Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

συγνωμη βρε Γατουλα...αλλα τι εχεις να κερδισεις απ αυτο....δεν το καταλαβαινω....:lol:

συνηθως η ισοτιμια τους ειναι παντα παραπανω απο την ισοτιμια μας

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χατζικο, τι εγινε τελικα με το φανταζι?

Εν τω μεταξυ στο ebay εχει απειρα και σε εξεφτελιστικες τιμες. Αυτο που ειχα παρει εγω ειναι αυτο,σε μπεζ, 75 ευρω στα μαγαζια με τις εκπτωσεις. Η συγκριση ειναι περιττη νομιζω....

Ιριδα στις εκπτωσεις εδω εχω πετυχει διπλη κοριτσιστικη καλοκαιρινη με 16 ευρω

ειναι αρκετα καλα τα 30

γενικα καλης ποιοτητας ειναι αυτες που εχω παρει μεχρι τωρα (δεν εχουμε φορεσει ομως ακομα)

kKZUp2.png

Oριστεεεεεεεεεε εκλεισε! crazy8 πηρα τελικα!!!! καλο το -25!!!! καλο!!!! 116 δολ τα 12 κομματια... 3 hoodies 4 μακρυμανικα 2 φουστες 1 κολαν 1 καλτσες 1 φορεμα, not bad!!!!

Τωρα μου μειναν οι πυτζαμες.... εσεις που ξερετε απο νεξτ, πυτζαμες χειμωνιατικες εννοοειται, σετ 3 πυτζαμες (6 κομματια δηλαδη) τις βρηκα 20 λιρες + 5 μτφ, περιπου 30 ευρω δηλαδη.... ειναι καλη τιμη για νεξτ? ή ακριβες?

σχετικά με τις πιζάμες οι τιμές τους είναι πολύ καλές ΑΛΛΆ αν θες την άποψή μου έχω δοκιμάσει τις mothercare, next, tesco, mandco και Μινέρβα θα σου έλεγα ότι ποιοτικώς υστερούν σε σχέση με τα μοδερ και τα Μινέρβα

Πέρσι φορούσαμε 2 ζευγάρια από τα νεχτ ένα ολόσωμο που ήταν 100% βαμβακερό (λεπτό) και είχε θέμα με τις ραφές του δηλαδή δεν μου έστρωνε το ρούχο (κάπου στο σιτε αναφέρει ότι οι ραφές δεν είναι 100% βαμβακερές) και ένα άλλο πάνω κάτω που ήταν 40-60 εκτός του ότι η μικρή ίδρωνε με αυτό μου γέμισε και κόμπους από τα πρώτα πλυσίματα

Ο χρόνος σε παίρνει ακόμα για χειμωνιάτικες ρίξε μια ματιά στο ebay μήπως καταφέρεις να βρείς μοδερ :wink:

Πηγα μολις τωρα αφου αφησα τη μικρή σχολειο σε συνοικιακό μαγαζι, κέντρο της γειτονιάς μου ......ειχα να κάνω αλλαγή απο δώρο της μικρής....

Ολα ωραια κ καλά , οι μονες γνωστες μαρκες hello kitty k barbie. Ωραια....

ρωτάω ποσο κάνει ενα σαν μπαρετιτσα με γλώσσα μπροστα.....49ευρώ μου λεει ειναι καινουργια παραλαβη.....υποψιν οχι μάρκας....εννοω ελληνικής κατασκευής αγνωστο!

Τελικά πηρα παντοφλάκια για το σχολειο....αφου με τα 20ευρώ μονο τετοια αγοραζα ή καλοκαιρινα....!!

Και μετά μου λες να υποστηριξω την τοπική αγορά....οταν με τα 49ευρώ μπορω να παρω γκαρβαλιν....αγκάθα κτλπ...

Καλά, 49 ευρώ ελληνικής ή όχι κατασκευής, με μια φιγούρα επάνω ΜΟΝΟ, και συνήθως δερματίνη !!!!!! Όχι δέρμα, που στα παιδιά ειδικά το θεωρώ μαστ ......

Εδώ βρίσκουμε επώνυμα (άγκαθα κλπ.) και φθηνότερα από 49, από που και ως που να κάνουμε σύγκριση ? Ποιό είναι το μέτρο δηλαδή ?

Δεν υπάρχει .......

Nαι βρε παιδι μου, πηγα να δω και εγω σε ενα συνοικιακο για το μικρο γιατι δεν ξερω τι νουμερο να του παρω και επαθα ενα σοκ.Θελω παπουτσι για να τον παω στη βαπτιση . Το κακο ειναι οτι εχει κουτουπιε και δεν ξερω και τι νουμερο φοραει ακομη αλλιως θα το ειχα παραγγειλει ηδη...απο εξω. Πρωτη και τελευταια φορα θα του παρω παπουτσι απο εδω και αναγκαστικα αυτη την φορα:(

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Στην υπογραφή της Χατζίκο που εχει τα παπουτσομάγαζα συγκεντρωμένα εχει κάποια που ειναι αγγλία κ έχουν και Emu. Για ψάξτο λιγο....μη πληρώνεις μετά τζάμπα τελωνειο...!

εντιτ

εγώ έχω ουγκ...παντως έχουν φαρδιά γραμμή με την εννοια οτι απλώνει το ποδι μπροστά πολύ , τώρα δεν νομιζω να ανοιγουν με τον καιρο....για τα παιδικά δεν έχω αποψη!

σε ευχαριστω

αλλα οπως εγραψα το site γραφει μεσα οτι αναλαμβανει και ολα τα εξοδα και συγκεκριμενα

"

We will ship your order FREE to your door using the DHL Express courier service. We will also pay all duties and taxes that may arrise along the way. Thats right, the price you see is the ONLY price you pay, simple!"

αυτο με καλυπτει για το τελωνειο ?

σε ευχαριστω

αλλα οπως εγραψα το site γραφει μεσα οτι αναλαμβανει και ολα τα εξοδα και συγκεκριμενα

"

We will ship your order FREE to your door using the DHL Express courier service. We will also pay all duties and taxes that may arrise along the way. Thats right, the price you see is the ONLY price you pay, simple!"

αυτο με καλυπτει για το τελωνειο ?

Kαι οπως σου ειπα και πριν.....ειδικά αν στο στειλουν μέσω κουριερ, βλεπε ιδιωτική εταιρεια, εκεινη θα πρεπει να το εκτελωνίσουν οπωσδήποτε για να στο παραδόσουν. Και δεν θα μπόρεις να αρνηθεις παραλαβη του και θα πρεπει να το παρεις....Ενω αν στο στειλουν με απλό ταχυδρομειο, ισως να μη το πιασουν στο τελωνειο...ισως.

Απο εκει κ περα, καθε αγορά εκτος eu ειναι ενα ρισκο για το τελωνειο

αχ έρχεται πάλι η σύγχυση το βλέπω. Θα πάω σήμερα να του δοκιμάσω εδώ κατι kickers δεν έχω προλάβει να δω τιμές. Πάντως σίγουρα πάνω απο 80 ευρώ τα έχουν εδώ και μάλιστα περσινα μοντέλα. Για να καταλάβετε τι γίνεται στις περιφέρειες.

Καλημερούδια!!!!!!!!!!

Πατριωτακι καλημερα!!! :D

Διπλα μας τα εχει με 40-55 ευρω πανω-κατω, αν θες να παρεις απο το Ελλαντα. :D

σχετικά με τις πιζάμες οι τιμές τους είναι πολύ καλές ΑΛΛΆ αν θες την άποψή μου έχω δοκιμάσει τις mothercare, next, tesco, mandco και Μινέρβα θα σου έλεγα ότι ποιοτικώς υστερούν σε σχέση με τα μοδερ και τα Μινέρβα

...

ΣΥΜΦΩΝΩ 100%

Σαν τα mothercare και της Μινερβα δεν υπαρχουν αλλα!

Διαφημίσεις

Πατριωτακι καλημερα!!! :D

Διπλα μας τα εχει με 40-55 ευρω πανω-κατω, αν θες να παρεις απο το Ελλαντα. :D

δεν το ήξερα ότι ήσουν πατριώτισσα. χι χι . Που τα έχει ? Μάλλον κοιμάμαι όρθια?

Lr4cp2.pngIP5up2.png

καλημερούδια κόρες !!!!

Φλόρα μου είναι η συναλλαγματική διαφορά το ebay και ο αμαζόνας χρεώνει κάτι τι παραπάνω από την Τράπεζα

Επίσης οι χρεώσεις τους είναι φίξ 1,18 σου είπε ότι θα σου χρεώσει εκείνη την μέρα την λίρα, τόσο θα σε χρεώσει και ένα μήνα μετά αν θα σου στείλει τα πράγματα, ενώ αν πέσεις σε καλή μέρα κατά την χρέωση η μετατροπή από την τράπεζά σου θα είναι σαφώς υπέρ σου (βέβαια μπορεί να συμβεί και το αντίθετο easy comes easy goes :lol::lol: μέχρι τώρα δεν μου έχει συμβεί)

σ ευχαριστω πολυ!!Αν δε σε κουραζω μπορεις να μου δωσεις οδηγιες για να το κανω...μπηκα μεσα στο λογαριασμο μου αλλα δεν βλεπω τιποτα....

:oops::oops:

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Εσύ από που περιμένεις κ ακόμα να έρθουν;

Τι να σου πω μωρε καλαμαρακι;καθώς φαίνεται απ το φεγγάρι μου τα στέλνουν κ αργούν τόσο!:rolleyes::rolleyes:

Απο eBay.co.uk απο 24/8 απο πωλητή με 100% feedback...frill_shop λέγεται αν θυμάμαι Καλα,δε Μπορώ να δω ή να βάλω λινκ είμαι απο κινητο.

Έστειλε ΕΠΙΤΟΠΟΥ τα πράγματα,κ τους πιστεύω γιατί είδα την άμεση τους ανταπόκριση καθόλη τη διάρκεια της επαφής μας μέχρι να βάλω παραγγελία...

Απλή αποστολή μου πε,με royal mail

Η άλλη παραγγελία απο feelunique εστάλη στις 27/8 μου παν-άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω....

:rolleyes:

Αααααααααχ κ είμαι κ πρωταρα κ μου χει πέσει βαριά η αναμονη:-P:lol:

σ ευχαριστω πολυ!!Αν δε σε κουραζω μπορεις να μου δωσεις οδηγιες για να το κανω...μπηκα μεσα στο λογαριασμο μου αλλα δεν βλεπω τιποτα....

:oops::oops:

δεν με κουράζεις αλλά και εγώ δεν το θυμάμαι πολύ καλά για να σε οδηγήσω :lol::lol: μια φορά το κάνεις, :cool: αλλά γίνεται κατά την διάρκεια της πληρωμής δηλαδή αγοράζεις κάτι και πριν το πληρώσεις έχει επιλογή να αλλάξεις τον τρόπο που θα γίνει η χρέωση στην κάρτα σου οι επιλογές είναι 2

με την ισοτιμία που σου δίνει το ebay - paypal

και λέει κάτι σε όχι ευχαριστώ την μετατροπή θα την κάνει η τράπεζά μου :-D:grin:

στο αμαζον είναι ποιό εύκολο απλά επιλέγεις νόμισμα

Διαφημίσεις

Τι να σου πω μωρε καλαμαρακι;καθώς φαίνεται απ το φεγγάρι μου τα στέλνουν κ αργούν τόσο!:rolleyes::rolleyes:

Απο eBay.co.uk απο 24/8 απο πωλητή με 100% feedback...frill_shop λέγεται αν θυμάμαι Καλα,δε Μπορώ να δω ή να βάλω λινκ είμαι απο κινητο.

Έστειλε ΕΠΙΤΟΠΟΥ τα πράγματα,κ τους πιστεύω γιατί είδα την άμεση τους ανταπόκριση καθόλη τη διάρκεια της επαφής μας μέχρι να βάλω παραγγελία...

Απλή αποστολή μου πε,με royal mail

Η άλλη παραγγελία απο feelunique εστάλη στις 27/8 μου παν-άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω....

:rolleyes:

Αααααααααχ κ είμαι κ πρωταρα κ μου χει πέσει βαριά η αναμονη:-P:lol:

Κοιτα ωραία αρα εχουν περάσει μονο 11εργασιμες , σιγουρα θα επρεπε να τα εχεις μεχρι τωρα κ τα δυο. Ξανα ενοχλησε τους κ τους δυο απο Δευτέρα αν δεν σου ερθουν αυριο. Ξανα μανα πηγαινε στα ελτα σου και ζητα να ψαξουν για εσενα πακετακι και δεματακι μικρο ξανα....αν μπορουν να σε αφησουν κιολας να ψαξεις εσυ(το εχω κανει κ αυτο ψαχνωντας δεματακι απο το αμαζον κ με αφησαν ω ναι γιατι γινοταν της μουρλης απο κουτια του αμαζον και το βρηκα μονη μου...)

Αλλιως ξερεις εσυ , αν δεν ερθει εως 24/9 ζητας επιστροφή χρημάτων αλλιως ανοιγεις κεις στο πευπαλ κ τελος

xazodaddy έχω ψωνίσει καθισμα αυτοκινήτου, καρότσι και διάφορα άλλα εξαρτήματα.

Στην πόρτα μου μέσα σε μία εβδομάδα και με tracking number και φυσικά σχεδόν στη μισή τιμή από Ελλάδα!Συμπεριλαμβανομένων των μτφ.

Ρώτα τους μόνο για τα μεταφορικά και πάρε οπωσδήποτε το κάλυμμα καλοκαιριού (άσπρο πετσετέ υπάρχει για τα μοντέλα που θες)

Και κάθισμα φαγητού από Αμαζον (50? φθηνότερα μου ήρθε της κίκο το polly magic)

Μολις πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για τα μεταφορικά στην pramword για 2

καθισματακια αυτοκινητου recaro young sport, προς καλή μου εκπληξη μου είπανε για 25λιρες per box.

Εν ολίγις για να βλέπουν κάποιοι έλληνες επαγγελματίες του βρεφικού χώρου, και κάποιο γονείς στραβάδια σαν και μένα που τους τα σκαγαμε και τους γλείφαμε να μας εξυπηρετήσουνε

139,50*2= 279 τα καθισματακια + 50 μεταφορικά = 329 λίρες = 374Europoulakia και παράδοση σε 5με 7 εργάσιμες.

Ελλάδα : 319*2=638:mad::x

κυριοι σας είπε κανείς πως μου περισευουν 264 ευρώ?????????????

ρε στραγάλια θα τα φάω........

το μόνο που δεν σκεφτηκα να ρωτήσω είναι, ποια η διαφορά του

young sport με το young expert plus , και απο τη στιγμή που το αυτοκίνητο μου δεν έχει isofix αν κουμπώνουν απλά με τις ζώνες. Αν κάποιος γνωρίζει ας δ΄ωσει τα φώτα του.

προσεχώς η αγορά....:-P

Παρέλαβα σήμερις τα πρώτα παπά, από τα πολλά, που έχω ξεσηκώσει από τις αγορές του κόσμου!!!! Clarks δερμάτινα με λαμπάκια (ελάτε ρε κορίτσια δεν είναι κιτς, αρέσουν και στην πριγκιπέσσα μου!!!)

http://www.ebay.co.uk/itm/150643127688?var=450033564004&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Τολμώ να πω οτι από κοντά είναι καλύτερα!!!!!!

QsCvp2.png

τσουπρες οποια θελει πυτζαμακια νεξτ 4-5 ετων σας βαζω το λινκ αυτες που αγορασα!!!! προσφορα 16 λιρες την αποριψε... αν της κανετε 17 λιρες θα τη δεχτει!!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320756278963&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123#ht_797wt_1135

WLFfp2.png XI11p2.png

Παρέλαβα σήμερις τα πρώτα παπά, από τα πολλά, που έχω ξεσηκώσει από τις αγορές του κόσμου!!!! Clarks δερμάτινα με λαμπάκια (ελάτε ρε κορίτσια δεν είναι κιτς, αρέσουν και στην πριγκιπέσσα μου!!!)

http://www.ebay.co.uk/itm/150643127688?var=450033564004&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Τολμώ να πω οτι από κοντά είναι καλύτερα!!!!!!

Θέλω και εγώ κλάρκς με φωτάκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28 - 28,5 νούμερο !!!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

το μόνο που δεν σκεφτηκα να ρωτήσω είναι, ποια η διαφορά του

young sport με το young expert plus , και απο τη στιγμή που το αυτοκίνητο μου δεν έχει isofix αν κουμπώνουν απλά με τις ζώνες. Αν κάποιος γνωρίζει ας δ΄ωσει τα φώτα του.

προσεχώς η αγορά....:-P

Αν το αυτοκίνητο σου δεν έχει isofix παιρνεις το young sport, γιατι νομιζω πως τα αλλα δεν καθονται χωρις τη βάση isofix

χατζικο, τι εγινε τελικα με το φανταζι?

Εν τω μεταξυ στο ebay εχει απειρα και σε εξεφτελιστικες τιμες. Αυτο που ειχα παρει εγω ειναι αυτο,σε μπεζ, 75 ευρω στα μαγαζια με τις εκπτωσεις. Η συγκριση ειναι περιττη νομιζω....

Άνοιξα κέις στο πέιπαλ και ο κύριος ανταποκρίθηκε βέβαια :rolleyes::rolleyes:

Του έστειλα και μέιλ με τα παράπονά μου, εν τέλει το είχε στείλει και κάπου στα ΕΛΤΑ είχε χαθεί, τι πρωτότυπο !!!!!!! Αν όμως είχε απαντήσει στα τόσα μου μυνήματα, δεν θα είχε δημιουργηθεί θέμα και θα το είχα πάρει νωρίτερα. Δες εδώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κοιτα ωραία αρα εχουν περάσει μονο 11εργασιμες , σιγουρα θα επρεπε να τα εχεις μεχρι τωρα κ τα δυο. Ξανα ενοχλησε τους κ τους δυο απο Δευτέρα αν δεν σου ερθουν αυριο. Ξανα μανα πηγαινε στα ελτα σου και ζητα να ψαξουν για εσενα πακετακι και δεματακι μικρο ξανα....αν μπορουν να σε αφησουν κιολας να ψαξεις εσυ(το εχω κανει κ αυτο ψαχνωντας δεματακι απο το αμαζον κ με αφησαν ω ναι γιατι γινοταν της μουρλης απο κουτια του αμαζον και το βρηκα μονη μου...)

Αλλιως ξερεις εσυ , αν δεν ερθει εως 24/9 ζητας επιστροφή χρημάτων αλλιως ανοιγεις κεις στο πευπαλ κ τελος

αχ σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!

να κανω μια γενικη ερωτηση που δεν εχω καταλαβει,με αφορμη την τελευταια φραση σου?

εστω χ οτι αυτος πχ απ το ebay μου το στειλε,οπως μου πε με ταχυδρομειο απλο(που μπορει να χαθει πχ,που σιγουρα δεν μπορω να το παρακολουθησω οπως τα συστημμενα κλπ...)αυτος που φταιει αν πχ τα ελτα το χασαν/κλεψαν/σπασαν κλπ?

απο που κ ως που μπορω να ζητησω επιστροφη?(οχι πως με χαλαει να παρω τα λεφτα μου πισω,αλλα εχω το δικαιωμα?-στην τελικη δεν επρεπε να ζητησω-κ πληρωσω-για συστημμενο αν ηθελα,για σιγουρια?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

για εξηγηστε μου το σκεπτικο μωρε!

τσουπρες οποια θελει πυτζαμακια νεξτ 4-5 ετων σας βαζω το λινκ αυτες που αγορασα!!!! προσφορα 16 λιρες την αποριψε... αν της κανετε 17 λιρες θα τη δεχτει!!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320756278963&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123#ht_797wt_1135

κοριτσια καμια δεν θελει τις πυτζαμες?

WLFfp2.png XI11p2.png

κοριτσια καμια δεν θελει τις πυτζαμες?

Πήρα από τζιμπορί για την μικρή. Και περιμένω από τον άγγλο ξάδερφο παραγγελία από μάδερκεαρ και για τα 2. Άργησες μικρή μου !!!!:wink:;-):wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...