια αρα μαλλον συστημενο ειχα διαλεξει γιατι κατι θυμαμαι για tracking no αλλα δεν ειμαι και σιγουρη βρε φιλεναδα...εχουν περασει και τοσοι μηνες....ειδες πιστευω οτι μεχρι 12/07 εχουν 10% μειον στα παντα εεεεεε????

Ευχαριστώ συνπιλότισσα !!!!!! Έβαλα registered και ο Θεός του internet μαζί μου !!!!

Το είδα το -10%:lol::lol::lol::lol: 3 μονές σκιές & 2 μολύβια ματιών Estee Lauder και 1 μάσκαρα Yves Saint Laurent :arrow: 83 USD (= 57 ευρώ ) !!!!!!! Δεν υπάρχουν εδώ τέτοιες τιμές με τίποτα, ούτε με εκπτώσεις ούτε με ξεστοκάρισμα !!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

:cool:Και ναι εχουμε και συνεχεια με pediped...

μου ξαναεστειλαν μυνημα οτι τα παπουτσακια τελικα ΔΕΝ υπαρχουν και αν θελω refund ή να μου στειλουν αλλα...

ζητησα αλλο σχεδιο γιατι η αληθεια ειναι πως τα χρειαζομαι...

τωρα ειπαν θα φυγουν Παρασκευη...

για να δουμε...σηριαλ εχει γινει...

Βρε κούκλα μου με τόοοοοσο πρήξιμο που σου κάνανε και τους ξαναεμπιστεύτηκες??? Σε βλέπω μέρες το παλεύεις μαζί τους και μετά από, δεν ξέρω κι εγώ πόσες προσπάθειες και πόσα μεηλ, σου λένε οτι δεν υπάρχει το σχέδιο?

Εγώ θα τους έλεγα αντε κι εσείς κι ο γρύλος σας μαζί..... Τα πήρα λίγο μαζί τους κι ας μην ήταν δική μου αγορά..... Σίγουρα με αυτά που είδα οτι τράβηξες εγώ δεν θα ψωνίσω από αυτούς ποτέ..............

QsCvp2.png

Κορίτσια, ξέρει καμιά από τα μεγέθη των UGG ?

Φοράω 38,5-39, την βλέπω την φόρμα τους λίγο λάρτζ. Ποιό αμερικάνικο νούμερο να πάρω ? 7 ή 8 ?

Έχει πάρει καμιά ? Για πέδιλα και πλατφόρμες μιλάω ε ? Δεν ψάχνω μπότες καλοκαιριάτικα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ξέρει καμιά από τα μεγέθη των UGG ?

Φοράω 38,5-39, την βλέπω την φόρμα τους λίγο λάρτζ. Ποιό αμερικάνικο νούμερο να πάρω ? 7 ή 8 ?

Έχει πάρει καμιά ? Για πέδιλα και πλατφόρμες μιλάω ε ? Δεν ψάχνω μπότες καλοκαιριάτικα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

38,5 = 8

39 = 8,5

Eσυ επιλεγεις. Για πλατφορμες θα προτιμουσα το μεγαλυτερο.

edit τωρα ειδα οτι θελεις ugg (Αυστραλια)

38,5=7,5

39 =8

εδω

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Ευχαριστώ συνπιλότισσα !!!!!! Έβαλα registered και ο Θεός του internet μαζί μου !!!!

Το είδα το -10%:lol::lol::lol::lol: 3 μονές σκιές & 2 μολύβια ματιών Estee Lauder και 1 μάσκαρα Yves Saint Laurent :arrow: 83 USD (= 57 ευρώ ) !!!!!!! Δεν υπάρχουν εδώ τέτοιες τιμές με τίποτα, ούτε με εκπτώσεις ούτε με ξεστοκάρισμα !!!!!!!!!!

καλημερα

χατζικο βλεπεις τις τιμες σε δολλαρια ετσι??

γιατι κι εγω χθες εκανα ενα εικονικο καλαθι και χοροπηδουσα με la prairie και μετα προσεξα οτι οι τιμες ειναι σε ευρω και απογοητευτηκα...

UGG απο που θα αγορασεις??απο εδω??

http://www.uggaustralia.com/ProductsList.aspx?gID=w&categoryID=726

edit τωρα ειδα οτι θελεις ugg (Αυστραλια)

38,5=7,5

39 =8

εδω

Αυτό είδα και εγώ, 7,5 με 8 το βλέπω.

Για την φόρμα τους ξέρουμε κάτι ?

Αλήθεια που έχει UGG εδώ ? Μπας και δοκιμάσω και σιγουρευτώ για το νούμερο. Να δω στο σκρουτζ ?

καλημερα

χατζικο βλεπεις τις τιμες σε δολλαρια ετσι??

γιατι κι εγω χθες εκανα ενα εικονικο καλαθι και χοροπηδουσα με la prairie και μετα προσεξα οτι οι τιμες ειναι σε ευρω και απογοητευτηκα...

UGG απο που θα αγορασεις??απο εδω??

http://www.uggaustralia.com/ProductsList.aspx?gID=w&categoryID=726

Ρε καλά λες, οι τιμές είναι σε ευρώ. Και έτσι, πάλι έχει μεγάλη διαφορά. Εδώ το πολύ πολύ, να έπαιρνα τα μισά.

UGG από το ebay κοιτάζω.

Τα μεταφορικά από το οφίσιαλ σάιτ είναι πολλά. Σου στέλνω πμ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

θενκς

κατ αρχην δεν ειπατε αν μιλουσατε για παιδικα η γυναικεια

η εγω δεν το ειδα σορρυ

επισης ψαχνω τοση ωρα και δεν βρηκα

οκ ευχαριστω παντως

τωρα ξεστραβωθηκα!

α ναι δε το ειχα πει (επειδη παντα παιδικα ψωνιζω)

εγω δυστυχως βιαστηκα και αυτα τα μπλουζακια τα ειχα παρει 2 εβδομαδες πριν με 3-6 λιρες (πολυ φτηνα μου βγηκαν βεβαια παλι αλλα τα βλεπω τωρα που ειναι τσαμπα...:( )

καλημερα κοριτσια ! Εχει ψωνισει καποια εσωρουχα απο m&co? Θελω να παρω αυτα στη μαμα μου και δεν ξερω τι νουμερο να παρω. Φοραει 12-14 σε παντελονι , θα περνατε το 10-12 η 14-16 ?

http://www.mandco.com/invt/2416581black

Για το forward2me, έχουμε και λέμε.

Εγγράφεσαι και πληρώνεις 2 λίρες. Σου δίνουν 2 διευθύνσεις, μία με απλή ασφάλιση και μια με ενισχυμένη. Επιλέγεις ποιά θέλεις ανάλογα με τις αγορές σου.

Ψωνίζεις, παραλαμβάνουν και υπολογίζουν το κόστος αποστολής και στέλνουν. Στέλνουν αγορές από ΕΝΑΝ πωλητή την φορά. Δεν κάνουν consolidation. Το σκέφτονται για το μέλλον.

Δεν έχουν προς το παρόν αλλά θα έχουν μέσα στο 2011 υπηρεσία πέρσοναλ σόπερ. Μέγιστο βάρος πακέτου τα 35 κιλά. Για βαρύτερα πράγματα, επικοινωνείτε μαζί τους. Βάρος υπολογίζουν είτε απλό είτε ογκομετρικό, ανάλογα με τον όγκο του δέματος.

Δεν είδα πουθενά συνδρομή, είτε μηνιαία, είτε ετήσια.

Έχει σελίδα υπολογισμού του κόστους, ανάλογα με το βάρος ή τον όγκο.

Π.χ. για 15 κιλά κοστίζει 32,16 λίρες + Φ.Π.Α.

Η εταιρεία είναι καινούρια.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είναι ακριβή. Π.χ. 1 κιλό :arrow: 23 λίρες + ΦΠΑ, 35 κιλά :arrow: 129 λίρες + ΦΠΑ :shock::shock::shock::roll:

Εγώ δεν θα πάρω.......... Καλύτερα πέρσοναλ σόπερ νομίζω.

απλα για να μη μενουμε με τις λαθος εντυπωσεις.... οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ, κανουν consolidation με 6 λιρες καθε επομενο πακετο περαν του 1ου.

επισης μια νεα πληροφορια που εμαθα, οι 6 λιρες αυτες ειναι και για αποθηκευση του 1ου σου πακετου εως 1 μηνα.....

τα 35 κιλα που εβαλες χατζικουλι σιγουρα δε συμφερουν αλλα το θεμα ειναι να συγκρινουμε με τα 30 κιλα που στελνει το myukmail.... εκει ειναι συγκρισιμες οι τιμες τους............

εγω προσωπικα θα το δοκιμασω το σαιτ.......... εχει καποια προτερηματα σε σχεση με MUM. απο σεπτεμβρη ομως!

σε σχεση με την περσοναλ σοπερ πως ειναι οι τιμες?

ΥΓ το MUM εχει διαφορετικο κοστος αποστολης για πιο μικρα κουτια ή σε χρεωνει στανταρ 37,5 λιρες οτι και να παρεις?

WLFfp2.png XI11p2.png

και επειδη ειμαι ασχετη και τεμπελιτσα (εχω καργα δουλεια) ποιο καλο κοριτσι θα με πει αντηλιακο παιδικο απο το φαρμακειο το ελληνικο??? (ουτε αυτο θυμαμαι)

χατζικακι????? αξεσακι?????

kKZUp2.png

και επειδη ειμαι ασχετη και τεμπελιτσα (εχω καργα δουλεια) ποιο καλο κοριτσι θα με πει αντηλιακο παιδικο απο το φαρμακειο το ελληνικο??? (ουτε αυτο θυμαμαι)

χατζικακι????? αξεσακι?????

πολυ καλο ειναι της frezzydrerm και το parapharmacie το εχει πολυυυ φθηνοτερα απ το φαρμακειο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...