Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ξερει καμια ή κανένας ;) που θα μπορούσα να βρω επώνυμες τσάντες (πχ λουι βιτόν) σε πολύ καλές τιμές?Ακόμα και πολύ καλή απομίμιση δε θα με χάλαγε;)

Ada, εγω αγορασα περυσι τετοια εποχη Louis Vuitton αυθεντικη ελαφρως μεταχειρισμενη (φαντασου οτι ακομα δεν ειχαν σκουρυνει τα λουρακια της) απο αυτο το μαγαζι

http://www.bohbo.eu/

Μου στοιχισε μιση τιμη απο τη μπουτικ.

EDIT: Εγω ειχα δει την τσαντα απο το newsletter και ειχα παει απο εκει,δεν ξερω αν θα δεχτει συναλλαγη μεσω net.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι bebutsiko εχω παρει και τωρα ετοιμαζομαι να παραγγειλω αλλη μια....

annagrig δεν θα συμφωνησω μαζι σου,δεν εχουν καμμια σχεση με αυτες της Ερμου,εχω παρει κι απο κει και ξερω....

συν οτι παντα παιρνω δερματινες...δινω κατι παραπανω βεβαια

flora εμπιστευεσαι ολους τους πωλητες στο ioffer? ΑΝ εχεις την καλοσυνη στειλε μου με πμ εναν πωλητη που γνωριζεις οτι ειναι οκ

θελω κ εγω να παρω μια neverfull, alla δεν ξερω με τι κριτιρια να αγορασω...

η χατζικο ειχε πει για το κουτι απο ρολοι γεματο εφημεριδες αντι για ρολοι και κολλησα

άσε Access ερωτεύτηκα :-) :-) :-)http://www.uggbootsgreece.biz/ugg-boots-bailey-button-triplet1873black-p-42.html

40 φοράω ... πόδι βατραχοπέδιλο !

ΟΚ αρα εφόσον δλδ σε μια αγορα σε ένα sait βλέπω pay pal να μην ανησυχώ

απλα μου φάνηκε too good to be true

στην Ελβετία αυτό έκανα 350 φραγκα ...και αφού τα δοκήμασα έπαθα τη συγκοπή !

και εγκατέλειψα το όνειρο

εγώ είχα αγοράσει από ένα παραπλήσιο site τις ίδιες σε κοντές.. και σε πολύ καλύτερη τιμή..

κοίτα, αυθεντικές νομίζω δεν παίζει με τίποτα να είναι, οι δικές μου δεν είναι σίγουρα, όμως αν στις δείξω δεν θα το καταλάβεις με τίποτα.. το δέρμα τους άπαιχτο, τις φοράω τρία χρόνια δεν έχουν πάθει το παραμικρό.. αφού πήγα σε ένα μαγαζί που είχαν τις αυθεντικές και τις σύγκρινα μια ώρα.. έ δεν είχαν διαφορά..

θα σου έλεγα από που τις πήρα αλλά έχει κλείσει το site.. πάντως εγώ τις είχα πάρει 80 δολάρια..

edit.. βλέπω ότι το site στέλνει με EMS.. αν δεν λέω βλακεία νομίζω πως με αυτή στέλνουν οι Κινεζούληδες..

Καλησπέρα!

Πέρσι έσκασε μύτη μία συνάδελφος μου με μία φανταστική δερμάτινη birkin, την οποία πήρε από ioffer. Η τσάντα ήταν άψογη. Πολύ καλή ποιότητα δέρματος και σχετικά οικονομική (αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι την πήρε γύρω στα 80 ευρώ).

Σε κάθε περίπτωση ακόμη και μαϊμού με μαϊμού εχει διαφορά. Πάντως στην περίπτωση της neverfull, νομίζω ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Από τη στιγμή που δεν έχεις για παράδειγμα να διαλέξεις με κριτήριο την ποιότητα, το μοναδικό που σου μένει bebutsiko είναι να διαλέξεις με βάση τις κριτικές.

82nop2.png

Διαφημίσεις

εχεις δικιο σ' αυτο. Express Mail Singapore σημαινει.

παιδιά μην μπερδεύεστε EMS είναι express mail service και είναι το διεθνές σήμα των τοπικών ταχυδρομείων έχμε και εμείς τέτοιο :lol::lol:

http://www.eltacourier.gr/menu_details.asp?id=57&mid=0〈=gr&smenu=2&submenu=56

Ada, εγω αγορασα περυσι τετοια εποχη Luis Vuitton αυθεντικη ελαφρως μεταχειρισμενη (φαντασου οτι ακομα δεν ειχαν σκουρυνει τα λουρακια της) απο αυτο το μαγαζι

http://www.bohbo.eu/

Μου στοιχισε μιση τιμη απο τη μπουτικ.

EDIT: Εγω ειχα δει την τσαντα απο το newsletter και ειχα παει απο εκει,δεν ξερω αν θα δεχτει συναλλαγη μεσω net.

AAAAAA!!!!!!Σ ευχαριστώ πολύ!!!!κατι τέτοιο έψαχνα!!!!

Κοριτσούδες καλησπέρα. Όσες έχετε πάρει παιδικά clarks, τί φόρμα έχουν; Νορμάλ, μεγάλη ή μικρή;

Παραλαμβάνω αύριο εκτός απρόοπτου, θα ενημερώσω

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

...

annagrig δεν θα συμφωνησω μαζι σου,δεν εχουν καμμια σχεση με αυτες της Ερμου,εχω παρει κι απο κει και ξερω....

συν οτι παντα παιρνω δερματινες...δινω κατι παραπανω βεβαια

Θα συμφωνησω με την bitchoni οτι μαϊμου με μαϊμου εχει διαφορα.

Αυτο εγραψα κι'εγω Φλορα, οτι εχει ΚΑΠΟΙΕΣ που ειναι εξαιρετικες απομιμησεις (και ειναι δερμάτινες βεβαιως) αλλα μερικες ειναι πραγματικα πολυ κακες κοπιες και κανουν μπαμ. Ββεαια το ποσο αντεχουν και οι δυο δεν το γνωριζω γιατι δεν εχω ψωνισει ποτε.

Παντως θεωρω οτι αυτες που πουλανε στο δρομο ειναι απο τους ιδιους τους Κινεζους που πουλανε και στο ioffer, στο ****** ή στο ebay η αλλού. Σε αλλους κοστιζει 2 ευρω π.χ. η παραγωγη και σε αλλους 5-6 γι'αυτο και μπορει να διαφερουν οι λεπτομερειες.

Σχετικα με το ioffer παντως καποια κοπελα ειχε πει οτι καποιος παρελαβε αυτο που ειχε παραγγειλει και ειχε μεσα χαρτια ή κατι τετοιο.

...

Πολύ σωστά!

Αρκει να ειναι απλό ταχυδρομείο κ οχι μεσω κουριερ -γιατί αυτοι πρεπει να το εκτελωνίσουν. Τις δεκάδες φορές που εχω παρει καλλυντικά απο το strawberrynet κ ενα ζευγαρι μποτες εχω πληρώσει μονο δυο φορές απο 3ευρώ τελή εκτελωνισμου κ δεν έγραφε πανω gift αλλά ειχε την πραγματική τους αξία σε δολλάρια.

Να διαλέγεται παντα το απλό ταχυδρομέιο δηλαδή standard USPS οχι courier.

Καλαμαρακι σε τι αναφερεσαι; Λεγαμε για την Κινα. Εσυ λες για Αμερικη; Γιατι γραφεις USPS.

Αν μιλας για την Κινα, αυτο που γραφεις ειναι σιγουρο ή το συμπεραινεις επειδη ετυχε να μην πληρωσεις; ΑΝ εχεις καποιο λινκ και δε σου κανει κοπο βρες το μου σε παρακαλώ γιατι μ'ενδιαφερει πολυ.

Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Επιτέλους παράλαβα από javari.de!!!! Ηρθαν & τα τζιμποράκια μου μαζί και τα παπά από ΕΒΑΥ!!!! http://www.ebay.co.uk/itm/310343168098?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Σύνολο 6 ζευγάρια παπα η μικρή και έρχονται κι άλλα... Τί έχω κάνει φέτος με τα παπούτσια της μικρής??? Οργίασα!!!!

Θα τα σκίσω όλα, δε θα αφήσω δημοπρασία για δημοπρασία!!!!

QsCvp2.png

Απιστευτο!!!Πηραν τηλεφωνο σημερα στον αντρα μου και για ενα δεμα αξιας μολις 60 ευρω μαζι με τα μεταφορικα του ζητησαν φορο 3,5 το τελωνειο και σχεδον 65 ευρω θελει η UPS για εκτελωνισμο,εξοδα αποθηκευσης και παρακαλω...ακουστε εξοδα λεει μεταφορας απο Αθηνα για Ροδο :o ...ειναι απιστευτοι!!!!!Φυσικα τους ειπαμε να το στειλουν πισω....

Πολυ σωστα λοιπον ειπε καποιος οτι προκειται για τους ντ@β@τζ#δες των κουριερ.....:confused::mad:

Το συμπερασμα οπου ακουτε για UPS και αφορα παραγγελιες απο Αμερικη...φυγετε τρεχοντας!!!!

Λεω να τους στειλω ενα μειλ και να ενημερωσω το καταστημα....να ζητησω τα χρηματα η να μου το στειλουν με απλο ταχυδρομειο....να το προσπαθησω?

τι λετε?

γι αυτο πολλα σαιτ δε στελνουν Ελλαδα,τωρα καταλαβαινω το γιατι.....εχω κανει πολυ μεγαλυτερη παραγγελια με κουριερ οσο ημουν εξωτερικο..αλλα αυτο το ποσο....οχι,δεν τοχω ματακουσει.....

ΦΛΟΡΑ, θα μπορούσες να τελωνίσεις μόνη σου και να μην τους δώσεις ούτε ένα λεπτό. Δοκίμασε με την απλή αποστολή.

Επιτέλους παράλαβα από javari.de!!!! Ηρθαν & τα τζιμποράκια μου μαζί και τα παπά από ΕΒΑΥ!!!! http://www.ebay.co.uk/itm/310343168098?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Σύνολο 6 ζευγάρια παπα η μικρή και έρχονται κι άλλα... Τί έχω κάνει φέτος με τα παπούτσια της μικρής??? Οργίασα!!!!

Θα τα σκίσω όλα, δε θα αφήσω δημοπρασία για δημοπρασία!!!!

Η τιμή είναι απλά φοβερή, με γειά σας !!!!

Τώρα πότε θα τα βάλετε ολα αυτά είναι άλλο θέμα....:lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το Άμαζον έχει δεκάδες κριτικές, άλλες τα θάβουνε και άλλες τα λένε σούπερ, δε βρήκα άκρη

Έχουν τρελλαθεί τα ανίψια μου γμτ και τα έχω βρει με 17 ευρώ περίπου το ζευγάρι, δεν ξέρω τι να κάνω.

Καμμία άλλη να μας πει γνώμη?

καλημερα.Μπορεις να μου πεις το site ? ευχαριστω

Ετσι την πατάω.... Οι φοβερές τιμές, οι φανταστικές ποιότητες και δεν προλαβαίνω να πληρώνω την κάρτα!!! Τώρα έχω και αυτό για τον άντρα μέσω mum

http://www.ebay.co.uk/itm/140604831684?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Συντηρητικό λίγο, αλλά πολύ ευκολοφόρετο!!!

QsCvp2.png

εγώ είχα αγοράσει από ένα παραπλήσιο site τις ίδιες σε κοντές.. και σε πολύ καλύτερη τιμή..

κοίτα, αυθεντικές νομίζω δεν παίζει με τίποτα να είναι, οι δικές μου δεν είναι σίγουρα, όμως αν στις δείξω δεν θα το καταλάβεις με τίποτα.. το δέρμα τους άπαιχτο, τις φοράω τρία χρόνια δεν έχουν πάθει το παραμικρό.. αφού πήγα σε ένα μαγαζί που είχαν τις αυθεντικές και τις σύγκρινα μια ώρα.. έ δεν είχαν διαφορά..

θα σου έλεγα από που τις πήρα αλλά έχει κλείσει το site.. πάντως εγώ τις είχα πάρει 80 δολάρια..

edit.. βλέπω ότι το site στέλνει με EMS.. αν δεν λέω βλακεία νομίζω πως με αυτή στέλνουν οι Κινεζούληδες..

αυτό με το τελωνείο με προβλημάτισε που είπε η Acess γιατί αν είναι (στο επιστημονικής φαντασίας σενάριο όπου βρίσκω τα λεφτά και τις παίρνω :-) ) κολλήσουν στο τελωνείο ... εκεί θα μείνουν για πάντα ...!

:-D

με το αμαζον kai ebay ... αυτό που δεν μπορώ και για αυτό δεν έχω αγοράσει ποτε είναι αυτό με τους dealer το που στέλνει ποιος ποτε γιατί με τι ;;;

είναι για τον μικρό εγκέφαλο μου ένα παζλ για σκληρούς λύτες (και master στις αγορές δε με λες ) :-)

η αυθεντικότητα δεν με απασχολεί τόσο πολύ ! καθώς η αδερφή μου (άλλο χαιβάνι αυτή ) είχε αγοράσει από κάτι τυπους σε ένα σαιτ ένα ζευγάρι και καλα τυπου uggκαι ήταν πιο ελαφριές από παντόφλα ... τόσο ψεύτικες αποκλείεται να είναι ...αυτό θέλω να πω ! :-)

(σσ το sait έχει κλείσει ... αλλα πάλι τους θεωρώ ειλικρηνής έλεγαν ΤΥΠΟΥ ugg oxi ugg...)

να συνεισφέρω και κάτι στην κουβέντα πέραν του πόνου μου χαχαχαχ

αγόρασε ο γαμπρός μου από εδώ :

http://www.sunsky-online.com/

κάτι ακούστηκα και κάτι γκατζετοειδή ... αριστη ποιότητα , πολύ καλή επικοινωνία και καλό after sale ..!

Οι τιμές είναι πολύ καλές !

Γεια σας κοριτσόπουλα!

Ερώτηση για όποια μπορεί να βοηθήσει

Πόσο καιρό κρατάει η διαδικασία για να μπορέσεις να παραγγείλεις μέσω MUM αν υποθέσουμε πως ξεκινάω σήμερα διαδικασίες να εγγραφώ στην υπηρεσία.

εάν δεν σε έχουν απαντήσει ήδη , η διαδικασία περίπου θέλει 2 εργάσιμες το πολύ για να πάρεις την διεύθυνση στο e-mail σου.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

θα ηθελα να ρωτησω κατι τις πιο εμπειρες. Εκανα ενα καλαθι στο amazon.fr και αφου εχω βαλει τα στοιχεια της καρτας μου βλεπω οτι τελικα δεν με συμφερει και δεν προχωρω με την παραγγελια. Μπορειτε να μου πειτε γιατι μου χρεωσε την καρτα με 1€ για confirmation ? Tα οποια και δεν μου επεστρεψε !!!!

Επισης εχω κανει μια αγορα απο την crocs.eu Γιατι μου εμφανιζει στην καρτα οτι ειναι υπο εγκριση ? περιμενει να κανει dispatch το site ? H παραγγελια εγινε την Παρασκευη.

ευχαριστω

καλημερούδια κόρες !!!!

αυτό με το τελωνείο με προβλημάτισε που είπε η Acess γιατί αν είναι (στο επιστημονικής φαντασίας σενάριο όπου βρίσκω τα λεφτά και τις παίρνω :-) ) κολλήσουν στο τελωνείο ... εκεί θα μείνουν για πάντα ...!

:-D

με το αμαζον kai ebay ... αυτό που δεν μπορώ και για αυτό δεν έχω αγοράσει ποτε είναι αυτό με τους dealer το που στέλνει ποιος ποτε γιατί με τι ;;;

είναι για τον μικρό εγκέφαλο μου ένα παζλ για σκληρούς λύτες (και master στις αγορές δε με λες ) :-)

η αυθεντικότητα δεν με απασχολεί τόσο πολύ ! καθώς η αδερφή μου (άλλο χαιβάνι αυτή ) είχε αγοράσει από κάτι τυπους σε ένα σαιτ ένα ζευγάρι και καλα τυπου uggκαι ήταν πιο ελαφριές από παντόφλα ... τόσο ψεύτικες αποκλείεται να είναι ...αυτό θέλω να πω ! :-)

(σσ το sait έχει κλείσει ... αλλα πάλι τους θεωρώ ειλικρηνής έλεγαν ΤΥΠΟΥ ugg oxi ugg...)

να συνεισφέρω και κάτι στην κουβέντα πέραν του πόνου μου χαχαχαχ

αγόρασε ο γαμπρός μου από εδώ :

http://www.sunsky-online.com/

κάτι ακούστηκα και κάτι γκατζετοειδή ... αριστη ποιότητα , πολύ καλή επικοινωνία και καλό after sale ..!

Οι τιμές είναι πολύ καλές !

κοίτα αυτό που θα έκανα στην θέση σου είναι να τους έστελνα ένα mail ρωτώντας τους από που έρχονται οι μπότες.

αυτό που με μπερδεύει (εκτός του ότι δεν μπορώ να βρω τα στοιχεία τους που είναι register δηλαδή η εταιρεία τους) είναι αυτό που γράφει greece.biz

Οπότε τους ρωτάς από που έρχονται οι μπότες και αν έρχονται από χώρα που δεν είναι στην Ε.Ε αν μπορούν να στις στείλουν με απλό ταχυδρομείο.

Πάντως στο ebay κατά διαστήματα μπορείς να πετύχεις ευκαιρίες π.χ πριν μερικές μέρες παρακολουθούσαμε ένα ζευγάρι ugg καινούργιες, βέβαια δεν ήταν το ίδιο σχέδιο με ξεφτίλα τιμή το νούμερο ήταν 41 και έκλαιγα που φοράω 38:lol::lol:

Αφού δεν τις βιάζεσαι ίσως θα μπορούσες να το κοιτάζεις και εκεί

το ότι σε μπερδεύει η διαδικασία και ο τρόπος ψαξίματος είναι........ λεπτομέρειες υπάρχουν ένα σωρό άτομα εδώ που μπορούν να σε βοηθήσουν :lol::lol: just ask for help !!!:wink:

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!

Μπορει να ειναι χιλιοειπωμενο για το αμαζον, αλλα εγω δε το ηξερα!!!!

ουτε και εγω την γκινια μου τσαμπα τις πεταγα τοσα λαφτα οχι οτι θα παρω ποτε την επιστροφή αλλα λεμε!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...