Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Νομιζω οτι αυτο εκανε. Γιατι ειπε οτι εβαλε τη διευθυνση που της εδωσε το MUM. Απο ver δε βαζουμε εμεις παραγγελιες. Μονο τα λινκ στον ξαδερφο στελνουμε.

Παντως, εμενα ειναι το αγαπημενο μου μαγαζι! Ο,τι εχω παρει ειναι υπεροχο και απο ποιοτητα και απο φιγουρα. Και ειδικα, τα κομματια sale τα εχει καλες τιμες.

Βεβαια, δε ξερω αν τη συμφερει αυτο που εκανε η κοπελα. Δλδ, να βαλει MUM μονο για αυτο. Γιατι πολλα κομματια τα εχει και το ελληνικο la redoute, πιο ακριβα βεβαια απο το αγγλικο verd....

Τα χρηματα σιγουρα θα επιστραφουν, γιατι το ιδιο ειχα κανει κι εγω την πρωτη φορα, αλλα με ελληνικη διευθυνση.Δε ηξερα....δε ρωταγα? :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια....μια μικρη βοηθεια παλι....

ο συζυγος παρηγγειλε εξ αμερικης και ερχονται με UPS...τι παιζει μ αυτην και το τελωνειο...δεν ειναι μεγαλο το ποσο...60Ε

α..και κατι αλλο,για τα ραβασακια απο το τελωνειο....σου ρχονται σε γραμμα πριν παραλαβεις η πληρωνεις στην παραλαβη?

Σας ευχαριστω!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Η κοπελα ειπε οτι δεν εχει πληρωσει ακομα γιατι δεν ειχε χρηματα στην προπληρωμενη. Απλα πατησε το buy it now

Συμφωνα με αυτα που γραφεις σωστα μου τα ειπαν. Δικιο ειχαν τελικα.

Αφου ισχυει αυτο που εκανα bold σημαινει οτι υπαγομαστε στην δευτερη κατηγορια. Οταν σου στελνει το Gymboree π.χ. που δεν ειναι ιδιωτης και εχεις πληρωσει πας στην κατηγορια των 22 ευρω (ή 40 δολλαρια τοτε που μου το ειπαν, αναλογως των οδηγιων ή της ισοτιμιας) οποτε πληρωνεις φορο.

Αρα ειχα δικιο. Ετσι ακρβως ειναι! :(:(:(

κορίτσια, τις πλήρωσα χθες κ έρχονται. Τον πωλητή δεν τον ρώτησα αλλά βρήκα στο site της εταιρείας size chart και το 6 αντιστοιχεί στο 23. Μόλις παραλάβω, θα σας πω πως είναι!!! Ελπίζω να είναι οκ!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

χτες που αναφέρθηκαν τα δωρεάν μεταφορικά ίσχυε....

γιατί ειχα βαλει ενα ζευγάρι κροκς των 20.99 ευρώ κ τα μεταφορικά ήταν δωρεάν.

τα δωρεαν μεταφορικά ήταν μόνο για χθες κ προχθες. :(

Εγώ το είχα γράψει

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

ο συζυγος παρηγγειλε εξ αμερικης και ερχονται με UPS...τι παιζει μ αυτην και το τελωνειο...δεν ειναι μεγαλο το ποσο...60Ε

α..και κατι αλλο,για τα ραβασακια απο το τελωνειο....σου ρχονται σε γραμμα πριν παραλαβεις η πληρωνεις στην παραλαβη?

Σας ευχαριστω!!!

UPS= κούριερ

Αν παίξει τελωνείο που το απεύχομαι, θα έχεις τηλέφωνο, για τον τελωνισμό (αν θα τελωνίσεις εσύ ή εκτελωνιστής). Αν πας εσύ, θα ρίξεις πολύ γύρα και θα γλυτώσεις τα εκτελωνιστικά, τα παίρνεις και φεύγεις. Αν αναλάβει εκτελωνιστής, θα παραλάβεις σπίτι σου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Σας ευχαριστω!!!

δυστυχως νομιζω οτι υποχρεωτικα θα περασει τελωνειο και το κακο ειναι οτι η εταιρεια θα σας χρεωσει εξοδα εκτελωνισμου, σε καποιο ποστ το ελεγε μια συμφοριτισσα θα το βρω και το φερνω.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Έχετε δίκιο, αυτό έκανα. Έκανα βλακεία που δέν ήρθα εδώ πρώτα να ρωτήσω πώς λειτουργούν τα πράγματα γιατί απ'ότι βλέπω είσαστε expert σ'αυτά τα θέματα ;) Την επόμενη φορά θα ξέρω, ευχαριστώ για την βοήθεια :D

binvp2.png ZVLBp2.png

αχ ναι .....ψαχτηκα :confused:.... μακρια απο UPS και FEEDEΧ δεν το γλιτωνουμε το τελωνειο...και τον ρωτησα USPS ειναι? ναι ναι ναι...μονο που του εφυγε ενα S.....

να δω ποσα θα ζητησουν :?.....κριμα μωρε ο καημενος και το περιμενε πως και πως......:cry:

κι απ οτι βλεπω στα φορουμ ζητανε κατι ποσα......πιο μεγαλα απο την αξια...

λετε να στειλω κανενα μειλ στο σαιτ?

αχ ναι .....ψαχτηκα :confused:.... μακρια απο UPS και FEEDEΧ δεν το γλιτωνουμε το τελωνειο...και τον ρωτησα USPS ειναι? ναι ναι ναι...μονο που του εφυγε ενα S.....

να δω ποσα θα ζητησουν :?.....κριμα μωρε ο καημενος και το περιμενε πως και πως......:cry:

αυτο ειναι καλη ιδεα αν δεν τα εχουν στειλει ζητα αλλαγη του τρπου αποστολης αυτοι δεν χανουν τιποτα μονο να τους προλαβεις επισης κοιτα αν μπορεις να ακυρωσεις την παραγγελια και να την ξανακανεις αν δεν εχει περασει καιρος ισως να επιτρεπεται οπως στο amazon

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

αυτο ειναι καλη ιδεα αν δεν τα εχουν στειλει ζητα αλλαγη του τρπου αποστολης αυτοι δεν χανουν τιποτα μονο να τους προλαβεις επισης κοιτα αν μπορεις να ακυρωσεις την παραγγελια και να την ξανακανεις αν δεν εχει περασει καιρος ισως να επιτρεπεται οπως στο amazon

αμ δεν προλαβαινω,στα Σπατα ειναι...εεεεφτασε!!!:lol:

Καλημερα, με κουριερ παρελαβες? Σε ποσες ημερες μετα την παραγγελια?

Σε 10 εργασιμες περιπου ηρθαν. Απο Γερμανια εφυγαν με DHL,το οποιο συνεργαζεται με τα Ε.Λ.Τ.Α.

Κορίτσια , καλησπέρα! Είμαι εντελώς άσχετη με τις αγορές από εξωτερικό και θα ήθελα την βοήθειά σας ! Έχω σταμπάρει κάτι παπούτσια στο ebay.co.uk και ο πωλητής (αν καταλαβα καλά γιατί και τα αγγλικά μου είναι χάλια) είναι top - rated-seller με 100%. Πάτησα λοιπόν το buy now (ίσως δύο φορές ) και έλαβα 2 ίδια e-mail με διαφορετικό ID για να πληρώσω. Το θέμα είναι πως έχω δηλώσει τα στοιχεία μου αλλά η visa που βάζω για paypal είναι στο όνομα του συζύγου. Και μάλλον γι αυτό δεν την δέχεται. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τι να κάνω;Τα παπούτσια τα θέλω (το ένα ζευγάρι όμως)!!!

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

Διαφημίσεις

ελααα, μην αγχωνεσαι προκαταβολικα!!! και τα pediped με feedex ερχονται και δεν πληρωσα ποτε εξοδα εκτελωνισμου, ουτε καν τα 3 ευρω

Κορίτσια , καλησπέρα! Είμαι εντελώς άσχετη με τις αγορές από εξωτερικό και θα ήθελα την βοήθειά σας ! Έχω σταμπάρει κάτι παπούτσια στο ebay.co.uk και ο πωλητής (αν καταλαβα καλά γιατί και τα αγγλικά μου είναι χάλια) είναι top - rated-seller με 100%. Πάτησα λοιπόν το buy now (ίσως δύο φορές ) και έλαβα 2 ίδια e-mail με διαφορετικό ID για να πληρώσω. Το θέμα είναι πως έχω δηλώσει τα στοιχεία μου αλλά η visa που βάζω για paypal είναι στο όνομα του συζύγου. Και μάλλον γι αυτό δεν την δέχεται. Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τι να κάνω;Τα παπούτσια τα θέλω (το ένα ζευγάρι όμως)!!!

Δε νομιζω οτι παιζει ρολο...κι εμεις ετσι το χουμε αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα...ισως ειναι θεμα πωλητη.

iridaki τα ρούχα δεν με τρέλαναν, σε παπούτσια βρήκα μερικά καλά κομμάτια

έβαλα ενδεικτικά 1 φλατ + 1 μποτάκι στο καλάθι και μου έβγαλε μεταφορικά 11,45 ευρώ, άρα έρχεται 10 ευρώ το ζευγάρι, εντάξει δεν είναι άσχημα.............

να είχε και παιδικά καλά θα ήταν!!

απο ρουχα μ'αρεσαν διαφορα να σου πω... τελικα πηρα αυτο

http://www.everything5pounds.com/shimmer-stripes-asymmetric-cardigan-p-2840.html που μ'αρεσε πολυ και ενα φορεμα (που δυστυχως δεν το χεi 16) http://www.everything5pounds.com/random-squares-vest-maxi-dress-p-1126.html και τα παπουτσια που πηρα εχουν λεει δερματινο πατο..... και μου χρεωσε 17 ευρω μτφ για 4 κομματια :shock:

εντιττττ το σημαντικοτερο δεν ειπα!!!!!!! παρελαβα πυτζαμακια νεξτ http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320756278963&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123#ht_797wt_1263 και τεσκο http://www.ebay.co.uk/itm/130563574953?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1500wt_1263 ...τι να πω.... τα λογια ειναι περιττα.... η μια πυτζαμα πιο ομορφη και πιο κουκλιστικη απο την αλλη! οσο για τη ποιοτητα νεξτ, επειδη δεν ειχα ξαναπαρει πυτζαμες απο κει, θεωρω οτι ειναι ιδιες με μαδερκερ ακριβως! αλλα με ακομα καλυτερα σχεδια! εντυπωσιαστηκα.... χαλαλι τα λεφτα τους.....

αν και οκ μου βγηκε 34 λιρες(μαζι με μετφ) 5 σετ πυτζαμες= 6.8 λιρες καθε σετ ή 8 ευρω καθε πυτζαμα.... θα μπορουσα να παρω με 5 ευρω απο τζαμπο, αλλα καμια μα καμια απολυτως σχεση......!

WLFfp2.png XI11p2.png

Ποιο πολύ σε συμφερε το χωρις μεταφορικά....

πχ το κομμάτι που ήθελα εκανε 20.99 κ χωρις μεταφορικά

ενω σημερα το εχει 16ευρώ κ 10 τα μεταφορικα....26ευρόπουλα!:rolleyes:

ααααα οκ τοτε!σουπερ!

Να του στειλεις μυνημα οτι θα περιμένεις λιγο καιρο ακομη, κ μετά θα ζητήσεις full money refund αλλιως θα αναγκαστεις να ανοιξεις κεις στο πευπαλ .

Χωρις ειρωνεια κτλπ ευγενικά κ απλά.

το εκανα,οπως μου πες,σ ευχαριστωωωωω:D...βεβαια,εκανα κ ενα τσατ(καλε,πολυ εξυπηρετικοι ειναι,μπραβο τους!),για να χω ενα "χαρτι"αν μου παρακουνηθει,κ ηδη το ανεφερα οτι εχω μιλησει με εβαυ!γιαααα να δουμε τι θα πει τωρα...περιεργη ειμαι.

παντως μυαλο δε βαζω-χτυπησα κ μια προσφορα για θηκη iphone 4 απο groupon-για να δουμε,θα ναι καλη,ή πηρα πατατα?ηταν να μην κανω την αρχη μου φανεται-με καταστρεψατε!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol:

Έχε υπόψην σου ότι για δέματα μέχρι 2 κιλά δεν έρχεται ειδοποιητήριο σπίτι για να πας να τα παραλάβεις από το ταχυδρομείο αλλά ο ταχυδρόμος στο αφήνει σπίτι σου!!Όπως ακριβώς αφήνει και τους λογαριασμούς ΔΕΗ,ΟΤΕ κ.τ.λ.Εγώ είχα παραγγείλει μια κούνια για τον γιο μου που την κρεμάς στη πόρτα και μου την έφεραν σπίτι,όπως φέρνουν ένα απλό γράμμα!Ευτυχώς που δεν την πήρε κανένα "χέρι"!!!Γιατί πολυκατοικία είναι,ποτέ δεν ξέρεις!!!Τώρα αφού λες ότι παρήγγειλες 4 καπέλα,ε..πόσο να ζυγίζουν όλα μαζί??Πάνω απο 2 κιλά...αποκλείεται!!Άρα μην περιμένεις ειδοποιητήριο στο σπίτι!!!

:confused::confused::confused::confused::confused:τετοια να μου λες τετοια να μου λες!!!

αμ τον ειδα τον ταχυδρομο που κοντοστααααθηκε οταν τον ρωτησαααα!!!αααααχ ,πανε τα καπελακια μου-παω κιολας τωρα να βρω αλλα να παραγγειλω-θα με σκοτωσει η φιλη μου που αρχικα τα θελε,κ μ εψησε κ μενα...

αμ δεν προλαβαινω,στα Σπατα ειναι...εεεεφτασε!!!:lol:

Για πες τι έγινε όταν φθάσουν. Να ξέρουμε δηλαδή, για το μέλλον.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Δε παιζει ρολο ποια στοιεια εχει η Visa. Κατι αλλο δε γινεται σωστα.

Επισης επικοινωνησε με τον πωλητη και εξηγησε του οτι εισαι καινουρια κλπ, κλπ και πες του οτι κατα λαθος πατησες 2 φορες το buy it now ωστε να ακυρωσει τη μια αγορα.

Ξανακανε τα βηματα στο paypal με τη βοηθεια καποιου που ξερει Αγγλικα μηπως σου διαφευγει κατι.

Τα πραγματα απο το ολα5λιρες, ειναι ολόιδια με αυτα που εχουν στα Κινεζικα ή ειναι η ιδεα μου; Τα δε, παπουτσια ειναι πολυ χαρακτηριστικά του Κινεζουλη.

Edit!

Ναι οντως! Noμιζω οτι ειναι ετικετα του Milanoo.com ενα απο τα χειροτερα Κινεζικα site. :(

http://www.trustpilot.co.uk/review/www.everything5pounds.com

chatzico;

Λοιπόν, λέει ότι έχει ένα σκάσιμο που δεν πολυφαίνεται. Τώρα την πήρες, οπότε με γειά σου.:wink::wink:

Υπάρχουν πράγματα που λέει ότι είναι ελαττωματικά αλλά δεν είναι κάτι φοβερό. Έχω πάρει καλές πετσέτες με παραφασάδα μου είπαν. Ήταν ένα τίποτα στο σχέδιο στην ούγια, δεν με πείραξε εννοείται καθόλου. Μακάρι να είχαν και άλλες στα 4 ευρώ έτσι, θα στοκάριζα.:wink::wink::wink:

Ο συγκεκριμένος πωλητής που πήρες έχει βάλει λίστινγκ στο αμερικάνικο ΕΒΑΥ αλλά είναι στην Αγγλία. Οπότε, πάπαλα τελωνείο !!!!!!!!!

chatzikaki είναι τέλειο το πως μεταχειρίζεσαι τις λέξεις, πλούσιο λεξιλόγιο μου άρεσε το "παραφασάδα". Τέλεια περιγραφή εγώ θα το έψαχνα πολύ πως να το περιγράψω. Όταν φτάσει θα σας πω πως πηγε το τσαντακι:-P, ελπίζω καλά.

απο ρουχα μ'αρεσαν διαφορα να σου πω... τελικα πηρα αυτο

http://www.everything5pounds.com/shimmer-stripes-asymmetric-cardigan-p-2840.html που μ'αρεσε πολυ και ενα φορεμα (που δυστυχως δεν το χεi 16) http://www.everything5pounds.com/random-squares-vest-maxi-dress-p-1126.html και τα παπουτσια που πηρα εχουν λεει δερματινο πατο..... και μου χρεωσε 17 ευρω μτφ για 4 κομματια :shock:

Μακάρι να είναι όλα οκ και να μη σε πήρα στο λαιμό μου, με πρόλαβες πάντως με το ρυθμό που πάω εγώ:lol: κρίμα που δεν πήρα τελικά εκεί τσάντα, ίσως τη χειμερινή ε;:-D αλλά τα μεταφορικά είναι πολλά; Περιμένω κι εγώ με αγωνία, έχεις δίκιο με τι κέρδος δουλεύουν τελικά, ή μήπως εδώ Ελλάδα αντί να μας ντύνουν μας έγδυναν.

έντιτ

Τώρα που το σκέφτομαι κάποιοι κυρίως από Ασία που βάζουν Auction έχουν 0.01 τιμή και μεγαλύτερα μεταφορικά. Αν κάνετε αντιγραφή στον προϊόν και το βάλετε στη γραμμή αναζήτησης του ebay το βρίσκετε πάλι με κανονική τιμή και μικρότερα μεταφορικά, γι αυτό όταν κάνετε bid κάνετε πρώτα μια αναζήτηση αν υπάρχουν όμοια προϊόντα με άλλη τιμή. Έχω την υποψία ότι ενσωματώνουν το κέρδος στα μεταφορικά. Αν βρω ανάλογη περίπτωση θα σας τη παραθέσω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...