Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

σε ευχαριστώ κοριτσάκι

το είδα και εγώ ότι δεν με συμφέρει , καλύτερα να το πάρω από εδώ...

αλήθεια ξέρεις τι φόρμα έχουν;;;

αν πέσει και κάτι άλλο στην αντίληψη σου γουστόζικο και σε καλή τιμή , πες μου....

με το θάρρος κοριτσάκι , αφού έχω καταλάβει ότι είσαι πάντα πρόθυμη να βοηθήσεις και εμάς τις αρχάριες.

aν κανεις χρηση του MUM το NEXT εχει απιθανα μπουφαν κ σε καλες τιμες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλές καλησπέρες!

Παραλαβή σήμερα από http://www.iherb.com. Κωδικός έκπτωσης $5 για όποια ενδιαφέρεται: XIT619 (ισχύει για την 1η παραγγγελία).

Επίσης, παραλαβή από gymboree άνευ τελωνείου ;)!Αυτή τη φορά δεν τρελάθηκα με την ποιότητα, όπως με τα καλοκαιρινά. Τα πυτζαμάκια μου φάνηκαν λίγο λεπτά ακόμη και για φθινόπωρο. Anyway.

Όσον αφορά τα δερμάτινα παντοφλάκια θα συμφωνήσω με την Μαρία και θα ψηφίσω δαγκωτό inch-blue. Καμία σχέση με 2 ζευγάρια που πήρα από αυτόν τον πωλητή http://stores.ebay.co.uk/minifeetshoes. Νομίζω ότι το είχα αναφέρει και στο προηγούμενο θέμα. Ευτυχώς η μικρή μου είναι στυλάκι ακόμη και είμαστε ακόμη στο 6-12!!!

Επειδή και γω είμαι στην αναζήτηση παπουτσιών - κατά προτίμηση agatha- αν δείτε καμία ευκαιρία σε 20 νούμερο ρίξτε σύρμα :D :D :D

82nop2.png

Η κουτίτσα μου έφθασε σήμερα !!!!!!!!

Πάνες ανηψούλη, διάφορα δικά μου, σακούλα μάδερκεαρ (όποιος ακούει ....) και παπά ΚΛΑΡΚΣ των παιδιών.

Τα παπά ΑΨΟΓΑ !!!! Αυτά της μικρής, thumb-Clarks%20Inf%20Buggly%20White%20Combi%20Leather.jpg όμορφα, όχι χοντροκομμένα, δερμάτινα και με φωτάκια !!!!!!!! Φόρμα θα έλεγα κανονική προς το άνετο, όχι βάρκα γυαλό.

Του πιτσιρίκου thumb-Clarks%20Fun%20Lites%20Inf%20Red%20Leather.jpgαπλά τέλεια !!!!!!!!!! Και με φωτάκια επίσης !!!

Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Καλοφόρετα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αναφορικά με το μέγεθος.

Λες από Pares και μπήκα να κοιτάξω. Με προβλημάτισε που λέει European Delivery (5-10 working days) costs £10.50 and is charged on a per item basis.

Αλήθεια, τόσο πολύ χρεώνει;

AMl8p2.png s30Tp2.png

με γεια σας κοριτσάκι... καλοφόρετα!!!

είμαι σίγουρη πως θα μείνεις ικανοποιημένη από την αγορά σου και σίγουρα από τον επαγγελματισμό μητέρας και κόρης.

πολύ όμορφα παπουτσάκια για τα μικρά πατουσινάκια....

...

Επίσης, παραλαβή από gymboree άνευ τελωνείου ;)!Αυτή τη φορά δεν τρελάθηκα με την ποιότητα, όπως με τα καλοκαιρινά. Τα πυτζαμάκια μου φάνηκαν λίγο λεπτά ακόμη και για φθινόπωρο. Anyway.

...

Θα συμφωνησω. Κι'εγω δεν ξετρελλαινομαι με την ποιοτητα. Παντως απο design σκιζουν αλλα απο μια ηλικια και πανω που τα ρουχα πρεπει να ειναι ανθεκτικα εγω σταματησα να αγοραζω.

Gymboree και next μονο αν ξετρελαθω θα παρω κατι πια.

Διαφημίσεις

Λες από Pares και μπήκα να κοιτάξω. Με προβλημάτισε που λέει European Delivery (5-10 working days) costs £10.50 and is charged on a per item basis.

Ο μικρος σου τι νουμερο φοραει; Αυτα ειναι ακριβως ιδια με της Chatzico σε μπλε και βγαινουν 29 λιρες μαζι με τα μεταφορικα αλλα εχει 4,5 και 5 νουμερο. Ειχε και σε εξι αλλα τελειωσε.

http://www.ebay.co.uk/itm/BABY-BOYS-CLARKS-SHOE-TRAINERS-fun-lites-fst-/150646065507?pt=UK_ClothesShoesAccessories_BoysShoes_BoysShoes_JN&var=&hash=item68c81d5ef3

Εγώ πάντως που παρέλαβα για πρώτη φορά κατενθουσιάστηκα. Δεν έχω βέβαια μέτρο σύγκρισης...

Όσον αφορά δε το θέμα μου με την παραγγελία που δεν παρέλαβα ποτέ μου απάντησαν με τα πολλά το εξής:

We understand that the shipment of above order has not been delivered within 20 business days nor was it located at the local postal office near you. As advised previously, tracking service is not offered on orders shipping standard internationally and we are unfortunately not able to locate the shipment of your order on our end.

As such we are going to consider this package lost and issue a credit to your original form of payment. This credit will be reflected on your next billing statement. We hope this unfortunate situation does not discourage you from shopping with us online, as this is a rare occurrence.

If you do receive this package and wish to keep it, simply send us an email and we will be more than happy to further assist you. If you no longer wish to accept the package, please refuse it.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Το πρώτο μαύρο, τσού για μένα. Το δεύτερο μαύρο και με σούρα στην μέση, δύο τσου. Καλύτερο το τρίτο.

ΕΝΤΙΤ Δηλαδή τα 90 για το Ραλφ Λορεν είναι καλή τιμή αλλά το ΝΕΧΤ λίγο ακριβό ? Με μπερδεύεις βρε κορίτσι:confused::confused:

Ναι, αυτό είναι το ντεφό του. 2 φορές έχω πάρει μέσω άγγλου ξάδερφου, αλλιώς είναι πολλά.

Θα συμφωνησω. Κι'εγω δεν ξετρελλαινομαι με την ποιοτητα. Παντως απο design σκιζουν αλλα απο μια ηλικια και πανω που τα ρουχα πρεπει να ειναι ανθεκτικα εγω σταματησα να αγοραζω.

Εσύ από που ψωνίζεις και ξετρελαίνεσαι δηλαδή ?:lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Πολλές καλησπέρες!

καλησπερα μπιτσονακι :)

πότε είχες παραγγείλει; περιμένω και γω και όπως καταλαβαίνει μια μινι αγωνία την έχω :rolleyes:

με αγχώσατε με την ποιότητα (αμάν βρε Αννα μου μέσα σε όλα :wink:)...η γατούλα μου είχε φέρει να δω των γατονιών και τα βρήκα εξαιρετικής ποιότητας εφάμιλλης του γκαπ και μαδερ και γι'αυτό παρήγγειλα...:confused:

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

με αγχώσατε με την ποιότητα (αμάν βρε Αννα μου μέσα σε όλα :wink:)...η γατούλα μου είχε φέρει να δω των γατονιών και τα βρήκα εξαιρετικής ποιότητας εφάμιλλης του γκαπ και μαδερ και γι'αυτό παρήγγειλα...:confused:

Kαι καλά έκανες. Είναι φοβερά. Χαίρομαι που άκουσα τα κορίτσια και παρήγγειλα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

και γω εχω αγωνια με τα τζιμπορι, εκανα την παραγγελια 9/9 και 10/9 εφυγε. Ποτε λογικα πρεπει ναναι εδω; Πρωτη φορα παιρνω απο κει.

Ταμαρ, πολυ ομορφα τα παπουτσακια, και τα αλλα που λεγανε οι κοπελες ειναι πανεμορφα, αλλα ακριβουτσικα. Μπαινω στον πειρασμο να παρω για τον δικο μου πιτσιρικο και την ανηψια μου.

h0MYp3.png

Το πρώτο μαύρο, τσού για μένα. Το δεύτερο μαύρο και με σούρα στην μέση, δύο τσου. Καλύτερο το τρίτο.

ΕΝΤΙΤ Δηλαδή τα 90 για το Ραλφ Λορεν είναι καλή τιμή αλλά το ΝΕΧΤ λίγο ακριβό ? Με μπερδεύεις βρε κορίτσι:confused::confused:

Ναι, αυτό είναι το ντεφό του. 2 φορές έχω πάρει μέσω άγγλου ξάδερφου, αλλιώς είναι πολλά.

Εσύ από που ψωνίζεις και ξετρελαίνεσαι δηλαδή ?:lol::lol:

συγνώμη αν σε μπέρδεψα...κατά λάθος γράφτηκε στο παρακάτω λινκ η αναφορά ότι είναι κάπως ακριβό.

το ραλφ εννοούσα, αν και μου αρέσει σαν στυλ τόσα λεφτά δεν δίνω.

συγνώμη αν σε μπέρδεψα...κατά λάθος γράφτηκε στο παρακάτω λινκ η αναφορά ότι είναι κάπως ακριβό.

το ραλφ εννοούσα, αν και μου αρέσει σαν στυλ τόσα λεφτά δεν δίνω.

Είπα και εγώ, ότι ξέχασα την βασική αριθμητική και τα συγκριτικά επίθετα:wink::wink::wink::wink:

Τα μπλουζάκια άπαιχτα, χτύπα τα αλύπητα !!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

νομιζω οτι το e bay εχει διαφορους προμηθευτες οποτε ψωνιζεις λιγο στην τυχη.εμενα μου αρεσαν παντως, δες τα μεταφορικα και πες μας το αποτελεσμα

Φιφίτσα, 4 λίρες νομίζω για απλή αποστολή καλό είναι. Το 10λιρο όμως πονάει....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

καλησπερα μπιτσονακι :)

πότε είχες παραγγείλει; περιμένω και γω και όπως καταλαβαίνει μια μινι αγωνία την έχω :rolleyes:

Καλησπέρα!

Παρήγγειλα 06/09 και έφυγαν 09/09 από Αμερική. Χθες μου ήρθε το χαρτάκι και σήμερα έστειλα την πεθερά μου κλασικά!

Όσον αφορά την ποιότητα για να μην παρεξηγούμαι και αγχώνω όσες παραγγέλνουν πρώτη φορά, απλά είπα ότι σε σύγκριση με τα καλοκαιρινά που πήρα περίμενα κάτι πιο "γεμάτο". Κατά τα άλλα τα ρούχα είναι άπαιχτα. Νομίζω ότι τα κατατάσσω δεύτερα μετά τα mothercare!

ΜΠΙΤΣΟΝΙ, ποιές πυζάμες πήρες ? Πήρα παρόμοιες με αυτές και μπορώ να πω ότι τις βρίσκω εφάμιλλες του ΜΑΔΕΡΚΕΑΡ.

:D :D :D Και γω πήρα τις ίδιες όπως επίσης και άλλα δύο ζευγάρια:

http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446001977&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306261520&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1316551876257&productSizeSelected=0&fit_type= (για να ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του μπαμπα!;)) &

http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446001592&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303036785&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1316552375188

82nop2.png

λοιπον,εχω ερωτηση(πρωτοτυπο:oops::oops::oops:)

εκανα αναζητηση κ αυτα που διαβασα συνοψιζονται εδω:

Επιλέγουμε πάντα απλό ταχυδρομείο (αυτό έχει τα μείον του) άλλα εάν επιλέξουμε εταιρεία courier είναι 99,99% σίγουρο ότι θα το κρατήσουν στο τελωνείο.

πχ εγω που θελω να παραγγειλω κατι απο αμερικη θα διαλεξω standard USPS shipping και οχι UPS (που ειναι κουριερ,σωστα?)

ΑΝ λεω ΑΝ διαλεξω priority USPS δηλαδη συστημενο,θα με τσιμπησει το τελωνειο?

πειτε ρε κοριτσια κ θελω να παραγγειλω-εχω ρωτησει κ διπλα,αλλα καμια απαντηση:cry:

1.Τελωνείο μπορεί να σε τσιμπήσει με οποιοδήποτε τρόπο!

2. Το καλοκαίρι παρήγγειλα ένα φόρεμα για τη βάφτιση της κόρης μου από Αμερική και επέλεξα express USPS. Ζήτησα να βάλει την ένδειξη δώρο, το δέχτηκε ο πωλητής και έλαβα το δεματάκι μου με courier χωρίς απρόοπτα.

82nop2.png

να σε ρωτησω, camper απο που; (ειμαι στην αναζητηση και γω και για παπουτσια)

Ax λογω του κουντεπιε πηγα στο baby nak στο καταστημα και του πηρα αυτα

http://www.camper.com/eshop/producto.xhtml?option=80153-009

Και ναι ακριβως το ιδιο κ@λ@πιασμα με την σελιδα που σου εβαλα.:(

Του πηρα και σπορτεξακια και τελος για το χειμωνα. Εδω ακομη δεν περπατει ο χοντρουλης μου..Και παντοφλακια που συζητατε εδω θα του παρω αλλα κολλαω παλι στο νουμερο .Τα ανοιξιατικα /καλοκαιρινα θα ειναι απο ιντερνετ καθοτι θα ξερω τι νουμερο θα φοραει...Αν δω τιποτα θα σε ενημερωσω παντως, σε τι νουμερο ψαχνεις?

q1kup2.pngza5op2.png

1.Τελωνείο μπορεί να σε τσιμπήσει με οποιοδήποτε τρόπο!

2. Το καλοκαίρι παρήγγειλα ένα φόρεμα για τη βάφτιση της κόρης μου από Αμερική και επέλεξα express USPS. Ζήτησα να βάλει την ένδειξη δώρο, το δέχτηκε ο πωλητής και έλαβα το δεματάκι μου με courier χωρίς απρόοπτα.

1. Ναι βρε καλό μου παιδί,το ότι είναι κατά πως ξημερωσουν αυτοί οι τελωνειακοι το χω δυστυχώς καταλάβει...:rolleyes:

Απλά ααααααν μπορούσαμε να ονομάσουμε ως " ακίνδυνο" το απλό ταχυδρομείο κ ως "μη τζιζ" το κούριερ,τότε το το συστημενο ήτοι priority USPS προς τα που κλίνει περισσότερο;;στα ακίνδυνα ή στα παρακινδυνευμενα;;;αυτό ρωτάω-από κει κ πέρα,πάντα υπάρχει το ρίσκο...

2.κ μένα το Χουν ήδη δεχτεί να γράψουν δώρο κ να ναι χαλαρή η συσκευασία,αλλά φοβάμαι μην ξαναχαθει με απλό ταχυδρομείο-ήδη μου κλεψαν ένα φάκελο από πολυκατοικια:evil:...

Ο μικρος σου τι νουμερο φοραει; Αυτα ειναι ακριβως ιδια με της Chatzico σε μπλε και βγαινουν 29 λιρες μαζι με τα μεταφορικα αλλα εχει 4,5 και 5 νουμερο. Ειχε και σε εξι αλλα τελειωσε.

http://www.ebay.co.uk/itm/BABY-BOYS-CLARKS-SHOE-TRAINERS-fun-lites-fst-/150646065507?pt=UK_ClothesShoesAccessories_BoysShoes_BoysShoes_JN&var=&hash=item68c81d5ef3

Φοράει πέδιλο 22 και του είναι πολύ άνετο. Αλλά προβληματίζομαι στο κλειστό παπούτσι επειδή θα μπαίνει και κάλτσα και είμαι ανάμεσα το 22 ή το 23...(5 ή 6 δηλαδ'η)

AMl8p2.png s30Tp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...