Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

να ρωτησω κατι τις εμπειρες "amazonες"; εχω παραγγειλει ενα πατινι (kalamaraki εσυ με ξεσηκωσες) και μου ηρθε mail οτι εφυγε με ups. χαρηκα οτι θα ερθει γρηγορα, αλλα μου λεει estimated delivery 19 Ιουλιου! εχει παραλαβει καμμια με ups και να κανει τοσες μερες;

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτησω κατι τις εμπειρες "amazonες"; εχω παραγγειλει ενα πατινι (kalamaraki εσυ με ξεσηκωσες) και μου ηρθε mail οτι εφυγε με ups. χαρηκα οτι θα ερθει γρηγορα, αλλα μου λεει estimated delivery 19 Ιουλιου! εχει παραλαβει καμμια με ups και να κανει τοσες μερες;

χμμμμμμμμμ και εμένα το ίδιο έχω παραγγείλει μία παγωτομηχανή για την μανούλα και μόλις μου ήρθε μειλ ότι έφυγε με ups και θα έρθει 19 του μηνού

Μου έχει ξανασυμβεί αυτό άλλη μία φορά με την ups και τα πράγματα ήρθαν τελικά σε 2 μέρες, θα ξέρουμε όμως σίγουρα αύριο το πρωί αν τα πράγματα έχουν φτάσει Γερμανία έχουμε πολλές πιθανότητες να τα παραλάβουμε γρήγορα υπομονή

edit το θυμήθηκα (βοήθησε και το Order history) xexe ήταν η παραγγελία με τα πυρεξάκια που κάναμε αρκετές από εδώ μου έλεγε 20 μέρες παραλαβή και ήρθαν αν θυμάμαι καλά την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα

Διαφημίσεις

chatziko μεχρι στιγμης οταν εχει ηλιο τα κραταει...

Τυχερούλα !!!!!!!!

Μόνο εγώ έχω αστροπελέκια ...............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ψαχνω και καλυμμα στρωματος και αντιιδρωτικο καροτσιου....

αλλα φως δεν βλεπω...ελπιζω μονο να τα εχουν διαθεσιμα τα λητω...

σ ευχαριστω παντως...............

pasxalitsa ειμαι σιγουρη οτι τα εχεις ηδη δει....τα εχει κ στο αμαζον, κατι θυμαμαι οτι δεν ηθελες μαυρο, αλλα εχει κ navy

το λητω τα εχει πιο φθηνα??

τι εγινε με τα pediped??? επικοινωνησες μαζι τους , τι σου ειπαν?? με την κουριερ προσπαθησες να επικοινωνησεις??

το garden 56,23 δολλάρια και το φραουλονετ 33 !!! .....

Φιλινάς αν τα παραλάβεις κάνε έναν κόπο και πες αν σου φάνηκαν γνήσια τα πραγματάκια από τον φραουλίτσο τον κινέζο γιατί εγώ γι'αυτό τον αποφεύγω τόσον καιρό.... Δεν έχουν και το καλύτερο όνομα οι συντοπίτες του!!!! Άντε κάνα ρουχαλάκι και καμιά τσαντούλα (μη ''επώνημα'') τα παίρνω από την... Απω ανατολή, αλλά για τη μούρη μου... ξέρω ΄γω ? Φοβάμαι μην είναι estee ....monkieur και γίνω σαν της μαϊμούς τα οπίσθια!!!

Τί να κάνω έχω κι εγώ τα βίτσια μου... Η ''αγία'' τριάς clinique, estee, lancome μου τρώνε το χαρτζιλικάκι μου.... !!!! :P

QsCvp2.png

Φιλινάς αν τα παραλάβεις κάνε έναν κόπο και πες αν σου φάνηκαν γνήσια τα πραγματάκια από τον φραουλίτσο τον κινέζο γιατί εγώ γι'αυτό τον αποφεύγω τόσον καιρό.... Δεν έχουν και το καλύτερο όνομα οι συντοπίτες του!!!! Άντε κάνα ρουχαλάκι και καμιά τσαντούλα (μη ''επώνημα'') τα παίρνω από την... Απω ανατολή, αλλά για τη μούρη μου... ξέρω ΄γω ? Φοβάμαι μην είναι estee ....monkieur και γίνω σαν της μαϊμούς τα οπίσθια!!!

Τί να κάνω έχω κι εγώ τα βίτσια μου... Η ''αγία'' τριάς clinique, estee, lancome μου τρώνε το χαρτζιλικάκι μου.... !!!! :P

Φίλη φίλη (που λέει και η κόρη μου!!!!), θα βάλω παραγγελία αύριο το βράδυ λογικά και καλώς εχόντων των πραγμάτων. Πάντως τα κορίτσια που έχουν παραγγείλει δεν ανίχνευσαν ίχνη μπανάνας στα φτιασίδια:lol::lol:

Εστέ, λανκόμ, σισέιντο, ααααααααααααχ, μεγάλη ζημιά.........

Όταν παραλάβω θα σου πώ !!!!!

Που είναι η maria s ? Παρέλαβε την τσάντα guess ? Πως ήταν ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

χμμμμμμμμμ και εμένα το ίδιο έχω παραγγείλει μία παγωτομηχανή για την μανούλα και μόλις μου ήρθε μειλ ότι έφυγε με ups και θα έρθει 19 του μηνού

Μου έχει ξανασυμβεί αυτό άλλη μία φορά με την ups και τα πράγματα ήρθαν τελικά σε 2 μέρες, θα ξέρουμε όμως σίγουρα αύριο το πρωί αν τα πράγματα έχουν φτάσει Γερμανία έχουμε πολλές πιθανότητες να τα παραλάβουμε γρήγορα υπομονή

edit το θυμήθηκα (βοήθησε και το Order history) xexe ήταν η παραγγελία με τα πυρεξάκια που κάναμε αρκετές από εδώ μου έλεγε 20 μέρες παραλαβή και ήρθαν αν θυμάμαι καλά την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα

Λοιπον κορες κι εγω εβαλα παραγγελια την Παρασκευη, εφυγε σημερα estimated delivery 19/07 και στο site της ups οπου βαζω το tracking no λεει παραλαβη αυριο το απογευμα!!!! Αντε και στα δικα σας!!!;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ τις τελευταίες εκπτώσεις και να ψωνίσω για πρώτη φορά...

http://www.gymboree.com/index.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303003787&ref=logo&Port=Email&ad=063011_July4Extra20_resend070311

έχω διαλέξει 15 κομμάτια στο καλάθι μου...

έχοντας και ένα κουπόνι των 25 δολαρίων που δεν ξέρω πως χρησιμοποιείται;;;

βγαίνει σύνολο με τα μεταφορικά (στάνταρ αποστολή 22 δολάρια ) περίπου 100 δολάρια η παραγγελία ....

τι λέτε να ρισκάρω;;; υπάρχει περίπτωση για τελωνείο παρόλο την απλή αποστολή;;;

και αν περάσω τελωνείο ...το κόστος ανέρχεται στο 25% της παραγγελίας;;;

αλήθεια τα ρούχα τι φόρμα έχουν;;; ο γιος μου είναι 3 ...98εκ και 12 κιλά και στα περισσότερα φοράμε το 2-3.

και κάτι ακόμη....η πληρωμή πρέπει να γίνει αμέσως όταν γίνει η παραγγελία η γίνεται και την επόμενη;;;

τα φώτα σας παρακαλώ φιλενάδες γκιμπορίτισσες!!!

τι έχετε να πείτε οι έχουσες εμπειρία;;;

Κορίτσια καλησπέρα να ρωτήσω κάτι ήθελα , παρήγγειλα απο Αμαζον τα μωρομαντηλα τέσσερα πακέτα των εννιά παρέλαβα πολυ γρήγορα το ένα κουτί και τα αλλα τρία τίποτα ακόμα πάω στο ιστορικό και βλέπω ότι τα έστειλαν με dhl κει τίποτα ακόμα . Την παρεγγελεια την είχα κάνει 22 Ιουνίου! Τι να κάνω για πείτε;

παντα υπαρχει το ρισκο του τελωνειου οταν ψωνιζεις εκτος Ε.Ε. Το ρισκαρεις οπως και ολες μας εδω.

Τα υπολοιπα στα εχει απαντησει η litsa

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ τις τελευταίες εκπτώσεις και να ψωνίσω για πρώτη φορά...

http://www.gymboree.com/index.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303003787&ref=logo&Port=Email&ad=063011_July4Extra20_resend070311

έχω διαλέξει 15 κομμάτια στο καλάθι μου...

έχοντας και ένα κουπόνι των 25 δολαρίων που δεν ξέρω πως χρησιμοποιείται;;;

βγαίνει σύνολο με τα μεταφορικά (στάνταρ αποστολή 22 δολάρια ) περίπου 100 δολάρια η παραγγελία ....

τι λέτε να ρισκάρω;;; υπάρχει περίπτωση για τελωνείο παρόλο την απλή αποστολή;;;

και αν περάσω τελωνείο ...το κόστος ανέρχεται στο 25% της παραγγελίας;;;

αλήθεια τα ρούχα τι φόρμα έχουν;;; ο γιος μου είναι 3 ...98εκ και 12 κιλά και στα περισσότερα φοράμε το 2-3.

και κάτι ακόμη....η πληρωμή πρέπει να γίνει αμέσως όταν γίνει η παραγγελία η γίνεται και την επόμενη;;;

τα φώτα σας παρακαλώ φιλενάδες γκιμπορίτισσες!!!

Δεν έχω ψωνίσει ακόμα, μάλλον αύριο το βράδυ το βλέπω, θα σου πω αυτά που έχω καταλάβει από ότι έχω διαβάσει και κοιτώντας το σάιτ.

Το κουπόνι θα σου δίνει δυνατότητα να το δώσεις κάποια στιγμή καθώς τσεκάρεις. Θα λέει κάτι σαν promotional code.

Από ότι έχουν πει τα κορίτσια, απλή αποστολή και καλάθι μέχρι 120 δολλάρια, δεν έχει θέμα με τελωνείο, μέχρι τώρα.

Οι δασμοί του τελωνείου είναι μια .......... επιστήμη :rolleyes::rolleyes: Δεν θα σου πεί κανείς εκ των προτέρων πόσοι είναι αφού πρόκειται για ρούχα. Μην υπολογίζεις ποσοστά, δεν βγαίνει κάτι.

Για τα μεγέθη, δες το σάιζ τσάρτ τους και πρόσεξε γιατί κάποια κομμάτια είναι σε γραμμή σλιμ. Θεωρώ ότι είναι κανονική φόρμα - θα δείξει όταν παραλάβω :cool::cool::cool:

Πληρωμή άμεσα εννοείται, δεν είναι ebay, είναι ονλάιν κατάστημα, που απαιτεί άμεση πληρωμή για να καταχωρήσει και να προχωρήσει την παραγγελία σου.

Αυτά !!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα να ρωτήσω κάτι ήθελα , παρήγγειλα απο Αμαζον τα μωρομαντηλα τέσσερα πακέτα των εννιά παρέλαβα πολυ γρήγορα το ένα κουτί και τα αλλα τρία τίποτα ακόμα πάω στο ιστορικό και βλέπω ότι τα έστειλαν με dhl κει τίποτα ακόμα . Την παρεγγελεια την είχα κάνει 22 Ιουνίου! Τι να κάνω για πείτε;

Δες στην υπογραφή του καλαμαρακίου, έχει το σάιτ της DHL. Βάλε εκεί τράκινγκ νάμπερ για να δεις που είναι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Μου τον έχουν δώσει αλλα δεν μπορω να βγάλω άκρη! Να τον ποσταρω μήπως μπορείτε να κατλααβετε εσείς;

Βρε, βάλε τον αριθμό εδώ . Δες και αυτό .

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Βρε το λέει καθαρά, Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 17.59 έφθασαν Ελλάδα, Παρασκευή 1η Ιουλίου στις 10.46, ήρθαν αλλά δεν σε βρήκαν. Δες το ποστ της ίριδας που σου ανέφερα πιο πάνω, να δεις τι να κάνεις αύριο.

Fri, 01.07.11 10:46 h --

The recipient was not present. The shipment could not be delivered.

Fri, 01.07.11 10:46 h --

The recipient was not present. The shipment could not be delivered.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

το πακετο εχει παραδοθει στο ταχυδρομειο και θα στο παραδοσουν με κουριερ ( γενικη ταχυδρομικη νομιζω).

Το μνμ οτι ηρθε και δεν σε βρηκε το βαζουν αυτοι στην γενικη ταχυδρομικη μου ειχε πει μια υπαλληλος σε ολα τα πακετα.

Animation3-6.gif

δηλαδη δεν ησουνα εκει για να παρλαβεις.....απουσιαζες....

Φλορα μια υπαλληλος μου ειπε οτι το βαζουν σε ολα τα πακετα αυτη την ενδειξη ειχα αντιστοιχη περιπτωση και ειχα ρωτησει.

Δεν απουσιαζα απο το σπιτι καθολου.

edit: αν ερθουν και δεν σε βρουν σου αφηνουν χαρτι .Εγω δεν ειχα βρει χαρτακι και ειχα ρωτησει.

Animation3-6.gif

δεν εχεις αδικο.....μου εχει τυχει και μενα με κουριερ το ιδιο ακριβως αρκετες φορες κι ελεγα .....μα αφου εκει ημουνα.....

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Όντως κι εγω δεν έλειψα καθόλου και χαρτάκι δεν βρήκα αλλα θα πάρω αύριο τηλ να μάθω που βισκεται και αν είναι να πάω να το παραλάβω εγω! Σας ευχαριστω πολυ όλες είσαστε σούπερ!!!που θα παει θα τα μάθω κι εγω! Ήταν η δεύτερη ιντερνετικη αγορα μου και η πρώτη απο το Αμαζον

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...