Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

αααα,μαλιστα...

κ σε περιπτωση που τα μεταφορικα ηταν δωρεαν?εχεις ιδεα?(γιατι αυτοι οι κινεζουληδες τα χουν κ για κραχτη τα free P&P ,αλλα φοβαμαι πως δε θα ναι διατεθειμενοι να σου ξαναπληρωσουν αποστολη για να γλυτωσεις εσυ τελωνειο,ε?:?)

...

Συνηθως βαζουν οπως πολυ σωστα ειπες free P&P για κραχτη αλλα αν δεις στις πωλησεις τους μπορει να βρεις ακριβως το ιδιο αντικειμενο, με την ιδια ακριβως τιμη αλλα το ποσο να ειναι μοιρασμενο μεταξυ αξιας και μεταφορικων. Το πολυ-πολυ να πληρωσεις τα μεταφορικα που θα σου πουν, αλλα για δωρεαν χλωμο το βλεπω. :(

... (όταν έχω χρήματα, να τα βρω πού δεν ξέρω, αλλά τέσπα...)

Γιατι εισαι υπερβολικη; Μετα απο τους φορους που θα πληρωσουμε, ξερεις ποσα δινουν στη μαυρη για ενα καλο νεφρο;;; :lol::lol::cry::cry:

Περαστικα μας. :-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω ψωνλησει τόσα πράγματα τελευταία που δεν ξέρω τί περιμένω!!!

Ο ταχυδρόμος έφερε 3 ειδοποιήσεις και δεν ξέρω τί θα δω όταν ανοίξω τα δεματάκια μου...

Μάλλον έχω χάσει τη μπάλα και πρέπει να κάνω ένα διάλειμα!!!

Χτεσινή αγορά:

http://www.ebay.co.uk/itm/120776502223?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

τώρα στοπ....!!!!

QsCvp2.png

Πολυ ωραιο <Φιφιτσα! Με γεια! :D

Γιατι ομως χτυπας ενδιαμεσα και δν περιμενςι στο τελςο. Ετσι ανεβαζεις την τιμη.

Αγορομάνες ζητώ τα φώτα σας.

Θέλω να αγοράσω αθλητικά παπούτσια Dinosoles, αυτά που έχουν δεινόσαυρους.

Στην Καλαμάτα δεν τα έχω δει σε φυσικό μαγαζί για να έχω άποψη.

Στο ebay κυκλοφορούν διάφορα αλλά έχω τις εξής απορίες

1. Έχετε μείνει ευχαριστημένες από ποιότητα όσες αγοράσατε?

2. Έχουν στενή ή φαρδιά φόρμα?

3. Μυρίζουν? 1-2 Ζευγάρια είδα να είναι δερμάτινα, τα άλλα είναι σουέντ ή συνθετικό.

Επειδή θέλω 3 ζευγάρια, (μάλλον 26,27,28), σκέπτομαι να πάρω ένα 27άρι για αρχή, να δω πως είναι και μετά ανάλογα να ψωνίσω τα άλλα δύο.

Και φυσικά όποια αγόρασε και μου προτείνει και μαγαζί ή πωλητή θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα

Για dinosoles δες εδω http://www.shoesforkids.co.uk/size12boys.asp

Επειδη κι εμεις εχουμε θεμα με τους δεινοσαυρους του ειχα παρει πεδιλακι το οποιο το καταευχαριστηθηκε (για την ακριβεια δεν το εβγαλε απο τα ποδια του)...τωρα για κλειστο παπουτσι δεν ξερω να σου πω!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Εντωμεταξυ η παραγγελια απο eastend δεν εχει ερθει ακομα (εχει αποσταλλει 05/09) και εχουν αρχισει να με ζωνουν τα φιδια οτι καποιος την τζουρνεψε εκτος και εαν τους την γυρισαν πισω γιατι ειχα παραγγειλει ενα αποσμητικο....σημερα τους εστειλα Mail να δω τι θα με πουν...ευτυχως εχω πληρωσει με paypal!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Παρήγγειλα τα παντοφλάκια από Inch blue στις 12/09 και παρέλαβα σήμερα :)

http://www.inch-blue.com/uk/product/car-chocblue

κουκλίστικα όπως πάντα!

καλημέρα :)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Παρήγγειλα τα παντοφλάκια από Inch blue στις 12/09 και παρέλαβα σήμερα :)

http://www.inch-blue.com/uk/product/car-chocblue

κουκλίστικα όπως πάντα!

καλημέρα :)

καλημερα, πως ειναι σε φορμα; τα μεγεθη στο size chart ειναι οπως τα λεει;

εντιτ: τελεια ειναι δε ξερεις τι να διαλεξεις!

γεια σας κοριτσια, ειμαι καινουρια στις αγορες μεσω internet κ εχω αποριες.... αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα ημουν πολυ υποχρεωμένη...

τα Η&Μ στην ελλαδα δεν εχουν online καταστημα, στην Αγγλια που εχουν γιατι δεν μπορω να παραγειλλω??? ακομα, ο αντρας μου θελει να αγορασουμε αυτο το καροτσι....http://www.ebay.com/itm/Jeep-Liberty-Limited-Urban-Terrain-Jogging-Stroller-Kid-/130576686477?pt=Strollers&hash=item1e66fa1d8d αξιζει τον κοπο να πληρωσουμε τοσα μεταφορικα? στο εντομεταξυ αυτο το σιγκεκριμενο δεν υπαρχει στην Ελλαδα...

κορίτσια βοήθεια γιατί τα έχω πάρει άσχημα.

παρήγγειλα απο Mothercare πράγματα αξίας 340 λιρών. Στην ισοτιμία που έκανα μου βγήκαν 391 ευρώ και αυτοί που δέσμευσαν στην κάρτα 423 ευρώ. Πώς είναι δυνατόν? :confused:

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, ειμαι καινουρια στις αγορες μεσω internet κ εχω αποριες.... αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα ημουν πολυ υποχρεωμένη...

τα Η&Μ στην ελλαδα δεν εχουν online καταστημα, στην Αγγλια που εχουν γιατι δεν μπορω να παραγειλλω??? ακομα, ο αντρας μου θελει να αγορασουμε αυτο το καροτσι....http://www.ebay.com/itm/Jeep-Liberty-Limited-Urban-Terrain-Jogging-Stroller-Kid-/130576686477?pt=Strollers&hash=item1e66fa1d8d αξιζει τον κοπο να πληρωσουμε τοσα μεταφορικα? στο εντομεταξυ αυτο το σιγκεκριμενο δεν υπαρχει στην Ελλαδα...

Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι το Η+Μ δεν στέλνει άμεσα στην Ελλάδα. Είτε με πέρσοναλ σόπερ, είτε με MUM.

Το καρότσι το κοιτάς στο αμερικάνικο άμαζον, δεν είναι καλή λύση εκεί, θα δεις τελωνείο σίγουρα.

Δες στο αγγλικό ΕΒΑΥ και στα μαγαζιά της λίστας.

παρήγγειλα απο Mothercare πράγματα αξίας 340 λιρών. Στην ισοτιμία που έκανα μου βγήκαν 391 ευρώ και αυτοί που δέσμευσαν στην κάρτα 423 ευρώ. Πώς είναι δυνατόν? :confused:

Αυτό το ποσό αφορά την συγκεκριμένη συναλλαγή ? Πάρε την τράπεζά σου τηλέφωνο !!!

Σέκος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Εντωμεταξυ η παραγγελια απο eastend δεν εχει ερθει ακομα (εχει αποσταλλει 05/09) και εχουν αρχισει να με ζωνουν τα φιδια οτι καποιος την τζουρνεψε εκτος και εαν τους την γυρισαν πισω γιατι ειχα παραγγειλει ενα αποσμητικο....σημερα τους εστειλα Mail να δω τι θα με πουν...ευτυχως εχω πληρωσει με paypal!

Εγω που ειχα βαλει σπρευ στην παραγγελια μου, δεν μου τα δεχοταν το συστημα και αναγκαστικά τα εβγαλα.

...ακομα, ο αντρας μου θελει να αγορασουμε αυτο το καροτσι....http://www.ebay.com/itm/Jeep-Liberty-Limited-Urban-Terrain-Jogging-Stroller-Kid-/130576686477?pt=Strollers&hash=item1e66fa1d8d αξιζει τον κοπο να πληρωσουμε τοσα μεταφορικα? στο εντομεταξυ αυτο το σιγκεκριμενο δεν υπαρχει στην Ελλαδα...

Αυτο το λινκ ειναι απο Αμερικη και δε γραφει μεταφορικα για Ελλαδα. Οπως και να'χει , σε κατι τοσο ογκωδες το τελωνειο θα φροντισει να το ξαψαχνισει!. :(

Εχεις επιλεξει να κανει τη μετατροπη το paypal ή η τραπεζα της καρτας σου;

αχ κορίτσια μου, πήρα τηλέφωνο και μου το είπαν απο την τράπεζα. Δεν χρησιμοποιώ στο Mothercare paypal . Την ισοτιμία την κάνει η τράπεζα, η οποία μου είπε μάλιστα ότι όσο είναι δεσμευμένο το ποσό δεν μπορούν να δουν ισοτιμίες κτλ. Τι μπορώ να κάνω τώρα?

Lr4cp2.pngIP5up2.png

μια ερωτηση για τις πιο εμπειρες του πειπαλ: θελω να αγορασω κατι απο μελιναμει, με συμφερει να πληρωσω αντικαταβολη ή πειπαλ λετε; Σκεφτομαι καλυτερα πειπαλ, γιατι στην περιπτωση που το επιστρεψω και δε μου επιστρεψουν τα λεφτα, να το κυνηγησω μεσω πειπαλ, σωστο; σε προστατευει το πειπαλ σε αυτη την περιπτωση;

μια ερωτηση για τις πιο εμπειρες του πειπαλ: θελω να αγορασω κατι απο μελιναμει, με συμφερει να πληρωσω αντικαταβολη ή πειπαλ λετε; Σκεφτομαι καλυτερα πειπαλ, γιατι στην περιπτωση που το επιστρεψω και δε μου επιστρεψουν τα λεφτα, να το κυνηγησω μεσω πειπαλ, σωστο; σε προστατευει το πειπαλ σε αυτη την περιπτωση;

Κοίτα, όπου έχει πέιπαλ, δεν το συζητώ, το επιλέγω πάντα, και σε ελληνικά σάιτ. Έτσι έβγαλα άκρη και με το pharmacy4u δηλαδή, αλλιώς ακόμα στα τηλέφωνα θα είμασταν.

Για την επιστροφή που λες, τι αναφέρει το σάιτ ? Δέχεται επιστροφές και τι αναφέρει σχετικά ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Κοίτα, όπου έχει πέιπαλ, δεν το συζητώ, το επιλέγω πάντα, και σε ελληνικά σάιτ. Έτσι έβγαλα άκρη και με το pharmacy4u δηλαδή, αλλιώς ακόμα στα τηλέφωνα θα είμασταν.

Για την επιστροφή που λες, τι αναφέρει το σάιτ ? Δέχεται επιστροφές και τι αναφέρει σχετικά ?

λεει οτι δεχεται επιστροφες και θα πιστωθουν τα χρηματα εντος 20-25 ημερων, αλλα δεν εχω πολυ εμπιστοσυνη..με το πειπαλ πιο σιγουρα ετσι;

τι ειχε γινει με το pharmacy4u, ειχε κανει νερα και ανοιξες κεις και σου εδωσαν τα λεφτα τελικα;

Μιας που πιασατε το θέμα που πονάει με το τελωνείο,να ρωτήσω δυο πράγματα;

Έχω παρατηρησει απο όσα έχετε γράψει εδώ κατα καιρούς ότι Όταν Μιλάμε για τελωνείο απο Κίνα,Χονγκ Κονγκ,γενικά εκείνη την πλευρά,το τελωνείο είναι συνήθως σε χαμηλά ποσά τύπου 3 ευρώ,σωστά;

Γιατί σκέφτομαι να χτυπησω μια προσφορά Αλλα μη μου βγει ο κούκος αηδόνι..

Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα και το λέω πάλι με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω χρόνο να βρω λινκ.

Σε αγορές από Κινα ΔΕΝ πληρώνουμε τελωνείο γιατί οι χώρες μας έχουν συνάψει εμπορική συμφωνία.

Εξ ου και τα 3 ευρώ στο ταχυδρομείο.

Αν αφορά συγκεκριμένα αντικείμενα ή μέχρι ένα ορισμένο ποσό δεν το γνωρίζω.

Και απ΄' όσο θυμάμαι καμμία κοπέλα που έχει ψωνίσει από Κινα δεν τη σταμάτησε τελωνείο, σωστά?

Για dinosoles δες εδω http://www.shoesforkids.co.uk/size12boys.asp

Επειδη κι εμεις εχουμε θεμα με τους δεινοσαυρους του ειχα παρει πεδιλακι το οποιο το καταευχαριστηθηκε (για την ακριβεια δεν το εβγαλε απο τα ποδια του)...τωρα για κλειστο παπουτσι δεν ξερω να σου πω!

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το Άμαζον έχει δεκάδες κριτικές, άλλες τα θάβουνε και άλλες τα λένε σούπερ, δε βρήκα άκρη

Έχουν τρελλαθεί τα ανίψια μου γμτ και τα έχω βρει με 17 ευρώ περίπου το ζευγάρι, δεν ξέρω τι να κάνω.

Καμμία άλλη να μας πει γνώμη?

Λοιπον εγινε κατι πολυ κουλο με το amazon uk...

Εβαλα παραγγελια, 3 πραγματα. Αρχισαν να φευγουν ενα-ενα, κ μου εστελναν μειλ οτι η παραγγελια εγινε dispatched, τα γνωστα. Κ παρατηρησα οτι με χρεωνε 1-2 λιρες παραπανω απο αυτο που συμφωνησα σε καθε τεμαχιο.

Τους εστειλα μειλ κ τι μου απαντησαν.... Οτι το δικο τους ΦΠΑ ειναι 20% ενω της Ελλαδας 23% κ αυτοι υπολογιζουν της Ελλαδας!! Οποτε ολα ειναι 3% πιο ακριβα!

Κ λεω εγω τωρα.... Δηλαδη, μπορω να βαζω τις αποδειξεις αυτες στην εφορια?

Γινεται αυτο γιατι η εταιρια εχει εδρα κ στην Ελλαδα? Γιατι αν δεν εχει δε μπορω να το καταλαβω!:shock:

Γιατι να πληρωσω ελληνικο ΦΠΑ στην Αγγλια?

Σας εχει τυχει? Εμενα ποτε σε κανενα αλλο σαιτ, κ ψωνιζω 10 χρονια απο νετ...

Σε παρομοια περιπτωση που εκανα επιστροφη στο melinamay και ειχα πληρωσει με paypal δεν ειχα κανενα προβλημα...μετα απο 30 μερες περιπου που εκανα την αγορα ειχαν βαλει τα χρηματα στο λογαριασμο μου στο paypal -3ευρω που ειναι τα εξοδα επιστροφης

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Εβαλα παραγγελια, 3 πραγματα. Αρχισαν να φευγουν ενα-ενα, κ μου εστελναν μειλ οτι η παραγγελια εγινε dispatched, τα γνωστα. Κ παρατηρησα οτι με χρεωνε 1-2 λιρες παραπανω απο αυτο που συμφωνησα σε καθε τεμαχιο.

Τους εστειλα μειλ κ τι μου απαντησαν.... Οτι το δικο τους ΦΠΑ ειναι 20% ενω της Ελλαδας 23% κ αυτοι υπολογιζουν της Ελλαδας!! Οποτε ολα ειναι 3% πιο ακριβα!

Γινεται αυτο γιατι η εταιρια εχει εδρα κ στην Ελλαδα? Γιατι αν δεν εχει δε μπορω να το καταλαβω!:shock:

Δες λίγες σελίδες πιο πίσω.

Κάτι είχε αναφέρει το kalamaraki νομίζω, ότι έβαλε τις αποδείξεις κανονικά

Bρε κορίτσια η παραγγελία από Gymboree που έφυγε από Αμερική 9/9 ήρθε σήμερα και αυτή που έφυγε 30/8 δεν έχει έρθει. Να στείλω mail ζητώντας τους τί;

Η παραγγελία μου που έφυγε 25/8 δεν έχει έρθει ακόμα (αλλά ουτε η παραγγελία μου που έφυγε 8/9). Θα σου πουν να περιμένεις 20 εργάσιμες ημέρες και μετά θα επιστρέψουν τα χρήματα.

ναι ναι στις αποδείξεις που σου έρχονται απο αμαζον θα δεις ότι υπάρχει ΑΦΜ οπότε μπαίνουν κανονικότατα.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Η παραγγελία μου που έφυγε 25/8 δεν έχει έρθει ακόμα (αλλά ουτε η παραγγελία μου που έφυγε 8/9). Θα σου πουν να περιμένεις 20 εργάσιμες ημέρες και μετά θα επιστρέψουν τα χρήματα.

Μα εγώ θέλω τα ρούχα μου δεν θέλω τα λεφτά....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...