Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Λοιπον εγινε κατι πολυ κουλο με το amazon uk...

Εβαλα παραγγελια, 3 πραγματα. Αρχισαν να φευγουν ενα-ενα, κ μου εστελναν μειλ οτι η παραγγελια εγινε dispatched, τα γνωστα. Κ παρατηρησα οτι με χρεωνε 1-2 λιρες παραπανω απο αυτο που συμφωνησα σε καθε τεμαχιο.

Τους εστειλα μειλ κ τι μου απαντησαν.... Οτι το δικο τους ΦΠΑ ειναι 20% ενω της Ελλαδας 23% κ αυτοι υπολογιζουν της Ελλαδας!! Οποτε ολα ειναι 3% πιο ακριβα!

Κ λεω εγω τωρα.... Δηλαδη, μπορω να βαζω τις αποδειξεις αυτες στην εφορια?

Γινεται αυτο γιατι η εταιρια εχει εδρα κ στην Ελλαδα? Γιατι αν δεν εχει δε μπορω να το καταλαβω!:shock:

Γιατι να πληρωσω ελληνικο ΦΠΑ στην Αγγλια?

Σας εχει τυχει? Εμενα ποτε σε κανενα αλλο σαιτ, κ ψωνιζω 10 χρονια απο νετ...

Χιλιοειπωμένο... ΠΑΝΤΑ πληρώναμε με ΦΠΑ Ελλάδος στο Άμαζον, έχει ελληνικό ΑΦΜ και οι αποδείξεις μπαίνουν κανονικά στη φορολογική δήλωση...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε παρομοια περιπτωση που εκανα επιστροφη στο melinamay και ειχα πληρωσει με paypal δεν ειχα κανενα προβλημα...μετα απο 30 μερες περιπου που εκανα την αγορα ειχαν βαλει τα χρηματα στο λογαριασμο μου στο paypal -3ευρω που ειναι τα εξοδα επιστροφης

ευχαριστω! εφυγεεε

καλημερα, πως ειναι σε φορμα; τα μεγεθη στο size chart ειναι οπως τα λεει;

εντιτ: τελεια ειναι δε ξερεις τι να διαλεξεις!

ναι είναι τέλεια! ο μικρός μου τα λατρεύει!

η φόρμα τους είναι εξαιρετικά άνετη καθώς τα μεγέθη τους όπως θα παρατήρησες καλύπτουν ένα εύρος από νούμερα

π.χ. ο νικόλας μου τώρα φοράει το 24 οπότε του πήρα το small...αν ακολουθήσεις το size chart δεν θα έχεις θέμα

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Απιστευτο!!!Πηραν τηλεφωνο σημερα στον αντρα μου και για ενα δεμα αξιας μολις 60 ευρω μαζι με τα μεταφορικα του ζητησαν φορο 3,5 το τελωνειο και σχεδον 65 ευρω θελει η UPS για εκτελωνισμο,εξοδα αποθηκευσης και παρακαλω...ακουστε εξοδα λεει μεταφορας απο Αθηνα για Ροδο :o ...ειναι απιστευτοι!!!!!Φυσικα τους ειπαμε να το στειλουν πισω....

Πολυ σωστα λοιπον ειπε καποιος οτι προκειται για τους ντ@β@τζ#δες των κουριερ.....:confused::mad:

Το συμπερασμα οπου ακουτε για UPS και αφορα παραγγελιες απο Αμερικη...φυγετε τρεχοντας!!!!

Λεω να τους στειλω ενα μειλ και να ενημερωσω το καταστημα....να ζητησω τα χρηματα η να μου το στειλουν με απλο ταχυδρομειο....να το προσπαθησω?

τι λετε?

γι αυτο πολλα σαιτ δε στελνουν Ελλαδα,τωρα καταλαβαινω το γιατι.....εχω κανει πολυ μεγαλυτερη παραγγελια με κουριερ οσο ημουν εξωτερικο..αλλα αυτο το ποσο....οχι,δεν τοχω ματακουσει.....

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Γεια σας κοριτσόπουλα!

Ερώτηση για όποια μπορεί να βοηθήσει

Πόσο καιρό κρατάει η διαδικασία για να μπορέσεις να παραγγείλεις μέσω MUM αν υποθέσουμε πως ξεκινάω σήμερα διαδικασίες να εγγραφώ στην υπηρεσία.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

ναι είναι τέλεια! ο μικρός μου τα λατρεύει!

η φόρμα τους είναι εξαιρετικά άνετη καθώς τα μεγέθη τους όπως θα παρατήρησες καλύπτουν ένα εύρος από νούμερα

π.χ. ο νικόλας μου τώρα φοράει το 24 οπότε του πήρα το small...αν ακολουθήσεις το size chart δεν θα έχεις θέμα

ok, ευχαριστω! εμενα φορανε 25-26 οποτε παω για το medium, ελπιζω μονο να μην ειναι πολυυ ανετο (γιατι παει μεχρι 27 το medium απο οτι ειδα)

Βρε κοριτσια κάποια στιγμη είχε αναφερθει ένα μαγαζί αγγλικό που είχε ρουχαλάκια για μωρα εως 24 μηνων σε καλές τιμές...

ποιό ηταν???

Αν δεν κανω λάθος είχε παρει απο εκεί το καλαμαρακι μας για δωρα βαφτισης για τη μαμα της...

οτι θυμαμαι χαίρομαι αλλά το μαγαζί δεν το θυμάμαι!!!:P

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια θα μπορουσε καποια να με βοηθησει?

Θελω να παρω κατι πραγματα απο amazon.uk και πιο συγκεκριμενα 2 καρεκλακια αυτοκινητου και μωρομαντιλα 12 πακετα ξερετε αν θα πρεπει να πληρωσω τελωνειο?

Ευχαριστω πολυ

as1cE_P0g410010MTY0ZHwyNTZkfHlvdXIgdGV4dA.gifr8jYp3.png

Θελω να παρω κατι πραγματα απο amazon.uk και πιο συγκεκριμενα 2 καρεκλακια αυτοκινητου και μωρομαντιλα 12 πακετα ξερετε αν θα πρεπει να πληρωσω τελωνειο?

Ευχαριστω πολυ

οχι δεν πληρωνεις τελωνειο αρκει να σου τα στελνει το amazon. uk ;););)

Καλησπέρα!

Ξερει καμια ή κανένας ;) που θα μπορούσα να βρω επώνυμες τσάντες (πχ λουι βιτόν) σε πολύ καλές τιμές?Ακόμα και πολύ καλή απομίμιση δε θα με χάλαγε;)

Καλησπέρα!

Ξερει καμια ή κανένας ;) που θα μπορούσα να βρω επώνυμες τσάντες (πχ λουι βιτόν) σε πολύ καλές τιμές?Ακόμα και πολύ καλή απομίμιση δε θα με χάλαγε;)

www.ioffer.com

παρα πολυ καλες απομιμησεις....

Διαφημίσεις

Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα και το λέω πάλι με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω χρόνο να βρω λινκ.

Σε αγορές από Κινα ΔΕΝ πληρώνουμε τελωνείο γιατί οι χώρες μας έχουν συνάψει εμπορική συμφωνία.

Εξ ου και τα 3 ευρώ στο ταχυδρομείο.

Αν αφορά συγκεκριμένα αντικείμενα ή μέχρι ένα ορισμένο ποσό δεν το γνωρίζω.

Και απ΄' όσο θυμάμαι καμμία κοπέλα που έχει ψωνίσει από Κινα δεν τη σταμάτησε τελωνείο, σωστά?

Δεν νομιζω να ισχυει τετοιο πραγμα. Η κορη της κολλητης μου που ανοιξε επιχειρηση και πηρε μερος του εξοπλισμου απο Κινα πληρωσε κανονικοτατα τελωνειο. Επισης ξερω κοπελα (εδω στο φορυμ το εγραψε) που πληρωσε με κουριερ τελωνειο. Η εμπορικη συμφωνια αφορα μονο απλο ταχυδρομειο; Δεν πιστευω.

...

Τους εστειλα μειλ κ τι μου απαντησαν.... Οτι το δικο τους ΦΠΑ ειναι 20% ενω της Ελλαδας 23% κ αυτοι υπολογιζουν της Ελλαδας!! Οποτε ολα ειναι 3% πιο ακριβα!

...

Ευχαριστω πολυ

Καντε ενα κοπο να δειτε και στην αναζητηση. Εχουν γραφτει πολλες φορες.

Καλησπέρα!

Πιο ακριβα θα πληρωσεις τις απομιμησεις απο νετ. Στην Ερμου ή στην Πατησιων μπορει να βρεις εξαιρετικες που δεν το παιρνει ειδηση κανεις (αν και ολοι ξερουν οτι σχεδον κανεις που κραταει louis Vuitton δεν ειναι αυθεντικη!!! Μην κοροϊδευομαστε. Οποτε ποιο το νοημα; :D )

κοριτσια, εχετε αγορασει ταπετσαρια δωματιου απο καπου?? οχι για παιδικο..αλλα για το δικο μας υπνοδω,ατιο

Ναι εχω παρει και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη. Θα ψαξω στο feedback να τους βρω γιατι πηρα πριν απο 2 χρονια.

να κάμνω μια ερωτηξης ....;

έχει ψωνίσει καμία σας από εδώ :

http://www.uggbootsgreece.biz/

ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ... δεν υπάρχει σάλιο αλλα σε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας όπου πες τα βρίσκω (αρχες 2012 τέλη 2013 και με την ελπίδα ότι δεν θα έχει κλείσει :-) :-) ) ...! έχει ψωνίσει όμως καμια σας ...!;;;

Ευχαριστω πολυ

Αρκεί να διαλέξεις ως πωλητή το αμαζον τοτε σιγουρα θα στα στειλει, βεβαια το τελευταιο διαστημα σταμάτησε να στέλνει ογκώδη αντικέιμενα οπως καθισματακια κ.α αλλά δοκιμασε το βαζοντας το στο καλάθι σου κ προχωροντας την παραγγελία μεχρι πριν πατησεις place your order

Στην υπογραφή μου στο θεμα οδηγίες για ολα εχει τον τροπο για να διαλέξεις μονο το αμαζον ως πωλητή.

Καλά ψώνια

Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα και το λέω πάλι με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω χρόνο να βρω λινκ.

Σε αγορές από Κινα ΔΕΝ πληρώνουμε τελωνείο γιατί οι χώρες μας έχουν συνάψει εμπορική συμφωνία.

Εξ ου και τα 3 ευρώ στο ταχυδρομείο.

Αν αφορά συγκεκριμένα αντικείμενα ή μέχρι ένα ορισμένο ποσό δεν το γνωρίζω.

Και απ΄' όσο θυμάμαι καμμία κοπέλα που έχει ψωνίσει από Κινα δεν τη σταμάτησε τελωνείο, σωστά?

Πολύ σωστά!

Αρκει να ειναι απλό ταχυδρομείο κ οχι μεσω κουριερ -γιατί αυτοι πρεπει να το εκτελωνίσουν. Τις δεκάδες φορές που εχω παρει καλλυντικά απο το strawberrynet κ ενα ζευγαρι μποτες εχω πληρώσει μονο δυο φορές απο 3ευρώ τελή εκτελωνισμου κ δεν έγραφε πανω gift αλλά ειχε την πραγματική τους αξία σε δολλάρια.

Να διαλέγεται παντα το απλό ταχυδρομέιο δηλαδή standard USPS οχι courier.

να κάμνω μια ερωτηξης ....;

έχει ψωνίσει καμία σας από εδώ :

http://www.uggbootsgreece.biz/

ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ... δεν υπάρχει σάλιο αλλα σε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας όπου πες τα βρίσκω (αρχες 2012 τέλη 2013 και με την ελπίδα ότι δεν θα έχει κλείσει :-) :-) ) ...! έχει ψωνίσει όμως καμια σας ...!;;;

τς τς τς τι νούμερο φοράς κοπελιά ??? :D:D

για να απαντήσω και στην ερώτηση σου δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην ψωνίσει κάποιος από εκεί εφόσον δέχεται paypal είναι ασφαλές τουλάχιστον για τα λεφτά σου το αν είναι γνήσιες το βλέπουμε σε δεύτερο χρόνο :lol::lol:

www.ioffer.com

παρα πολυ καλες απομιμησεις....

flora εχεις αγορασει απο ioffer? θελω να παρω, αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα προιοντα

ειχα ρωτησει πριν λιγο καιρο κ εγω στο φορουμ

τς τς τς τι νούμερο φοράς κοπελιά ??? :D:D

για να απαντήσω και στην ερώτηση σου δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην ψωνίσει κάποιος από εκεί εφόσον δέχεται paypal είναι ασφαλές τουλάχιστον για τα λεφτά σου το αν είναι γνήσιες το βλέπουμε σε δεύτερο χρόνο :lol::lol:

άσε Access ερωτεύτηκα :-) :-) :-)http://www.uggbootsgreece.biz/ugg-boots-bailey-button-triplet1873black-p-42.html

40 φοράω ... πόδι βατραχοπέδιλο !

ΟΚ αρα εφόσον δλδ σε μια αγορα σε ένα sait βλέπω pay pal να μην ανησυχώ

απλα μου φάνηκε too good to be true

στην Ελβετία αυτό έκανα 350 φραγκα ...και αφού τα δοκήμασα έπαθα τη συγκοπή !

και εγκατέλειψα το όνειρο

άσε Access ερωτεύτηκα :-) :-) :-)http://www.uggbootsgreece.biz/ugg-boots-bailey-button-triplet1873black-p-42.html

40 φοράω ... πόδι βατραχοπέδιλο !

ΟΚ αρα εφόσον δλδ σε μια αγορα σε ένα sait βλέπω pay pal να μην ανησυχώ

απλα μου φάνηκε too good to be true

στην Ελβετία αυτό έκανα 350 φραγκα ...και αφού τα δοκήμασα έπαθα τη συγκοπή !

και εγκατέλειψα το όνειρο

ωραίο πατούμενο !!!

γιες όταν βλέπεις paypal σε κάποιο σαιτ δεν υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση που δεν έρθουν τα πράγματα σου και τους αναφέρεις τις λέξεις case paypal κάνουν τούμπες:wink:

Στο συγκεκριμένο site τα μεταφορικά λέει είναι 20 δολάρια Αυστραλίας καλή τιμή για μεταφορικά.

αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι που βρίσκεται αυτό το site η χώρα αποστολής οπότε αν και όταν αποφασίσεις κοίτα το καλλίτερα μην έχεις πρόβλημα με το τελωνείο ;)

σε ρώτησα για το νούμερο γιατί στο ebay έχει αρκετές σε καλή τιμή και αν το νούμερο είναι "δύσκολο" έχει αρκετές ευκαιρίες ρίξε μια ματιά και εκεί

ok, ευχαριστω! εμενα φορανε 25-26 οποτε παω για το medium, ελπιζω μονο να μην ειναι πολυυ ανετο (γιατι παει μεχρι 27 το medium απο οτι ειδα)

Καλησπέρα κοριτσάκι!

Δοκίμασα του μικρού το child small (2-3 ετών) ο οποίος τώρα περνά στο 24 και του είναι ΠΟΛΥ άνετα! Σωστό λοιπόν το size chart ότι είναι για 24-25...θα μας βγάλει τον χειμώνα :cool:

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

flora εχεις αγορασει απο ioffer? θελω να παρω, αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα προιοντα

ειχα ρωτησει πριν λιγο καιρο κ εγω στο φορουμ

ναι bebutsiko εχω παρει και τωρα ετοιμαζομαι να παραγγειλω αλλη μια....

annagrig δεν θα συμφωνησω μαζι σου,δεν εχουν καμμια σχεση με αυτες της Ερμου,εχω παρει κι απο κει και ξερω....

συν οτι παντα παιρνω δερματινες...δινω κατι παραπανω βεβαια

ναι bebutsiko εχω παρει και τωρα ετοιμαζομαι να παραγγειλω αλλη μια....

annagrig δεν θα συμφωνησω μαζι σου,δεν εχουν καμμια σχεση με αυτες της Ερμου,εχω παρει κι απο κει και ξερω....

συν οτι παντα παιρνω δερματινες...δινω κατι παραπανω βεβαια

Δεν ξέρω αν φέρνουν με αυτές της Ερμού αλλά ένα τζαζ με τις δερμάτινες έχω και εγώ, φιλενάδα συμφωνώ μαζί σου. Και για να το λες εσύ ότι δεν έχουν σχέση, ξανασυμφωνώ !!!!

Αύριο μάλλον έρχεται ο ξάδερφος .........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...