Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον, αγορασαμε 3 μαμαδες απο την ιδια γειτονια 22 κομματια ρουχαλακια για 2 αδερφακια που ειναι σε αθλια κατασταση οικονομικα.

Δωσαμε απο 30 ευρω περιπου (αν και ανεβηκε το δολλαριο :mad: )και παραγγειλαμε 22 κομματια (14 συνολα) που μαζι με τα μεταφορικα μας βγηκαν περιπου 135 δολλαρια.

Εδω που κοιταξαμε με αυτα τα λεφτα περναμε μπαρμπουτσαλα!!! :lol:

Διαλεξα την απλη αποστολη και αναμενω. Επειδη αν μας ερθει καμια λυπητερη απο το τελωνειο τη βαψαμε, εσεις που κανετε συχνα μεγαλες αγορες απο Αμερικη εκτος απο τα 3 ευρω σας ζητησαν ποτε κατι παραπανω και ποσο;

Οσες πληρωσατε 3 ευρω, σας ειχαν ανοιξει το πακετο ή βαζουν φασον αυτη την τιμη;

Αν και νομίζω είμαι από τις εξαιρέσεις που πλήρωσα τελωνείο (και καλό θα είναι να παραμείνω σε αυτές!) στην πρώτη μου αγορά συνολικού κόστους 145 δολ. πλήρωσα αν περίπου 45 ευρώ τελωνείο. Σε ένα γρήγορο ψάξιμο που είχα κάνει τότε είχα βρι ότι το τελωνείο ανέρχεται συνήθως στο 35% των αγορών..Απλά στις επόμενες παραγγελίες φρόντιζα το βάρος να μην είναι πάνω απο 2 kg και το κόστος όχι πάνω από 50 ευρώ και δεν πλήρωσα άλλη φορά..

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Τι κανετε? Θα χρειαστω την βοηθεια σας...Ενω εχω κανει την πρωτη μου αγορα μεσω ebay με Paypal. Τωρα θελω να παρω την περιβοητη sophie το μασητικο απο amazon. Eκει ομως δεν εχει paypal. ρεπει να δωσω τα στοιχεια της καρτας μου?

Eισαι σιγουρη οτι το βρηκες με πωλητή το αμαζον....?

γιατι με μια προχειρη αναζήτηση δεν το βρηκα με πωλητή το αμαζον....

http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_scat_59624031_ln?rh=n%3A59624031%2Ck%3Asophie+giraffe&keywords=sophie+giraffe&ie=UTF8&qid=1315915363&scn=59624031&h=9bd18f3bf513be7361aa46cf1b71e5815f0e6d67#/ref=sr_nr_p_6_4?rh=n%3A59624031%2Ck%3Asophie+the+giraffe+teether%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE&bbn=59624031&keywords=sophie+the+giraffe+teether&ie=UTF8&qid=1315915445&rnid=73437031

ενώ στο εμπευ ξεπουλάει

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?LH_PayPal=1&LH_AvailTo=80&rt=nc&LH_ItemCondition=11&_nkw=sophie%20the%20giraffe&_adv=1&_dmd=2&_fln=1&_in_kw=1&_oexkw=&_okw=sophie%20the%20giraffe&_sop=12&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&_udhi=&_udlo=&_vc=1

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Τι κανετε? Θα χρειαστω την βοηθεια σας...Ενω εχω κανει την πρωτη μου αγορα μεσω ebay με Paypal. Τωρα θελω να παρω την περιβοητη sophie το μασητικο απο amazon. Eκει ομως δεν εχει paypal. ρεπει να δωσω τα στοιχεια της καρτας μου?

Δινεις τα στοιχεια της καρτας στο Αμαζον γι΄αυτο καλυτερα να δηλωσεις προπληρωμενη,αν εχεις. Οσο για τη Sophie the giraffe, ΑΠΑΙΧΤΗ! Αξιζει τα λεφτα της...την λατρευει και δεν της εχει αφησει ο μικρος βουλα για βουλα :D

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Παρελαβα σουτιεν fantasie απο ebay.....φοβερη εφαρμογη...δεν εχω και πολυ μεγαλο στηθος αλλα ειναι σαν να μη φορας σουτιεν..εφαμιλλα των chantelle.....

http://www.ebay.com/itm/170677385814?var=470035476853&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

καρδια,ακσες και χατζικο ευχαριστω για τις πληροφοροριες σχετικα με paypal.....καλλιο αργα,παρα ποτε.......

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Παρελαβα σουτιεν fantasie απο ebay.....φοβερη εφαρμογη...δεν εχω και πολυ μεγαλο στηθος αλλα ειναι σαν να μη φορας σουτιεν..εφαμιλλα των chantelle.....

http://www.ebay.com/itm/170677385814?var=470035476853&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

καρδια,ακσες και χατζικο ευχαριστω για τις πληροφοροριες σχετικα με paypal.....καλλιο αργα,παρα ποτε.......

Aπό Αμερική; Με το τελωνείο δεν είχες πρόβλημα φαντάζομαι. Άργησε να έρθει;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

δεν βρισκω πουθενα adidas νουμερο 24 (κατα προτιμηση stansmith) online....

μου μενει το φυσικο καταστημα που εχει 40 ευρω με βελκρο κ 45 με κορδονια

καλα το sportsdirect.com εχει 30 λιρες μεταφορικα ή δεν βλεπω καλα?

Διαφημίσεις

θυμισε μου....κοριτσάκι ή αγοράκι εχεις?

τα εψαχνα για τον ανιψιο μου ενα φεγγάρι:rolleyes:

Aπό Αμερική; Με το τελωνείο δεν είχες πρόβλημα φαντάζομαι. Άργησε να έρθει;

Πολύ μικρό ποσό για να χτυπήσει, αν της έγραψαν και 'δώρο' ή 'για διαφημιστικούς λόγους' ή 'δείγμα', δεν έχει θέμα.

Μανδαμ χατζικο έχετε πμ...

U2

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

εχω απο την βαπτιση του μικρου ενα ζευγαρι 24 ή 25 νουμερο που δεν μπορουσα να το αλλαξω και δεν το φορεσε ποτε γιατι το πηδηξαμε το νουμερο θα το τσεκαρω το βραδυ και να σου το στειλω μονο να πληρωσεις τα μεταφορικα.

l86Tp3.png d6AUp3.png

εχω απο την βαπτιση του μικρου ενα ζευγαρι 24 ή 25 νουμερο που δεν μπορουσα να το αλλαξω και δεν το φορεσε ποτε γιατι το πηδηξαμε το νουμερο θα το τσεκαρω το βραδυ και να σου το στειλω μονο να πληρωσεις τα μεταφορικα.

ok. ευχαριστω...μονο να θυμασαι αυριο το απογευμα θα ξαναμπω να διαβασω

Διαφημίσεις

Γατούλα, εμείς πήραμε τελικά αυτό από άμαζον

http://www.amazon.co.uk/Britax-Adventure-Group-Seat-Billy/dp/B004BKJWP4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315808389&sr=8-1

και είμαστε αρκετα ευχαριστημένοι.Είναι από αυτά που δένουν το παιδί με την ζώνη του αυτοκινήτου αλλά η σχεση τιμής-ποιόητητας είναι πολύ καλή.

Αααα, και με την καταπληκτική εξυπηρέτηση του άμαζον σε μια εβδομάδα ήταν στην Κέρκυρα!

Βέβαια να ξέρεις πως δεν είναι πολύ βολικά για ύπνο.

Καλησπέρα κορίτσια,

έχω μια γρήγορη ερώτηση, έψαξα στο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

εμένα γιατί δεν με αφήνει να προχωρήσω την παραγγελία το amazon???

ενδιαφέρομαι για καθισματάκι και έχω προσπαθήσει με αρκετά αλλά εμφανίζει μήνυμα ότι δεν στέλνει -σε Αθήνα αναφέρομαι-....

ευχαριστώ.

S5MLp3.png 8h1Kp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

έχω μια γρήγορη ερώτηση, έψαξα στο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

εμένα γιατί δεν με αφήνει να προχωρήσω την παραγγελία το amazon???

ενδιαφέρομαι για καθισματάκι και έχω προσπαθήσει με αρκετά αλλά εμφανίζει μήνυμα ότι δεν στέλνει -σε Αθήνα αναφέρομαι-....

ευχαριστώ.

καλησπέρα nove καλώς ήρθες στην παρέα μας

το αμαζον δεν στέλνει τα πάντα στην Ελλάδα, θες να μας βάλεις το λινκ από το καθισματάκι που θες να πάρεις για να το τσεκάρουμε ???

http://www.amazon.co.uk/Britax-Eclipse-Group-Seat-Elena/dp/B004BKJW8Q/ref=sr_1_35?s=baby&ie=UTF8&qid=1315916202&sr=1-35

αυτό πχ, δοκίμασα και αρκετά άλλα με το ίδιο αποτέλεσμα όπως επίσης και όσα είδα σε λινκ ότι αγόρασαν τα κορίτσια από εδώ, όπως αυτό που έβαλα σε παράθεση.

να εγκαταλείψω το amazon και να κοιτάξω αλλού ή έπεσα σε μεμονωμένες περιπτώσεις???

ευχαριστώ πολύ.

S5MLp3.png 8h1Kp2.png

Ρε κορίτσια ξέρει καμία πώς κάνουμε tracking στο javari.de ???

Σου έχουν δώσει tracking number ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλησπέρα,εχει κάνει κάποια αγορές απο αυτο το site;

http://direct.asda.com/

Είναι καλήτερα μέσω άγγλου ξάδερφου ή ξαδέρφης;

Με την ξαδέρφη μπορώ να κάνω εγώ αγορές απο 2 site,να πάνε στην διευθυνσή της και να μου τα στείλει;

ΑΧ! σας ζάλησα :oops::rolleyes: sorry

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

http://www.amazon.co.uk/Britax-Eclipse-Group-Seat-Elena/dp/B004BKJW8Q/ref=sr_1_35?s=baby&ie=UTF8&qid=1315916202&sr=1-35

αυτό πχ, δοκίμασα και αρκετά άλλα με το ίδιο αποτέλεσμα όπως επίσης και όσα είδα σε λινκ ότι αγόρασαν τα κορίτσια από εδώ, όπως αυτό που έβαλα σε παράθεση.

να εγκαταλείψω το amazon και να κοιτάξω αλλού ή έπεσα σε μεμονωμένες περιπτώσεις???

ευχαριστώ πολύ.

πράγματι και τα 2 δεν τα στέλνει δεν είναι ότι κάνεις εσύ κάτι λάθος (αυτό είναι καλό):lol::lol: μην εγκαταλείψεις το αμαζον ακόμα οι τιμές του είναι συνήθως πολύ καλές

πές περίπου τι ψάχνεις και θα σε κατευθύνουν τα κορίτσια που έχουν ήδη αγοράσει από εκεί ;)

Με την ξαδέρφη μπορώ να κάνω εγώ αγορές απο 2 site,να πάνε στην διευθυνσή της και να μου τα στείλει;

η asda δεν στέλνει απευθείας Ελλάδα οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ξάδελφο ή ξαδέλφη

(αν και έχω την αμυδρή εντύπωση ότι το συγκεκριμένο δεν δέχεται Ελληνική πιστωτική για να τα αγοράσεις απευθείας και να τα στείλεις στον ξαδέλφο/ξαδελφη )

iridaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa σωστά ???

η τεσκο όμως δέχεται http://www.tesco.com/ :lol::lol: (παρότι το αρνείται) 8-):cool:

Τι θέλεις από τα ΑΣΝΤΑ ? Ρούχα GEORGE ?

Λοιπόν, νομίζω ότι δεν δέχεται ελληνική πιστωτική.

Πληροφορίες για τον άγγλο ξάδερφο, έχει το καλαμαράκι στην υπογραφή του (οδηγίες για το ΑΜΑΖΟΝ, ΕΒΑΥ κλπ), δες και αν θες κάτι πες.

Για την ξαδέρφη, επίσης στην υπογραφή του γαστερόποδου.

Το τι σε συμφέρει εσύ πρέπει να το δεις. Αν θες 2-3 αγορές τον χρόνο, τότε θα έλεγα ξαδέρφη.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

WALLIS :arrow:-5 λίρες σε αγορές 30 λιρών

BOOTS (μέσω ξαδερφιών:rolleyes:, έχει καλές προσφορές σε πάνες) :arrow: -10 λίρες σε αγορές 80 λιρών

ydS7p3.png 3pOXp3.png

FREAK OUT !!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ξάδερφος, ο άγγλος ντε ...........

Λοιπόν, έχουμε και λέμε :

1. Πανωφόρι RED HERRING από 24 Ιουλίου
  2. Μπούστο GOK WAN από 7 Αυγούστου
  3. Τζάκετ WALLIS από 7 Αυγούστου
  4. Τζιν μπουφάν ΜΕΧΧ από 10 Αυγούστου
  5. Τζάκετ DOROTHY PERKINS από 13 Αυγούστου
  6. Φόρεμα DOROTHY PERKINS από 13 Αυγούστου
  7. Πάνινη τσαντούλα της μανούλας από 15 Αυγούστου
  8. Τζάκετ ΝΕΧΤ από 19 Αυγούστου ( σύνολο τα 8 πρώτα 70 λίρες με μεταφορικά από ΕΒΑΥ, μάλλον βαριόμουνα στις διακοπές φέτος .....)
  9. Παραγγελία διπλή MOTHERCARE (πυζάμες, εσώρουχα, φανελάκια)
  10. Πάνες ανηψούλη από ΑΜΑΖΟΝ (2 τζάμπο πακς)
  11. 2 ζευγάρια αθλητικά από PARESFOOTWEAR

Είχα βάλει 37,5 λίρες εχθές και τους είπα να στείλουν (ΣΟΣ αυτό, δεν τους ρωτάω, κάνω top up για να μην μου ζητήσουν περισσότερα) και .........

Πρώτη φορά που μου ζήτησαν παραπάνω από 37,5 λίρες, για την ακρίβεια ζήτησαν 45 λίρες, αλλά και εγώ το πάτωσα στο consolidation !!!!!!

Και το πιο cool !!!!!!!!!!!!!! Μου έστειλαν παρόλο που λείπουν 5 λίρες περίπου από τον λογαριασμό μου και μου λένε όποτε δύνασθε, καλύψτε την διαφορά των 5 λιρών !!!!!!:shock::shock::shock:

LIKE !!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...